Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 34 hír

Chemnitzi gyilkosság: Beszüntették a vizsgálatot az egyik gyanúsított ügyében

A gyilkosság egy másik gyanúsítottját, az iraki Farhád A.-t még nem kerítették kézre a német hatóságok, ellene nemzetközi körözést adtak ki.

Még keresik a kenyai támadás túlélőit

Tegnap délutánra a kenyai biztonsági erők végeztek a nairobi terrortámadás összes életben maradt elkövetőjével. A terrortámadásnak legalább 21 ártatlan halálos áldozata van.

Az Iszlám Állam magára vállalta a magnyitogorszki házrobbanást

A házrobbanásban harminckilencen meghaltak, többtucatnyi embert azonban sikerült élve kimenteni. Másnap a városban kigyulladt egy iránytaxi, az incidensnek három halálos áldozata volt.

Ahmed H. nyolcmillió forintot követel az államtól

Február elsején hirdet ítéletet a Fővárosi Törvényszék abban a polgári perben, amelyet a terrorcselekményért elítélt szír férfi indított a Miniszterelnöki Kabinetiroda ellen.

Összeütközött egy másik járművel Fülöp herceg autója

Autóbaleset érte a brit uralkodó férjét. A Buckingham-palota csütörtök esti bejelentése szerint Fülöp edinburghi herceg nem sérült meg.

A tarcali szőlőben ástak el közel félmilliárd forintot

Nyomára bukkant a rendőrség a Brink's pénzszállító cégtől 2009-ben ellopott 650 millió forintnak. A cég alkalmazottja, D. János vitte el a pénzt.

Magyarországon kapták el a futball-hekkert

Európai elfogatóparancs alapján elfogtak egy 30 éves portugál férfit Budapesten, a kiadatása folyamatban van – közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján. A közlemény szerint a férfit szerdán a VII. kerületben fogták el, a birtokában lévő, feltehetően bűncselekményből származó tárgyakat lefoglalták.

Gyárfás magyarázkodik az újabb hangfelvételekről

Tavaly ismét meg akarták zsarolni ezekkel a felvételekkel, amelyekből egyet ügyvédjén keresztül eljuttattak a sportvezetőhöz, ám ő „elfelejtette” azt továbbadni a rendőröknek.

Megelőzhetők lennének a lakástüzek

A tapasztalatok szerint lakástüzekben többnyire egyedül élő, idős emberek halnak meg, mert elalszanak főzés vagy dohányzás közben.

Temetőben lapultak Portik Tamás hanganyagai

A Farkasréti temetőben bukkantak rá a nyomozók azokra a jó minőségű hangfelvételekre, amelyek a Portik Tamás és Gyárfás Tamás közötti, évek alatt rögzített beszélgetéseket tartalmazzák.

Megkezdődött a kárpátaljai magyar székház felgyújtásával gyanúsítottak pere

Az eset 2018. február 4-én történt, a férfiak Molotov-koktélt dobtak be a KMKSZ-székház egyik ablakán. Az irodában tűz ütött ki, senki sem sérült meg. 

Felmentését kérte a tábornokper hét vádlottja a Debreceni Törvényszéken

A vádirat szerint a vádlottak 2002 és 2010 között több mint kétszázmillió forintot kértek, illetve kaptak a tárcának beszállító vagy arra pályázó cégektől.

A finn parlament elé került a bűncselekménnyel gyanúsított menedékkérők azonnali kiutasítása

A migránsok által elkövetett szexuális bűncselekmények hatására népi kezdeményezés indult Finnországban azért, hogy az ilyen bűncselekményekkel vádoltakat azonnal ki lehessen utasítani.

Halálos késelés történt a bécsi főpályaudvaron

Az áldozat a helyszínen életét vesztette. A feltételezett tettest a osztrák vasúttársaság alkalmazottai feltartóztatták, míg a rendőrség kiérkezett és őrizetbe vette.

Az MSZP-hez vezetnek a Fenyő-ügy szálai

Az MSZP karitatív tagozatának egykori vezetőjétől foglalták le – mások mellett – azokat a hangfelvételeket, amelyeket Portik Tamás az 1990-től az elfogásáig folytatott beszélgetéseiről készített.