Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Harminckét határsértőt tartóztattak fel Baranyában

Harminckét határsértőt tartóztattak fel Majs közelében a baranyai határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök szombaton éjfél előtt – közölte vasárnap a megyei rendőr-főkapitányság a

Eltűnt kislányt keres a rendőrség

A Soproni Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Németh Veronika eltűnése ügyében – olvasható a

Trump nem készül meggátolni a Kennedy-gyilkosság iratainak közzétételét

Donald Trump amerikai elnök közölte szombaton: nem készül megakadályozni, hogy feloldják a titkosítás alól a John Fitzgerald Kennedy elnök meggyilkolásával kapcsolatos kormányzati iratokat. Rövid, egymondatos Twitter-üzenetében Donald Trump úgy fogalmazott, hogy „bár további információk még befolyásolhatják”, elnöki jogkörével élve…

Vizsgálják a busz póttankját

Vizsgálja a magyar rendőrség, hogy a Verona közelében balesetet szenvedett magyar üzemeltetésű autóbuszba legálisan vagy illegálisan építettek be pót-üzemanyagtartályt – tudta meg a Magyar Idők. A tragédiában tizennyolcan vesztették életüket, többségében a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói.

Több embert megkéselt egy támadó Münchenben

Több ember megsérült Münchenben egy szombat délelőtti késes támadásban – közölte a német rendőrség. A támadó egy fekete kerékpáron elmenekült.

Franciaországban is komolyan felütötte fejét a zaklatási ügy

Miközben a francia rendőrség pénteken a Twitteren kérte a szexuális zaklatások és támadások áldozatait arra, hogy tegyenek minden esetben bejelentést, több politikust és közéleti embert is megvádoltak az állítólagos áldozataik.

Jelentősen nőtt az afganisztáni merényletek áldozatainak a száma

Jelentősen nőtt a pénteki afganisztáni merényletek halálos áldozatainak a száma a korábban megadottakhoz képest – közölték a kabuli hatóságok péntek este. Az egyik terrortámadást a fővárosban, Kabulban követték el, a másikat a nyugat-afganisztáni Gor tartományban.

A Los Angeles-i rendőrség is nyomozást indított Harvey Weinstein ellen

Egy olasz színésznő feljelentése alapján indult nyomozás Harvey Weinstein filmproducer ellen szexuális erőszak miatt – közölte a Los Angeles-i rendőrség csütörtökön. Sal Ramirez szóvivő elmondta, hogy kihallgatták a nőt, aki egy 2013-ban elkövetett nemi erőszakkal vádolja Weinsteint.

Simon a felmentésben bízik

Magyar Idők
-
  17.10.20 06:30 Baleset-bűnügy 

Tanúk meghallgatásával folytatódott csütörtökön a Fővárosi Törvényszéken a költségvetési csalás bűntettével, hamis magánokirat nyolcrendbeli felhasználásának vétségével, valamint felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítással vádolt Simon Gábornak, a Magyar Szocialista Párt volt elnökhelyettesének büntetőpere.

Szexuális zaklatásról vallott két női uniós biztos is

A szexuális zaklatás elleni, internetes közösségi oldalakon futó #MeToo kampányhoz való csatlakozásra szólította fel az érintetteket szerdán Vera Jourová uniós igazságügyi biztos, aki arról számolt be, hogy korábban ő maga is szexuális erőszak áldozatává vált. A kampányhoz csatlakozott Margot Wallström svéd külügyminiszter, az EU volt…

Dzsihadisták ellen emeltek vádat Finnországban

Vádat emelt szerdán Finnországban az ügyészség három férfi ellen, akik 2012-ben és 2013-ban Szíriába akartak utazni, hogy úgynevezett idegen harcosként csatlakozzanak egy terrorszervezethez. A vádhatóság úgy nyilatkozott, hogy terrorista bűncselekmény előkészítésével vádolják a gyanúsítottakat, és azt is feltételezik, hogy ennek anyagi…

Rejtélyes gyilkosság a tengeri ütközőponton

Magyar Idők
-
  17.10.18 16:06 Baleset-bűnügy 

„Igen, most itt tartunk: egy maffiaállamban élünk, ahol darabokra robbantanak, amiért élsz alapvető jogaiddal, olyan emberek, akik ahelyett, hogy védelmet nyújtottak volna, ünneplik ezt a szörnyűséget” – írta Facebook-oldalára Matthew Caruana Galizia máltai újságíró azt követően, hogy édesanyját darabokra szakította egy autóbomba az…

Nem lesz köteles tűrni a zaklatást a francia nő

A párizsi kormány törvénytervezetet készít elő az utcai molesztálás büntetésére, a szexuális zaklatás elévülési idejének meghosszabbítására és a gyerekek fokozottabb védelmére.

Újabb vádemelés Tarsoly ellen

Közokirat-hamisítás miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség Tarsoly Csaba, a Quaestor-cégcsoport egyik tulajdonosa, valamint a cégcsoport irányítását színleg átvevő stróman, Orgovány Béla ellen. A vádhatóság az új ügy összevonását javasolja Tarsolyék már folyamatban lévő büntetőperével.

Unalmasnak ígérkező kiállításmegnyitó

Magyar Idők
-
  17.10.16 20:10 Baleset-bűnügy 

A tavalyi év fegyveres és társadalmi konfliktusai taroltak a világ legrangosabb fotópályázatán. A 2017-es World Press Photo képein a menekültválság, a közel-keleti viszályok dominálnak, és a verseny hatvanéves történelmében harmadszor nyert gyilkosságot ábrázoló kép.