Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 20 hír

Öt kontinensen emlékeznek 1956 hőseire

Öt kontinens magyar közösségei tartanak megemlékezéseket az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából – írta szombati közleményében a Miniszterelnökség.

Buda-Cash-ügy: súlyos börtönévek a vádlottaknak

Hét és fél éves szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Törvényszék a Buda-Cash brókercégnél elkövetett csalássorozat vádlottjait, akiket sikkasztás elkövetése ­miatt marasztaltak el.

Elítélte a bíróság a Buda-Cash 5 vádlottját

Varga Péter elsőrendű vádlott és négy társa 7 év 6 hónap börtönben letöltendő büntetést kapott. A döntés nem jogerős.

Dönthetnek a Buda-Cash-perben

Pénteken a tervek szerint elsőfokú ítéletet hirdet a Fővárosi Törvényszék a Buda-Cash Brókerháznál 2007-től tizenöt éven át elkövetett csalássorozat miatt indult perben.

Lövöldözés volt a kandahári kormányzó hivatalában

A lövöldözés helyszínén kicsivel korábban Scott Miller, az amerikai- és a NATO-erők afganisztáni parancsnoka tárgyalt.

Iskolai lövöldözés a Krímen

Egy végzős diák rohant végig szerdán az oroszok által megszállt Krím félsziget egyik műszaki szakiskolájában, több társát lelőtte, majd magával is végzett.

Tettlegesség miatt letartóztatták a tőzsdespekuláns emberét

Wilfred Michael Starkot letartóztatták Nevada államban, mert Adam Laxalt konzervatív, republikánus jelölt női kampánymenedzserét fizikailag inzultálta.

Meghosszabbították a badacsonyi támadók letartóztatását

Mindkét gyanúsítottnál fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye illetve annak lehetősége, hogy a tanúk megfélemlítésével, befolyásolásával veszélyeztetik a bizonyítást.

Nőtt a kercsi iskolai ámokfutás halottjainak száma

Vlagyiszlav Roszljakov, az iskola 18 éves, negyedikes, vegyész szakos tanulója 19 embert – 14 diákot és öt felnőttet – agyonlőtt, majd magával is végzett a tanintézményben. 

Terrortámadás történt a Krím félszigeten

A terrorcselekmény következtében a legfrissebb hivatalos jelentések szerint 13-an életüket vesztették, félszázan pedig megsebesültek. Az áldozatok zöme tizenéves.

Folytatódott Sneider fiainak egri büntetőpere

Magyar Idők
-
  18.10.17 06:18 Baleset-bűnügy  Heves Eger

Sneider Tamás többször is politikai indíttatásúnak nevezte a fiai és társai ellen indult büntetőeljárást, azt is kijelentve: büszke arra, hogy a fiai a Betyársereg tagjai.

Kábítószer-ellenes rendőrségi akció volt Budapesten

A BRFK rendőrei a Készenléti Rendőrséggel együttműködve, komplex rendészeti és bűnügyi akció keretében intézkedtek a X. kerületi Hős utcában.

Meg akarták erőszakolni, összeverték a magyar sportolónőt

Saját Facebook-oldalán számolt be az őt ért megpróbáltatásokról Makai Viktória, ultrafutó, többszörös magyar bajnoknő.

Kisiklott egy vonat a marokkói főváros közelében

Kisiklott kedden egy vonat Rabat közelében, a balesetben legalább négy ember meghalt, és többtucatnyian megsérültek – közölte egy helyi vasúti tisztviselő.

Őrizetbe vettek hat embert a márciusi dél-franciaországi túszdráma miatt

Az őrizetbe vettek a támadó családtagjai, illetve a baráti köréhez tartozó emberek, akikről azt gyanítják, befolyásolták őt, illetve tudhattak arról, hogy merényletet tervez.