Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Körözést adott ki a német rendőrség egy iráni férfi ellen

A közlemény szerint a 44 éves migránst egy Düsseldorfban hétfőn közterületen történt késes támadásnak az elkövetésével gyanúsítják.

Emekedett az indonéz földrengés halálos áldozatainak száma

Az áldozatok 80 százaléka az augusztus 5-i, 6.9-es erősségű rengésben vesztetette életét, míg a többi az előző, július 29-i földmozgáskor, illetve a most vasárnap bekövetkezett két újabb rengésben. 

Teréz körúti robbantás: következik a vádlott ügyvédjének perbeszéde

Magyar Idők
-
  Tegnap 06:30 Baleset-bűnügy 

A vádlott édesapja szerint nem a fia követte el a pokolgépes merényletet, amelyben kis híján meghalt két rendőrjárőr. Papp Lászlót még zárt kórházban vizsgálják.

Rálőttek az ankarai amerikai nagykövetség épületére

Egy mozgó autóból rálőttek az ankarai amerikai nagykövetség épületére, a lövések egy őrbódét találtak el, de senki sem sérült meg.

Iszlamisták támadtak meg egy nigériai falut, sok embert megöltek

Magyar Idők
-
  18.08.20 08:05 Baleset-bűnügy  Nigéria

Egy túlélő elmondása szerint legalább 19 embert öltek meg a támadás során, más források ennél jóval több, 63 halottról beszélnek.

Hídomlás – Kiemelték a romok alól a három utolsó eltűnt ember maradványait

A háromtagú család, a házaspár és kilencéves kislányuk megtalálásával a halálos áldozatok száma 43-ra emelkedett.

Az autósztráda-társaság félmilliárd eurós kártérítést ígér

A híd roncsai alatt újabb holttestet találtak, és az egyik kórházban ápolt súlyos sérült, egy román férfi meghalt, így a halálos áldozatok száma 43-ra emelkedett.

Pusztító árvíz Indiában

Több mint kétszeresére, 67-ről 164-re emelkedett a monszunesők miatti áradások halálos áldozatainak száma az India déli részén található Kerala államban.

Spanyolországban a barcelonai és cambrilsi terrortámadás áldozataira emlékeztek

2017. augusztus 17-én egy 22 éves marokkói terrorista a kisteherautójával gyalogosok közé hajtott, és hatszáz méteren keresztül gázolt el járókelőket.

Földrengés rázta meg az Adriai-tenger olaszországi partszakaszát

Az amerikai földtani intézet (USGS) szerint 5,3-as erősségű fölrengés rázta meg 12 kilométeres mélységben az Adriai-tenger olaszországi partszakaszát.

Őrizetbe vettek egy közterületen késsel hadonászó afgán férfit Drezdában

Ugyancsak csütörtökön Offenburgban a helyi rendőrkapitányság és az ügyészség közös közleménye szerint egy orvosi rendelőben egy 26 éves szomáliai származású férfi leszúrt egy orvost.

Állami felügyelet alá vonhatják az olasz autópályák fenntartását

A rendőrség nem közölte, hogy még hány embert tartanak nyilván eltűntként. A baleset halálos áldozatainak száma szerdán negyvenkettőre nőtt. 

Londonban szudáni menedékkérő gázolt

Magyar Idők
-
  18.08.16 11:14 Baleset-bűnügy 

A szudáni születésű brit állampolgár korábban gyilkossági kísérlet miatt került a rendőrség látókörébe, de nem volt ismert a terrorellenes egységek előtt.