Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 15 hír

Nyolc év után sincs döntés a pilisi emberölés ügyében

Nem került elő a gyilkos fegyver, a holttestnek csak a maradványait találták meg, és az sem derült ki, hogy a vádlottak miért ölték meg a barátjukat.

Metszet

Magyar Idők
-
  18.05.26 19:08 Baleset-bűnügy 

A napokban Bordeaux-ban megkezdődött azoknak a magyar származású térképtolvajoknak a büntetőpere, akik éveken keresztül fosztogatták a helyi könyvtárakat.

Megállíthatatlan a véleményterror Nagy-Britanniában: börtönt kapott a jobboldali aktivista

Tommy Robinson élő videót készített az érkező vádlottakról a Leeds Crown Court előtt, ahol a szexuális erőszakkal vádolt muszlimok tárgyalása indult.

Önként feladta magát Harvey Weinstein

Később egymillió dollár óvadék (több mint negyedmilliárd forint) ellenében kiengedték, Weinstein szabadlábon védekezhet az ellene indított eljárásban.

Iskolai lövöldözés volt Indiana államban

Magyar Idők
-
  18.05.25 18:27 Baleset-bűnügy  USA

A lövöldözésben egy tanár és egy diák sebesült meg, őket kórházban ápolják, sebesülésük - a kórház tájékoztatása szerint - nem életveszélyes.  

Veronai tragédia: kész a vád

A vádlottak között van a magyar buszvezető, az A4-es autósztráda két üzemeltető mérnöke, valamint az autópálya átadás előtti, 1993-as tesztelői közül három mérnök.

Kampányt indít a román rendőrség az okostelefonok vezetés közbeni használata ellen

A Ceglédbercelen kedd este történt balesetben egy román rendszámú kisbusz frontálisan ütközött egy homokot szállító teherautóval. A balesetet a kisbusz egyetlen utasa sem élte túl.

Hét gyilkosság terhelheti Jozef Rohác számláját

Magyar Idők
-
  18.05.24 05:50 Baleset-bűnügy 

Mozgalmas évei voltak 1996–98-ban Jozef Rohácnak, aki Fenyő János és Boros Tamás 1998-as meggyilkolásáért jogerős életfogytiglani büntetését tölti jelenleg.

Rétvári Bence: idéntől szigorúbb szabályok szerint lehet iskolai buszos kirándulásokat szervezni

A jogszabályi változtatást a tavaly januári, tizenhat halálos áldozatot követelő veronai buszbaleset után kezdeményezte a kormány.

Alkalmi mezőgazdasági munkákból éltek a ceglédberceli áldozatok

Magyar Idők
-
  18.05.23 12:25 Baleset-bűnügy  Románia

Többnyire alkalmi mezőgazdasági munkából élő roma férfiak és nők a kedden délután történt ceglédberceli közúti baleset halálos áldozatai.

Újabb emberöléssel vádolják Fenyő gyilkosát

Magyar Idők
-
  18.05.23 11:44 Baleset-bűnügy 

Vádat emeltek az Aranykéz utcai robbantás és Fenyő János médiavállalkozó lelövése miatt is jogerősen elítélt Jozef Roháč ellen Jozef Hamala meggyilkolásának ügyében.

A rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja a ceglédberceli karambol körülményeit

A keddi közúti közlekedési balesetben kilenc ember vesztette életét, a jelenlegi adatok szerint mindannyian felnőtt korú román állampolgárok voltak. 

Rendőrség: kilenc halálos áldozat Ceglédbercelnél

A román rendszámú kisbusz és egy homokszállító teherautó ütközése során hét férfi és két nő vesztette életét, az áldozatok személyazonosítása folyamatban van.

Beismerő vallomást tett a sólyi kislány gyilkosa

Magyar Idők
-
  18.05.22 09:48 Baleset-bűnügy  Veszprém

Péntek este jelentette az édesapa a rendőrségen nyolcéves kislánya eltűnését, akinek holttestét szombat hajnalban találták meg a szomszédos Királyszent­istván közelében.

Két embert agyonvertek Franciaországban

Az ünnepi hétvégén páratlanul kegyetlen gyilkosságok történtek Franciaországban. Párizsban és Pau-ban is tíz-tizenkét bűnöző agyonvert egy másik embert.