Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

Csuklik a kutyám – mit tegyek?

Hukk, hukk… Van valami eredendően bájos abban, mikor kedvencünk csuklani kezd. Mivel magyarázhatjuk a jelenséget, és kell-e aggódnunk miatta?

Nyíllal átlőtt mellkasú kölyökkutyát mentettek az állatvédők

Újabb “ékes” bizonyíték az emberi szívtelenségre. Nem tudni, hogy a kölyökkutya egyszerűen útban volt valakinek, bosszantott valakit, vagy egyszerűen csak rosszkor volt rossz helyen, és a játszadozó illető ezért szemelte ki céltáblának…

Így nyaralj kutyával! Hasznos tudnivalók a kutyás nyaraláshoz

A kisállat-útlevél, útipatika, repülési szabályok, minden tudnivaló dióhéjban egy felejthetetlen kutyás nyaraláshoz.

A lehető legszebb hétvégével ajándékozta meg családja az öreg, beteg kutyát

Kutyabarát Helyek
-
  19.07.16 12:00 Állatvilág

Olyan kevés idő adatik. Telnek az évek, rengeteg élményt gyűjtünk együtt négylábú barátainkkal - ám sajnos nekik olyan hamar menniük kell. Ez ellen sajnos nem tehetünk, viszont kihasználhatunk minden percet!

Orrlenyomatukkal azonosítaná a kutyákat a kínai startup applikációja

Kutyabarát Helyek
-
  19.07.16 06:30 Állatvilág

Ahogy mi, emberek egyedi ujjlenyomattal, úgy kutyáink is rendelkeznek egyedi mintázattal, ami akár az azonosításukra is használható: az ő esetükben az orruk rendelkezik ilyen egyedre jellemző mintával. Ezt használná ki a kínai cég applikációja: az orrlenyomat segítségével azonosítaná a kutyákat.

Menhelyről örökbefogadott és még gazdira váró kutyákkal készült a vízilabda válogatott a vb-re

Már örökbefogadott, és örökbefogadásra váró kutyákkal tartottak szárazedzést a férfi- és a női vízilabda-válogatott tagjai, így készülve a kvangdzsu-i vizes vb-re. A csapat tagjai együtt futottak az agility pályán az ebekkel a REX Kutyaotthonban, ezzel hívták fel a figyelmet a felelős állattartásra.

Kiskutya érkezik a házhoz? Íme 10 hasznos tipp!

Kutyabarát Helyek
-
  19.07.14 08:45 Állatvilág

Ha egy kiskutya örökbefogadásán gondolkozol, tanácsaink segíthetnek felkészülni az örömteli eseményre, és az első időszakban is megkönnyíthetik mindennapjaitokat.

Aknába esett kutyát mentettek sikeresen a tűzoltók

Két méter mély aknába zuhant egy kutya Somogy megyében - szerencséjére a tűzoltók hamar a segítségére siettek, és megmentették.

Hasonlóság van a kutyák és a törpemalacok emberekkel való kommunikációjában

Családban élő fiatal törpemalacok és kutyák emberekkel való kommunikációs viselkedését hasonlították össze az MTA - Eötvös Loránd Tudományegyetem Lendület Neuroetológiai Kutatócsoport és az ELTE Etológia Tanszék kutatói az Animal Cognition című folyóiratban most megjelent tanulmányban.

Szalmonellafertőzés kutyáknál

Kutyabarát Helyek
-
  19.07.11 06:30 Állatvilág

Egészséges immunrendszerű kutyáknál elenyésző esetben fordulnak elő megbetegedések, ám bizonyos körülmények között fennáll a fertőzés veszélye, mely ránk, gazdikra is könnyedén átterjedhet.

Vakvezető kutyájával diplomázott és mondott beszédet Pécsett egy hallgató

Köszönetet mondott beszédében vakvezető kutyusának a pécsi diák, aki hűséges négylábújával együtt vette sikeresen az egyetemi évek akadályait, végül pedig a négylábúval az oldalán vette át diplomáját.

Egy hónapon belül a harmadik kutyaeledelt hívják vissza - ismét szalmonellát találtak egy termékben

Kutyabarát Helyek
-
  19.07.10 06:30 Állatvilág

Nem, nem ismételjük magunkat, ismét visszahívnak egy kutyaeledelt. Hasonlóan a legutóbbi esethez, ezúttal is szalmonellát találtak a termékben.

A kutyákra is veszélyt jelentő kaukázusi medvetalp bukkant fel Heves megyében

Kutyabarát Helyek
-
  19.07.09 12:00 Állatvilág

Súlyos bőrreakciókat vált ki a hatalmasra megnövő kaukázusi medvetalp nem csak nálunk, de kutyáinknál is. Az invazív növény hazánkban is felbukkan, ezúttal Heves megyében találtak a növényből.

Hattyútámadás áldozata lett egy spániel Írországban

Kutyabarát Helyek
-
  19.07.08 14:45 Állatvilág

Hattyú támadott meg egy úszkáló spánielt - a fiókáit védő madár pillanatok alatt végzett a kutyával.

Készül Vas megye első kutyastrandja!

Kutyabarát Helyek
-
  19.07.05 16:00 Állatvilág

Újabb tóparton engedélyezik a kutyák pancsolását: A Kőszeg mellett fekvő Abért-tavon létesül Magyarország legújabb kutyastrandja!