Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 59 hír

Segítő mancs: kutya viszi házhoz az élelmiszert az idős szomszédnak, aki önkéntes karanténba vonult

A kedves golden retriever házhoz viszi a leveleket és az élelmiszert az idős asszonynak, cserébe nem kér mást, csak egy kis szeretetet.

Átkelt a szivárványhídon a Trónok harca egyik rémfarkasa

A Trónok harca sorozat egyik rémfarkasát alakító kutya tíz évesen vesztette életét.

Bolondok napja kutya módra

Milyen lenne, ha kutyáink tisztában lennének vele: ma április elseje, azaz bolondok napja van! Mit találnának ki megviccelésünkre, bosszantásunkra?

Ebzárlat 2020 tavaszán – az érintett települések listája

Idén tavasszal is indul a rókák veszettség elleni vakcinázása, mely velejárója az ebzárlat is. Az ország keleti és déli megyéit érinti idén a korlátozás.

Kutyákat képezhetnek ki a koronavírus kiszagolására

Kutyákat is megpróbálnak kiképezni brit kutatók a koronavírussal fertőzött emberek kiszagolására Nagy-Britanniában.

Terápiás kutya segíti a járvány ellen küzdő orvosokat és ápolókat egy kórházban

Wynn, a kedves labrador örömet és megnyugvást hoz a coloradói kórház személyzetének a járvány elleni küzdelem nehéz napjaiban.

Az álmos vizsla és az ébresztőóra esete

Kutyabarát Helyek
-
  20.03.30 06:30 Állatvilág

Ismeritek azt az érzést, amikor az igazak álmát alusszátok, és egyszer csak valami éles, sípoló hang zavarja meg a csöndet. Kellemetlen igaz? Ez a vizsla is pont így gondolta…

4 könnyen elkészíthető kutyajáték

Kutyabarát Helyek
-
  20.03.29 14:15 Állatvilág

A kutyajátékok meg tudják terhelni a pénztárcád, főleg, ha kedvenced hetente "gyilkolja" le, szedi szét őket. De ne keseredj el, mutatunk pár filléres játékot, amit Te is könnyen elkészíthetsz otthon, és kutyád is imádni fogja! És a bónusz: nem kell vásárolnod, régi holmikat hasznosíthatsz újra!

Kellemetlen állapot: vizeletcsepegés kutyáknál

Kutyabarát Helyek
-
  20.03.28 13:00 Állatvilág

Az ősztől kora tavaszig tartó időszak a felfázások tipikus ideje, mely kedvenceinket is érintheti. A vizeletcsepegésnek azonban számos kiváltó oka lehet. Tudj meg többet arról is, hogyan segíthetsz kutyádnak inkontinencia esetén!

Önkéntesek jelentkezését várja az EVÁR

Kutyabarát Helyek
-
  20.03.27 15:45 Állatvilág

Az állatvédő szervezetek összefogásával létrejött EVÁR is várja az önkéntesek jelentkezését, akik a járvány idején segíteni tudnának az egyedül maradt állatok ellátásában, elhelyezésében.

Kijárási korlátozás - állataink ellátása és a kutyasétáltatás megengedett

Március 28-tól április 11-ig kijárási korlátozás lép életbe a COVID-19 koronavírus járvány miatt. A rendelet szerint lakóhelyünket csak alapos indokkal hagyhatjuk el ez idő alatt - a kutyasétáltatás, állateledel beszerzés, állatok ellátása mind ilyen indoknak minősül.

Introvertált vagy? Íme 10 kutyafajta, mely passzolhat személyiségedhez

Kutyabarát Helyek
-
  20.03.27 06:30 Állatvilág

A kutyák csodálatos társaságot nyújthatnak azoknak is, akik előnyben részesítik az otthon csendjét, a magányos sétákat. Ha introvertáltnak tartod magad, de szívesen megosztanád életed egy hozzád hasonló ebbel, ismerkedj meg néhány különleges fajtával.

Sportesemény híján kutyák szaladgálását közvetítette egy amerikai kommentátor

Kutyabarát Helyek
-
  20.03.26 14:30 Állatvilág

A kényszer-szabin lévő szemfüles kommentátorok akkor is találnak maguknak munkát, elfoglaltságot, ha a járvány miatt nemigen akad sportesemény, amit közvetíthetnének…

Közérdekű információk kutyatartóknak a koronavírus járvány idejére - minden egy helyen, folyamatosan frissítve!

Kutyabarát Helyek
-
  20.03.26 11:00 Állatvilág

Naprakész információk kutyatartók számára a koronavírus járvány kapcsán elrendelt korlátozásokról, ideiglenesen bevezetett szabályokról. Cikkünket folyamatosan frissítjük!

A kutya arckifejezései I. Miről árulkodik a tekintet?

Kutyabarát Helyek
-
  20.03.26 06:30 Állatvilág

A szem a lélek tükre, hiszen megannyi érzelmet közvetít. Kutyánk hangulata is leolvasható róla egy kis odafigyeléssel, és ki ne szeretné jobban megérteni kedvencét? Ehhez kínálunk most egy kis segítséget.