Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 320 hír

Csukott szemmel is működik az új Google-mobil arcfelismerője, és ez bizony nem kis gond

HVG
-
  Ma 12:03 Mobiltech

Annyira biztos volt a Google vadonatúj arcfelismerőjének sikerében, hogy a Pixel 4-ről el is hagyta az ujjlenyomat-olvasót. Lehet, hogy nem kellett volna, ugyanis van egy kis gond a Face Unlockkal.

Sokan örülnének annak a funkciónak, amit az Instagram épp tesztel

HVG
-
  Ma 10:33 Mobiltech

Egyelőre kérdés, lesz-e belőle valami, de az már biztos: az Instagram olyan funkciót tesztel, amellyel könnyebben kezelhetjük a követett profilokat.

Figyelmeztet az Apple: azonnal frissítse régebbi iPhone-ját és iPadjét

Aki azt szeretné, hogy novemberben is pontos lenne az iPhone-ján vagy iPadjén futó navigáció, esetleg időben szeretné megkapni a fontos e-mailjeit, annak frissítenie kell a készüléken futó iOS-t.

Törölje le a telefonjáról ezt az alkalmazást, különben pórul járhat

HVG
-
  Ma 09:03 Mobiltech

Reklámokat telepít, és rájuk is kattint, mindezt anélkül, hogy a felhasználó bármit is érzékelni belőle – ez az egyik gond a Snaptube nevű androidos alkalmazással. A másik, hogy fizetős szolgáltatásokat aktivál, szintén a háttérben.

Használja a Google Térképet? Frissítsen rá most

HVG
-
  Ma 08:03 Mobiltech

A Google ezúttal az androidosoknak és az iPhone-osoknak is jó hírrel szolgált. Utóbbiaknak ráadásul duplán.

Ez az ingyen letölthető 66 oldalas kisokos segíthet, hogy tudatosabban használja a Facebookot

HVG
-
  Tegnap 11:03 Mobiltech

A Neumann Társaság ingyenesen elérhetővé tette a közösségi média tudatos használatát célzó kisokosát. Egy közérthető nyelven kiadott anyagról van szó, amely a legnépszerűbb közösségi szolgáltatások, így például a Facebook, a YouTube, az Instagram vagy a LinkedIn szakszerűbb, jobb használatához tartalmaz tudnivalókat.

A világűr határára küldi az 5G-s okostelefonját a Samsung, és bárki "használhatja" majd

HVG
-
  19.10.18 19:03 Mobiltech

A Samsung a Flightline Films segítségével egy speciális rendszert fejlesztett a Galaxy S10 5G-hez, amit 20 kilométeres magasságba küldenek majd fel.

Úton a segítség: jön a javítás a Galaxy S10 bármely ujjlenyomatos hibájára

HVG
-
  19.10.18 16:03 MobiltechSamsung

A Samsung Galaxy S10-tulajdonosok jobban teszik, ha nem ujjlenyomatos azonosítással védik le telefonjukat, a lezárt mobil ugyanis bármely ujjat elfogadja a felnyitáshoz. A gyártó már javában dolgozik a hibajavításon, és mint közölték, napokon belül elérhetővé válik a szoftver.

Ön hány kattintásra van a sikertől? Tényleg elég hozzá kattintgatni?

HVG
-
  19.10.18 15:33 Mobiltech

Sokan szeretnék tudni a választ arra kérdésre, van-e valamilyen titka a biztos üzleti sikernek, és ha van, akkor mi az. A Telekom által szervezett Most Fórum csütörtöki rendezvényének résztvevői ugyan senkinek sem adták kezébe a garantált siker kulcsát, de arról beszélgettek, merre érdemes azt keresni.

Nagyon rákattantak az iPhone-osok az új szoftverre

HVG
-
  19.10.18 13:03 Mobiltech

Az Apple közzétette első statisztikáit az iOS 13 adaptációjáról. Nem született túl nagy meglepetés: az iPhone-osok rákattantak a szoftverre, azzal együtt, hogy többen hibák sorába futnak bele.

Szeret instagramozni? Hamarosan nagyobb biztonságban teheti majd meg

HVG
-
  19.10.18 09:33 Mobiltech

Az Instagram fejlesztői olyan funkciót készítettek, amivel megnézhető, melyik, harmadik féltől származó app milyen adatunkhoz fér hozzá. Szükség esetén módosíthatjuk ezt, de törölhetjük is az alkalmazást.

A Vodafone Budapesten elindította Magyarország első 5G-hálózatát

HVG
-
  19.10.17 20:33 Mobiltech

A Vodafone csütörtökön elindította Magyarország első, mindenki számára elérhető kültéri 5G-hálózatát. A szolgáltatás kezdetben Budapest belső kerületeiben és a Duna mentén érhető el. A hálózat elméleti maximális letöltési sebessége meghaladhatja az 1,4 gigabit/másodpercet.

A Samsung is bepréselte a képernyőbe a kamerát, indulhat a gyártásba az első ilyen telefonjuk

HVG
-
  19.10.17 18:03 Mobiltech

A jelen állás szerint a 2020-as év is a kamerás újdonságokról szól majd az okostelefonoknál, ezúttal azonban a szelfikamera lesz majd a fókuszban.

Nagy baj van, bárki ujjlenyomatával feloldhatók a Galaxy S10-ek

HVG
-
  19.10.17 14:42 MobiltechSamsung

A Samsung is elismerte azt a hibát, amelyet kihasználva bármilyen ujjlenyomattal feloldhatók a Galaxy S10 telefonok. A gyártó szoftverfrissítéssel orvosolja a problémát.

Az utolsó döfést is beviszi a Microsoft, lelövik a Windows Phone 8.1 alkalmazásboltját

HVG
-
  19.10.17 11:33 Mobiltech

December 16-tól már nem lehet hivatalos helyről alkalmazást letölteni a Windows Phone 8.1-es okostelefonokra, így a Microsoft azt ajánlja, aki teheti, frissítse az operációs rendszert. Sok értelme viszont annak sem lesz.