Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyar riválisa volt Marylin Monroe-nak - egy hazai varrónő, akinek csillaga van Hollywoodban

Femcafe
-
 Tegnap 19:50Bulvár

Ilona Massey a szegény budapesti életből egy csapásra a legnagyobb hollywoodi produkciókban találta magát. Pedig saját bevalllása szerint nem értett ő semmihez, színházi felvételijén is bevallotta: sem a tánc, sem az ének nem az erőssége. Egy dolog azonban megváltoztatta az életét, hogy mindenkinél jobban akarta.

Jennifer Lopez milliókat veszíthet, ha eladja az eljegyzési gyűrűjét

Femcafe
-
 Tegnap 18:52Bulvár

Durván belebukhat - konkrétan milliókat veszíthet - Jennifer Lopez, ha eladja azt az eljegyzési gyűrűt, amivel még exe, Alex Rodriguez kérte meg a kezét.

Kennedyék unokája szemtelenül sármos - Amerika egyik legdögösebb politikusa

Femcafe
-
 Tegnap 14:30Bulvár

A fiatal Kennedy fiú még csak 28 éves, de már elvégezte a Harvardot és a Yalet is. Célja nem kisebb, mint részt venni az Amerikai Egyesült Államok kormányzásában. A női szavazók egy része már most rajong érte, hiszen a feltörekvő politikus szemtelenül jóképű.

Végre megmutatta a kisbabáját a népszerű színésznő

Femcafe
-
 Tegnap 14:08Bulvár

Megérte várni, a kicsi elbüvölően aranyos!

Justin Bieber őrült frizurát villantott – rá sem lehet ismerni az énekesre!

Femcafe
-
 Tegnap 13:39Bulvár

Tény, hogy Justin Bieber a világ egyik legismertebb embereként (szinte) bármit megtehet, de az új, kissé őrült frizurájával egyszerűen rá sem lehet ismerni az énekesre!

Elhunyt Norman Lloyd, aki együtt forgatott Charlie Chaplinnel, de Amy Schumerrel is

Újabb színész távozott Hollywood aranykorából: Elhunyt 106 évesen Norman Lloyd amerikai színész-rendező, aki pályafutása kezdetén még együtt dolgozott Orson Wellesszel, Alfred Hitchcockkal és Charlie Chaplinnel is.

Liptai Claudia soha nem hallott titkot árult ez - ez történt élete első élő showja közben

Liptai Claudia számára örökre pokoli élmény marad élete első élő show-ja, a műsorvezető egy soha nem hallott titkot osztott meg a közönséggel. A műsorvezető neve mára garancia a profizmusra, a váratlan helyzetek pedig már karrierje elején rákényszerítették arra, hogy minden helyzetben helytálljon.

Istenes Bence fontos időszakot él most, változásáról mesélt

Istenes Bence ma ünnepli 34. születésnapját, és nem tagadja, ahogyan telnek az évek, ő is sokat változik. Jelenleg egy fontos időszakon megy keresztül, amely során sokkal közelebb kerül magához, gondolataihoz.

Prince segített a bajba jutott Király Lindán

Az énekesnő ma is hálásan gondol vissza arra, hogy Prince mennyi mindent tett érte.

Pápai Jocinak sürgősen kórházba kellett mennie a koronavírus miatt

Femcafe
-
 Tegnap 08:20Bulvár

Az énekes nagyon elszánt, nem hagyja, hogy legyűrje őt a betegség.

Charles Puffy - Amerika legnagyobb komédiása, akiről nem sejtették, hogy magyar

Femcafe
-
 Tegnap 06:30Bulvár

Huszár Károly ismertebb nevén Huszár Pufi, külföldön Charles Puffy vagy Karl Puffy néven vált híres színésszé, de forgatókönyvíróként és kupléénekesként is sikereket ért el. A századforduló egyik leghíresebb amerikai komédiásáról azonban szinte senki nem tudta, hogy valójában magyar.

Végre! Ashley Tisdale megmutatta gyönyörű kislányát – Fotó

A rajongók most először láthatják teljes egészében a kis Jupiter Iris French-et, aki március 23-án jött világra.

Channing Tatum nem szeretne többet meztelenkedni

Femcafe
-
 21.05.11 18:19Bulvár

Channing Tatum nem szeretne többet meztelenkedni a filmvásznon, mert állítása szerint csak azért alkalmazzák, mert van kockahasa.

Ő lett az új nemzet színésze

Kedd délután megszületett a döntés, megvan az új nemzet színésze. A szokásjog dominált, ugyanis színésznőt választottak Törőcsik Mari után a tagok.

Tóth Andi őszinte vallomása: „Nem vagyok jól!”

Femcafe
-
 21.05.11 15:40Bulvár

Az énekesnő jelenleg nem érzi magát boldognak, ezt pedig hétvégén debütáló dalában meg is osztotta rajongóival – Tóth Andi az új videóklip kapcsán volt a Mokka vendége ma reggel, ahol bővebben is kifejtette, hogy érzi magát most.