Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

Magyar Fenevaddal játszanak Zuckerberg lányai

Blikk
-
  20.10.25 21:00 Színes

Talán nincs ember a földön, aki ne hallotta volna Mark Zuckerberg nevét. A világ negyedik leggazdagabb embere hozta létre a Facebookot, amely gyakorlatilag önálló állammá nőtte ki magát az interneten. Zuckerberg, mint a legtöbb kőgazdag ember, szigorúan védi a magánéletét, de néha azért így is beszámol arról, mi újság a családjában.

Putyin és az állatok: így hívják a kutyáit

Blikk
-
  20.10.25 19:55 Színes

Az orosz elnökről tudvalevő, hogy nagy állatbarát. Egykor felröppent a pletyka, hogy maga is tart egy szibériai tigrist a dácsájának kertjében, de ez nem nyert bizonyosságot.

Hihetetlen állatsereglet veszi körül a Terminátort

Blikk
-
  20.10.25 16:09 Színes

Nem mindennapi állatsereglete van Kalifornia volt kormányzójának, a számos akciófilmből ismert Arnold Schwarzeneggernek. Az osztrák-amerikai színész-politikusról tavaly röppent fel a hír, hogy több pitont és egy aligátort is beszerzett.

Tudta? Baji Balázs valójában állatorvos és kutyagazdi is egyben

Blikk
-
  20.10.25 12:22 Színes

Baji Balázst a mindennapokban körülveszik a kutyák, ha éppen nem az atlétikapályán edz vagy versenyez. Világbajnoki bronzérmes gátfutónk civilben ugyanis állatorvos, egy ideje pedig maga is büszke gazdija egy agárnak.

Ő Gödöllő igazi úrnője: Bürgi, a polgármesteri hivatal macskája

Blikk
-
  20.10.25 10:21 Színes

Négylábú diplomata, kedvesen mijákolva vagy épp megvető pillantással üdvözli a vendégeket. Észrevétlenül oson a lépcsőn, szemtelenül megzavarja a munkát, széttúrja az iratokat az asztalon.

Így szerzett örömöt a kislányának Berki Krisztián, a lólengés olimpiai bajnoka

Blikk
-
  20.10.25 09:02 Színes

A lólengés olimpiai bajnoka, Berki Krisztián mindennapjait különleges állat aranyozza be. A háromszoros vb-aranyérmes, hatszoros Eb-győztes tornász egy póniló büszke tulajdonosa. A jószág a híres római hadvezér, Maximus nevére hallgat.

Mi lett velük? Így él most Larion Zoé és Müller Attila

Blikk
-
  20.10.25 08:19 Színes

Megtelt! Három kutya, két zebrapinty, egy kopasz tengerimalac, két garnélarák, négy csiga és tizenkét halacska is osztozik Larion Zoé és Müller Attila társasházi lakásán, amelybe több állatot nem mer már vállalni az ismert házaspár.

Tudta? Itt éli nyugdíjas éveit Michael Jackson csimpánza

Blikk
-
  20.10.25 07:55 Színes

Ha nem is minden idők leghíresebb csimpánza – ez a cím a Tarzan-filmek majomhősét, Csitát illeti meg! –, de kétségtelen, a legismertebbek egyike Bubbles.

Tippek: mivel etessük házikedvencünket?

Blikk
-
  20.10.24 19:07 Színes

Egy felelős gazdi nem az otthoni ételmaradékkal eteti kutyáját, macskáját, hiszen ha jobban utánanéz, veszélybe is sodorhatja kedvencét. De akkor mit érdemes nekik adni?

Déneske beéri kéthetente egy patkánnyal

Blikk
-
  20.10.24 16:30 Színes

Doromboló macska és pihe-puha kiskutya tipikusan azok a házi kedvencek, amelyek a sztárok és sportolók szívét is rabul ejtik. Terbócs István a MAC Újbuda jégkorongozója azonban – ahogy a jégen is – kemény srác: Déneskével, a hároméves királypitonnal él együtt elképesztő összhangban.

Both Zoltán vadállatbefogó vallomása: „Édesanyám nagyon tartott tőlük, de nem bírtam magammal”

Blikk
-
  20.10.24 14:01 Színes

Anakonda, krokodil, madárpók, skorpió – csak néhány különleges állat, amely megfordult Both Zoltán otthonában. Hazánk egyetlen hivatásos vadállatbefogója lassan húsz éve elkötelezett megmentője a szélnek eresztett egzotikus állatoknak.

Barátnője szerettette meg Tusuppal a nyulakat

Blikk
-
  20.10.24 09:13 Színes

„Ninát és Krisztofot, a mi csodálatos kis szerelmes párunkat örökbe fogadta Courtney és Shane” – jelentette be az Első Nyúlmentő Alapítvány július elején, utalva arra, hogy a Budapesten élő amerikai úszóedző és párja, Courtney Brewer nyuszikat vettek magukhoz. Azóta már nemcsak befogadó-, hanem keresztszülei is a hosszú fülűeknek.

Poór Péterről kevesen tudják, kik is uralkodnak az otthonában

Blikk
-
  20.10.24 07:47 Színes

Igazi macskauralom van Poór Péteréknél! Az énekeslegenda és felesége több mint egy tucat négylábút lát el, akik korán reggel ébresztőt fújnak.

Ezért lett vegán Hamilton kutyája

A Mercedes hatszoros világbajnok brit Forma–1-es versenyzője, Lewis Hamilton nagy állatbarát. Sokáig két angol buldog büszke gazdája volt, Roscoe-t és Cocót a száguldó cirkusz rajongói is jól ismerhették, a pilóta számos fotót osztott meg róluk közösségi oldalain.

Mike Tyson beismerte: hibázott

Blikk
-
  20.10.23 17:03 Színes

Galamblelkűvé vált az életben, pedig tigrisként küzdött a ringben. A profi ökölvívás legendás alakját, az amerikai Mike Tysont lehetne így is jellemezni, de a két említett állat a valóságban is fontos szerepet játszott a bunyós életében.