Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 15 hír

Kiderült: Freddie Mercuryval fog összecsapni James Bond

Kiderült kivel méri össze erejét ezúttal a 007-es ügynök!

Ő az egyik legszebb és legjobban fizetett török színésznő: tudja, kiről van szó?

Blikk
-
  Tegnap 14:43 Film

Szép és tehetséges – ez a két leggyakoribb jelző, amivel rajongói illetik Tuba Büyüküstün török színésznőt. A Piszkos pénz, tiszta szerelem című sorozat nézői erről naponta meggyőződhetnek: Elif, a sikeres ékszertervező szerepében láthatják kedvencüket. (Tv2, 12.30)

Eddig tartott: a premier után 10 perccel már felkerült az internetre az új Bosszúállók-film

Blikk
-
  Tegnap 12:27 Film

Egy kamerás kalózfelvétel már a premier után 10 perccel elárasztotta az internetet.

Jól elfenekelik és lábat nyalogat új klipjében Madonna

Blikk
-
  Tegnap 09:01 Zene

Új klipjében Madonna hű maradt botrányhős imidzséhez. A pop királynője kalóznak, majd menyasszonynak öltözött a Malumával közös, Medellín című számához készített videóban.

Indián démon a ház mögötti erdőben? Rémisztő történet elevenedik meg a mozivásznakon a Kedvencek temetőjének kö…

Blikk
-
  19.04.24 14:31 Film

Szívbe markoló, megdöbbentő és rémisztő. A Creed család története sötét és hátborzongató mese szeretetről és halálról, a veszteség okozta elviselhetetlen fájdalomról – és az elképzelhetetlen gonoszról. Három évtized elteltével új, zsigerekig hatoló filmváltozat készült Stephen King egyik legjobb regényéből, a Kedvencek temetőjéből.

Átnevezték az Oscar-díj egyik kategóriáját – egyetlen kifejezés miatt –, mivel ez a szó nem volt elég polkorrekt

Blikk
-
  19.04.24 11:56 FilmUSAOscar-díj

Átnevezte a legjobb idegen nyelvű film kategóriáját az Oscar-díjakat odaítélő Amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (AMPAS): a külföldi filmeket ezentúl a legjobb nemzetközi egészestés filmek mezőnyében díjazzák.

Itt van Zorán nagy bejelentése

Blikk
-
  19.04.24 11:04 ZeneKoncertZorán

Tizenkettedik alkalommal lép fel Zorán a Sportarénában, illetve elődjében, a BS-ben. A népszerű előadó október 19-i estjére is újítani akar, friss műsorral, ritka dalokkal készül.

Nemes Jeles László lett a legjobb rendező: újabb díjat zsebelt be a filmes

Újabb elismerést kapott Nemes Jeles László: a hétvégén véget ért pekingi filmfesztiválon a legjobb rendező díjával jutalmazták legújabb, Napszállta című alkotásáért.

A homok titkai: az ikerlányok akár a tűz és víz

Blikk
-
  19.04.23 17:19 Film

Elképesztő drámák zajlanak a brazil tengerparti kisvárosban. A homok alatt sötét titkok lappanganak, amelyek kihatással vannak az ott élő emberekre. A történet középpontjában egy ikerpár küzdelme áll. A sorozat minden hétköznap 16.10-től látható az RTL Klubon, ismétlés másnap 15.20-kor.

Egy seszínű senki a divat világában: Az ördög Pradát visel

Blikk
-
  19.04.22 19:19 Film

Miranda hűvös, érzéketlen teremtés, aki ellentmondást nem tűrő módon irányítja, a divatot meghatározó, befolyásoló divatlapot. A Lauren Weisberger bestsellere alapján készült vígjáték, Az ördög Pradát visel hétfő este 21.00-tól a Super Tv2-n műsorán. A címszereplőt a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep alakítja, az új asszisztense – méltó…

Visszatérés Középföldére – Jön a hobbit-trilógia

Blikk
-
  19.04.21 14:41 Film

2012 talán legjobban várt filmje A hobbit – Váratlan utazás volt. Majd tíz esztendő telt el Aragorn megkoronzása után, míg a törpök (orkok, vargok és koboldok stb.) újra föltűntek a mozivásznon. Ezúttal is Peter Jackson keltette élete őket, aki A Gyűrűk Ura-trilógiát vitte sikerre. Most sem adta ennél alább. A hobbit-trilógia filmjei (Váratlan utaz

Schindler listája maga az élet

Blikk
-
  19.04.20 19:42 Film

Több mint 1100 név szerepelt Schindler listáján. Több mint ezeregyszáz zsidó neve, akit mint nélkülözhetetlen munkaerőt írt össze a nácik kegyeit élvező gyáros, megmentve így őket a biztos haláltól. „A lista maga az élet – mondja a könyvelője. – A lapszélen túl körös-körül mély szakadék tátong.” Steven Spielberg világhírű filmje szombat este 21.00-

Szexi nyuszi: fehérneműben pózol a Középsuli sztárja

Blikk
-
  19.04.19 18:25 Film

Exkluzív fotózáson vett részt a sorozat bombázója.

Ormányosok kalandjai Hollywoodban

Blikk
-
  19.04.19 16:10 Film

Aki látta Walt Disney varázslatos mesefilmjét, a Dumbót – legyen az a rajzfilm, vagy az új, élőszereplős változat –, alighanem örökre szívébe zárta a szerencsétlen sorsú kiselefántot, amelyik megtanult repülni. A földkerekség legnagyobb szárazföldi emlőse számos filmben játszott epizód-, sőt főszerepet, és a felsorolás korántsem teljes.

Húzóágazattá vált a filmipar Magyarországon – Jön az 5. Magyar Filmhét

Blikk
-
  19.04.19 13:32 FilmMagyar Filmhét

A 2000-es években még adóssághalmokkal küzdött a nemzeti filmgyártás, mára azonban húzóágazattá vált a filmipar Magyarországon - fogalmazott az MTI-nek Novák Emil, a hétfőn nyíló 5. Magyar Filmhetet szervező Magyar Filmakadémia elnöke.