Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 42 hír

Az ujjad hossza előjelezheti az anyagi sikeredet

Bien
-
 Ma 14:31Életmód

Nagyon furcsa kutatási eredmény érkezett Oroszországból: kutatók kimutatták, hogy a mutatóujj és gyűrűsujj közötti méretkülönbség jól előre jelezheti azt, hogy valaki mennyire lesz gazdag élete során. Érdekes, hogy a nőknél egyértelmű az eredmény, a férfiaknál azonban egyéb faktorokhoz is kötött.

10 meglepő tárgy, ami nem edény, mégis tisztíthatod a mosogatógépben

Bien
-
 Ma 13:59Életmód

Egy mosogatógép megváltoztatja az ember életét, méghozzá pozitív irányba - saját tapasztalatból beszélek – de ez a csodálatos masina sokkal több minden megtisztítására jó, mint pusztán a konyhai edények.

Megunt ruhákból ünnepi dekoráció – Csodaszépek!

Bien
-
 Ma 10:31Életmód

Az ünnepi készülődés nem csupán akkor szólhat az újrahasznosításról, ha spórolnod kell, vagy ha igazi zero waste-fan vagy. Ha meglátod ezeket a díszeket, garantáltan megjön a kedved a kreatív projekthez!

Ilyen lesz a 2021-es év a számmisztika szerint

Bien
-
 Tegnap 20:31Életmód

Az elmúlt évet alighanem mindenki gyorsan szeretné letudni, mert az biztos, hogy egészen másként terveztünk tavaly ilyenkor, mint most.

Ezt teszik a sikeres emberek a karácsonyi szünetben

Bien
-
 Tegnap 19:31Életmód

A sikeres emberek olyan részletekre is nagy figyelmet fordítanak, amelyek sokszor elsuhannak mellettünk. De ha megfogadod a tippjeiket, a 2021-es év minden eddiginél jobb lesz!

Ez a 6 szakma vonzza a legjobban a nárcisztikus személyiségeket

Bien
-
 Tegnap 18:31Életmód

Nárcisztikus személyiségű emberrel sosem könnyű párkapcsolatban élni, de legalább ennyire megviseli a lelket, ha a munkahelyeden kell szembenézned egy ilyen kollégával! Márpedig az alábbi karrierekben nagy valószínűséggel felbukkannak.

Így szerzik meg a telemarketingesek a telefonszámodat

Bien
-
 Tegnap 14:45Életmód

Amikor ismeretlen számot jelez a mobilunk, kétszer is meggondoljuk, felvegyük-e a telefont. Sok esetben ugyanis csak telemarketingesek keresnek, akik saját terméküket és szolgáltatásukat szeretnék megvásároltatni veled. De vajon honnan szerzik meg a mobilszámodat?

3 jócselekedet, ami megolvasztja a szíved – Nagy szükségünk van most ezekre a történetekre

Bien
-
 Tegnap 07:31Életmód

Egyre jobban összehúzzuk magunk körül a kabátot, és egyre jobban összezárul körülöttünk a világ is… Ez egy különösen embert próbáló tél lesz, úgyhogy hoztunk néhány szívmelengető történetet, ami reményeink szerint kicsit visszaadja majd a hitedet.

5 jel, hogy egy kísértet kapcsolatba akar lépni veled

Bien
-
 20.11.26 18:57Életmód

Szerte a világon emberek milliói hisznek a természetfeletti hatalmában, és ezt már nagyon sokféleképpen fel is dolgozták filmekben, könyvekben, sőt, még festményeken. Bár a kísérteteket látni nem láthatjuk, nagyon sokan számoltak már be arról, hogy úgy érezték, nincsenek egyedül a szobában; mintha valaki állt volna mögöttük, kirázta őket a hideg,…

Ezeket nem tudjuk elfogadni egy friss kapcsolatban – kutatási eredmény

Bien
-
 20.11.26 14:31Életmód

Te is fel tudnál sorolni olyan dolgokat, amelyek elveszik a kedved egy kezdődő kapcsolattól? Ezzel a szakértők is így vannak, de hogy átfogó választ kapjanak a kérdésre, egy kutatás során arról faggatták az embereket, szerintük melyek a legnagyobb kizáró okok!

Ha elfog a szorongás a munka miatt

Bien
-
 20.11.26 12:31Életmód

A legfrissebb felmérés szerint a multiknál irodában dolgozó emberek több, mint egyharmadát napi szinten kínozza a stressz a munkahelyén. Az alábbi öt egyszerű tippel csökkentheted a szorongást az íróasztalnál.

Ajándékötletek a szépség-guru barátnődnek

Bien
-
 20.11.26 08:31Életmód

Nehéz lehet ötleteket találni azoknak, akik imádják a szépségápolást, hiszen bizonyára van már bevált ecsetkészletük, arckrémük és hasonlók. Azonban szerencsére rengeteg kreatív ötletet találni a neten, aminek a barátnőd örülni fog! Összegyűjtöttük ezeket.

Imposztor szindróma a munkahelyeden? Ha te is szenvedsz tőle így győzheted le

Bien
-
 20.11.26 07:31Életmód

Gyakran előfordul, hogy elfog a bizonytalanság, megcsappan az önbizalmad, nem hiszel magadban és a képességeidben? Nem vagy egyedül, olykor mindenki így van vele. A jelenség neve imposztor szindróma és így győzheted le.

A vírus miatt magányos a karácsony – 5 dolog, amit megtehetsz

Bien
-
 20.11.25 21:31Életmód

Hiába is biztattuk magunkat egész évben azzal, hogy karácsonyra már minden a régi lesz és ha egy kicsit kibírjuk és betartjuk a szabályokat, együtt ünnepelhetünk majd a szeretteinkkel, így egy hónappal Szenteste előtt egyre valószínűbb, hogy az idei ünnep más lesz, mint szokott.

A turizmus halála: a legjobban elzárt országok listája

Bien
-
 20.11.25 18:31Életmód

Az Egyesült Nemzetek 193 országot ismer el, és ezek szinte mind másfajta stratégiát választottak a járványhelyzet kezelésére, így arra vonatkozóan is, hogy beengednek-e turistákat az országukba.