Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 86 hír

Mennyire vagy nagy manipulátor? Teszteld magad!

Bien
-
 Ma 20:31Életmód

A manipulációval már egész kisgyerekként találkozunk és megtanuljuk, hogy segítségével könnyebben érvényesíthetjük akaratunkat. Ezzel nincs is baj, míg egy tábla csoki a tét, de vannak, akik ezt tovább fejlesztve, mesteri szinten alkalmazzák a felnőtt életben is.

10 érdekesség, amit biztosan nem tudtál eddig Shakespeare-ről

Bien
-
 Ma 18:52Életmód

William Shakespeare, a Rómeó és Júlia, a Vízkereszt, vagy a gyönyörű, szerelmes szonettek és az angol színjátszás legmeghatározóbb alakja.

5 modern filmbeli otthon, ahová azonnal beköltöznénk

Bien
-
 Ma 18:31Életmód

Vannak filmek, amelyekben a történet és a szereplők mellett nagy szerep jut a helyszíneknek is, konkrétan az otthonoknak, amelyekben a jelenetek egy része játszódik. Lássuk, hogy az utóbbi évek mely filmes otthonai voltak olyan emlékezetesek, hogy szívünk szerint azonnal beköltöznénk!

Biztos, hogy jó szakmát választottál? Ebből az 5 kérdésből kiderül

Napjainkban az élethosszig tartó tanulás új értelmet nyert, és sokan a harmincas, negyvenes vagy akár ötvenes éveikben döntenek úgy, hogy valami egészen más területen próbálják ki magukat.

Mit csinálsz rosszul az ágyban? A pornósztárok megmondják

Bien
-
 Ma 14:31Életmód

A pornó nagy része csak színészkedés, de az kétségtelen, hogy a női pornósztárok rengeteg tapasztalattal rendelkeznek, ezért megkérdeztük őket, szerintük mit csinálnak rosszul a nők, ami szabotálja boldog szexuális életüket.

Miért agyalunk mi, nők, annyit? Változtathatunk rajta!

Bien
-
 Ma 12:31Életmód

Nőként, nap mint nap átéltem azt, amit a pasik csak női agyalásnak hívnak. Kattogtam, elmélkedtem, majd dührohamot kaptam azért, hogy csak nem oldottam, meg amin annyit gondolkodtam. De sokat alakítottam rajta, és már hamarabb átmegyek az agyalási folyamaton.

10 szépségkirálynő, aki azóta hatalmas karriert futott be

Bien
-
 Ma 09:31Életmód

Szépségkirálynők jönnek-mennek, a legtöbbször nem hagynak maguk után maradandó nyomot, de az alábbi tíz nő bebizonyította, hogy ész és tehetség is van megnyerő külseje mögött.

Létezik férfi és nő között barátság, vagy az egyik mindig többet akar?

Bien
-
 Ma 07:31Életmód

Örök kérdés, hogy lehet-e ellenkező neműek között igaz barátság, intimitás nélkül. Mert van, hogy csak egy hajszál választ el két embert attól, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljön egymással, és átlépjék azt a bizonyos friend-zónát. De miért maradunk benne, vagy miért nem lépünk egy szinttel feljebb?

A nők kevés önbizalmának vannak kiábrándító jelei – A férfiak szerint

Bien
-
 Tegnap 16:31Életmód

Mindannyiunknak vannak bizonytalanságai, de partnerünknek nem az a dolga, hogy ezekből kigyógyítson minket. Az önbizalom minden nőt vonzóvá tesz, ennek hiánya viszont éppen az ellenkezőjét éri el és ha az alábbi kilenc pont igaz rád, tudnod kell, hogy ez nem tetszik a férfiaknak.

Íme a 15 legszebb idézet a szerelemről

Bien
-
 Tegnap 14:31Életmód

A szerelem komplex és csodálatos érzés, nem véletlenül ihlet meg minden művészt. Összegyűjtöttünk 15 gyönyörű idézetet, ami talán szavakba is tudja önteni, pontosan mit is jelent szeretni valakit és szeretve lenni.

Ezek a feldolgozott élelmiszerek egészségesebbek, mint a természetesek

Bien
-
 Tegnap 12:31Életmód

Kézzel készült, organikus, nyers, paleo. Vagy feldolgozott, tartósított, hőkezelt. Ahogyan az ételekről beszélünk, befolyásolja, amit az ételekről gondolunk, de az igazság néha bonyolultabb.

5 hely a Földön, ahol a nők hozzák a döntéseket – A matrilineáris társadalmak

Bien
-
 Tegnap 10:31Életmód

Borzalmas belegondolni, hogy a világ egyes pontjain milyen helyzetben élnek még mindig a nők. Háttérbe szorítva, erőszakos közösségekben, testileg-lelkileg megnyomorítva, önbecsülésüktől teljesen megfosztva.

20 családi film, amit kicsik és nagyok is imádni fognak

Bien
-
 Tegnap 09:31Életmód

Elő egy tál popcornt, helyezkedjen el mindenki a kanapén, és jöhet is a családi mozidélután a legjobb családi filmekkel. Mi ezeket ajánljuk!

„A túl sok irodai jelenlét árt a biznisznek!” – Hatékonyabb a távmunka

Bien
-
 Tegnap 08:31Életmód

Ha a pandémia bármit is megtanított nekünk, akkor az az, hogy a munkához nem kell feltétlenül az irodában ülnünk. De akkor miért olyan fontos mégis még mindig a jelenlét?

New Orleans, a zene városa: 5 életre szóló élmény

Bien
-
 Tegnap 07:31Életmód

Az Egyesült Államok legeurópaibb városaként is szokás emlegetni Louisiana állam fővárosát, New Orleanst, amely francia negyedéről, fesztiváljairól és a jazzről híres. És persze arról, hogy képes volt felállni és tovább zenélni a hatalmas pusztítás után, amit a 2005-ös Katrina hurrikán okozott.