Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 15 hír

Titokban hazaköltözött Törőcsik Mari örökbefogadott fia: az utolsó éveket együtt töltötték

Sont Maár Gyula és Törőcsik Mari egy dokumentumfilm hatására fogadta örökbe Vietnámból még 6 éves kora körül.

Nézze meg Koltai Róbert legendás filmjét ma este!

ATV
-
 21.04.17 13:26Kultúra

Folytatódik az ATV Spiriten a „120 év!” programsorozat, amelyben e héten a Sose halunk meg!-et nézhetik meg.

Online Pizsamapartit rendez a Magyar Nemzeti Múzeum

ATV
-
 21.04.17 08:33Kultúra

Élő online programmal jelentkezik a Magyar Nemzeti Múzeumból április 22-én a Da Vinci Pizsamaparti; a regisztrált résztvevők Mátyás udvarának titkaival és Leonardo Da Vinci munkásságával ismerkedhetnek meg, miközben bepillanthatnak a múzeum tereibe is.

Megállapodás: Havonta százmillió dózis Szputnyik V vakcinát gyárt majd egy dél-koreai konzorcium

ATV
-
 21.04.16 07:43Kultúra

Havonta százmillió dózis Szputnyik V orosz vakcinát fog gyártani a koronavírus ellen a Huons Global dél-koreai vállalat vezette konzorcium.

Holokauszt-emléknap: A holokauszt magyarországi áldozataira emlékezünk ma

A holokauszt magyarországi áldozataira emlékezik ma az ország. A koronavírus-járvány miatt a központi programokat idén is az online térben tartják meg.

Járvány ihlette magyar alkotásokat mutatnak be Bécsben

A koronavírus-világjárvány hatására készített alkotásokat mutatnak be fertőzésbiztos megoldásokkal a német főváros magyar kulturális intézetében, a Collegium Hungaricum Berlinben (CHB).

Vulkánkitörés a Saint Vincent szigeten

Először pénteken robbant ki a hamu a La Soufrière nevű vulkánból a Karib-tengeri szigeten, majd ma újabb kitörés történt, 16 ezer embert evakuáltak.

A szerb elnököt is beoltották

A kínai Sinopharm oltóanyagát kapta meg Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök kedden a kelet-szerbia Majdanpekhez tartozó Rudna Glava faluban.

Nemcsák az SZFE-ről: „Nem pusztán egy diákzavargásról van szó”

Az egyetem honlapján megjelent interjúban vallott az elmúlt időszakról a tavaly augusztusban kuratóriumi felügyelő bizottsági tagnak kinevezett a színész-rendező.

Elhunyt Gyulai Líviusz grafikusművész

Életének 84. évében elhunyt Gyulai Líviusz grafikusművész, a nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagja - tudatta az MMA az MTI-vel.

Újabb szerb ortodox püspök halt bele a kór szövődményeibe

Újabb szerb ortodox főpap, Atanasije nyugalmazott, korábbi zahumljei-hercegovinai püspök halt bele a koronavírus-fertőzés szövődményeibe.

Milliárdokért kelt el Churchill egyik festménye

ATV
-
 21.03.02 09:12KultúraAukció

Winston Churchill egykori brit miniszterelnök egy 1943-as festménye több mint nyolcmillió fontért kelt el Londonban, a műalkotást Angelina Jolie amerikai színésznő bocsátotta árverésre családi gyűjteményéből.

Meghalt Chick Corea

Meghalt 79 éves korában Chick Corea amerikai dzsesszzongorista és zeneszerző - közölték a zenész honlapján.

Megszólalt Mundruczó filmjének Golden Globe-ra jelölt főszereplője

"Szerintem ez életem legjobb napja" - jelentette ki a 12 éves Helena Zengel, aki A kapitány küldetése című film mellékszerepéért kapott Golden Globe-jelölést a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szövetségétől (HFPA). A szerdán közzétett jelöléseket könnyezve, hálásan, büszkén fogadták a sztárok.

Harmadszor is elhalasztották az új James Bond-film bemutatását

A koronavírus-járvány miatt harmadszor is elhalasztották az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni bemutatását: október 8-án kerül a világ mozijaiba a film weboldalának bejelentése szerint.