Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szkripal-ügy: a lengyel elnök is bojkottálja az oroszországi labdarúgó-vb-t

Andrzej Duda lengyel elnök nem fog részt venni az oroszországi labdarúgó-világbajnokság ünnepi megnyitóján - közölte egy keddi rádióinterjúban Krzysztof Szczerski elnöki kabinetfőnök és külügyi államtitkár.

Lemondott a norvég igazságügy-miniszter

Bejelentette lemondását Sylvi Listhaug norvég igazságügy-miniszter, akivel szemben bizalmatlansági indítványról szavaztak volna kedden a parlamentben.

Pusztító trópusi vihar söpört végig Madagaszkáron, sokan meghaltak

ATV
-
  Ma 08:25 Külföld  Hétvége

Legkevesebb húsz ember meghalt Madagaszkáron a szigeten végigsöprő trópusi viharban a hétvégén - közölte egy helyi tisztviselő hétfőn.

Közös hadgyakorlatban kezd Dél-Korea Amerikával

Április elsején kezdődnek az amerikai és a dél-koreai hadsereg szokásos évi nagyszabású hadgyakorlatai, amelyeket a phjongcshangi téli olimpia miatt halasztottak el - jelentette be kedden az amerikai és a dél-koreai védelmi minisztérium.

Kiakadt a Fehér Ház a palesztin elnök sértő megjegyzései miatt

A Fehér Ház hétfőn tiltakozott Mahmúd Abbász palesztin elnöknek az Izraelben akkreditált amerikai nagykövetre tett megjegyzései miatt.

Nem engedték szóhoz jutni az ENSZ emberi jogi főbiztosát az ENSZ BT ülésén

ATV
-
  Ma 07:15 Külföld  ENSZ Szíria

Az ENSZ Biztonsági Tanácsának (BT) hétfői ülésén nem engedték szóhoz jutni az ENSZ emberi jogi főbiztosát, aki a szíriai helyzetről fejtette volna ki a véleményét.

Iskolát ért bombatalálat Szíriában, sok halott

ATV
-
  Ma 06:53 Külföld 

Legalább 15 gyermek és két nő vesztette életét hétfőn a kelet-gútai Arbin település iskolájának alagsorában, amikor rejtekhelyüket bombatalálat érte - közölte az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH).

Balkezes? Halott? Lopott? Itt van minden, amit Putyinról tudni akar

ATV
-
  Ma 06:20 Külföld 

112 ezer dollárt keres évente, „ellopott” egy Super Bowl gyűrűt, elvált, folyékonyan beszél angolul – ezek érdeklik leginkább az interneten a Putyin nevére keresőket.

Tesztüzembe állítják az amerikai légierőt

ATV
-
  Ma 06:04 Külföld  USA

Az amerikai légierő az idén nyáron megkezdi egy lézerfegyver tesztelését - jelentette be hétfőn Jeff Stanley, a légierő tudományos és technológiai fejlesztéseiért felelős helyettes államtitkár a Pentagonban.

Durván bezuhantak a Facebook részvényei

ATV
-
  Tegnap 21:59 Külföld  Hétvége

Zuhannak a Facebook-részvények, miután kiderült, hogy a közösségi oldal 50 millió felhasználójának az adatait használták fel engedély nélkül a 2016-os amerikai elnökválasztási kampány idején. Az adatokat politikai befolyásolásra használták fel, de azt nem tudni, hogy ez mennyire volt hatással a voksolás eredményére. Részletek a…

Csehország nem adja ki Törökországnak Száleh Muszlimot

ATV
-
  Tegnap 21:13 Külföld  Törökország Szíria

Csehország nem adja ki Törökországnak Száleh Muszlimot, a legfőbb szíriai kurd párt február végén Prágában őrizetbe vett majd szabadlábra helyezett egykori vezetőjét. A cseh államügyészség ugyanis megszüntette a Száleh Muszlim elleni eljárást, mert a kurd politikus már nem tartózkodik Csehországban.

Szaúd-Arábia új imázsa: Trumphoz és a Szilícium-völgybe is ellátogat a koronaherceg

ATV
-
  Tegnap 20:55 Külföld 

Szaúd-Arábia új imázsának népszerűsítésére hétfőn Washingtonba érkezik Mohamed bin Szálmán koronaherceg, a Szilícium-völgyi technológiai vállalatok és befektetők felkeresése mellett egyik legnagyobb rajongójához: Donald Trump elnökhöz.

Finnországban tárgyal Észak- és Dél-Korea

ATV
-
  Tegnap 19:04 Külföld  Finnország Dél-Korea

Finnországban diplomáciai tárgyalások folynak Észak- és Dél-Korea képviselői között - jelentette be hétfőn a finn külügyminisztérium, amely "előmozdító" szerepet játszik.

Ez a pillanat is eljött: Moszkva nem akar fegyverkezési versenyt

ATV
-
  Tegnap 18:04 Külföld  Moszkva Vlagyimir Putyin

Oroszország nem akarja, hogy bevonják egy újabb fegyverkezési versenybe, egyúttal arra fog törekedni, hogy minden vitás kérdést politikai és diplomáciai eszközökkel oldjon meg más országokkal, a saját érdekeinek biztosítása mellett - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, amikor hétfőn Moszkvában fogadta az elnökválasztási ellenfeleit.

Trónörökös: A szaúdi nőknek nem kell viselniük a fejkendőt

ATV
-
  Tegnap 17:15 Külföld  Vallás Szaúd-Arábia

A szaúd-arábiai nőknek nem kell viselniük a fejkendőt vagy a fekete, laza, földig érő abaját, az iszlám vallás szimbólumát, ha az öltözékük megfelelő és tisztelettudó - jelentette ki a királyság trónörököse a CBS amerikai televízióban.