Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Költségvetési Tanács elnöke: "ütésálló a magyar gazdaság"

Az elmúlt tíz év munkájának köszönhetően a járvány miatti válság ellenére a magyar gazdaság ütésállóképessége jó, a fundamentumok - államháztartás, infláció, növekedés, kereskedelmi egyenleg és kamatlábak - stabilak maradtak - mondta Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács (KT) elnöke a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország! című…

Jó hír: hétfő este erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi devizapiacon hétfőn.

Tovább romlik a forint: már közel 363 forint egy euró

Gyengült kissé a főbb devizákkal szemben hétfő reggelre péntek esti árfolyamához képest a forint. Az elmúlt héten azonban nyereségre tett szert, az euróval és a svájci frankkal szemben közel másfél, a dollárral szemben közel fél százalékosra.

Magyar egészségipar: Akár 50 milliárd forint értékű fejlesztés is megvalósulhat

ATV
-
 21.03.18 14:24GazdaságJárványITM

A koronavírus-járvány alatt bebizonyosodott, hogy azok az országok tudnak hatékonyan védekezni a vírus ellen, amelyek képesek hazai gyártásban előállítani a szükséges egészségügyi termékeket, ezért kiemelten fontos a magyar vállalkozások megerősítése, a gyártókapacitásaik bővítése - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium…

Egy csapat reddites fiatal szúrt ki a Wall Street nagyágyúival

ATV
-
 21.01.30 05:27Gazdaság

Dávid és Góliát küzdelméhez hasonlították egyes elemzők az Egyesült Államokban zajló folyamatokat, miután a Reddit közösségi hálón egy csoport egyéni befektető felvette a harcot a Wall Street nagycápáinak számító befektetési alapokkal.