Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Recesszió jön? Valami furcsa történik a szomszédban

Az adatok szerint eddig még soha nem volt olyan alacsony az Ausztriában dolgozók számának 12 hónapos növekedése, mint most. Még sokan dolgoznak kint, de ez a folyamat évről évre lassul. Más országoknál hasonló a helyzet, mintha recesszió kezdődne.

Grandiózus nyugdíj emeléseket jelentettek be Romániában, szakértők szerint nincs rá elég pénz az államkasszában

ATV
-
  Ma 08:29 Gazdaság

A Szeptember elsejétől egységesen 15 százalékkal emelte a nyugdíjakat a kisebbségi kormányzásra kényszerülő Szociáldemokrata Párt Romániában –írta meg a 24.hu.

Egyre többen vesznek sorsjegyet

Egyre nagyobb az érdeklődés a kaparós sorsjegyek iránt, tavaly már több mint 110 milliárd forintért vásároltak belőlük - írta csütörtöki számában a Magyar Nemzet.

Már a válságot idézi a zuhanás Németországban, ez nekünk is fájhat

Mélyrepülésbe kezdett a német autóipar, a termelés visszaesése már-már a 2009-es válságot idézi. Ennek hátterében az autóvásárlási szokások állnak, s ez érinteni fogja az iparágban jelentősen érdekelt közép-kelet-európai országokat is.

Újratárgyalná a bérmegállapodást a Magyar Szakszervezeti Szövetség, jóval nagyobb béremelést szeretnének

Újratárgyalná a tavaly megkötött kétéves bérmegállapodást a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ), Kordás László elnök ezért kezdeményezte a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának (VKF) összehívását - tudta meg szerdai száma szerint a Népszava.

Nézze, mi történt a forinttal reggel

ATV
-
  19.09.13 08:17 Gazdaság

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákhoz képest csütörtök kora reggel a bankközi piacon szerda estéhez képest.

GKI: együtt javult az üzleti és a fogyasztói bizalmi index augusztusban

ATV
-
  19.08.26 08:44 GazdaságGKI

Augusztusban emelkedett a GKI konjunktúraindexe a majdnem két és fél éve nem látott alacsony júliusi szinthez képest. A GKI Gazdaságkutató által, az EU támogatásával végzett felmérés szerint ebben a hónapban nemcsak az üzleti várakozások javultak, hanem az elmúlt hónapokban hullámzóan alakuló fogyasztói bizalmi index is több mint…

MNB: többlettel zárta a második negyedévet a költségvetés

Az idei második negyedévben az államháztartás finanszírozási oldalról számított nettó pénzügyi megtakarítása 120 milliárd forintot, a negyedéves GDP 1,1 százalékát tette ki. A negyedév végén zárult egy év alatt az államháztartás nettó finanszírozási igénye 517 milliárd forint, a GDP 1,2 százaléka volt, jelentette szerdán a pénzügyi számlák előzetes

Továbbra is növekedési pályán a kiskereskedelmi és vendéglátás az USA-ban

ATV
-
  19.08.15 17:49 Gazdaság3 hír a témában

A vártnál nagyobb mértékben és már az ötödik egymást követő hónapban bővült a kiskereskedelem és vendéglátás forgalma júliusban az Egyesült Államokban, jelezve, hogy a fogyasztók bizalma töretlen, emelkedő kiadásaikkal hajtják a gazdaság növekedését.

Három éve nem látott kereslet van az arany iránt

ATV
-
  19.08.03 10:55 Gazdaság14 hír a témában

Elsősorban a jegybanki aranykészletek növelésének köszönhetően három éve a legmagasabbra, 2181,7 tonnára nőtt az arany kereslete az első fél évben.

Így kezdett ma a forint

ATV
-
  19.07.25 08:03 Gazdaság4 hír a témában

Minimálisan gyengült a forint a főbb devizákhoz képest csütörtök kora reggel a bankközi piacon szerda estéhez képest.

Nézze, erősödött a forint

ATV
-
  19.07.24 19:39 GazdaságCHFÁrfolyam

Erősödött a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben szerda este a reggeli szintekhez képest.