Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

Közgazdász: a befektetők bíznak a magyar gazdaságban

ATV
-
  17.10.21 10:18 Gazdaság  Befektető

A befektetők láthatóan bíznak a magyar gazdaságban - mondta Csath Magdolna közgazdász szombat reggel az M1-en.

Még mindig nagyon sokan tartoznak az adóhivatalnak

ATV
-
  17.10.20 22:01 Gazdaság  NAV

Továbbra is sok tartós adósa van a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV), szeptember végén 2889 magánszemély és egyéni vállalkozó tartozott egyenként több mint 10 millió forinttal, és 1856 társaság, szervezet egyenként több mint 100 millió forinttal 180 napon keresztül, folyamatosan az adóhatóságnak - derül ki a NAV honlapján közzétett…

Nagyot dobbantana az új párt: népszavazást akarnak az euróról

ATV
-
  17.10.14 05:45 Gazdaság 

Legyen-e magyar euró? Politikusok és közgazdászok járták körül a kérdést a Political Capital konferenciáján. A Fidesz képviselője a fenntartásait hangoztatta, az MSZP a mielőbbi csatlakozás mellett állt ki. A Tudományos Akadémia közgazdásza szerint a magyar gazdaság nem áll készen az euró bevezetésére.

Egekben az olajár, de ez jó

ATV
-
  17.10.11 09:54 Gazdaság  Olajipar

Szerdán már harmadik napja tart a kőolaj drágulása, ami annak a jele, hogy az olajtermelők év elején bevezetett kínálat-visszafogása kezdi éreztetni hatását, a piacról fokozatosan tűnik el az olajfelesleg.

Több száz fős leépítés jön a Telekomnál

ATV
-
  17.10.04 16:14 Belföld  Telekom

A Magyar Telekom a stratégiai növekedéshez kapcsolódó erőforrás-szükségletének érdekében megállapodott az érdekképviseletekkel a jövő évi létszámleépítésről, valamint a bérfejlesztés mértékéről – írja közleményében a cég.

Több mint 2,6 millió magyar él beázó, penészes lakásban

ATV
-
  17.10.04 15:53 Belföld 

Egy friss elemzés szerint a lakásminőségi problémák az átlagnál nagyobb arányban érintik a gyermekeket. Európában csak Romániában és Szerbiában súlyosabbak a lakhatási problémák.

Megint változnak az árak a benzinkutaknál, de nem mindenki fog örülni

ATV
-
  17.10.04 14:36 Gazdaság  MOL Üzemanyag

Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Sztrájk: „olyan káosz lehetne, hogy minden második bolt bezár”

ATV
-
  17.10.04 06:59 Belföld  Állás Tesco

Bár hétfőn újra tárgyalt a Tesco a dolgozók szakszervezeteinek vezetőivel, a megegyezés elmaradt. Október 13-án folytatják. A KDFSZ és a KASZ elnökei bizakodóak, szerintük akár az élet is megállhat, ha a munkavállalók sztrájkkal fejezik ki elégedetlenségüket.

Egy szintre került Magyarország Lengyelországgal és Szlovákiával

ATV
-
  17.09.28 10:03 Gazdaság  2 hír a témában

Felminősítette Magyarországot a Coface, a döntést a hitelbiztosító a gazdasági növekedéssel és az üzleti környezet javulásával indokolta.

Döntöttek: Tarlósék kiírják a pályázatot a Bálna eladására

ATV
-
  17.09.27 11:30 Gazdaság  Népszavazás

A Bálna Budapest Kereskedelmi és Kulturális Központ nyílt pályázati eljárás útján történő értékesítéséről döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdán.

Félmilliárdos támogatást kapott Matolcsy fia

ATV
-
  17.09.27 10:19 Gazdaság  Belgium Brüsszel

Csaknem félmilliárd forintos uniós támogatást kapott a Matolcsy György fia tulajdonában lévő Balaton Bútor – tudta meg a Magyar Nemzet.

Jó hírt kapott az autósok egy része

ATV
-
  17.09.27 06:31 Gazdaság  Válság MOL

Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát és emelte bruttó 3 forinttal a gázolaj árát szerdán a Mol Nyrt.

Durva: Bukhatják a lakáshitelt a dohányosok

ATV
-
  17.09.23 18:38 Belföld  Cigaretta

Bukhatják a lakáshitelt a dohányosok, vérvételre kötelezhetik őket - írja a pénzcentrum.hu. A cikk szerint a legnagyobb hazai biztosítók rákérdeznek az ügyfeleknél, hogy dohányoznak-e, de van, ahol még azt is tudni akarják, hogy a leendő ügyfél hány szálat szív naponta. Az ATV Híradója által megkérdezett szakértők egyöntetűen azt mondják,…

Jó hír érkezett, de nem mindenkit érint

ATV
-
  17.09.20 17:49 Gazdaság  MOL Üzemanyag

Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásból az MTI szerdán.

Matolcsy György üzent a "huhogó baglyoknak"

ATV
-
  17.09.20 13:19 Gazdaság  Buda Cash MNB

Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke szerint a magyar gazdaság számára a skandináv országok gazdasági modellje lehet a példa, ezek az államok a munka- és a tőkeintenzív gazdaság után a tudásintenzív gazdaság irányába haladnak.