Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ne is induljon el Nagymarosra, ha nem ott lakik!

ATV
-
  Ma 11:54 Belföld

A kitiltást közterületesek, rendőrök, polgárőrök és a mezőőr együtt fogják érvényesíteni.

Városliget Zrt.: ne jöjjenek a parkba!

A Városliget Zrt. arra kér mindenkit, hogy a koronavírus-járvány miatt a hosszú hétvégén ne menjen a Városligetbe, csak a jogszabályban engedélyezett módokon használja a parkot.

DK: “az emberi élet nem játék”

ATV
-
  Ma 11:17 Belföld

Tartós élelmiszerrel segíti a rászorulókat a Demokratikus Koalíció húsvétkor.

Áder: Életet menthetünk, ha türelmesek vagyunk

“Húsvét közeleg, korlátok közötti húsvét, de életet mentünk, ha betartjuk a korlátozásokat, ha biztonságos távolságot tartunk azoktól is, akik közel vannak hozzánk. Életet mentünk, ha türelmesek vagyunk” – erről beszélt Áder János köztársasági elnök a nagypénteki, a Sándor Palotából közvetített beszédében.

Orbán Viktor: a magyarok testvérként tekintenek a türk népekre

Videokonferenciát tartottak pénteken a Türk Tanács tagállamainak vezetői, köztük a megfigyelői státusszal rendelkező Magyarország képviseletében Orbán Viktor miniszterelnök; a megbeszélésen nagy hangsúlyt kapott a koronavírus-világjárvány elleni közös védekezés - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A padokra ülni is tilos - Győrben így szigorít Dézsi Csaba András húsvétra

Tilos lesz sétányokon, tóparton sétálni, tereken csak “áthaladni” lehet, padokra ülni tilos, a Vásárcsarnokban csak 99-en tartózkodhatnak, az élelmiszer boltokon, piacokon, drogérián, patikákon, háztartási bolton, benzinkutakon kívül az üzletek zárva lesznek - így szigorít a hosszú hétvégére Dézsi Csaba András polgármester Győrben.

Müller: nagyobb mértékben nőtt a fertőzöttek és az elhunytak száma

ATV
-
  Ma 10:01 Belföld

210 új fertőzött és 11 halott egy nap alatt - Tájékoztató a magyar koronavírus helyzetről.

Lezárták a óbudai Hajógyári-szigetet is

Fővárosi önkormányzati rendészek lezárják az óbudai Hajógyári-szigetre vezető K-hidat nagypénteken, miután a koronavírus-járvány miatt a fővárosi önkormányzat úgy döntött, a húsvéti ünnepek alatt zárva tartja a Margitszigetet, az Óbudai-szigetet és a Római-partot minden nap reggel 8 és este 10 óra között.

Hamarosan kiderül, vannak-e újabb fertőzöttek a idősotthonokban

Pénteken 10 órakor tartja szokásos napi tájékoztatóját az operatív törzs, az eseményt az atv.hu élőben közvetíti.

Szijjártó Péter kiosztotta a CNN műsorvezetőjét

Álhír, hogy Magyarországon beszüntették a parlamentet - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter a CNN-nek adott interjúban.

Így zárják le a Margitszigetet

Fővárosi önkormányzati rendészek zárták le a Margitszigetet nagypénteken, miután a koronavírus-járvány miatt a fővárosi önkormányzat úgy döntött, a húsvéti ünnepek alatt zárva tartja a Margitszigetet, az Óbudai-szigetet és a Római-partot minden nap reggel 8 és este 10 óra között.

Orbán: Még nem látom a fényt az alagút végén, 7500-8000 lélegeztetőgépre lesz szükség

A miniszterelnök ma is kórházakat fog látogatni – jelentette be a Kossuth Rádióban, ahol úgy fogalmazott: az ellenzék még egy idősotthon fenntartásával sem tud megbirkózni.

Több dolgozó megfertőződött a Rózsa utcai idősotthonban

Péntek reggel a budapesti Vázsonyi Vilmos Idősek Otthonának minden lakóját letesztelik, és a tünetmentes, de fertőzött dolgozóknak is karanténba kell vonulniuk - válaszolta a 444.hu megkeresésére a Városháza.

Újabb elhunytak a Pesti úti idősotthonban, 151 fertőzött

ATV
-
  Ma 07:11 Belföld

A Pesti úti idősek otthonában eddig 151 igazolt koronavírus-fertőzött van és 7 elhunyt. A fertőzöttek száma várhatóan magasabb lesz a több mint ötszáz fős idősotthonban, mert a laborvizsgálatok még jelenleg is tartanak.

Kimondta a Fővárosi Törvényszék: jogszerűen utasították ki az iráni diákokat

Jogszerűen döntött a koronavírus-fertőzés miatt karanténba helyezett iráni diákok kiutasításáról az idegenrendészeti hatóság a Fővárosi Törvényszék megítélése szerint.