Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Buda nevet kapta a fővárosi állatkert háromhetes orangutánkölyke

ATV
-
  Ma 15:06 Belföld

Budának nevezték el a fővárosi Állatkert háromhetes orangutánbébijét - közölte a Fővárosi Állat- és Növénykert pénteken az MTI-vel.

Történelemhamisítással vádolja Orbán Viktort az orosz külügyminisztérium

"Durván kiforgatta a történelmi igazságot" Orbán Viktor miniszterelnök, amikor a "szovjet megszállás emlékművének" nevezte a budapesti Szabadság téren felállított obeliszket, Moszkva fellép a "történelemhamisítás" ellen - közölte az orosz külügyi szóvivő.

Kórházba került a koronavírusos Pikó András

Budapest VIII. kerületének polgármesterét jelenleg a Szt. László Kórházban ápolják.

Meghosszabbították a határzárat

Bejelentés ugyan még nem volt róla, de a Magyar Közlöny 233. számában már megjelent a rendelet az ideiglenes határellenőrzés meghosszabbításáról – szúrta ki az Index.

Példátlan járatbővítés: 200 milliárd forintból újultak meg a Rákos-Hatvan vasútvonalnak

ATV
-
  Ma 13:57 Belföld

A több mint 200 milliárd forintból megújult Rákos-Hatvan vasútvonalnak is köszönhetően eddig példátlan járatbővítést hajtott végre a MÁV Eger és Budapest között - jelentette ki a társaság elnök-vezérigazgatója pénteken az egri vasútállomáson, sajtótájékoztatón.

Levélben fordult az uniós házelnökökhöz Kövér László

Levélben fordult az Európai Unió jelenlegi, valamint a jövő évben az elnökséget betöltő országok házelnökeihez Kövér László, kérve, vessék latba személyes tekintélyüket annak érdekében, hogy a júliusi EU-csúcson megkötött megállapodás ne egészüljön ki olyan eljárásrenddel, amely "megteremti az egyes tagállamokkal szembeni politikai zsarolás…

Jobbik: A magyarok semmilyen segítséget nem kaptak az államtól, csak a parancsok jönnek

"Orbán óvodásoknak nézi a magyar állampolgárokat, akiket sarokba kell állítani azért, hogy betartsák a szabályokat. Miközben a határaink túloldalán a szigorú intézkedések mellett, ingyenes tesztelésen vesz részt egy teljes ország, itthon "eljött a pillanat, hogy erőből kell betartani a szabályokat" - ahogy hallhattuk a miniszterelnöktől." - írja a

A fogyasztóvédelmi vizsgálat alapján minden negyedik PCR-tesztes vállalkozásnál találtak jogsértést

Az operatív törzs pénteki sajtótájékoztatóján kiderült, hogy hány cégnél találtak szabálytalanságokat a PCR-tesztekkel kapcsolatban, és a veszélyeztetettek érdekében látogatási és kijárási tilalmat rendeltek el a kórházakban. Továbbá arra kérték a szakértők a magyarokat, hogy fokozottan figyeljenek a járványügyi szabályokra a hétvégén, főleg a teme

Schanda: egyes cégek nyerészkedni próbáltak a teszteken

Október elején országos fogyasztóvédelmi vizsgálat indult, amely azt mutatta ki, hogy egyes cégek nyerészkedni próbáltak a PCR-teszteken - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.

A DK nagyon kiakadt: Orbánék alkalmatlan válságkezelésének köszönhető, hogy Magyarország ilyen mélyre süllyedt

ATV
-
  Ma 12:06 Belföld

Harminckétezer ember vesztette el a munkáját szeptemberben, miközben a kormány alkalmatlan válságkezelése miatt még a munkanélküliekre szánt keret is kimerült - írja közleményében a DK.

Orbán a nizzai merényletről: "Amíg ez a kormány van, nem jönnek be"

"Amíg ez a kormány van, nem jönnek be. Az afrikai emberek jövője Afrikában van, a magyarok jövője Magyarországon van” - jelentette ki Orbán Viktor a nizzai merénylet kapcsán a Kossuth Rádióban. Az ellenzékről bevándorláspárti és brüsszeli képviselőik “egy falkában vannak” azokkal, akik azt akarják, hogy változassuk meg a migrációs szabályokat -…

A kormány költi el a legtöbb pénzt Facebook-hirdetésekre

A Népszava összesítése szerint messze a kormány és a Fidesz költi el a legtöbb pénzt a közösségi oldalon, előbbi 161,2 milliót, míg a párt 101,2 milliót az elmúlt másfél évben.

Petícióban kérik az iskolák bezárását a kormánytól

Petíció aláírásával kérik a pedagógusok a kormányt, hogy sürgősen tegyen a tavaszihoz hasonló lépéseket, a vírus oktatási intézményekben való terjedésének megfékezése érdekében.

MSZP: Orbánnak vagy nagyon nem megy a matek vagy végtelenül lenéz mindenkit

"Orbán Viktor péntek reggeli interjújából az derült ki, hogy a miniszterelnöknek vagy nagyon nem megy a matek vagy végtelenül lenéz mindenkit ebben az országban. Ugyanis a korábbi években 1,3 millió vakcinát rendeltek az influenza elleni védőoltásból, idén rendelkezésre áll 1,4 millió, erre a miniszterelnök képes volt bejelenteni ország-világnak, h

Szijjártó: a legkisebb magyar családi vállalkozások közül is egyre többen érnek el nemzetközi sikereket

A kormány 46 cégnek, kétmilliárd forint értékben nyújt külpiacra jutási támogatást annak érdekében, hogy a világjárvány miatt megüresedő exportpiacokra be tudjanak törni - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter Vámosszabadiban a HRC Europe Kft. támogatói okiratának átadásán pénteken.