Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Nem úsztuk meg könnyen” – így élte meg a koronavírus-fertőzést Berki Krisztián

Az olimpiai bajnok tornász két hétnél is tovább volt karanténban feleségével együtt.

Összeházasodik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

Hónapok óta keringett a pletyka a sajtóban, hogy Várkonyi Andreát eljegyezték. A Bors szerint a Hot! Magazin csütörtökön megjelenő számából pedig most kiderül: a műsorvezető párja nem más, mint Mészáros Lőrinc.

Dobrev Klára a miniszterelnök-jelöltségről: Bennem is egyre inkább érik az, hogy ezt a döntést meg kell hozni

ATV
-
 Tegnap 20:18Belföld

A Demokratikus Koalíció EP-képviselője elmondta, hogy hihetetlen mennyiségű megkeresés érkezik hozzá ezzel kapcsolatban, de szerinte fontos megérteni, hogy ez egy olyan nemes feladat, amivel kapcsolatban nem szabad elhamarkodottan dönteni.

Felmérés: a kormány támogatói szerint is több bértámogatásra lett volna szükség

A kormány támogatóinak többsége szerint is több bértámogatást kellett volna kapniuk a vírus miatt nehéz helyzetbe került szektorok munkavállalóinak – derül ki az LMP legfrissebb kutatásából. Eddig 167 ezer dolgozónál vették igénybe a munkaadók az 50 százalékos kormányzati bértámogatást, amit a munkáltatók április 30-ig igényelhetnek.

Karácsony Gergely üzent Palkovicsnak: a Diákváros egyetlen négyzetméterét sem adjuk semmiféle ékszerdobozért cser…

„Mi a kormánnyal diákszállásokról és nem ékszerekről kötöttünk megállapodást, ehhez tartjuk magunkat” – jelentette ki a főpolgármester.

Telex: egy budapesti óvónő volt a koronavírusban elhunyt 34 éves kismama, a csecsemő túlélte

ATV
-
 Tegnap 19:28Belföld

A portál úgy tudja, a várandós nő 30 hetes terhes volt, amikor az orvosok császármetszést végeztek rajta, majd lélegeztetőgépre tették.

Elmarad Berki Krisztián tárgyalása

A Fővárosi Törvényszék azt nem közölte, miért nem tartják meg az ülést.

Balmazújvárosi polgármester: A kormány nem csak a járvány kezelésére használja a veszélyhelyzetet

60 ezer ember összegyűlhet egy focimeccsen, miközben egy 15 fős önkormányzat nem tarthat ülést – ellentmondásosnak és indokolatlannak tartják a veszélyhelyzet meghosszabbítását, a híradónknak nyilatkozó vidéki, önkormányzati képviselők. A kormány tegnap este nyújtotta be a módosító javaslatot – akár szeptember végéig is…

Szakszervezeti szövetség: A biztonságos újranyitás feltétele a rendszeres és ingyenes tesztelés

ATV
-
 Tegnap 18:51Belföld

Keddről szerdára 2 527 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak itthon, és 207 beteg vesztette életét. Közben több mint 3,3 millió embert oltottak be eddig. A Magyar Hírlap úgy tudja, hogy 4 millió beoltott után újabb lazítás következhet: kinyithatnak a színházak, a mozik és a fürdők. A Magyar Szakszervezeti Szövetség vezetője szerint azonban a biz

Balázs Péter a Fidesz frakcióválasztásáról: "madarat tolláról, embert barátjáról"

A volt uniós biztos szerint a Fidesz a szélsőjobboldali pártokhoz csatlakozott, ahova tartozik, mivel az ő politikájukat követi évek óta. Úgy látja: könnyebb a helyzet, mint a strasbourgi Európai Parlamentben, mert itt egy frakcióban van a szélsőjobb.

A Helsinki Bizottság társelnöke szerint a civil törvény visszavonásról sem egyeztettek a szervezetekkel

Beadta a kormány a javaslatot, amellyel hatályát veszti a 2017-ben elfogadott civil törvény. Ugyanakkor azokról az egyesületekről és alapítványokról, amelyek éves mérlegfőösszege eléri a 20 millió forintot, az Állami Számvevőszék évente jelentést tesz közzé. Az Ökotárs Alapítvány igazgatója örül a törvény visszavonásának, ugyanakkor…

Elárulta a NEAK: így kaphat oltást az, akinek nincs választott háziorvosa

A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő közölte: akinek nincs választott háziorvosa, az annak a háziorvosi szolgálatnak az oltási listájában jelenik meg, amelynek a területi ellátási kötelezettségébe tartozik. A háziorvosok egy kedd esti levélben a többi között nagyobb mennyiségű Sinopharm-vakcina érkezéséről tájékoztatták, az ATV Híradónak…

Így működik az új oltási rendszer

Új oltási rendszerrel kísérletezik a kormány: hetvenezer embert értesítenek SMS-ben, akiknek csütörtök 16 óráig online kell majd oltási időpontot foglalniuk a lakóhelyük környékén lévő, négy orvosi egyetemi városban kialakított oltópontok egyikén.

Nem enged Tordai Bence 8,2 milliós büntetéséből Kövér László

A fideszes házelnök kitart amellett, hogy jogos volt korábbi döntése.

Palkovics tárgyalni akar Karácsonnyal és Baranyi Krisztinával, az ajánlata: “egy ékszerdoboz”

Tárgyalni akar Palkovics László a Fudan-Diákvárosról a főpolgármesterrel és Baranyi Krisztinával, és olyan ajánlatot tesz nekik, “ami pestiesen szólva, nem lesz semmi”. Szerinte a tiltakozás “információhiányból” fakad, ezt “fehér asztal mellett” lehet orvosolni - mondta az atv.hu-nak a miniszter, aki szerint a Fudan-beruházás öt év alatt meg fog…