Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A falusi csok az ingatlanpiac 15-18 százalékára lehet hatással

A Magyar falu program keretében bejelentett falusi családi otthonteremtési kedvezmény (csok) a hazai ingatlanpiaci tranzakciók 15-18 százalékát érintheti, és elsősorban a nagyvárosoktól távolabb eső településeken jelenthet segítséget az otthont keresőknek, a főváros környéki ingatlanpiacon nem fog jelentős változást okozni a Duna House…

Győrfi: emberi mulasztás miatt érkezett későn a mentő a Nyugati pályaudvarhoz

Az első vizsgálatok alapján emberi mulasztás miatt érkezett későn az ellátás ahhoz a fiatalemberhez, aki a Nyugati-pályaudvarnál lett rosszul kedden - mondta az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs vezetője pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Mutatjuk, mennyi lakás épült tavaly Magyarországon

ATV
-
  Ma 09:42 BelföldKSHÚjév

Tavaly 17 681 új lakás épült, 3292-vel, 22,9 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A kiadott építési engedélyek és egyszerű bejelentések alapján építendő lakások száma 36 719 volt, 3,4 százalékkal kevesebb, mint 2017-ben - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Két hétre lezárják a Keleti pályaudvart

Május 13-tól 26-ig, két hétre ideiglenesen lezárják a budapesti Keleti pályaudvart.

Orbán: A tét nagy, kampányban felforrósodik a levegő

"Ferenc József idejében volt az, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó. A szovjet időkben volt olyan, hogy a felelősségről nem lehet beszélni" - ezt mondta Orbán Viktor a szokásos pénteki rádióinterjúban a kormány legújabb tájékoztató kampányát ért bírálatok kapcsán. A kormányfő szerint a 7 állításuk tényeken alapul.

Orbán: a brüsszeli bürokraták terveit egy ilyen kampány leplezi le

Az európai parlamenti (EP) választás tétje a bevándorlás, az embereknek pedig joguk van tudni, mire készül Brüsszel - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Kardiológus végzi az altatást a miskolci kórházban, akkor a hiány

ATV
-
  Ma 08:04 BelföldMiskolcEmmi

Kritikus lett az orvoshiány a miskolci kórházban, mert nincs elég altatóorvos, így kardiológus végzi az altatást – számolt be róla a MagyarNarancs.hu.

Ma vizsgálja a Fitch Ratings Magyarország államadós-besorolását

ATV
-
  Ma 07:51 BelföldLondonS&P

A nemzetközi hitelminősítő 2019-re összeállított menetrendjében ez lesz a magyar szuverén osztályzatok első felülvizsgálata.

Korlátozzák a képviselők belépését a Sándor-palotába

Korlátozzák az országgyűlési képviselők mozgását a Sándor-palotában – írja a Népszava.

Emelkedett a benzin ára

A Mol bruttó 3 forinttal emelte a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát, a gázolaj ára nem változott.

Kunetz: pénz van az orvosok béremelésére, azonban a politikai akarat hiányzik

ATV
-
  Ma 06:18 Belföld

Létszámhiány miatt március elsejétől május végéig a Péterfy Sándor utcai kórház helyett más intézmények látják el az érsebészeti ügyeleti feladatokat egy hivatalos dokumentum szerint. Veszprém megye súlyponti kórházából pedig az orvosok fele távozott - köztük az osztályvezető főorvos is. A kormány szerint csak átmeneti nehézségekről…

Gyógyulásra nincsen esély, de fontos volt Curtis kiállása

ATV
-
  Ma 05:10 Belföld

Soha nem fog kigyógyulni a függőségből Széki Attila „Curtis”, de rettenetesen fontos volt, hogy közszereplőként kiállt a nyilvánosság elé a drogproblémáival – mondta el Zacher Gábor az ATV Start című műsorban. A toxikológus szerint a függőségek között is különbség van, a legveszélyesebb a Magyarországon népbetegségnek számító…

Leállítaná éjszakánként a Liszt Ferenc repülőteret Tarlós István

Teljes repülési tilalom lenne éjfél és hajnali 5 között.

Sztrájkra készülnek a postások

ATV
-
  Tegnap 21:27 BelföldSztrájk

A munkáltató nem ment bele átlagos 10 százalékos béremelési követelésükbe.

Kordás László maradt a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke

A Magyar Szakszervezeti Szövetség (Maszsz) eddigi elnökének és alelnökének szavazott bizalmat a szervezet tisztújító kongresszusa csütörtökön, a két vezető szélesebb körű összefogást, még határozottabb fellépést ígért - tájékoztatta az érdekképviselet az MTI-t.