Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Erdogan-ügy: súlyos figyelmeztetés Orbánnak Berlinből

"Magyarországnak el kell döntenie, hogy az EU valódi tagja akar-e lenni, és nem csak az EU pénzügyi támogatását akarja elfogadni, és hozzájárul-e ahhoz, hogy az EU erős legyen" - ezt mondta Johann Wadephul, a német közszolgálati televízió (ZDF) vasárnapi adásában.

Hét pontból álló javaslat csomagot nyújt be a parlamentnek a Párbeszéd - mutatjuk a részleteket

A Párbeszéd hét pontból álló, Karácsony Gergely főpolgármester programjára épülő javaslatcsomagot nyújt be a parlamentnek.

Magyarországot megkárosító adócsaló nemzetközi bűnözői csoportot számoltak fel

ATV
-
  Ma 13:54 Belföld

Magyarországot megkárosító, sorozatos áfacsalást elkövető nemzetközi szervezett bűnözői csoportot számoltak fel egy Magyarország mellett négy ország bevonásával végzett akcióban - közölte az Eurojust hétfőn.

Feldühödött lakosok megdobálták az amerikai katonákat Szíriában

ATV
-
  Ma 13:32 Belföld

Egy zömmel kurdok lakta észak-szíriai városban a lakosok krumplival megdobálták hétfőn az országból kivonuló amerikai katonákat egy kurd hírügynökség felvételei szerint.

Megzavarták Orbán beszédét a parlamentben

Az Országgyűlés ma kezdi meg őszi ülésszakát. Az atv.hu Facebook-oldala élőben közvetíti az eseményt.

Továbbra is magas a légszennyezettség, nem tesz jót a vénasszonyok nyara

Többfelé javult a levegő minősége, de néhány helyen továbbra is magas a légszennyezettség.

Orbán: sok helyen érzékeny veszteségeket szenvedtünk

ATV
-
  Ma 12:38 Belföld

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke levélben fordult a kormánypártok új önkormányzati képviselőihez és polgármestereihez, azt kérve tőlük: saját településükön, ha ellenzékben dolgoznak is, azt támogassák, ami jó az adott városnak vagy falunak - közölte az Origo, a Bereznai Csaba képviselő által a közösségi oldalán nyilvánosságra hozott levél…

Budapestről menekülnek, Pest megyébe tömegével költöznek az emberek

ATV
-
  Ma 12:26 Belföld

Budapest zárta a legnagyobb mínusszal az előző évet, míg Pest megye vonzotta a legtöbb embert – már ami az állandó költözéseket érinti. Az ingatlan.com elemzése arra is rámutatott, hogy vidéken eközben a keletről nyugatra vándorlás a trend.

Megvan, hol lesz az Orbán-beszéd október 23-án

ATV
-
  Ma 11:45 Belföld

A miniszterelnök szerda este a Zeneakadémián fog beszélni. Itt az ünnepi program.

Baranyi Krisztina: „megállt az élet”

ATV
-
  Ma 11:13 Belföld

A folyó ügyekben nem dönt senki Ferencvárosban, miután az előző polgármester már kivonult a városházából, ő pedig még meg sem kezdhette a munkát – egyebek mellett erről beszélt Baranyi Krisztina az ATV Start című műsorban. A IX. kerület megválasztott polgármestere szerint dokumentumok ledarálásával sem lehet mindent eltüntetni, a…

Hosszú Katinka csapata harmadik lett a Nemzetközi Úszóliga újabb állomásán

A harmadik helyen zárta Hosszú Katinka csapata, a Team Iron a Nemzetközi Úszóliga (ISL) sorozatának harmadik állomását a texasi Lewisville-ben, ahol a London Roar - Kapás Boglárkával a soraiban - diadalmaskodott.

Brutális nézettséget hozott az Egyenes beszédben Kósa és Gyurcsány

ATV
-
  Ma 10:30 Belföld

A politikusok a választási eredményeket értékelték az Egyenes beszédben. Az ATV múlt heti műsorai közül 8 is felkerült az 50 legnézettebb listájára.

Egyelőre nem tud megalakulni a Fővárosi Közgyűlés

ATV
-
  Ma 10:00 Belföld

Nem tud megalakulni a Fővárosi Közgyűlés addig, amíg nem emelkednek jogerőre a kerületi polgármester-választások eredményei, mert csak a kerületi eredmények alapján állapítható meg a közgyűlés összetétele.

Nézze meg, kivel találkozott Szijjártó Péter

ATV
-
  Ma 09:54 Belföld

A Külgazdasági és Külügyminisztérium által közzétett képen Nasszer bin Hamísz bin ali al-Dzsasmi miniszteri rangú pénzügyminisztériumi főtitkár fogadja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert Omán fővárosában, Maszkatban.

Gyurcsány: az ellenzék vezető ereje nem egyik vagy másik párt

ATV
-
  Ma 09:47 Belföld

Legalábbis erről ír Facebook-oldalán a DK elnöke. Úgy fogalmaz, hogy "az ellenzék vezető ereje nem egyik vagy másik párt, hanem a szabad, demokratikus és európai Magyarország közös ügye."