Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bulizó társaság miatt lövöldözött egy férfi Budapesten

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy erzsébetvárosi társasházban gáz-riasztó fegyvert használt egy vita során.

Jeszenszky Géza szerint a kormány lenézi a magyar választókat

Tragikomikus a Soros elleni propaganda és a nemzeti konzultáció, miután a letelepedési kötvények révén bűnözőket is beenged az ország az Európai Unióba – véli Jeszenszky Géza.

Megtaláltuk a családot, akik Őcsénybe mentek volna pihenni

ATV
-
  Ma 11:00 Belföld 

Őcsény. Gyakorlatilag jelkép lett ez a falu. Azt gondoltuk, hogy miután az egész ország és a fél világ megismerte ezt a kis Tolna megyei települést, visszamegyünk és megnézzük, változott-e valami. Közben megtaláltuk - a magyar sajtóban először- azt a családot, amelyik szobát kapott volna az őcsényi panzióban. A Heti Napló riportja.

Marton-ügy: Újabb két áldozat jelentkezett

ATV
-
  Ma 08:58 Belföld 

Az Alinda című műsorban két újabb áldozat jelentkezett. Marton László felfüggesztette oktatói tevékenységét, és lemondott főrendezői állásáról.

Így lehet jól fialó befektetés a diákhitelből

A diákhitel I. keretében fölvett összeget a legjobban lakás-takarékpénztárban lehet fialtatni - mondta Trencsán Erika, a BankRáció.hu szakértője a szombati Magyar Nemzetben.

„Mi van a te fejedben?” – szólt be vendégének Rónai Egon

ATV
-
  Ma 08:10 Belföld  Marton László

Puskás Tamás a férje, igazgatója, rendezője, a gyerekei apja. A kérdésre Básti Juli Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő válaszol. Pajor Tamás Artisjus-díjas énekes-költő pedig versbe szedte véleményét: „A műsor szándéka mögül, egy mogul árnyéka vetül.” A két ismert személyiséggel Rónai Egon beszélget Húzós című…

Lengyel Anna a zaklatásokról: „tudnék neveket mondani”

ATV
-
  Ma 07:55 Belföld 

Mindenki mindenkit ismer a színház világában, mert ez egy zárt világ – ezzel magyarázza Lengyel Anna, hogy előfordulhatnak a Sárosdi Lilláéhoz hasonló molesztálós esetek.

Komoly feszültség: Több tízezer tanár megy nyugdíjba

ATV
-
  Ma 06:45 Belföld  Oktatás

Pedagógushiány van az iskolákban. A Népszava információi szerint legalább 1300 betöltetlen állás van az országban. A Klebelsberg Központ szerint ebben semmi szokatlan nincs. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint viszont rendszerszintű a probléma és ha nem változik semmi, még nagyobb baj lesz.

2,5 milliárd forintot adhat a kormány az üldözött keresztényeknek

ATV
-
  Ma 06:20 Belföld 

Év végéig akár 2,5 milliárd forintra is nõhet az az összeg, amit a magyar állam az üldözött keresztények megsegítésére fordít – mondta Azbej Tristan, a témáért felelõs helyettes államtitkár a Hetek című országos közéleti hetilapnak adott interjújában.

(18+) Szcientológus gyóntatások: brutális részleteket mondott az ATV-ben az ombudsman

ATV
-
  Tegnap 21:32 Belföld  2 hír a témában

Poligráfot ugyan nem találtak, de már tavaly év végén is lefoglaltak olyan iratokat a Magyar Szcientológiai Egyháznál, melyekben harmadik félről szóló, érzékeny adatokat rögzítettek. Péterfalvi Attila felkavaró részleteket is felolvasott ezekből az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Kiderült: ennyi embert tartottak nyilván a szcientológusoknál

ATV
-
  Tegnap 19:40 Belföld  Szcientológia

Összesen 40 millió forintos bírságot szabott ki a Magyar Szcientológiai Egyházra és az egyház központi szervezetére a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság. Péterfalvi Attila beszámolója szerint az ok, hogy megszegték az előzetes tájékoztatási kötelezettséget, az adatkezelési elveket, valamint az adatbiztonság követelményeit is.…

Schilling az ATV-nek: nem akarjuk börtönbe küldeni Marton Lászlót

ATV
-
  Tegnap 19:05 Belföld  Színház Marton László

Felfüggeszti a Színház és Filmművészeti Egyetemen végzett tevékenységét Marton László a vizsgálatok lezárultáig, de a zaklatási ügyet továbbra is valótlanságnak nevezi. Sárosdi Lilla azonban áll egy esetleges rágalmazási per elébe, ha a rendező feljelenti. Schilling Árpád az ATV Híradójának azt mondta: nem akarják börtönbe küldeni Marton…

Döntöttek: Ő vezeti a válogatottat a következő meccseken

ATV
-
  Tegnap 17:33 Belföld  Magyar foci Bernd Storck

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége arról döntött, hogy a magyar válogatottat ideiglenes megbízatással Szélesi Zoltán irányítja idei utolsó két mérkőzésén.

Zaklatási botrány: Verebes szerint a teljes színházi struktúra erről szól

Elkeserítő, ami jelenleg történik a színházi világban, és a helyzet csak rosszabb lesz ezután, mert el fog hatalmasodni a gyűlölet- mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Verebes István rendező.