Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az utolsó badacsonyi szüret – Emlékezzünk az 1956-os forradalomra!

Gyakorlatilag egyáltalán nem ismert történelmi tény, hogy Nagy Imre 1956. október 23-a előtt, a forradalom előestéjén a Badacsonyban járt. Egykori balatoni vendéglátói dédunokájával, Sipos Balázs Tihamérral idézte fel a Kisalfold.hu még 2008-ban a mártír-miniszterelnök utolsó szüretjét.   Hosszú és meredek út vezet Magyarország egyik…

Prágának elege lett az elektromos rollerekből

Turizmus
-
  Ma 10:10 Utazás

Prága megelégelte az elektromos rollerekkel kapcsolatos problémákat, és felmondta a megállapodást a járművek kölcsönzésével foglalkozó céggel.

Strandidőben süllőztünk a hétvégén

LikeBalaton
-
  Ma 10:00 Utazás

Strand, ősz és gasztro szlogennel csalogattak bennünket Szigligetre, ahol kovászos uborkával és friss fehér kenyérrel ettük a süllőt. Volt, aki a vízbe is bemerészkedett.

Gyulafehérvár: Több száz év építészeti csodái várnak Erdély történelmi fővárosában

Fejedelmek és püspökök temetkezési helye van itt, és ide menekült Izabella királyné is Buda elfoglalásakor. Katedrálisában királyt koronáztak, a csillagvizsgálóból lett gyűjtemény könyvtára pedig ritka kódexeket őriz.

Őszi szüneti programok a pákozdi Katonai Emlékparkban

Turizmus
-
  Ma 09:22 Utazás

Változatos programokkal várja a családok apraját és nagyját az őszi szünetben a Katonai Emlékpark Pákozd.

Két magyar díjazott a 2019-es World Spa Awards-on

Turizmus
-
  Ma 09:00 Utazás

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a legjobb hotel spa, az egerszalóki Saliris Resort pedig a legjobb resort spa kategóriában lett a nemzeti győztes.

A Kempinskiben van a legjobb hotel spa Magyarországon

A Kempinski Hotel Corvinus Budapestben található Kempinski The Spa nyerte el a „Legjobb Hotel Spa Magyarországon 2019” díjat az 5. World Spa Awards díjkiosztó gálán.

Jön a Sportmarketing Díj!

A Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozata idén egy hiánypótló kezdeményezést indít útjára hazánkban, megszervezi az első, magyar...

Hová kiránduljunk őszi szünetben?

Ha iskolás korú gyerekeink vannak és sportos kalandokra vágyunk, irány a bobpálya, a kalandpark, ha egzotikus állatokra vagyunk kíváncsiak testközelből, Nyíregyháza, Debrecen lehet az úti cél. A nagyobbaknak tetszeni fog egy hangulatos séta Kőszegen, de amit nem szabad kihagyni a szünetben, az a nagy csobbanás kirándulás közben…

Brüsszel és környéke – tíz csodás úti cél

Cartour
-
  Ma 07:33 Utazás

Belgium Nyugat-Európa egyik legérdekesebb országa és fővárosa, Brüsszel annyi érdekességgel és látnivalóval rendelkezik, hogy a legjobb tízet most összegyűjtöttük neked. 

Hamarosan ellenőrzés nélkül utazhatunk Horvátországba

Zágráb teljesítette a schengeni csatlakozás feltételeit.

Száz éves a Szlovák Nemzeti Színház

A Szlovák Nemzeti Színház (Slovenské národné divadlo) megalakulásának 100 éves évfordulóját ünnepli Pozsonyban a 2019/2020 színházi szezonban, amely ősszel kezdődött és több érdekes újdonságot tartogat az opera és a balett előadások terén. Száz éve, 1920-ban, az akkori Csehszlovákia függetlensége után alapították. 1920-tól 1945-ig…

Instagram: ezt a 25 európai síterepet jelölték meg a legtöbbször

Síelők
-
  Ma 06:42 Utazás

Egy ruházati vállalkozás az Instagram közel 20 millió posztját nézte át, hogy melyik síterepet jelölik be (tagged) a legtöbbször. 225 európai síterep versenyében ezt a sorrendet állapították meg.

Kihagyhatatlan látnivalók Hallstattban - télen is

Ha már herótunk van Bécstől és megjártuk Ausztria többi idegenforgalmi gyűjtőhelyét is, érdemes elvetődni a korai vaskor óta lakott Hallstattba, ahol simán el lehet tölteni két napot és gyönyörködni a csodás látnivalókban.

Mintha nem is lenne törzse ennek a bizarr fának

Origo
-
  Ma 05:00 Utazás

Egy kínai park nevezetessége.