Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Új, toronyház magasságú kilátó épült a Zengőn, csodálatos panoráma nyílik a tetejéről

Sváb házakat, barokk kastélyt, védett növényeket és hazánk legrégebbi, ma is álló templomát rejti a Mecsek.

A matrjoska-kilátó és a vak herceg menedéke

Fantasztikus természeti látnivalókra felfűzött túraútvonalak, évezredes műemlékek és gazdag népi hagyományok várják a Kelet-Mecsek turistáit. A gyönyörű vidékre a Baranya Megyei Önkormányzat invitálja sajtóanyagában a látogatót.

Ennek biztosan sok kiránduló örül majd: új látogatóközpont épül a Mecsek keleti részén

A Mecsek legmagasabb csúcsán, a Zengőn idén átadott kilátó után egy látogatóközpont építésével tovább folytatódik a Kelet-Mecsek Hosszúheténytől Mecseknádasdig terjedő vidékének turisztikai fejlesztése - közölte a Baranya megyei önkormányzat.

Állami segítséget kérnek a hazai fürdők

Termal Online
-
  Tegnap 16:07 Utazás

A Magyar Fürdőszövetség a 18 ezer munkavállalót foglalkoztató és 95-100 milliárd forint közötti forgalmat generáló hazai fürdőágazat képviseletében Magyarország Kormányának azonnali intézkedését kezdeményezi.

Máltai Notte Bianca – Covidra hangolva

Turizmus.com
-
  Tegnap 15:42 Utazás

A nagyra értékelt és várt Notte Biancát idén is – immár 14. éve – megtartják, de egy kicsit másként, mint az előző években, azaz nem egy hétvégére zsúfolva számos programot, hanem október és november folyamán.

Havas szeptember vége az Alpok magasabb részein

Síelők
-
  Tegnap 15:36 Utazás

Hétvégén megérkezett az első nagyobb havazás az Alpokba. Franciaországtól Ausztriáig végig havazott, kisebb-nagyobb mennyiséget hagyott a hegyen. A magasabb részeken 70-80 cm hó hullott, de az igazi szenzáció, hogy az alacsonyabb magasságokban is 10-15 cm havat mértek az Alpok több országában is.

Ezért tart zárva a Bábolnai Termálfürdő

Termal Online
-
  Tegnap 15:35 Utazás

Idén két hónapon át üzemelt a Bábolnán található vadonatúj termálfürdő. A polgármester beszélt az ideiglenes zárvatartás okáról.

A szomszédban már enyhítenek a korlátozásokon

Travelo
-
  Tegnap 15:24 Utazás

Így jutalmazzák az emberek fegyelmezettségét.

A világon a legmagasabb minimálbért vezetik be Genfben

Bevezetik a minimálbért Genfben és rögtön a világon a legmagasabbat: a Genf várost magába ölelő azonos nevű kanton lakosai a vasárnap tartott népszavazáson jóváhagyták, hogy a teljes munkaidőben dolgozók óránként legalább 23 svájci frankot (25,21 euró) kapjanak. A világon eddig Ausztráliában volt a legmagasabb az órabérminimum. A 19,84…

Szingapúrban az ember arca lesz a személyi igazolványa

Szingapúr lesz az első olyan ország a világon, amelyik a személyazonosság megállapítására arcfelismerő rendszert használ nemzeti szinten a hatósági és a kereskedelmi, üzleti szférában egyaránt.

Így alakultak át a magyarok utazási szokásai a koronavírus miatt

Roadster
-
  Tegnap 15:00 Utazás

A szálláshelyek környezetéhez is másként viszonyulunk.

Végvári hősök és jó borok Egerben

Duol
-
  Tegnap 15:00 Utazás

Egyebek mellett a történelmi múlt, a számos látnivaló, a magával ragadó környezet és a finom bor teszi igazán különleges úti céllá Egert.

Titokban építenének védett területre kálváriát a Badacsony oldalában

A helyiek attól félnek, több fa is áldozatul esik majd a munkának.

Növekvő elvárás a gyártók ökobarát működése

Turizmus Online
-
  Tegnap 14:54 Utazás

A GfK egyik nemzetközi kutatása szerint vásárláskor a fogyasztók nagy többsége a környezettudatos mentalitású gyártók termékeit előnyben részesíti.