Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Klasszikus Gundel palacsinta

Nosalty
-
  Ma 20:44 Recept

A Gundel palacsintát ma már számtalan változatban készítik. Én most a klasszikus változatát hoztam el Turós Emil régi szakácskönyvéből. Az elkészítése kimondottan egyszerű, bátran nekifoghatnak kezdők is.

Tokaji hordókban is érlelődött az első desszert mellé kínált whisky

Travelo
-
  Ma 20:10 Recept

Az új italt egy ananász alakú sütemény ihlette, amit a világ egyik legismertebb cukrásza talált ki.

Csicseriborsós puttanesca tészta

Street Kitchen
-
  Ma 20:02 Recept

A tésztát sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük.  Egy serpenyőben az olívaolajon megpirítjuk a szardellát, majd rádobjuk az apróra vágott fokhagymát. Ha kicsit ez is lepirult, rárakjuk a sűrített paradicsomot, és ezzel is lepirítjuk. Hozzáadjuk az olajbogyót, a kapribogyót, a csicseriborsót, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a chilipelyhet, elkev

Csicseriborsó, a hüvelyes, amit mindenkinek ennie kellene

Nosalty
-
  Ma 19:16 Recept

A csicseriborsó elsősorban az indiai és a közel-keleti konyhában elterjedt, de mára itthon is széles körben ismerjük. Miért szuper (és változatos) a csicseriborsó?  

Hölgyek figyelem! A kávé a hosszú és egészséges élet titka

Kiderült, hogy az egyik kedvenc italunk mégis egészséges, ráadásul szeptember 29-én ünnepeljük a világnapját. Igen, újra a kávéról van szó!

Lusta lángos - gyors, finom, ráadásul a tésztája a hűtőben napokig eltartható

Blikk
-
  Ma 19:11 Recept

Tökéletes ropogós, nem zsíros, alig érezni az élesztőt, pillanatok alatt megsül az olajban, szinte hozzá sem ér és már kész is.

Sajtburgerleves

Street Kitchen
-
  Ma 18:45 Recept

Egy nagyobb lábasban lepirítjuk a baconkockákat, majd félretesszük.  A visszamaradt zsiradékon megfuttatjuk a felkockázott hagymát – egy kicsit le is sózhatjuk, úgy hamarabb összeesik. Erre rádobjuk az apróra szelt sárgarépát, amit tovább hőkezelünk, majd felöntjük a tejjel, a tejszínnel és a vízzel. A lisztet összekeverjük a reszelt…

Hagyományos pásztorhús

Nosalty
-
  Ma 18:44 Recept

Turós Emil receptje. A magyaros ételek kedvelői nem csalódnak majd benne.

Budapest Desszertje a Szamos Marcipán konyhájáról

A Szamos Marcipán körtés karamell mousse-a lett idén Budapest desszertje, melyet az Édes Napok rendezvényen kóstolhatta meg a közönség.

Top 10 kedvenc receptünk az előző hétről

Egy kicsit lehűlt az idő, a hűvösebb őszi napokon pedig nincs is jobb délutáni elfoglaltság annál, mint hogy valami igazán finomat varázsoljunk az asztalra. Például ezeket: 

Erről a hozzávalóról ne feledkezzünk meg, ha pitetésztát készítünk

Ízesélet
-
  Ma 17:10 Recept

A tökéletes pitetészta elkészítése még a gyakorlott otthon sütőknek is kihívást jelenthet. A jéghideg hozzávalókat ideális esetben gyengéd mozdulatokkal dolgozzuk össze, és az igazán „konzervatív” álláspont a hozzávalók listája a vajra, a lisztre, a vízre és a sóra korlátozódik. A gyengéd mozdulatokat pedig komolyan kell venni, a kezünkkel vagy fak

5 dolog, amivel bátran ízesítheted a kávédat

Glamour
-
  Ma 17:00 Recept

Ha unod már a klasszikus kávékat...

Indítsd a hetet ezzel a csodás sóskaramellás-sajttortával

Glamour
-
  Ma 17:00 Recept

Készülj, a legjobb édes finomságokra!

1 négyzetméteres gigapizzákat sütnek Marcaliban

24.hu
-
  Ma 16:45 Recept

Ha elvitelre kérik, akkor házhoz szállítják, mert nem fér bele egy személygépkocsiba.

1 négyzetméteres gigapizzákat sütnek Marcaliban

Startlap
-
  Ma 16:45 Recept

Ha elvitelre kérik, akkor házhoz szállítják, mert nem fér bele egy személygépkocsiba.