Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Rápolti Gyula emmarózai otthona számtalan apró mestermunka egyvelege

Feol
-
  Ma 07:30 Otthon

Rápolti Gyula emmarózai otthona számtalan apró mestermunka egyvelege, amelyek azonban hangulatukkal és összhatásukban tökéletesen illeszkednek egymáshoz, csakúgy, mint életének alkotókövei, amelyeknek mindig kitartás és fergeteges humor adta meg a kötőanyagát

Egy ukrán tervező szerint nagyban hat majd a koronavírus az építészetre

Roadster
-
  Ma 07:00 Otthon

Szergej Makno szerint nagyon sok változást fogunk tapasztalni az épített terekben és otthonainkban, mikor túl leszünk a járványon. Íme egy építész gondolatai arról, hogyan fog hatni a világjárvány az építészetre.

Tuti tippek kezdő kertészeknek: ezekkel a dísznövényekkel garantált a siker

Agrárszektor
-
  Ma 07:00 Otthon

Sokan nem szeretnek kísérletezni, amikor dísznövényekről van szó, és ezzel nincs is semmi probléma. Számtalan olyan virágos növény van, amely termesztése pofonegyszerű, és nem igényel nagy szakértelmet. Összegyűjtöttünk hat olyan növényt, amelyek nem csak a kertünk díszei lehetnek, de kevés odafigyeléssel is könnyedén termeszthetők.

Régi, kinyúlt pólókból csodaszép szőnyeg: így készíts otthon mutatós darabokat

Femina
-
  Ma 06:50 Otthon

Ha kiszelektáltál pár színes pólót, készíts belőlük mutatós szőnyeget.

Legyen saját fűszerkertünk – 5. rész

Hogyan nevelhetünk egészséges fűszernövényeket a saját kertünkben? Milyen környezeti igényei vannak a különleges ételek nem mindennapi fűszernövényeinek? Íme a koriander és a zamatos turbolya!

Büdöske, vagy bársonyvirág? Az eredmény egy szép és kedves virág!

Hívhatjuk büdöskének, vagy szebb nevén bársonyvirágnak, az eredmény ugyanaz egy szép és kedves virág a kertben, amely egész nyáron át kitartóan virágzik.

Napelemet vagy napkollektort válasszak?

A válaszhoz tudni kell, hogy mire szeretnénk használni a napenergiás rendszert!

Kettéválasztott lakásból két pici minigarzon dobogós rejtett ágyakkal

Lakberinfo
-
  Ma 00:00 Otthon

A kettéválasztott lakások profi kivitelezője a TimeLessDesign Budapesten a Haller utcában alakított ki két minigarzont a leendő tulajdonos számára igényes felújítással, színes és ötletes lakberendezéssel.

Újra nyit több vidéki piac: itt szerezhetjük be a koronavírus-járvány alatt a minőségi portékákat

Újra nyitnak a piacok, segítséget kapnak, akik elvesztették az állásukat és megtiltják a horgászást: mindez csak néhány intézkedés, amivel a vidéki önkormányzatok próbálják segíteni a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került lakosokat, valamint megelőzni a vírus további terjedését.

Ezekben a természetközeli házakban kellemesebb lehet az izoláció

Roadster
-
  Tegnap 19:00 Otthon

Nézegessünk takaros kis erdei házakat!

Bespájzolnál? Ebből tedd!

Marmalade
-
  Tegnap 19:00 Otthon

Nem arra szólítunk fel, hogy ész nélkül tömd meg a hűtődet és a spájzodat, de vannak termékek, amelyek mindig jól jönnek.

Soha nem látott összefogás vidéken: több település nyújt segítséget a járványhelyzetben

Az idősek mellett a fogyatékossággal élőket is segíti több önkormányzat a koronavírus-járvány idején, Dunaújvárosban a jövő héten kezdik meg az ellátásukat. Tatabányán az óvónők is közreműködnek az időseknek kiszállított ételek szétosztásában.

A napelemfarmok akár méztermelők is lehetnek

Alternatív Energia
-
  Tegnap 17:34 Otthon

A méhek és a napenergiás termelésben komoly összekapcsolódás is lehet, a szolárfarmokon komoly szimbiózis alakítható ki.

Praktikus tároló gyerekeknek

otthon.hu
-
  Tegnap 17:32 Otthon

Kurdi Szilvia a Hexabox tároló tervezője beszél egy kicsit a bútor születéséről. 

Miért érdemes nagyméretű naperőműveket építeni?

Alternatív Energia
-
  Tegnap 16:44 Otthon

Világtendencia a giganagy napelemparkok telepítése, ami kétségtelenül azt prognosztizálja, hogy az elkövetkezendő évtizedekben a nagyméretű naperőművek uralják majd, sajátítják ki a villamos energia szektort.