Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az elkent helyreigazítás helyreigazításánál nincs viccesebb

Index
-
  Ma 14:26 Média

A kormánypárti média két szeged környéki lapja bemutatót tart a fafejűség lélektanáról.

A Watchmen a feje tetejére állítja a múltat és jelent

Index
-
  Ma 08:17 Média

Az HBO új sorozata az elmúlt évek legbátrabb húzása. Faji és társadalmi ellentétek a szuperhősök árnyékában.

Hogyan nyerhetett az Index és a 24.hu egyszerre?

Media1
-
  Tegnap 19:45 Média

Az Index reklámértékesítői olyan adatokat tettek közzé, ami alapján mégsem tűnik olyan egyértelműnek a 24.hu október 13-i, a választás napján elért, sajtóközleményben is kommunikált győzelme. Hogyan nyerhette meg a választás napját egyszerre a 24.hu és az Index is? Elmagyarázzuk.

Újraalkották a PR definícióját

Media1
-
  Tegnap 17:51 Média

Hónapokon át zajlott az egyeztetés, hogy hogyan érdemes újradefiniálni a public relations kifejezést. A döntést végül Jerevánban hozta meg a nemzetközi pr-szövetség elnöksége.

Ismét házibulit tartott a Carbon Group

Kreatív Online
-
  Tegnap 16:57 Média

A negyedik Carbon Open House a „Do u speak Z?” címet kapta.

Szlovák újságíró-gyilkosság: Benyújtották a vádiratot Ján Kuciak ügyében

A vádirat összesen hat vádpontot tartalmaz, köztük kétrendbeli bérgyilkosságot, a fiatal szlovák tényfeltáró újságíró és menyasszonya meggyilkolásán kívül egy másik, még 2016-ban elkövetett gyilkosságot is.

Papíralapú csomagolással zöldít a L’Oréal

MMonline
-
  Tegnap 16:19 Média

A L’Oréal és az Albéa fejlesztése átütő innovációt hozhat a kozmetikai ipar számára. A két vállalat megalkotta az első papíralapú kozmetikai tubust, amelyben majdnem teljes egészében bioalapú és tanúsított, papír-szerű anyagot használnak a műanyag helyett. A kozmetikai csomagolások megújítása a L’Oréal azon fenntarthatósági…

Már lehet pályázni a Marketing Diamond Awardsra

A Magyar Marketing Szövetség immár ötödik alkalommal díjazza az ország legjobb marketing ügynökségét és a legkreatívabb marketinggel tevékenységgel rendelkező vállalatot.

Elindult a Marketing Diamond Awards pályázati időszaka

A Magyar Marketing Szövetség ismét az elmúlt egy év legjobb marketingmunkáit keresi.

Sportágtörténeti újdonsággal jelentkezik a Sport1

Az NBA-rajt hetében, péntekről szombatra virradóra 3,5 órás körkapcsolást sugároznak élőben, majd ezt megkoronázzák a Los Angeles Lakers–Utah Jazz találkozó élő közvetítésével.

Újradefiniálták a PR-t

Az IPRA tagok között hónapok óta zajlik egy egyeztetés, hogy a jelenlegi, gyorsan változó, dinamikus világban hogyan érdemes újradefiniálni a Public Relations kifejezést. A szakma gyakorlói és akadémikusok évtizedek óta próbálják meghatározni a PR definícióját. Az egyeztetéseket követően 2019. szeptemberében az örményországi Jerevánban…

Elhunyt Bozsán Péter

múosz
-
  Tegnap 15:21 Média

2019. október 16-án, hatvanhét évesen, hosszadalmas, súlyos betegségben elhunyt Bozsán Péter, aki 1972 óta volt tagja szövetségünknek. Fotóriporterként kezdte pályáját, a Pest Megyei Hírlap munkatársa volt. A 80-as évek elején önálló vállalkozásba kezdett, de a fotózást mindaddig, amíg a betegség ebben nem akadályozta, sosem hagyta…

Az amerikai nagykövet volt a külpolosok vendége

múosz
-
  Tegnap 15:07 Média

David Cornstein, az Egyesült Államok budapesti nagykövete volt október 21-én a MÚOSZ Kül- és Biztonságpolitikai Szakosztályának vendége. Egyórás, oldott hangulatú háttértájékoztatót hallgathattak a jelen lévők, akik legalább négy szakosztályt képviseltek. A beszélgetés moderátora Heltai András volt. A nagykövet mellőzte a „bevezető…

A Central Média a leginkább transzparens kiadó

Kreatív Online
-
  Tegnap 15:07 Média

Megéri átláthatónak lenni: a print piac elmúlt évi reklámbevételének 87 százalékát a MATESZ által auditált és/vagy a NOK-ban mért lapok vitték.