Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A PestiSrácok hamarosan elindítja a Pesti TV-t: oda igazol a HírTV Informátor című műsorának stábja

Media1
-
  Tegnap 20:43 Média

Néhány héten belül jöhet a hivatalos bejelentés a Pesti TV elindításáról. A Media1 ma felhívta Huth Gergelyt, a Pesti TV védjegyet beregisztráló PestiSrácok főszerkesztőjét, hogy megtudakolja, lesz-e frekvenciájuk is, vagy csak neten lesz elérhető az új, Karácsony Gergely főpolgármester népszerűségének megkoptatására szolgáló tévé. Közben…

A legnagyobb streamingszolgáltatók sem mentek el szó nélkül George Floyd halála mellett

Többek között a Netflix, a Youtube, az Amazon és a Hulu biztosította támogatásukról az embereket.

Távozik az Informátor, a HírTV egyik legismertebb műsorának stábja

Media1
-
  Tegnap 10:58 Média

Az Informátor című műsor teljes stábja távozik a fideszes médiaholding tévéjétől.

Podcast: Mit ismerhet meg a Magyar Állam az internetes és a telekommunikációs forgalmunkból?

Media1
-
  20.05.30 15:12 Média

Podcastunkról már visszahallgatható, mit nyilatkozott a nemrég megváltoztatott nemzetbiztonsági törvényről Krasznay Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Kiberbiztonsági Kutatóintézetének vezetője és Remport Ádám, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) magánszféra védelmével foglalkozó jogásza a Media1 műsorában.

Száguldó apokalipszisvonaton is dübörög a kapitalizmus

Index
-
  20.05.30 11:18 Média

A Parazitával Oscart nyerő Pong Dzsunho korábban forgatott disztópiájából készült sorozatban pont azok az elemek nem stimmelnek, amitől a film működött. A Snowpiercer ettől még szórakoztató, csak nem remekmű.

Várkonyi Andrea is reagált a Life TV-s műsorának megszűnésére, Hajdú Péter pedig Szulák Andrea dühös reakciójára

Várkonyi Andrea műsorvezető szomorúan, de visszafogottan, Szulák Andrea viszont jóval hevesebben reagált arra, hogy Hajdú Péter megszünteti a műsoraikat. A Life TV vezérigazgatója szerint Szulák nem túl etikusat nyilatkozott.

A tetovált lány az Amazonon hackerkedik tovább

Index
-
  20.05.29 19:23 Média

Vadiúj sztori, új színésznő, megújúl a Millenium-ciklus.

A befolyásos médiaelit

MMonline
-
  20.05.29 17:50 Gazdaság

A vezérigazgatójuk vezeti az idei Top 50-et, de összességében is erősödött az RTL Magyarország jelenléte a listán. A TV2 Csoport részéről is többen kerültek be, mint tavaly, és továbbra is meglepően sok telekommunikációs vezető kap helyet a legbefolyásosabbak között. Az élmezőnyben megnőtt az ügynökségi szakemberek száma, emellett…

Kevesen tudtak úgy manipulálni, mint ő

Jeffrey Epstein a pénz és hatalom leple alatt szinte büntetlenül molesztálhatott gyerekeket. Most megszólalnak az áldozatai a Netflix új dokumentumfilmjében.

Ismét Vidus Gabriella lett a hazai médiaipar legbefolyásosabb szereplője

A szakmai zsűri döntése alapján összesen hat RTL-es vezető került be a TOP50-es listába.

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig Tv nézőinek

Médiapiac
-
  20.05.29 17:09 Média

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.

A Telekom 2020. júniusi bónusz kínálata

DTV News
-
  20.05.29 17:02 Média

A legkisebbek szórakoztatása régi nagy kedvencekkel, emellett kiemelt szerepet kapnak az oktató tartalmak is - mindez a Telekom júniusi bónusz kínálata keretében.

„Kicsi Napóleon” – holland publicisztika mesél Orbán 1992-es amerikai útjáról

Milyen volt Orbán első, amerikai útja? Egy holland újságíró emlékezett vissza több útitársával együtt a közösen töltött napokra.

A MinDig TV júniusi kódolatlan kínálata

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői júniusban ingyenesen érhetnek el 4 extra csatornát, félmilliónál is jóval több háztartásban.