Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Viccből köveket dobáltak az autókra, megöltek egy családapát

444
-
  Ma 21:17 Külföld 

Unatkozó tinik egy felüljáróról célozták az autókat, szórakozásból. Értelmetlen tragédia lett belőle.

Hiába nyert a cseh oligarcha, senki nem akar vele kormányt alakítani

HVG
-
  Ma 21:15 Külföld  Csehország

A választásokon győztes párt vezetője, Andrej Babis minden parlamentbe jutott pártot tárgyalni hívott, de egyelőre senki nem akar vele koalícióra lépni.

1 millió eurót kap az, aki segít megtalálni a máltai újságírónő gyilkosát

24
-
  Ma 21:14 Külföld 

Daphne Caruana Galizia sokat írt a máltai kormány korrupciós eseteiről.

Közel félmillióan vonultak az utcára Barcelonában

Mintegy 450 ezren tüntettek a katalán függetlenség mellett szombaton az 1,6 millió lakosú Barcelonában a helyi rendőrség szombat esti tájékoztatása szerint.

Örök lázadó, végzetes idealista tart a brit miniszterelnöki szék felé

168 Óra Online
-
  Ma 21:07 Külföld 

Jeremy Corbyn elkötelezettsége sokaknak vonzó abban a Nagy-Britanniában, amelyben a pártok régen elfelejtették, mi is az eredeti üzenetük. Népszerűsége elsősorban a Blair-féle irányzat bukását jelzi a Munkáspártban, és miközben az unió már íratná a kilépési csekket, ő lehet a szigetország következő miniszterelnöke.

450 ezren tüntetnek Barcelonában, miután a spanyol kormány a katalán kormány feloszlatását bejelentette

444
-
  Ma 20:59 Külföld  Katalónia

A katalán kormány politikusai államcsínynek nevezték Rajoy elnök lépését.

Olaj volt a tűzre a spanyol kormány bejelentése?

Mintegy 450 ezren tüntettek a katalán függetlenség mellett szombaton az 1,6 millió lakosú Barcelonában a helyi rendőrség szombat esti tájékoztatása szerint - írja az MTI.

Hihetetlen történet: 13 évesen arcon lőtte az édesanyát - most barátok

Blikk
-
  Ma 20:58 Külföld 

USA - Egy elképesztő barátság szövődött két ember között, annak ellenére, hogy az egyikük arcon lőtte a másikat több mit 20 évvel ezelőtt.

Vasárnap népszavazás lesz Lombardiában es Venetóban

Híradó
-
  Ma 20:55 Külföld 

Az északnyugati Lombardia és az északkelet-olaszországi Veneto tartományban rendeznek egyidejű referendumot a két tartomány autonómiájának növeléséről elsősorban adópolitikában, de számos más területen - például a migrációs vagy a biztonságpolitika - is erősíteni akarják a tartomány hatáskörét.

A leendő cseh kormányfő bizonygatja: nem veszélyes a demokráciára

Zoom
-
  Ma 20:49 Külföld 

Hiába aratott elsöprő győzelmet a választáson Andrej Babis és pártja, a kormányalakítás nehéz lesz: senki nem akar velük koalícióra lépni.

450 ezren tüntetnek Barcelonában

Mintegy 450 ezren tüntettek Barcelonában a katalán függetlenség mellett a helyi rendőrség szombat esti tájékoztatása szerint.

A cseh Donald Trump elmondta, mire számíthatunk

Az ANO mozgalom nem jelent veszélyt a demokráciára, és Európa-párti mozgalom - jelentette ki szombaton este Prágában Andrej Babis, a hétvégi csehországi képviselőházi választások győztes pártjának elnöke. Hozzátette: nem Kelet felé orientálódnak.

Andrej Babis szerint az ANO nem jelent veszélyt a cseh demokráciára

Az ANO Európa-párti mozgalom, és nem jelent veszélyt a demokráciára – mondta szombaton este Prágában Andrej Babis, a hétvégi csehországi képviselőházi választások győztese. A sajtótájékoztatója elején elhangzott nyilatkozatával Andrej Babis nyilvánvalóan azokra a cseh és külföldi médiában megjelent véleményekre reagált, amelyek…

A Kennedy-gyilkosság iratait feloldják a titkosítás alól

Rövid, egymondatos Twitter-üzenetében Donald Trump úgy fogalmazott, hogy "bár további információk még befolyásolhatják", elnöki jogkörével élve engedélyezni fogja a hosszú ideje visszatartott és titkosnak minősített JFK-dossziék közzétételét.Az AP hírügynökség szerint a Kennedy-gyilkossággal kapcsolatos, máig titkos adatokat legkorábban jövő…

Katalán válság: százezrek tüntetnek Barcelonában

MNO
-
  Ma 20:35 Külföld 

A függetlenség híveinek tömege délután lepte el a belvárosi utcákat.