Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Rossz hír érkezett az élelmiszerboltokból

Napi.hu
-
 Ma 08:50Külföld

Egyelőre vesztésre állnak az emberek a műanyag zacskók ellen vívott háborújukban Magyarországon is, az áruházak nem ígérnek gyors változást.

A migránsok között több a fertőzött

Kiemelkedően magas lehet a súlyos állapotú koronavírusos betegek között a migránsok aránya a nyugat-európai országokban.

És még ez is: simogatással terrorizálják a mosómedvéket a torontóiak

Megszaporodtak a mosómedve-támadások Torontóban: a korlátozások óta 62 százalékkal nőtt a mosómedve-ember konfliktusok száma Kanada legnagyobb városában – számolt be róla a The Guardian. Megzavart alvásciklus, zajos szomszédok, felismerhetetlenné vált világ: a koronavírus-járvány miatti korlátozások a nagyváros hírhedt…

Photoshop tilalmat rendelt el a Dove

Index
-
 Ma 08:34Külföld

A vállalat eltávolítja továbbá a „normál” szót a termékek csomagolásáról.

Megharapott valakit Joe Biden kutyája a Fehér Házban

Blikk
-
 Ma 08:31Külföld

Az Egyesült Államok elnöke, Joe Biden mindkét kutyáját visszaküldte a családi birtokukra, amely a Delmarva-félsziget északkeleti részén található Delaware-ben van. A kutyák elküldésének az oka, hogy Major, akit 2018-ban egy menhelyről hoztak el, megharapott valakit a Fehér Házban.

Elkaszálták Donald Trump utolsó támadását is a választási eredmények ellen

Az amerikai legfelsőbb bíróság visszadobta Donald Trump, volt amerikai elnök utolsó próbálkozását is a 2020-as választás eredményeinek felülvizsgálatára - írja a Hill.

A Pfizer és a Moderna vakcinája kevésbé hatásos a dél-afrikai mutánssal szemben

A Moderna és a Pfizer/BionTech vakcinája által termelt antitestek úgy néz ki, sokkal kevésbé hatékonyak a dél-afrikai variánssal, mint a koronavírus korábbi változatával szemben– derül ki egy még validálásra váró laboratóriumi kutatásból.

Kettős állampolgárság: Fellángolt a befagyott konfliktus

Biztonsági kockázat lett Szlovákiában a magyar kisebbség a kettős állampolgárság miatt, és Ukrajna is szigorításra készül. Budapest tiltakozása kevés a helyzet normalizálásához.

Mészáros Lőrinc a fővárossal üzletel

Több fővárosi vállalathoz hasonlóan a BKV is a Hungarikum Alkusz nevű céget kéri fel tanácsadónak általános felelősségbiztosítási szerződése újrakötéséhez, amely Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó résztulajdona.

NAÜ: Irán újra megsértette az atomalkut

HírTV
-
 Ma 08:25Külföld

Irán újabb, modernebb urándúsító centrifugákat állított üzembe - olvasható a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség jelentésében.

Attól félnek, hogy idén nem lehet elérni a tömeges védettséget

Amerika már a járvány negyedik hullámára készül.

Tényleg olyan hatékony a Szputnyik?

A Politico szerint az európai szakértőknek félre kell tenni a politikai megfontolásokat az orosz koronavírus vakcina vizsgálatakor. Amikor az első adatok március 4-én beérkeztek az Európai Gyógyszerügynökséghez (EMA), a tekintélyes The Lancet folyóirat kedvező értékelésének …

Jeruzsálembe utazik Orbán Viktor

Andrej Babissal és Benjamin Netanjahuval is tárgyal a magyar miniszterelnök Izraelben.

Vizsgálat indullt a kormány ellen, felelni kell az oltáskáoszért!

Egy magánszemély feljelentést tett az adatvédelmi hatóságnál azért, mert a kormány oltási programjában kaotikusan kezeli az állampolgárok adatait.

Illegális, mégis virágzik az iráni prostitúció

Az iráni szexmunkások fele házas, sokan egyetemisták vagy középiskolások, vannak köztük 12 éves kislányok is.