Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem taníthat óvodásokat egy francia tanár, mert teljesen szét van tetoválva

444.hu
-
  Ma 18:16 Karrier

Egy szülő panaszkodott, hogy a 35 éves Sylvain Helaine, akinek az arca és a nyelve is ki van varrva, és még a szeme is fekete, megrémíti a 3 éves gyerekét.

Szeretnétek átlátni a kiadásaitokat és bevételeiteket? Ez az ingyenes app segíthet

Eduline
-
  Ma 16:48 Karrier

Rendbe akarjátok tenni a pénzügyeiteket? Sosem tudjátok hónap végén, hogy mire ment el az összes ösztöndíjatok vagy zsebpénzetek? Most mutatunk egy ingyenes alkalmazást, amivel egyszerűen nyomon követhetitek a bevételeiteket és kiadásaitokat.

A főváros 5 millióval támogatja Iványi Gáborék iskoláit

„Szeretném hinni, hogy egyszer egy olyan országban élhetünk, ahol a segíteni vágyást jutalmazzák, és nem büntetik” – írta a főpolgármester.

Egy nyomós ok, amiért érdemes már tizenegyedikben is figyelnetek a jó jegyekre

Eduline
-
  Ma 15:36 Karrier

Még van egy-két évetek az érettségiig, de már most tudjátok, hogy egyetemen vagy főiskolán szeretnétek majd továbbtanulni? Akkor jobb, ha már most sem veszitek lazán a tanulást. Mutatjuk, hogy miért.

A legjobb gazdasági képzések listája: egy magyar egyetem a világrangsorban

Most is összeállította a legjobb menedzsment képzéseket listázó rangsorát a Financial Times – ebbe Magyarországról a Budapesti Corvinus Egyetem mesterképzési kerültek be.

Október 1-jétől tovább fokozzák a védekezést a köznevelési intézményekben

Az iskolakezdés első hónapjának tapasztalatai alapján megállapítható: felkészültek az intézmények és fegyelmezett a védekezés a köznevelésben - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma hétfőn az Mti-vel. Ismertették: az iskolai testhőmérséklet-méréshez az eszközöket megyénként szeptember 29-én és 30-án osztják ki.

Felsősöket is befoghatnak a kötelező iskola előtti lázméréshez az iskolák

Eduline
-
  Ma 13:12 Karrier

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közölte, felkészültek az iskolák az októberre.

Emmi: a köznevelés felkészülten és fegyelmezetten védekezik a járvány ellen

Az iskolák négy százalékában volt olyan osztály, ahol el kellett rendelni a digitális munkarendet.

Üzletfejlesztési asszisztens (magasépítés)

A STRABAG Magyarország cégcsoport országos lefedettséggel, hazánk minden régiójában jelen van. Ezzel az adottsággal egyedülállóak vagyunk a magyar építőipari cégek között. Tevékenységünk az építőipar teljes vertikumát felöleli, az alapanyag bányászattól és gyártástól a magas-, mélyépítési és speciális mérnöki létesítmények…

Lajos Tamás: folyik az oktatás az SZFE-n, egy hangos kisebbség generálja a vitákat

Eduline
-
  Ma 12:42 Karrier

Lajos Tamás, az SZFE-t fenntartó kuratórium tagja randalírozóknak nevezte az egyetemet blokád alatt tartó hallgatókat - számolt be a Kossuth rádió hétfői Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elhangzottakról az MTI.

Gröhling: A járvány kapcsán 66 millió eurót osztottunk szét az iskolák között

A Szlovák Oktatási, Tudományos, Kutatási és Sportminisztérium a COVID-19-járvánnyal összefüggésben eddig 66 millió eurót osztott szét az iskolák között. Erről Branislav Gröhling (SaS) oktatási miniszter tájékoztatott a közösségi hálón hétfőn. Az óvodák alkalmazottait érintő bérkompenzációra eddig 29 millió eurót fordított a tárca. A higiéniai…

Új trend terjed a mezőgazdaságban: ezzel Európa is alig tudja tartani a lépést

Agrárszektor
-
  Ma 12:30 Karrier

A vidéki közösségek és gazdaságok Európa-szerte történő megerősítését tűzte ki célul a Szent István Egyetem részvételével zajlott Szociális farm képzés a felsőoktatásban (SoFarEdu) elnevezésű Erasmus+ projekt. A szakmai partnerek a különböző célcsoportok igényeihez igazodva interdiszciplináris felsőoktatási tananyagokat dolgoztak ki,…

Tanulsz, de folyton elkalandozol?

Diákszemmel
-
  Ma 12:20 Karrier

A tanulás legnehezebb része, hogy koncentráljunk is rá. Hogy ne tartsunk több szünetet, mint amennyit ténylegesen haladunk. Hogy leküzdjük a késztetést, hogy valamilyen pótcselekvéshez kapjunk. Van pár módja, hogy segítsünk magunkon. 1. Amikor leülsz, először is gondold végig, hogy mit fogsz csinálni Ne csak bevágódj az ágyba a könyvvel…

A tisztifőorvos szerint az iskolák készen állnak az októberi iskolai lázmérésre

Az Operatív Törzs mai sajtótájékoztatóján elhangzott, hány iskolában tanulnak a diákok online, mennyiben van rendkívüli szünet.