Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bölcsődei dolgozókat köszöntöttek

Ittlakunk
-
  Tegnap 23:44 Budapest 19. ker

A Bölcsődék Napja alkalmából tartott ünnepségen a kerületi önkormányzat által alapított Bölcsődés gyermekekért végzett kimagasló munkáért elismerést idén Borosné Bárdos Melinda, intézményvezető-helyettes vehette át. A Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete kispesti alapszervezetének köszönetét és ajándékát Scheiringné Langó…

Szuper irodalmi teszt: ismeritek ezeket a verseket?

Eduline
-
  Tegnap 18:00 Karrier

Ismeritek Vörösmarty Mihály verseit? Tudjátok, hogy melyik idézet melyik verséből származik? Teszteljétek magatokat.

Jó Szó – immár 23. alkalommal a Selye János Gimnáziumban

Felvidék.ma
-
  Tegnap 17:59 Határtalan

Idén is immár hagyományosan irodalmi rendezvény színhelye volt a komáromi Selye János Gimnázium díszterme. 2019. április 24- én  és 25-én került megrendezésre a Dobré slovo – Jó Szó elnevezésű  szlovák nyelvű vers- és prózamondó verseny kerületi  és  országos fordulója. A megmérettetésnek immár többéves hagyománya van a…

Ezek a szakok voltak a legnépszerűbbek idén

VG
-
  Tegnap 17:34 KarrierOktatásInnováció

Minden harmadik felsőoktatásba jelentkező műszaki vagy informatikai képzést választott.

Emmi: csak fenntartó kérésére kerül állami fenntartásba a Dr. Ámbédkar Gimnázium

Eduline
-
  Tegnap 16:45 KarrierEmmiHoax

"A napokban megjelent álhírekkel szemben" az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) mentette meg az azonnali bezárástól az egyébként nem állami fenntartású, buddhista közösség által alapított, sajókazai Dr. Ámbédkar Gimnáziumot - írta a tárca az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.

Felfüggesztik a lengyel pedagógussztrájkot - szeptemberig adnak időt

Felfüggesztik szombat reggeltől az április 8. óta folytatott országos sztrájkot, annak ellenére, hogy nem teljesült a sztrájkolók követelménye, a 30 százalékos fizetésemelés - közölte csütörtökön a legnagyobb lengyel pedagógus-szakszervezet elnöke, Slawomir Broniarz.

Lehet használni szótárt az írásbeli angol- vagy németérettségin?

Eduline
-
  Tegnap 14:15 Karrier

Angolból, németből, olaszból, franciából, spanyolból vagy más idegen nyelvből érettségiztek májusban? Mutatjuk, melyik vizsgarészhez használhattok szótárt.

Miért esett vissza az Ausztriában dolgozó magyarok száma?

Privátbankár
-
  Tegnap 13:21 Karrier

A magyarok száma visszaesett márciusban az osztrák munkaerőpiacon februárhoz képest, annak ellenére, hogy a foglalkoztatás összességében emelkedett, és a külföldiek általában szintén többen lettek. Ám ennek lehet, hogy csak az időjárás, az idegenforgalmi szezon alakulása az oka. A fő riválisaink többsége növelni tudta az ott dolgozók…

Új vezetővel erősít a Geometry

Áprilistól újabb szenior szakember csatlakozott az Ogilvy márkákat is magába foglaló Geometry cégcsoport csapatához. Csirke Dániel társ-kreatívigazgatóként Robin Smith kreatívigazgató munkáját támogatja, emellett a produkciós osztály vezetése is a feladatai közé tartozik. Csirke Dániel 11 éves pályafutása során számos hazai és nemzetközi…

Egyre alacsonyabb a fiatal tanárok aránya az általános iskolákban

Eduline
-
  Tegnap 13:00 Karrier

2017-re 13 százalékra csökkent a 35 év alatti általános iskolai tanárok aránya – 2011-ben még az általános iskolában dolgozó pedagógusok 16 százaléka volt ilyen életkorú.

Építésznek tanultok? Erre a szakmai tanulmányútra ti is jelentkezhettek

Eduline
-
  Tegnap 12:00 KarrierPályázatok

Harminc év alatti építészek számára, szakmai tanulmányúton való részvételre írt ki pályázatot a Kortárs Építészeti Központ (KÉK), amely ezzel a fiatalok nemzetközi bemutatkozási és kapcsolatépítési lehetőségeit igyekszik segíteni.

Újabb szakember érkezik a Geometry cégcsoporthoz

Áprilistól újabb szenior szakember csatlakozott az Ogilvy márkákat is magába foglaló Geometry cégcsoport csapatához. Csirke Dániel társ-kreatívigazgatóként Robin Smith kreatívigazgató munkáját támogatja, emellett a produkciós osztály vezetése is a feladatai közé tartozik.

Az előrehozott érettséginél is teljesíteni kell az 50 óra közösségi munkát a vizsgáig?

Eduline
-
  Tegnap 11:00 Karrier

Az érettségi egyik fontos felvétele az ötven óra közösségi szolgálat teljesítése. De mi a helyzet az előrehozott érettségivel? Ebben az esetben meddig kell teljesíteni? Fontos kérdésre válaszolunk.