Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

5 + 1 lépés, hogy megtaláld a vállalkozásodhoz leginkább passzoló márkanevet

Forbes
-
 Ma 17:16Karrier

Ez az a dolog, ami által kapcsolatba kerülsz a vevőiddel, ezért ki kell tűnnie a tömegből és tükröznie kell a céljaidat. Segítünk. The post 5 + 1 lépés, hogy megtaláld a vállalkozásodhoz leginkább passzoló márkanevet first appeared on Forbes.hu.

Itt vannak a keresztféléves felvételi ponthatárai

Eduline
-
 Ma 16:48Karrier

Közzétették az idei keresztféléves felvételi ponthatárait, mutatjuk a végleges pontszámokat.

Februárban 5231-en kezdhetnek felsőfokú tanulmányokat

A keresztféléves felvételi ponthatárai már olvashatók a felvi.hu oldalon: több mint hatezer jelentkezőből 5231-en jutottak be egyetemre, főiskolára vagy felsőoktatási szakképzésre.

Az igazi Batman: egy évig építette a youtuber a legendás pisztolyt

Gyerekként mindenki elképzeli, hogy milyen lenne Pókemberként házról házra ugrálni. Egy youtuber nemcsak álmodott róla, meg is építette kedvenc szuperhősének fegyverét.

Dull Szabolcs is főszerkesztő lett a Telexnél

Két főszerkesztővel dolgozik tovább a Telex, az Index szerkesztőségének korábbi vezetője, Dull Szabolcs is csatlakozik a laphoz. Tavaly júliusban Dull Szabolcs menesztése vezetett közvetlenül ahhoz, hogy az Index akkori újságírói tömegesen mondtak fel. A szerkesztőség jelentős része azonban együtt maradt és ők indították el október elején a…

Megállapodtak a minimálbérről

Február 1-től a minimálbér bruttó értéke 167 400 forintra, a garantált bérminimum bruttó értéke pedig 219 ezer forintra emelkedik, ami csaknem 4 százalékos béremelést jelent.

Fejleszd a munkaerőpiaci készségeid néhány kreditért

Karriertervezés és készségfejlesztés néven indít közismereti (szabadon választható) kurzust az ELTE Karrierközpont. A képzés legfőbb célja, hogy megismertesse a hallgatókat a munkaerőpiacra való belépés lehetőségeivel, az ott rájuk váró kihívásokkal, nehézségekkel. Az érdeklődők a tanfolyam elvégzése során olyan készségeket is…

Hogyan állapítják meg a leszázalékolás mértékét?

Több súlyos betegségem van, 40 %-ra pszichésen le vagyok százalékolva. Szeretnék érdeklődni leszázalékolás mértékéről.

Februártól bruttó 167 400 forint a minimálbér

Február 1-től a minimálbér bruttó értéke 167 400 forintra, a garantált bérminimum bruttó értéke pedig 219 ezer forintra emelkedik.

Egyszerűsített foglalkoztatás munkabére beleszámít a keresetkorlátba rehabilitációs ellátás esetén?

Megváltozott munkaképességű vagyok, B2-es csoportba. Egyszerűsített foglalkoztatás munkabére beleszámít (a főállás mellett dolgozva) a 3 havi kereset átlagába, vagy csak a főállás bére? Ha valaki eléri a 3 hónap fizetési határ, akkor mi a menete a rehabilitációs ellátás szüneteltetésének, mennyi ideig szüneteltetik? Mi a menete az ellátás…

Hivatalos: ennyi lesz a minimálbér 2021-ben Magyarországon

Megszületett a megállapodás a minimálbérről és a garantált bérminimumról. A minimálbér bruttó 167 400 forintra emelkedik, a garantált bérminimum pedig 219 000 forintra nő. A mai tárgyalási fordulón a munkáltatói szervezetek

Munkahelyen hány foknak kell lennie a hőmérsékletnek?

Munkahelyi étkezőben hány foknak kell minimum lenni, illetve műhelyben hány fokot kell biztosítani fizikai munka esetén?

A 30 napnál több folyamatos táppénz levonásra kerül a Nők 40 szolgálati idejéből?

Epeműtét miatt 2019.10.10-től 2019.11.29-ig táppénzen voltam. Ebből az időszakból kivették a 2019.10.10-10.31-ig terjedő időszakot, mert szolgálati időként nem lehet figyelembe venni, a biztosításban töltött időnek a 30 napot meghaladó azt a tartalmát, amely alatt munkabérben nem részesült, illetve biztosítása szünetelt.

"Mi lesz, ha a választott kuratórium saját érdekei alapján szétforgácsolja az egyetemet?"

Eduline
-
 Ma 15:18Karrier

Az Oktatói Hálózat szegedi tagozata nyílt levelet írt a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) szenátorainak.

Elektronikus cégképviselet: az IM szerint sem kötelező bejegyezni a cégképviselő elektronikus aláíró tanúsítványát

Egyre elterjedtebb, hogy a cégek képviselőik részére elektronikus aláírást vásárolnak, annak érdekében, hogy a cég ügyeit elektronikusan is ugyanolyan joghatással intézhessék, mintha ezt papíron tennék. A Cégtörvény nem egészen egyértelmű szabályozása miatt azonban sokakban kérdésként merült fel, hogy használható-e vajon…