Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A felnőttképzés fogalma

SzakmaPortál
-
  Tegnap 23:35 Karrier

A 2020-as OKJ változásokkal foglalkozó cikkek számos alkalommal hivatkoznak a felnőttképzés fogalmára. „A jelenlegi OKJ felnőttképzési rendszer lehetővé teszi a rugalmas és rövid időtartamú OKJ tanfolyamok szervezését, melyeket a munka és család mellett tanulni vágyók is teljesíteni tudnak.  2021 elejétől, az OKJ képzési rendszer átalakulása…

Így tedd rá! tábor Búcson

Felvidék.ma
-
  Tegnap 18:35 Határtalan

A hétvégén, január 17-18-án, közel hatvan lelkes pedagógus részvételével valósult meg a felvidéki minitábor Búcson a néphagyomány, népi játékok, népdalok jegyében. Az Így tedd rá! megálmodója, megvalósítója Balatoni Kata (programgazda, néptáncpedagógus, egyetemi oktató), aki szeretettel jár a Felvidékre és szorgosan ülteti a…

A nap videója: ezen a szalagavatón a tanárok aratták a legnagyobb sikert

A budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskolában a tanárok is tánccal lepték meg a közönséget.

Új Kommunikációs És Kormányzati Kapcsolatokért Felelős Igazgató A Bosch Csoportnál

Az érkező szakember Dr. Ficzere Ferencet váltja a pozícióban.

Így változott az évek alatt a diákok száma: szuper videó az adatokról

Eduline
-
  Tegnap 16:06 Karrier

Megnéznétek az elmúlt közel harminc év diákjainak statisztikáit? Szuper ábrán követhetitek figyelemmel az óvodások, általános- és középiskolások, egyetemisták számát.

Vidám hangulat töltötte meg a Klauzál sportcsarnokát

Vásárhely24
-
  Tegnap 15:14 Karrier

Az elmúlt héten a Hódmezővásárhelyi Klauzál Gábor Általános Iskolában is megkezdődtek a beiskolázási programok, melynek keretén belül először mesefoglalkozást tartottak a leendő első osztályos tanító nénik a körzeti óvodákban.

Vezetőváltások a magyarországi Bosch csoportnál

Idén januártól Bodó Teodóra váltja Ficzere Ferencet a Bosch csoport vállalati kommunikációjáért és a kormányzati kapcsolatokért felelős vezetői posztján Magyarországon és az adriai régióban. Ficzere Ferenc a Bosch Medical Center igazgatójaként folytatja. Bodó Teodóra közel két évtizedes vezetői tapasztalattal rendelkezik, 2003 és 2010 között a…

Kiugrott a nyolcadikról egy kollégista Debrecenben

Borsodihír
-
  Tegnap 14:23 Karrier

A gyors orvosi beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni az életét.

A coach végzettség egyre inkább szükséges a szakmai profilhoz

VG
-
  Tegnap 14:14 Karrier

Lassan evidens lesz a coaching végzettség, főleg üzleti körökben.

Szeretnétek OKJ-s képesítést szerezni? Itt találjátok a legfontosabb szabályokat

Eduline
-
  Tegnap 14:03 Karrier

Szakmát tanulnátok, de nem tudjátok, hogy hol érdemes kutakodnotok? Kíváncsiak vagytok, hogy milyen feltételekkel tanulhattok ingyenesen, és mikor kaphattok diákigazolványt? Most összegyűjtöttük az OKJ-s képzésekkel kapcsolatos legfontosabb szabályokat és tudnivalókat.

Új vezető a Bosch csoportnál

2020 januárjától Bodó Teodóra felel a Bosch csoport vállalati kommunikációjáért és a kormányzati kapcsolatokért Magyarországon, valamint az Adriai régióban. A szakember Dr. Ficzere Ferencet váltja a pozícióban, aki 2007 óta irányította a magyarországi cégcsoport kommunikációját. Bodó Teodóra közel 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik.…

Felvételi 2020: ennyi többletpontot kaphatnak a fogyatékossággal élő jelentkezők

Eduline
-
  Tegnap 13:06 Karrier

Kiknek jár többletpont a felvételin fogyatékosság, illetve sajátos nevelési igény jogcímén, és mennyi pluszpontot lehet kapni? Itt vannak a részletek.

Így tanulhattok szeptembertől ingyenesen a Corvinuson: minden infó a Corvinus Ösztöndíjról

Eduline
-
  Tegnap 12:57 Karrier

Szeptembertől is megmarad az ingyenes tanulás lehetősége a Budapesti Corvinus Egyetemen, de az állami ösztöndíj helyett a Corvinus Ösztöndíjprogramra lehet jelentkezni. Miben tér el ez az ösztöndíj a hagyományos állami támogatástól, és hogyan tudtok rá jelentkezni? Utánajártunk.

Ezeket a szakmákat lehet idén utoljára tanulni

VG
-
  Tegnap 12:56 Karrier

A legtöbb képzés az energetikai és elektromossági tanulmányi területen szűnik meg.