Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Múzeumok, koncertek és előadások - három ingyenes program mára

Eduline
-
  Ma 09:27 Karrier

Kimozdulnátok otthonról a mai szabadnapotokon? Most összegyűjtöttünk nektek néhány ingyenes programot, ahova érdemes ellátogatnotok a mai nap folyamán.

Egyházi iskola vagy két tanítási nyelvű gimnázium? Ezek az ország legjobb intézményei

A nemrég jelent meg a HVG kiadványa az ország száz legjobb gimnáziumáról. Lássuk, hogy melyik lett a legjobb vidéki gimnázium, két tanítási nyelvű intézmény, egyházi, alapítványi vagy egyetemi gyakorlóiskola az országban.

Létszámot bővít a LogMeIn Magyarországon

Mínuszos
-
  Ma 07:33 Karrier

Több globális funkciót is Budapestről lát el, ezért tíz százalékos bővülést tervez és várhatóan a jövő év elejére átlépi a félezres munkavállalói létszámot Magyarországon a LogMeIn – közölte a cég. A LogMeIn Magyarországról indult útjára, mára négy kontinensen, két tucat irodával működik. A vállalat éves árbevétele tavaly átlépte az 1,2 milliárd…

Az emberek többsége jobban bízik a robotokban, mint a főnökében egy felmérése szerint

SzakmaPortál
-
  Tegnap 18:48 Karrier

Az emberek többsége, 64 százaléka jobban bízik a robotokban, mint a feletteseiben; az Oracle és a Future Workplace legújabb felmérésből kiderül az is, hogy a mesterséges intelligencia (AI) használata egyre elterjedtebbé válik, és a munkavállalók 50 százaléka alkalmazza már valamilyen formában, amely jelentős emelkedés a tavaly mért 32…

Hatvan éves az újvidéki Magyar Tanszék

A Bölcsészettudományi Kar Magyar Nyelv és Irodalom Tanszéke ma ünnepelte fennállásának 60. évfordulóját. A jeles alkalmat egy műsorral ünnepelték a tanszék tanárai, hallgatói és a meghívott vendégek. Ezt a Bori Imre-emlékkonferencia megnyitója követte.

B737 Captains

AIRportal
-
  Tegnap 15:53 Karrier

ASL Airlines Hungary Kft.

A cégvezetők jelentős része támogatja a távmunkát

Adó
-
  Tegnap 15:38 Karrier

A munkavállalók 80 százaléka, a cégvezetők 65 százaléka támogatja az otthoni munkavégzést a Profession.hu felmérése szerint, amelyben több mint ezer munkavállalót és több mint 100 vállalatot kérdeztek meg.

Országos versenyeken remekeltek a Kertvárosi Iskola diákjai

A Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskola tanulói két országos pályázaton is bizonyítottak a közelmúltban, és elhozták a II.-III.-IV. helyezéseket, díjakat. Budapesten volt az eredményhirdetés, ahol Áder János köztársasági elnök adta át a díjakat a tanulóknak.

Újabb ingyenes app, amivel bárhonnan tanulhattok angolul

Eduline
-
  Tegnap 15:06 Karrier

Akár nyelvvizsgára készültök, akár az iskolai nyelvtanuláshoz van szükségetek egy kis gyakorlásra, most egy olyan appot ajánlunk, amivel akárhonnan gyakorolhatjátok a hallásértést, a nyelvtant és a kiejtést is.

PM-államtitkár: mozgósítani kell a magyar munkaerő-tartalékot

Adó
-
  Tegnap 14:31 KarrierÁllás

A munkaerő-tartalék aktivizálásának fontosságáról beszélt egyebek mellett Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára, aki egy keddi konferencián azt is hangsúlyozta, hogy a versenyszférában több munkavállalóra van szükség, mint amennyi állás nélküli, foglalkoztatható ember van…

Tűzvonalban az IoT

Computerworld
-
  Tegnap 14:24 Karrier

Több mint 100 millió támadás érte az okos eszközöket 2019 első félévében a Kaspersky adatai szerint.

Középiskolai felvételi: tehetséggondozó programra jelentkezhetnek a hátrányos helyzetű diákok

Eduline
-
  Tegnap 14:03 Karrier

A nyelvi, matematikai és informatikai oktatásra fókuszoló előkészítő évfolyamon vehetnek részt, és kollégiumi helyet kaphatnak az Arany János Tehetséggondozó Program keretében a 2020-ban középiskolába jelentkező diákok.

Operátor – Nuttery tevékenységhez

AIRportal
-
  Tegnap 13:18 Karrier

Aeroplex of Central Europe Kft.

Mi történik, ha nem tudjátok elvégezni a félévet az egyetemen, főiskolán?

Eduline
-
  Tegnap 13:06 Karrier

Bejelentkeztetek az őszi szemeszterre, de valamiért nem tudjátok teljesíteni a tárgyakat? Mutatjuk, milyen szabályok vonatkoznak rátok, ha állami ösztöndíjas képzésen tanultok.

Emmi: az őszi szünetben is biztosított lesz az ingyenes gyermekétkeztetés

Eduline
-
  Tegnap 12:00 Karrier

A őszi szünetben - ahogyan az összes iskolai szünetben - is biztosítja a kormány az ingyenes gyermekétkeztetést a rászoruló diákoknak - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden az MTI-vel.