Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hetvenötödik születésnapján köszöntötték Dráfi Mátyást

Komárom város vezetése otthonában látogatta meg Dráfi Mátyást, aki november 17-én ünnepelte 75. születésnapját. A Jászai Mari-díjas színművész mesélt a nemrég színpadra állított munkájáról, a következő hetek kihívásairól és terveiről. A műtétre váró Dráfi Mátyást és feleségét otthonában látogatta meg Stubendek László polgármester…

Személyautó ütötte el a buszmegállóban várakozó gyerekeket

A buszmegállóban várakozó gyermekeket ütött el egy személygépkocsi a Suceava megyei Liteni településen. Az öt gyermek könnyebben megsérült.

Új köntösben a Gyergyói Seregszemle

Székelyhon
-
  Ma 14:27 Határtalan 

Gyergyószentmiklóson a Szent Miklós Napok ideje alatt szervezik meg a Gyergyói Seregszemlét azzal a céllal, hogy évente egyszer találkozzanak az intézmények, szervezetek, valamilyen tevékenységet felvállalók.

Tortával ünnepelt Nagypakán az egészségkárosodottak egyesülete

Felvidék.ma
-
  Ma 14:21 Határtalan 

A GRACE – Nagypakai Egészségkárosodottak Egyesületének tagjai megalapításuk ötödik évfordulóját baráti hangulatban, sportversenyekkel ünnepelték. Sárközi Tibor, a polgári társulás elnöke 2012-ben alapította meg Felső-Csallóközben a szervezetet. Negyvenöt tagjukkal évente közel harminc rendezvényen vesznek részt, amelyek közül…

Éjszakai

Maszol
-
  Ma 14:10 Határtalan 

Rendőrségi razziát tartottak szombat éjjel az Aradtól mintegy 30 km-re lévő Lippán a helyi és a soborsini rendőrök az Arad megyei gazdasági rendőrséggel és a kommandósokkal együttműködve.

Tartományi támogatás: 27 millió dinár a fenntartható fejlődésre

VajdaságMa
-
  Ma 13:54 Határtalan 

Tartományi támogatás: 27 millió dinár a fenntartható fejlődésre

Heidi Klum meztelenül napozott

Parameter
-
  Ma 13:37 Határtalan 

Pihengetéséről egy fotót is posztolt az  Instagramon, amin évakösztümben látható férfirajongói nagy örömére. Nincs mit szégyellnie a négygyermekes sztárnak, mert csodás alakja van.   Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum), Nov 16, 2017 o 2:42 PST -para- Címkék: szexiHeidi KlumMagazin: BulvárBorítókép…

Ambrus Attila: Baljós előjelek

Maszol
-
  Ma 13:36 Határtalan 

A hazai közgazdászok sem nyugodtak, amikor az Országos Statisztikai Hivatal jó híreit olvassák a GDP-növekedéséről, mert ők figyelnek arra is, amit a kormányzó pártkoalíció elöljárói nem akarnak észrevenni. 

Döntöttek a gyed felső határáról

Székelyhon
-
  Ma 13:30 Határtalan 

Elfogadta a képviselőház kedden a 2017/55-ös sürgősségi kormányrendeletet jóváhagyó törvénytervezetet, amelynek értelmében 8500 lejben állapítják meg a gyermekgondozási díj (gyed) felső határát – írja az Agerpres hírügynökség.

Kedvező folytatásra várnak a Tigrisek

Mivel a román férfi kosárlabda-válogatott hétvégén megkezdi menetelését a világbajnoki selejtező-sorozatban, másfél hétig még szünetel az élvonalbeli bajnokság, amelyből eddig hat fordulót rendeztek. 

Olyan ünnepet „ajándékozott” nekünk a román parlament, amelyet a fene se kért

Főtér
-
  Ma 13:30 Határtalan  Románia

A képviselőház megszavazta, hogy december 18-án kell ünnepelni a nemzeti kisebbségek napját.

Tettének indítékairól vallott a nagyváradi gyilkos

Maszol
-
  Ma 13:27 Határtalan 

Beismerte tettét és az indítékairól is beszélt kedden a bíróság előtt a két héttel ezelőtti nagyváradi gyilkosság elkövetője. Sorin Rogiát 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték.