Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Aláírták az újabb hosszú távú szerződés a Gazprommal

Aláírásra került az orosz Gazprommal az újabb hosszú távú gázvásárlási szerződés, amely ebben a bizonytalanságokkal teli világban tizenöt évre garantálni tudja Magyarország energiaellátásának biztonságát - jelentette be a tárca szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten.

Több szektort is veszélyeztet az Egyesült Királyságban kialakuló szén-dioxid-válság

Miközben az egész világ a túlzott szén-dioxid mennyiség negatív hatásairól beszél, az Egyesült Királyságban éppen annak hiánya okoz hatalmas problémákat. A szigetországban olyan jelentős szén-dioxid-válság van kialakulóban, amely többek között az élelmiszer-ágazatot is megrázhatja – írja a Guardian.

A vulkánkitörés már több mint félezer épületet semmisített meg a La Palma szigetén

A Cumbre Vieja vulkán kitörése már 513 épületet semmisített meg és több mint 237 hektárnyi területet emésztett fel a Kanári-szigetekhez tartozó La Palma szigetén - közölte a spanyol EFE hírügynökség műholdas mérésekre hivatkozva hétfőn.

Elegendő és jó minőségű az idei kenyérgabona-vetőmag

Elegendő és jó minőségű kenyérgabona-vetőmag termett 2021-ben a magyar földeken, mintegy 30 ezer hektáron, több mint 200 fajta, összesen csaknem 130 ezer tonna kenyérgabona-vetőmag termett a magyar földeken - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) hétfőn az MTI-t.

Ennyit bukhatnak a törlesztési moratóriumban maradt magyarok

Közel egy-másfél évvel is megemelkedhet a futamideje, valamint 300-500 ezer forinttal megnőhet a visszafizetendő összege egy átlagos, 8 millió forintos lakáshitelnek.

MNB: egy év alatt nyolcvanezer embernek segítettek az MNB internetes figyelmeztetései

Három és tíz év közötti szabadságvesztést kockáztatnak azok az online csalók, akik kattintásvadász reklámokkal, extrém és kockázatmentes hozamot ígérve valójában áldozataik pénzét akarják megszerezni.

MI történhetett Dörgicsén ?

Mi történt Dörgicsén, hogy a polgármester a falubeliek kérdései elöl úgy tűnik inkább gyorsan lemondott ? Lett volna szó a település pénzügyeiről, jövőjéről, pályázatokról de már nincs aki feleljen a dörgicseieknek, akiket korábban az is felborzolt, hogy lakóparkot építetett volna a városvezetése a csöndes kis település tetejére.   Dörgicse lakossá

Ismét magyar tulajdonba kerülhet a tápiószelei Ganz-gyár

A Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. nyilvános aukció keretében megvásárolta a tápiószelei Ganz-gyárat és az ahhoz tartozó eszközállományt. Így a vállalat hamarosan tulajdonosként támogathatja a nagy múltú üzem tevékenységét. A társaság 2020 szeptembere óta bérlői minőségben biztosítja a gyár működését, miután tavaly…

MTÜ: rekordszezont zárt a belföldi forgalom

ma.hu
-
 Tegnap 22:30GazdaságKampány

Az őszi és a jövő tavaszi szezont számos nagyrendezvény is segítette és segíti.

Kötelező lehet a védettségi igazolvány a román egészségügyben

A negyedik hullám miatt emelkedő esetszámokra reagálva szigorításokat vezetne be az egészségügyben dolgozók számára Románia.

Kötelező lehet a védettségi igazolvány az egészségyben

A negyedik hullám miatt emelkedő esetszámok miatt szigorításokat vezetne be az egészségügyben dolgozók számára Románia.

Új ügyvezető a Praktikernél

Pártos Zsoltot nevezték ki a Praktiker új ügyvezető igazgatójának, a közgazdász szakember az új pozíciójában felelős a Praktiker Áruházlánc teljes magyarországi működésért, illetve feladata a jövőbeni növekedés feltételeinek megteremtése.

A minneapolisi Fed-elnök szerint nem kéne túlreagálni a magas inflációt

Portfolio
-
 Tegnap 21:41Gazdaság

Az amerikai jegybank első számú célja, hogy az emberek milliói, akik elveszítették az állásukat, újra munkába tudjanak állni - mondta Neel Kashkari, a Minneapolisi Fed elnöke.

Lengyel nappal indult a vadászati világkiállítás nemzetek napja sorozata

Fontosnak tartották, hogy az ide látogató országok is be tudjanak mutatkozni.

Lengyel nappal indult a vadászati világkiállítás nemzetek napja sorozata

Fontosnak tartották, hogy az ide látogató országok is be tudjanak mutatkozni.