Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Így alakulnak a magyar átlagkeresetek

ProfitLine
-
  Ma 04:30 Gazdaság

teljes munkaidőben foglalkoztatottak; havi nettó átlagkereset; költségvetés és a versenyszféra; forint/hó

Több ezer gazda menekülhet meg – Elindultak Olaszországba a magyar bárányok

Növekedés
-
  Ma 04:24 Gazdaság

Megindultak a napokban az első magyar bárányszállítmányok Olaszországba, ahová a hazai juhágazat a legtöbb állatot értékesíti a húsvéti időszakban. Bár a koronavírus-járvány miatt sok olasz húsbolt bezárt, a nagy vágóhidak működnek, a húsokat pedig az üzletláncokban terítik. A magyar juhászok számára létkérdés, hogy a…

A versenyjogi szabályozást is újraírhatja a koronavírus-járvány

A koronavírus által okozott válság gazdasági hatásainak kezeléséhez elengedhetetlen az összefogás és állami szerepvállalás, nem mindegy azonban, hogy ez miként valósul meg.

Így érinti a koronavírus-járvány miatti fizetési moratórium a hitelpiac szereplőit

Egy hete léptek életbe a koronavírus-járvány miatti fizetési moratórium részletszabályai, de számos olyan kérdés van, amivel a lakossági és vállalati ügyfelek még csak most szembesülnek. A Kapolyi Ügyvédi Iroda szakemberei ezért 12 pontban összegyűjtötték a moratóriummal kapcsolatos legfontosabb kérdéseket és válaszokat.

Paks is felkészült a járványra

Növekedés
-
  Ma 03:49 Gazdaság

A legnagyobb energetikai létesítmények, köztük a Paksi Atomerőmű is életbe léptetette már a koronavírus járványra aktualizált pandémiás tervét. Az energiaellátás biztosítása járvány ideje alatt (is) kiemelt jelentőségű, ezért a létesítmények naponta egyeztetnek a hatóságokkal.

Meghosszabbította leállását az esztergomi Suzuki gyár

A Magyar Suzuki Zrt. esztergomi gyárában az eredetileg március 23-tól április 3-ig bejelentett leállást további két héttel meghosszabbítja - közölte a vállalat kommunikációs vezetője kedden az MTI-vel.

Koronavírus: mit jelentenek valójában a halálozási számok?

Növekedés
-
  Ma 03:29 Gazdaság

Olaszországban a napi új megbetegedések száma egy ideje elkezdett csökkenni. Ennek ellenére a halálozási adatok a közeljövőben akár újabb rekordokat is dönthetnek.

A munkahelyek megőrzése az elsődleges cél

A keresetek további alakulását a járulékkedvezmények életbe lépése mellett befolyásolja, hogy az egyes ágazatokban részfoglalkoztatást vezetnek be a dolgozók megtartásáért

Növekedésben leköröztük az uniós gazdákat

Az agrártermelésünk közel kétharmaddal emelkedett2010 óta, amely kimagasló az európai közösségben

Fizetési haladékot ad a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) a koronavírus járvány mikrovállalkozásokat érintő hatásának enyhítése érdekében valamennyi, a Budapest Mikrohitel Programban fennálló tartozással rendelkező ügyfele számára 2020. december 31-ig fizetési haladékot biztosít március 18-tól - közölte a BVK az MTI-vel kedden.

Trump nagy igyekezetében lábon lőheti az autógyártókat - Miközben ketté szakítja az autópiacot

Donald Trump amerikai elnök kormányzata jelentősen enyhíti a gépkocsik károsanyag-kibocsátásának az előző kormány által előírt korlátozását - jelentette be Elaine Chao szövetségi közlekedési miniszter kedden. A döntés rövidtávon segítheti az amerikai autógyártókat, hosszabb távon viszont súlyos problémákhoz vezethet.

Digitális segítségnyújtás a cégeknek

Növekedés
-
  Tegnap 23:44 Gazdaság

Magyar nyelven és magyar törvényi megfeleléssel április közepétől a magyar piacon is elérhető a Microsoft Dynamics 365 Business Central, amely tervezhető költségek mellett biztosítja egy integrált ügyviteli rendszer legmodernebb funkcionalitását a hazai kis- és közepes vállalkozásoknak.

Óriási meredek repülés: 33 éve nem zárt ilyen rossz negyedévet az amerikai tőzsde

Az európai tőzsdéken a nap első felében látott lendület kora délutánra kifulladt, a kontinens irányadó részvényindexek lefordultak, majd a délután második felében az európai indexek felemásan teljesítettek. A magyar tőzsde emelkedéssel...

Mostantól kardiológusokkal is lehet telefonon konzultálni

Telefonos konzultációt indít a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet, amelyen keresztül kardiológus szakorvosoktól kérhetnek tanácsot azok, akiknél mellkasi fájdalom, nehézlégzés, erős szívdobogás, vérnyomáskiugrás vagy egyéb panasz jelentkezik - közölték kedden a koronavirus.gov.hu honlapon.