Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Budapestnek új terminálra van szüksége

VG
-
  Ma 05:00 Pénzügy

Jelentős készpénzmennyiséget termel a Wizz Air, ám hagyományos akvizíciókban mégsem gondolkodnak, ahogy ellenséges felvásárlástól sem tartanak – mondta lapunknak Váradi József, a társaság alapító vezérigazgatója, aki szerint a budapesti tőzsdei megjelenés ilyen cégméret mellett nem indokolt.

Élénkülő forgalom, aprózódó területek

VG
-
  Ma 05:00 Gazdaság

Több üzletet kötöttek tavaly a termőföldpiacon, a gazdát cserélő területek nagysága azonban csökkent. Az áremelkedés továbbra is töretlen – derül ki az OTP Termőföld Értéktérkép 2019 című kiadványából.

A javaslat szerint jövőre megszűnhet a cégek előlegfeltöltési kötelezettsége

A parlament előtt lévő tavaszi adócsomag egyik javaslata eltörli a cégek decemberi társaságiadó-feltöltési kötelezettségét. Ennek kapcsán felmerül az abból való támogatás lehetőségének megszűnése is, így ez a procedúra most még bizonytalan – hívta fel a figyelmet a nemzetközi adótanácsadó és könyvvizsgáló Crowe FST.

Kémiatanárnő lett Ázsia leggazdagabb nője

Növekedés
-
  Ma 04:47 Gazdaság

Egy középiskolában tanított kémiát Zhong Huijuan, aki később céget alapított, és olyan területeket kutat és fejleszt gyógyszereket, mint az onkológia, a szív- és érrendszeri betegségek, és a cukorbetegség. Mára ő Ázsiában a leggazdagabb olyan nő, aki a vagyonát a saját erejéből érte el.

Tífusz, hepatitisz-A, kolera. Kétmilliárd ember él tiszta víz nélkül

Az Üzlet
-
  Ma 04:37 Gazdaság

Kétmilliárd ember nem jut tiszta ivóvízhez és mintegy négymilliárd nem rendelkezik megfelelő mellékhelyiséggel. Fertőzések fenyegetik ezeket az embereket  - közölte az ENSZ Gyermekalapja, az UNICEF és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kedden Genfben. The post Tífusz, hepatitisz-A, kolera. Kétmilliárd ember él tiszta víz nélkül appeared…

Zuhanórepülésben a Huawei

Növekedés
-
  Ma 04:17 Gazdaság

Tavaly a Huawei többet áldozott kutatás fejlesztésre, mint a Facebook, az Apple vagy az Intel. Az amerikai bojkot azonban komolyan érinti a céget, zuhannak az eladások, valószínűleg Magyarországon is.

Munkáltatók figyelem: nagyon nem mindegy, hogy milyen állampolgárságú a munkavállaló!

Milyen természetbeni és pénzbeni ellátásra, illetve utazási költségtérítésre jogosultak külföldi munkavállalók Magyarországon? Azonos szabályok vonatkoznak-e egy EU-s és egy EU-n kívüli munkavállalóra? Mit jelent a kettős biztosítás tilalma? Rendelkezhetünk-e több országban társadalombiztosítással? Külföldi munkavégzés esetén melyik…

Őrült tempóban adósodik el a lakosság: már napi 3 milliárd forint hitelt vesznek fel

Növekedés
-
  Ma 03:55 Gazdaság

Meredek emelkedőn van a lakossági hitelpiac: négy hónap alatt az új személyi kölcsönök és lakáshitelek összege 459 milliárd forintot tett ki, ez 25 százalékos éves növekedést és napi átlagban 3 milliárdos hitelfelvételt jelent.

Egy hetünk maradt a banki adategyeztetésre

A június 26-i határidőig már csak egy hetük maradt a banki ügyfeleknek arra, hogy elvégezzék az adategyeztetést.