Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Energiaunió: 2018 a kötelezettségvállalások éve lesz

KamaraOnline
-
  Ma 10:34 Gazdaság 

Az energiaunió helyzetéről szóló harmadik jelentés azt mutatja, hogy Európa alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalommá való átalakulása egyre határozottabb körvonalakat ölt az EU-ban.

Magyarországon nincs elégséges piaci verseny?

Nemzetközi elemzők szerint Magyarországon nincs elégséges piaci verseny, ami nem tesz jót sem az áruk minőségének, sem pedig az áraknak.

Ezért fizet többet a boltokban, mint kellene

Nemzetközi elemzők szerint Magyarországon nincs elégséges piaci verseny, ami nem tesz jót sem az áruk minőségének, sem pedig az áraknak - mondta Csath Magdolna közgazdász szombat reggel az M1-en.

Az egészség is versenyelőny

Health On Day néven tartott egészségfejlesztési szakmai napot a General Electric (GE) Közép-Európában egyedülálló budapesti egészségközpontjában csütörtökön az Affidea Diagnosztika, a FőnixMed, a GE és az Union Biztosító.

Vasárnapi boltzárat vezetnek be a lengyelek jövő máriustól

A lengyel szejm jóváhagyta a nagyboltok vasárnapi nyitvatartását korlátozó, a Szolidaritás szakszervezet által támogatott törvényt, melynek értelmében a boltzár jövő év márciusától minden hónap második és harmadik vasárnapján, 2020-tól pedig bizonyos kivételekkel minden vasárnap lenne kötelező.

86 ezer autós űz veszélyes játékot a magyar utakon

Portfolio
-
  Ma 10:10 Pénzügy 

Lényeges javulás állt be a magyarországi utakon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás nélkül közlekedő gépjárművek számát tekintve: 2017. szeptember végén - az öt évvel korábbi 5,8 százalékkal ellentétben - a járművek...

Autósok, figyelem! Így bukják sokan a jogosítványukat

Egy friss felmérés szerint a magyar sofőrök 54 százalékával előfordul, hogy nem áll meg a stoptábláknál. A fiataloknál még rosszabb a helyzet.

Kiemelkedő minőségű borok lesznek idén

Agroinform
-
  Ma 10:03 Gazdaság  Bor

A rendkívül hideg tél, a száraz nyár és a jégverések ellenére a legtöbb hazai borvidéken kiváló termést takaríthattak be az idén a szőlősgazdák. A mennyiségi és minőségi szempontból is kiemelkedő évjáratnak köszönhetően a megszokottnál is ízletesebb borok kerülhetnek a palackokba.

Mézpiac: nagyobb a kínálat mint a kereslet

HírTV
-
  Ma 10:02 Gazdaság 

Nem fogyasztanak a magyarok annyi mézet, amennyit az országban megtermelnek a méhészek.

Kálmán Rudolf Professzori kitüntető cím alapítása a világhírű magyar tudós emlékére

ProfitLine
-
  Ma 10:00 Gazdaság 

Az Óbudai Egyetem és az idén 30 éves megalakulásának jubileumát ünneplő IEEE Hungary Section (a világ legnagyobb mérnöki szervezetének, az IEEE-nek magyarországi szervezete) a világhírű magyar származású Rudolf Kalman tiszteletére Kálmán Rudolf Professzori címet alapított. A címet évente egy hazai és egy nemzetközi professzornak…

Drónfelderítő rendszert fejleszt az Antenna Hungária

MFor
-
  Ma 09:54 Gazdaság 

A projekt 1,5 milliárd forintos költségvetéséből 1 milliárdot az EU áll.

Hamarosan egy drón sem repkedhet titokban

VG
-
  Ma 09:48 Gazdaság  Drón

Drónok felderítését, mozgási pályáját meghatározni és követni képes komplex szenzorrendszer kifejlesztésébe kezdett az Antenna Hungária Zrt., a cég a 1,5 milliárd forint költségvetésű beruházáshoz 1 milliárd forintot meghaladó vissza nem térítendő uniós támogatást nyert – közölte a cég

Szakképzettség munkakör betöltéséhez

Adózóna
-
  Ma 09:42 Gazdaság 

Tisztelt Adózóna! Az alábbiakban kérném a segítségüket: munkáltató előírhatja-e az adott munkakörhöz szakképzettség meglétét? Alkalmazhatja-e ugyanabban a munkakörben a szakképzettséggel rendelkező, illetve a szakképzettséggel nem rendelkező munkavállalót ugyanazon a feor számon, csak más bérrel, tekintettel arra, hogy egyik…

Élesedik a verseny a munkavállalókért: Meg kell tartani őket!

Portfolio
-
  Ma 09:41 Gazdaság 

Az általános munkaerőhiány egyre nagyobb kihívás elé állítja a munkaadókat: a betöltetlen álláshelyek már nem csupán a betanított vagy képzett szakmunka szegmensét érintik, hanem olyan szellemi területeken is tömegével jelentkeznek...

A magyarok szinte csak karácsonykor esznek halat (videó)

Jövőre jelentősen olcsóbb lehet a hal ára a 27 százalékos áfa 5 százalékosra csökkentésének köszönhetően, ez pedig hozzájárulhat a fogyasztás emelkedéséhez.