Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Exim: 147 milliárd forintnyi kötelezettségvállalás 408 milliárd forintnyi befektetést generált

ProfitLine
-
  Ma 06:00 Gazdaság

Az Exim 147 milliárd forintnyi kötelezettségvállalása 408 milliárd forint értékű befektetés létrejöttéhez járult hozzá öt év alatt - közölte csütörtökön az Exim, hozzátéve: tőkebefektetési stratégájának legfontosabb pillére a 3T, azaz a tőke, a tudás és a tapasztalat.

Valódi nemzeti erőforrássá válhat az egészséggazdaság

Infostart
-
  Ma 06:00 Gazdaság

Kilenc területet kell sikeressé tenni az egészségiparban ahhoz, hogy valódi nemzeti erőforrássá váljon az egészséggazdaság – mondta InfoRádiónak az I. Innovációs Fórum – Gyógyszeripar és egészségipar elnevezésű koherenciát követően az Innovációs és Technológiai Minisztérium helyettes államtitkára.

Tudni akarod, hogy mennyi lakáshitelre vagy jó a bankoknál? Most megnézheted!

Bankmonitor
-
  Ma 05:55 Gazdaság

Sok magyar már határozott elképzelésekkel – hitelösszeg, futamidő, kamatperiódus – rendelkezik, amikor ki szeretné választani, hogy melyik a számára legkedvezőbb banki ajánlat. Addig nincs is semmi gond, amíg nem szembesülnek azzal, hogy nem kaphatnak annyi hitelt, mint amennyire szükségük volna. Létezik erre a helyzetre is megoldás,…

Újabb megoldással akadályoznák meg az adósok kisemmizését

Magyar Nemzet
-
  Ma 05:45 Gazdaság

Az adós minden értéke elkelt a végrehajtásban, de a tartozásából még mindig maradt valamekkora összeg — az ilyen helyzetek számát csökkentené a végrehajtói köztestület új elképzelése.

Biometrikus azonosítás növelheti a repülőterek hatékonyságát

A biometrikus azonosítástól remélik a légiközlekedési szakértők, hogy jelentősen növeli a légikikötők hatékonyságát, és ezzel fel tudják venni a versenyt az utasforgalom növekedésével – hangzott...

Mártogató grúzok

moszkvater
-
  Ma 05:35 Gazdaság

A grúz ételek ízei összetéveszthetetlenül egyediek, melynek egyik oka, hogy önzetlenül bánnak a zöldfűszerekkel: ételeik gazdagon tartalmaznak petrezselymet, koriandert, sáfrányt, mentát, kaprot és hagymaféléket, különösen fokhagymát. A grúz gasztonómia jellegzetességének másik oka, hogy fogásaikat mártogatósok, úgy nevezett szacabelik…

A Versenyhivatallal együttműködve látványosan csökkenthető a bírság

Együttműködéssel jelentősen mérsékelhetik a cégek a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által kiszabott bírságokat – hangzott el a Hegymegi-Barakonyi és Társa Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda és a Vállalati Jogtanácsosok Európai Egyesülete (Acce) közös konferenciáján. A hatósággal való kooperációt nagymértékben elősegítik a hatékony és…

Migráció és ami mögötte van: építhetjük a kerítést a keleti határra?

MFor
-
  Ma 05:27 Gazdaság

A kormány fokozódó migrációs nyomással fenyeget, a számok mintha ezt alá is támasztanák, a részletek azonban rávilágítanak: ez a bevándorlás nagyon nem az a bevándorlás, ami ellen látványos plakátokon és hangzatos kijelentésekkel kampányolnak. Ez a migráció ugyanis keletről fenyegeti Magyarországot.

Vita pénzről és presztizsről

MedicalOnline
-
  Ma 05:13 Gazdaság

A klinikai vizsgálatok, s nem mellesleg 40 milliárd forint „hovatartozásán” vitatkozik az innovációs és az emberminisztérium.

Még alig fogy a barnaprémium

VG
-
  Ma 05:00 Gazdaság

A barnaprémium hasznot nem ígér, de finanszírozza azon biomassza- és biogázerőművek működését, amelyek majd kikopnak a jelenlegi támogatási rendszerből.