Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Binance megvásárolta a Swipe kriptokártya kibocsátót

BitcoinBázis
-
  Ma 06:51 Gazdaság

A Binance kriptotőzsde megvásárolta a közismert kripto bankkártya kibocsátót, a Swipe-ot ismeretlen összegért. A Binance és a Swipe a jövőben

Duna House: kezd helyreállni a magyar ingatlanpiac

24.hu
-
  Ma 06:43 Gazdaság

A június már meglehetősen kedvezően alakult.

Az első fél évben 12 százalékkal nőtt a magyar étkezési tojás ára

Az Amerikai Egyesült Államok agrárminisztériumának (USDA) júniusban megjelent előrevetítése szerint az USA tojástermelése csaknem 3 százalékkal csökkenhet 2020 második negyedévében az előző év azonos időszakához képest, éves szinten csaknem 1 százalékos mérséklődés várható. Az egy főre jutó tojásfogyasztás 3 százalékkal…

Antonopoulos: a bitcoin sosem lesz teljesen privát

Kriptoworld
-
  Ma 06:41 Gazdaság

A bitcoin egyik legnagyobb messiásaként emlegetett Andreas Antonopoulos úgy véli, a Bitcoin sosem fog olyan szintű privát funkciókkal rendelkezni, mint amilyeneket például a Monero biztosít a felhasználóinak. Személy szerint szívesen

Drága lecke az olcsó bankolásról?

Azenpenzem
-
  Ma 06:33 Gazdaság

Alighanem sokan kaptak most meglehetősen drága leckét az olcsó bankolásról – állítja egy elemzés a Wirecard-ügyet taglalva. Az egész eset sokkal több tanulsággal járhat, mint amit elsőre bárki gondolna.

Egyéni vállalkozói tevékenység szüneteltetésének gyakorlati tudnivalói: további információk a szüneteltetés időszakáról

Adó
-
  Ma 06:30 Gazdaság

Cikksorozatunk aktuális részében a szünetelés időszakában felmerülő eljárási kérdésekkel foglalkozunk, valamint kitérünk néhány, az adózáshoz csak közvetve kapcsolódó, egyéb gyakorlati kérdésre is.

A vízi- és horgászturizmust fejlesztették az Alsó-Szigetközben

Területrehabilitációval, eszközbeszerzéssel és programok kialakításával fejlesztették a vízi- és horgászturizmust az Alsó-Szigetköz három településén, Nagybajcson, Vámosszabadiban és Véneken, mintegy 135 millió forintból - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron megyei önkormányzat hétfőn az MTI-t.

Tizenkét milliárdot hozott a hagyaték, amit már az USA-ból birtokol Vajna Tímea

G7
-
  Ma 06:25 Gazdaság

Vajna Tímea túladott a legfontosabb cégen. Az új tulajdonos egy Las Vegas-i cég, amely mögé a végső haszonélvező kényelmesen el lehet bújni.

Miért zárt be a Takarékbank Békéscsaba Lencsési úti fiókja?

Behír
-
  Ma 06:23 Gazdaság

Június 15-e óta, a Takarékbank Békéscsaba Lencsési úton üzemelő fiókjának a bejárati üvegajtaján egy hirdetmény szerint az iroda „technikai okok miatt határozatlan ideig” zárva tart.

Gyorsult az infláció, egekben az élelmiszerárak

Több mint 20 százalékkal többet kellett fizetni az idén júniusban a párizsiért és a kolbászért, mint egy évvel korábban, a szalámi és a sonka pedig majdnem 11 százalékkal drágult – derül ki a KSH friss havi jelentéséből.

Már az egy évvel ezelőtti aktivitás jellemző az ingatlanpiacon

Origo
-
  Ma 06:15 Gazdaság

A piac már május végére stabilizálódott.

Binance: elérhetőek a Sepa (Eur) és a Faster Payments (Gbp) tranzakciók

A Binance.com felhasználói mostantól direkt banki utalással is küldhetnek, vagy utalhatnak ki fiat pénzt a saját tőzsdei számlájukól. A rendszer az európai SEPA (EUR) és a brit Faster Payments (GBP) alapú tranzakciókat tudja kezelni, használatához KYC azonosított Binance fiókra van…

Tokajban a legnépszerűbb idén a zöldszüret

VG
-
  Ma 06:11 Gazdaság

 A Világgazdaság információi szerinta borvidékek közül a legnagyobb arányú, a termőterület 15 százalékát kitevő mértékű zöldszüretet jelentettek be Tokaj-Hegyalján.

Egy lépéssel közelebb a határmenti álomprojekt

Egyre közelebb kerül Bezenye és Hegyeshalom ahhoz, hogy valóság legyen az álmukból: megépüljön a Lajtania Park-ra keresztelt óriási mezőgazdasági és ingatlan komplexum. A beruházó FAKT AG egymilliárd eurót költ rá. Az engedélyek már idén megszülethetnek, az építkezés 2021 első felében kezdődhet. Még nem dőlt el, mely…