Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Holnaptól ingyenes a mobilok hálózatfüggetlenítése

Zoom
-
  Ma 06:19 Gazdaság 

Fontos változás jön holnaptól.

Új tulajdonosok a cégben – a könyvelő felelősségéről

Adózóna
-
  Ma 06:15 Gazdaság 

Mi a teendő, ha megváltoztak a cég tulajdonosai, de az új tagok nem veszik fel a kapcsolatot a társaság könyvelőjével? Hogyan kellene eljárnia ebben az esetben? – kérdezte olvasónk. Pölöskei Pálné adószakértő válaszolt.

Megújulnak a margitszigeti Danubius-szállodák

Híradó
-
  Ma 06:08 Gazdaság 

Megújulnak a margitszigeti Danubius-szállodák: a Danubius Health Spa Resort Margitsziget szálloda közösségi tereinek átalakítása egy hét múlva indul, eközben folytatódik a Grand Hotel szobáinak felújítása is, a beruházások értéke meghaladja az egymilliárd forintot.

Üzleti partner részére fizetett szállás, repjegy

Adózóna
-
  Ma 06:03 Gazdaság 

Tisztelt Szakértő! Az alábbi témában kérem a segítségét. Ügyfelünk mezőgazdasági tanúsítói szolgáltatást nyújt vevőinek, melyhez cégcsoportbeli alvállalkozót is igénybe szokott venni. A kérdéses esetnél egy bolgár ellenőr jött Magyarországra tanúsítani, ami során természetesen felmerült szállásköltség is az utazás mellett, mert több napot is…

Ennyi fiatalnak van nyelvvizsgája Magyarországon

ProfitLine
-
  Ma 06:00 Gazdaság 

adott évben nyelvvizsgát tett 14-19 évesek; adott évben nyelvvizsgát tett 20-24 évesek

Szövetkezet – közösségi alap II.

Adózóna
-
  Ma 05:45 Gazdaság 

Tisztelt Szakértő! Előző, azonos című kérdésemre (http://adozona.hu/kerdesek/2017_10_6_Szovetkezet_kozossegi_alap_bln) adott válasszal kapcsolatban lenne kérdésem. A szövetkezet alapszabályában a közösségi alap felhasználására vonatkozóan az alábbi szerepel: "A szövetkezet az adózás utáni eredményének a közgyűlés által…

Október 23. – változik ma a közösségi közlekedés menetrendje

Az 1956-os forradalom és szabadságharcra emlékező ünnepségek és az azokhoz kapcsolódó közúti forgalmi változások miatt a Budapesti Közlekedési Központ járatai a szokásostól eltérő menetrend szerint közlekednek.

Dzsesszvilágsztárok Budapestre

A nemzetközi dzsessz-színtérről Dave Holland, Joshua Redman, Nicholas Payton, James Ulmer, Lizz Wright, Robert Fonseca, Jan Garbarek és Victor Wooten is koncertet ad Budapesten a következő egy évben a Get Closer szervezésében.

Varga Gábor lett a polgármester Medgyesbodzáson

A független Varga Gábort választották polgármesterré a Békés megyei Medgyesbodzáson vasárnap - tájékoztatta a helyi választási iroda az MTI-t.

A 20. századi magyar történelem legnagyszerűbb eseménye az 1956-os forradalom

A 20. századi magyar történelem legnagyszerűbb eseménye az 1956-os forradalom - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője vasárnap Szentesen.

Így alakul kereskedelmi forgalmunk Szerbiával

ProfitLine
-
  Ma 02:00 Gazdaság 

A magyar-szerb kereskedelmi forgalom alakulása, 2007-2016; behozatal; kivitel; milliárd forint

Az Egyesült Államok legköltségesebb kormányzóválasztása lesz Illinois államban

Milliárdosok versengése lesz a kormányzóválasztás 2018-ban Illinois államban.

Csökkent a Daimler nyeresége

ProfitLine
-
  Ma 00:05 Gazdaság 

Emelkedő árbevétel mellett csökkent a Daimler nyeresége a harmadik negyedévben, miután a károsanyag-kibocsátási botrányban érintett járművei javítási költségei és más egyéb egyszeri tételek több száz millió euróval rontották eredményét.

Jövő év májusától működik az országos jégkár-mérséklő rendszer

ProfitLine
-
  Tegnap 23:00 Gazdaság 

Jövő év májusától működik majd az országos jégkár-mérséklő rendszer, amelynek következtében több tízmilliárd forint megtakarítás érhető el évente csak a mezőgazdaságban - közölte a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára pénteken Karcagon.

Mégis lesz második forduló a szlovéniai választáson

ProfitLine
-
  Tegnap 22:00 Gazdaság  Szlovénia

Mégis lesz második forduló a szlovéniai elnökválasztáson, mert a hivatalban lévő államfő a vasárnapi első fordulóban mégsem szerezte meg a szavazatok több mint felét, bár az urnazárást követően közzétett előrejelzések ezt valószínűsítették.