Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagyot robbantanak a fintech cégek, de mire elég ez?

Bankmonitor
-
  Ma 10:24 Gazdaság 

Egyre többet lehet ma hallani a fintech cégekről, vagyis az olyan pénzügyi szolgáltatókról, amelyek valamilyen szempontból forradalmasítják a hagyományos pénzügyeket. Az biztos, hogy számos újdonság már rendelkezésre áll, azonban távol vagyunk még attól, hogy a fintech cégek kiüssék a nyeregből a hagyományos bankokat. Mondhatni a…

689 ezer munkavállalót hagy az út szélén a kormány?

Napi
-
  Ma 10:24 Gazdaság 

A kormány nem támogatja tovább az 55 év felettiek foglalkoztatását, megszünteti ugyanis azt a kedvezményt, amelyet a Munkahelyvédelmi akcióterv keretében eddig a munkáltatóknak adott.

A jegybank egy része áttelepül a Széll Kálmán térre

A pénzügyi felügyelet beköltözik a Postapalotába.

Szajlai Csaba: bikaerős a 2019-es költségvetés

Magyarország pénzügyi pozíciója és makrogazdasági kilátásai is jók.

Szajlai Csaba: bikaerős a 2019-es költségvetés

Magyarország pénzügyi pozíciója és makrogazdasági kilátásai is jók.

A francia szélsőjobb vezetője 300 ezer euróval tartozik az Európai Parlamentnek, be is vasalnák rajta

HVG
-
  Ma 10:08 Gazdaság 

A francia Nemzeti Front, a nemrég önmagát Nemzeti Összefogássá átkeresztelő párt hosszú évek óta belpolitikai céljaira használja az európai parlamenti képviselői jogokból származó juttatásokat. A legújabb uniós bírósági állásfoglalás szerint Marine Le Pennek 300 ezer eurót kell visszafizetnie az Európai Parlament kasszájába.

Nem csak turistáskodni járnak a külföldiek Budapestre

Portfolio
-
  Ma 10:05 Gazdaság 

Budapest az utóbbi években rendszeresen felkerült a turisztikai toplistákra, amelynek következtében egyre gyakrabban hallani külföldi szót az utcákon. De nem mindenkit a romkocsmák és termálfürdők csábítanak ide, egyre többen érkeznek...

Félmilliót is kereshet egy junior programozó

Nem csillapodik a kereslet a megfelelően képzett junior programozók iránt a Codecool saját tapasztalatai szerint. Az eddig álláshoz juttatott kétszáz Codecool tanuló kezdőfizetésének elemzéséből úgy tűnik, hogy kielégíthetetlen a munkaadói oldal felvevőképessége. Még a tavaly végzettekénél is jobb fizetési feltételekkel helyezkedtek el a…

Cafeteria: nagyot csökken a fizetésünk vagy újra jön a pénzes boríték?

A kormány benyújtotta a parlamentnek az egyes adótörvények és más kapcsolódó törvények módosításáról, valamint a bevándorlási különadóról szóló törvényjavaslatot, amely egyebek mellett lényegében beszántja a cafeteria-rendszert - írja a Privátbankár.hu.

Több tízezer munkahelyet vihetnek el az Egyesült Királyságból

Index
-
  Ma 09:59 Gazdaság 

Elvesztették a türelmüket a cégek, az Airbus és a BMW fenyegeti a brit kormányt, hogy elköltözik.

Minden tizedik orvos a magánszférában dolgozik

A tavalyi volt az első év, amikor több orvos választotta a hazai magánszektort, mint a külföldi klinikákat

A Magyar Nemzeti Banké lesz a volt Postapalota a Széll Kálmán téren

Az MNB egyik alelnöksége költözik be a felújított épületbe, amit 7 milliárdért vettek meg, és most még 14 milliárdot fizetnek érte.

Hiába a milliós a fizetés, alig van utánpótlás ebben a szakmában

HVG
-
  Ma 09:43 Gazdaság 

Megkongatták a vészharangot a francia halászati szakmai szervezetek országos konferenciáján. Két éven belül minden hatodik francia halász, tehát kétezer ember nyugdíjba megy és nincs utánpótlás.

Matolcsyéké lesz a Postapalota

HVG
-
  Ma 09:39 Gazdaság 

A Magyar Nemzeti Bank tulajdonába kerül a felújítás alatt álló, Széll Kálmán téri egykori Postapalota - olvasható a jegybank honlapján.