Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Stabil támasz vészhelyzetben!

Egy éve történt a bejelentés, hogy a hazai üzletfejlesztési piac egyik legismertebb szereplője nevet változtatott és Mentors & Partners Group néven Magyarország vezető üzletfejlesztőjévé vált. A cég 10 éve indította el a ma már sokak által alkalmazott „business mentoring programot”, mely a stratégiai tanácsadás legmagasabb szintje, a…

Nőtt a fizikai dolgozók órabére – ennyit lehet most keresni

A harmadik negyedévben 1318 forint volt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére a Trenkwalder közel 7 ezer fő béradatait feldolgozó elemzése szerint. Ez 11 százalékos növekedést jelent a tavalyi év hasonló időszakában tapasztalt 1 184 forinthoz képest. A felsőbb kategóriákban jóval alacsonyabb…

Új képzési támogatás vállalatoknak!

Agroinform
-
  Ma 10:16 Gazdaság

Új képzési támogatási rendszer indul a Magyarországon fejlesztéseket, beruházásokat megvalósító vállalatoknak - közölte Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán a gazdasági kabinet pénteki üléséről beszámolva.

„Azonosítsuk pontosan a határon átnyúló számla-, kártya- vagy betétszolgáltatásokat”

MNB: Érdemes először összevetni a Revolut és más fintech szolgáltatók költségeit a magyarországi hagyományos bankokéva.

Itt van Novák Katalin legújabb otthonteremtési bejelentése - A családi házban lakók örülhetnek igazán

Portfolio
-
  Ma 10:16 Gazdaság

Január elsejétől akár 10 millió forintos támogatást is kaphatnak a gyermekvállalás előtt álló vagy már gyermeket nevelő fiatalok új többgenerációs otthon létrehozására - jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Évet értékelt az agrárminiszter: eredményesen helytálltak a magyar gazdák

Agroinform
-
  Ma 10:14 Gazdaság

A magyar gazdák a rendkívüli természeti és környezeti viszonyok között is eredményesen helytálltak – jelentette ki az agrárminiszter az Országgyűlés mezőgazdasági bizottsága előtti éves meghallgatásán kedden.

Forráshoz jutottak a Pest megyei vállalkozások

VG
-
  Ma 10:13 Gazdaság

A nagy léptékű fejlesztéseknél 300 millió forint a támogatási plafon.

Trump egy katasztrófa – a Demokrata Párt magyarországi képviselője szerint

Mandiner
-
  Ma 10:13 Gazdaság

„Trump kormányzása alatt megrendült a demokráciába vetett bizalom Amerikában” – mondja Merrill Oates. Az amerikai Demokrata Párt magyarországi képviselőjét az elnökválasztás tétjeiről, Biden és Trump esélyeiről kérdeztük. Hamarosan jön a Republikánus Párt itteni képviselőjével készült interjúnk is!

Óriásit esett a DAX, zuhannak a légitársaságok és az autógyártók

Portfolio
-
  Ma 10:12 Pénzügy

Ma reggel érkezett a hír, hogy Németország lezárhatja a vendéglátóipari egységeit és egy sor szigorítást vezethet be november 4.-étől. A Bloomberg értesülése alapján Angela Merkel szigorúbb korlátozásokat szorgalmaz, és az utazások korlátozása mellett a bárok, éttermek és szabadidős létesítmények bezárását is javasolja.

Tartotta magát ellenállásainál az OTP

TőzsdeFórum
-
  Ma 10:09 Gazdaság

Nem követte további gyengülés a bankpapír hétfői gyertyáját, fontos ellenállásnál maradt az árfolyam.

Felpörgetheti a hitelpiacot a kormány lakástámogatási akciója

Infostart
-
  Ma 10:08 Gazdaság

Banki számítások szerint a 3 milliós támogatáshoz kell 3 millió forintnyi önrész is, ezt teremthetik elő sokan olcsóbb hitelekből. Kérdés, milyenből.

Koronavírus: mától él az éjszakai kijárási tilalom Csehországban

Életbe lépett az éjszakai kijárási tilalom Csehországban szerda 0 órakor. A kormányrendelet szerint este kilenc órától reggel ötig a csehek csak bizonyos kivételekkel - egyebek között a munkahelyre való utazás vagy egészségi probléma - hagyhatják el lakhelyüket. A kutyák sétáltatása közben legfeljebb 500 méterre lehet eltávolodni a…

Rekordot döntött Románia a hitelfelvétel terén

Maszol
-
  Ma 10:06 Határtalan

Október 27-én nagyobb értékű euró alapú államkötvényt értékesített a pénzügyminisztérium, mint tavaly egész évben.