Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A szűrővizsgálat jó, az adócsalás rossz - és a kettő egyszerre?

HVG
-
  Ma 17:05 Gazdaság 

Új trükköt tanulnak a cégek: összekötik a dolgozóik orvosi szűrővizsgálatát az adóelkerüléssel.

Napi ezer forintunk sincs ételre

A leggazdagabb városok lakói háromszor annyit költenek, mint a legszegényebb helyeken élők.

Közel 1000 munkáltatónál találtak munkavédelmi szabálytalanságot a kereskedelemben

ProfitLine
-
  Ma 17:00 Gazdaság  Állás

A kereskedelmi ágazatban tavaly november 10. és december 10. között lezajlott országos szintű munkavédelmi ellenőrzéseknél a vizsgált 1013 munkáltató közül 893 esetében találtak munkavédelmi, illetve munkaegészségügyi hiányosságokat - olvasható a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkafelügyeleti főosztályának a tárca honlapján…

Titokban elköltött a kormány 13 milliárd forintot

Napi
-
  Ma 16:59 Gazdaság 

Beigazolódni látszik a légimentők félelme: a Belügyminisztérium vett nekik helikoptereket, számítanak a beolvadásra.

Olyan migránsoknak adtak menedékjogot Brémában, akik nem voltak rá jogosultak

Híradó
-
  Ma 16:55 Külföld 

Korrupciós botrány tört ki a német menekültügyi hivatalban: a brémai kirendeltség volt vezetője kétezer esetben adott olyan migránsoknak menekültstátuszt, akik nem voltak rá jogosultak.

Félszoba: megoldás vagy hátrány?

A lakásvásárlóknak fontosabb a lakószobák száma, mint a lakás alapterülete. Sőt, amióta az egekbe szöktek a lakásárak, a vásárlók minél több szobát szeretnének belezsúfolni minél kisebb alapterületbe.

A dízelbotrány után ezekkel a cégekkel épít amerikai töltőhálózatot a VW

NRGreport
-
  Ma 16:48 Gazdaság 

A Volkswagen a dízelbotrányt követő kompenzáció jegyében nagyszabású töltőhálózat-kiépítésre vállalakozott az Egyesült Államokban, amelyet az erre a célra alapított Electrify America leányvállalatán keresztül valósít meg.

Hova vezet ez? Begyújtotta a gazdasági rakétákat Kína

Infostart
-
  Ma 16:44 Gazdaság  Kína

Meghatározó nemzetközi szereppel bíró nagyvállalatokká fejleszti az állami cégek egy részét Kína - közölte a SASAC állami vagyonkezelő elnöke, Hsziao Ja-csing szombaton Pekingben egy vállalati reformokkal foglalkozó fórumon.

Viccesen ünneplik a kommunizmus szellemi atyját

MFor
-
  Ma 16:43 Pénzügy 

Ugyan a kommunizmus gyakorlati formája nagyon nem volt humoros, Karl Marx szülővárosa, Trier vidám dolgokkal emlékszik a vitatott tudósra.

Újabb állásfoglalások a NAIH-tól: a GDPR papír alapon tárolt adatokra is kiterjed

A NAIH (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) április 11-én újabb, összesen 11 állásfoglalását tette közzé honlapján (www.naih.hu) az Európai Unió új adatvédelmi rendeletével (GDPR) kapcsolatos különböző kérdésekben. A legfontosabb kérdésekből válogattunk, mely összeállításában dr. Horváth Katalin, a Sár és Társai…

Mutatjuk, mi vár Magyarországra, a bérekre és az árakra

Napi
-
  Ma 16:36 Gazdaság 

Még kérdéses, milyen gazdasági lépésekre készül az új kormány, a mostani kilátások alapján az biztosnak tűnik, hogy a GDP-növekedés lassul, az infláció pedig gyorsul. A forgatókönyveket a magyar intézkedések mellett Trump is átírhatja.

Életveszélyes állapotok uralkodnak nem egy kereskedelmi cégnél

VG
-
  Ma 16:35 Gazdaság 

Az ellenőrzött 12 836 munkavállaló 36,8 százalékánál, 4730 dolgozónál találtak szabálytalanságot -közölte az NGM, amely ugyanakkor arra is rámutatott, hogy a vizsgálat 9473 sérülékeny csoportba tartozó munkavállalót is érintett.

Agrárszakképzés kategóriában Rónai Ferenc kapott Herman Ottó Szellemisége Díjat

A szakember 1979 és 2015 között erdőmérnök-tanárként, majd intézményvezetőként dolgozott a soproni Roth Gyula Erdészeti, Faipari Szakképző Iskola és Kollégiumban.

Folytatódott a keresetek dinamikus felzárkózása

Magyar Idők
-
  Ma 16:32 Gazdaság  KSH

Az év első két hónapjában – a korábbi időszakhoz hasonlóan – is folytatódott a keresetek dinamikus felzárkózása. A Központi Statisztikai Hivatal pénteken közzétett adatai szerint.

Súlyos következmények fenyegetik az európai gazdaságot

Az Oroszország elleni szankciók enyhítésére igyekszik rávenni az Egyesült Államok kormányát több EU-tagállam, mivel az amerikai gazdasági büntetőintézkedésekből eredő alapanyag-ellátási kockázatok most már az európai feldolgozószektor aktivitását veszélyeztetik - írta a szombati Financial Times.