Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Craig Wright peres eljárásban hurcolja meg a Bitcoin fejlesztőit

Az Ontier LLP ügyvédi iroda jogi lépést kezdeményezett az önjelölt Bitcoin-feltaláló Craig Wright nevében, hogy ügyfelük csaknem 5 milliárd dollárnyi bitcoint szerezhessen vissza – derült ki egy tegnap közzétett dokumentumból.

Neumann Labs: Az új fertőzések 90 százaléka brit variáns

A koronavírus dél-afrikai mutációját is kimutatták Magyarországon, a variánst a Neumann Diagnosztikai Laboratórium mutatta ki, és elküldte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) labornak megerősítő vizsgálatra. A fertőzött egy korábban Zambiában járt kollégájával érintkezett - mondta Müller Cecília, országos tisztifőorvos.

Világpiaci hatások miatt elkerülhetetlen a hús árának emelkedése

A drágulás nem egyik napról a másikra megy végbe, mivel a hirtelen áremelés senkinek sem lenne érdeke.

Megkezdődött a kihalás szélén levő állatok klónozása – jöhet a Jurassic Park?

SzaM
-
 Ma 07:40Gazdaság

Az egyesült államokbeli Wyoming államban tudósok klónoztak egy fekete lábú görényt egy több mint 30 évvel ezelőtt elpusztult állat DNS-mintájának segítségével, jelentette az Associated Press. Az állatot Elizabeth Ann-nek nevezték el, még decemberben született, és kitűnő egészségnek örvend. A Megkezdődött a kihalás szélén levő állatok…

Oltakozott, majd benyújtotta a lemondását

MFor
-
 Ma 07:24Gazdaság

Lemondott a legnagyobb kanadai nyugdíjalap elnök-vezérigazgatója, miután kiderült, hogy az Egyesült Arab Emírségekbe utazott beoltatni magát az új típusú koronavírus ellen, holott a kormány mindenkit arra kért, hogy ne utazzanak külföldre - jelentette be pénteken az alapkezelő.

Kilenc magyar márka mutatkozhatott be a Milano Fashion Weeken

Duol
-
 Ma 07:17Gazdaság

Az ABODI, Cukovy, Elysian, Kata Szegedi, MERO, THEFOUR és ZIA Budapest élőben közvetített catwalk videókon keresztül, ALMA és NINI pedig digitális tartalmaikkal csatlakozott.

Kilenc magyar márka mutatkozhatott be a Milano Fashion Weeken

Az ABODI, Cukovy, Elysian, Kata Szegedi, MERO, THEFOUR és ZIA Budapest élőben közvetített catwalk videókon keresztül, ALMA és NINI pedig digitális tartalmaikkal csatlakozott.

Csernus Imre: tél van bennünk

Index
-
 Ma 07:17Gazdaság

Soha nem térünk már vissza a régi kerékvágásba - állítja a pszichiáter.

Felemás következmények: A Pálinka Nemzeti Tanács elnökével, Mihályi Lászlóval beszélgettünk

Feol
-
 Ma 07:15Gazdaság

A 2020 január elsejétől bevezetett jövedéki adót érintő jogszabályi változások jobb piaci helyzetbe hozták a bérfőzdéket, ám a kereskedelmi főzdéken ez nem sokat segített.

Nyolc jó példa a közepes fejlettség csapdájának elkerülésére

A magyar munkatermelékenység a harmadik legalacsonyabb az EU-ban Lettország és Bulgária mögött - derül ki a Magyar Nemzeti Bank termelékenységi jelentéséből. Több nemzetközi példa is mutatja, hogy a termelékenység növelésével elkerülhető a közepesen fejlett országok csapdája.

Agro7 - A hét agrárhírei

Légli Ottó borász a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának elnöke volt Mátrai Zoltán vendége az évindító beszélgetésen. Az Év Agrárembere 2020 kitüntető díj támogatói közül ezúttal a Bold Agro Kft. és a Szegedi Gabonakutatót látogattuk meg, Szabó Viktor és Wágner József ügyvezetőkkel beszélgettünk. Az AgroWoman eheti párbeszédében pedig…

Új autópálya épül Magyarországon, Villányt is bekötik

Indul az M6-os autópálya zárószakaszának a kivitelezése. Most a régészek láttak munkához, utánuk jöhetnek az útépítők.

Kevesebb béremeléssel lesznek kénytelenek beérni az óvatosabb háziorvosok

HVG
-
 Ma 07:00Gazdaság

Alig egy hetük volt eldönteni az háziorvosoknak, hogy belépjenek-e a praxisközösségekbe vagy sem. Úgy kellett dönteniük, hogy az egész rendszer pontos működése még nincs kidolgozva, de csak így kaphatják meg a visszamenőlegesen járó béremelést. Többen tartanak a buktatóktól, és önállóságuk elvesztésétől, így inkább megelégszenek a…