Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Íme a hivatalos Season 6 Roadmap! | Modern Warfare & Warzone

Befutott a hatodik szezon első felének menetrendje!

Devil May Cry 5 Special Edition: Vergilt is láthatjuk a bővített verzióban

Nincsen Devil May Cry Special Edition újrakiadás nélkül, így a Devil May Cry 5 is kap egy ilyen változatot. A Capcom is erősen képviseltette magát a Tokyo Game Show 2020-as közvetítésekben (nem csoda, ugyanis egy japán kiadóról beszélhetünk…), így itt is bemutatta a PlayStation 5-re és az Xbox Series párosra tervezett kiadást az új DMC-ből…

Ilyen lenne a Mortal Kombat 4 Unreal Engine 4-es újrakevert verziója

GameStar
-
  Tegnap 22:10 Gaming

Egy pár látványos kivégzést nézhetünk meg modern köntösben.

PlayStation 5: „az eddigi legerősebb exkluzív-kínálattal indul”

theGeek
-
  Tegnap 22:07 Gaming

Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatója szerint az előző négy (asztali!) PlayStation konzolhoz képest jóval erősebb exkluzív címekkel fog eljutni a boltokba a PlayStation 5. Az exkluzív címek egy konzol esetében fontos szerepet játszhatnak, igaz, ebben a generációban a visszamenőleges támogatás miatt a szerepük nem…

Videó: Vérszegény lövöldözés - Kipróbáltuk a Call of Duty: Black Ops Cold War multiját

IGN
-
  Tegnap 22:06 Gaming

Volt már jobb is. Az alfa teszt keretein belül gyors betekintést kaptunk, hogy mit sikerült a Treyarchnak összehoznia az online hadszíntéren a Call of Duty: Black Ops Cold Warban.

Brian Fargo elárulta, hogy több fantasztikus RPG-n is dolgozik az inXile, de akadt kevésbé jó híre is

IGN
-
  Tegnap 22:06 Gaming

Maradnak a kaptafánál. Szerencsére a Wasteland 3 is remek szerepjáték lett, úgyhogy csak üdvözölni tudjuk, ha Brian Fargo és csapata még több, hasonló minőségű RPG-vel lep majd meg minket, mint arra Fargo ígéretet tett.

The Walking Dead karakterrel bővül a Magic: The Gathering kártyajáték

GameStar
-
  Tegnap 21:35 Gaming

Nemrég még Godzilla és barátai ugrottak át a Magic: The Gathering világába, most pedig a The Walking Dead széria ikonikus szereplője kapja meg saját kártyalapját.

Már elő lehet tölteni a Call of Duty: Modern Warfare hatodik szezonját

A PS4-esek természetesen most is idejekorán tölthették le a friss Call of Duty: Modern Warfare és Call of Duty: Warzone szezont, viszont mostanra megindult az előtöltési lehetőség minden egyes platformon. Ennek segítségével nem kell majd a rajt napján szenvednünk a fájlok letöltésével, hanem kapásból beleugorhatunk a mókába...

A Devil May Cry 5 játékmenet videókon mutatta meg, mit tud a nextgen konzolokon

IGN
-
  Tegnap 20:21 Gaming

Az ördög a részletekben rejlik. Természetesen az ultragyors játékmenetű DMC 5-nek is lesz PS5-ös és XSX-es változata, amelyről bővebben volt szó a Tokyo Game Show-n néhány játékmenet-videó kíséretében.

Crash Bandicoot 4 - TV-reklám érkezett

Gamekapocs
-
  Tegnap 20:00 Gaming

Ezen a héten pénteken érkezik a Crash Bandicott 4: It's About Time, ezért az Activision szeretné egy kicsit felpörgetni a játék körüli marketinget, amit ezúttal egy nagyon rövid élőszereplős reklámon érhetünk tetten.

Kedvcsinálót kapott a Monster Hunter World legutolsó frissítése

Game Channel
-
  Tegnap 19:58 Gaming

A legutolsó frissítés a Monster Hunter Worldhöz a Title Update 5 keretein belül jön, ha minden jól megy, akkor még szeptember 30-án, ehhez pedig most a Capcom nem volt rest rittyenteni egy szuper kis kedvcsinálót. Többek között új szörnyekkel egészíti ki a frissítés az egyébkénti programot, ennek megfelelően például bekerül...

A Bethesda alapítója sem hagyta szó nélkül a ZeniMax felvásárlását

GameStar
-
  Tegnap 19:50 Gaming

Christopher Weaver eléggé pozitívan tekint a Microsoft megjelenésére.