Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tizedik évadát kezdi a Kaméleon Olvasóklub

Port
-
  Ma 00:01 Film

A Kaméleon Olvasóklub egy olyan négyfordulós levelezőjáték alsó tagozatosoknak, ami egyaránt épül kortárs és klasszikus gyerekirodalmi szövegekre, és a magyarországi gyerekkönyvkiadók legigényesebb, minőségi kiadványaiból válogat.

No Sudden Move: Igen izmos szereposztással készül az Ocean’s-filmek rendezőjének új betörős thrillerje

IGN
-
  Tegnap 22:57 Film

Steven Soderbergh nem teszi le a lantot. Habár egy időben úgy volt, hogy Steven Soderbergh visszavonul a filmkészítéstől, a rendező manapság nagyon is aktív: készül is No Sudden Move című heist filmje, amelynek főszerepeit hatalmas sztárok fogják játszani.

Itthon többen moziztak hétvégén, mint egy hete

SG
-
  Tegnap 22:52 Film

Megint többen mentek moziba hétvégén Magyarországon.

Raffaello-portré, előember, japán aranyrudak: kincsek, melyeknek a Ii. világháborúban veszett nyoma

Cseppek
-
  Tegnap 22:41 Film

A dzsungelben keresi a japán hadsereg zsákmányát a History. History

A Drága örökösök polgármestere ismét bevetette sármját

Filmsor
-
  Tegnap 21:20 Film

Subicz János az ellenőrnél is bepróbálkozik. Vajon sikerrel jár? A A Drága örökösök polgármestere ismét bevetette sármját bejegyzés először a A Drága örökösök polgármestere ismét bevetette sármját oldalon jelent meg.

A magyar Olympiász – Válasz Valihora Istvánnak

Magyar Szó
-
  Tegnap 21:11 Film

Valihora István írása 2020. szeptember 24-én jelent meg a Magyar Szóban, és ha lassan is, de eljutott hozzám, a film produceréhez

Jön a Szemrevaló Filmfesztivál

2020. október 1-8. között rendezik meg Budapesten a SZEMREVALÓ │ SEHENSWERT FILMFESZTIVÁLT. A Svájci Nagykövetség, az Osztrák Kulturális Fórum és a Goethe Intézet közös filmhete immár kilencedik alkalommal ad ízelítőt a német nyelvterület filmkultúrájából,...

Ezért zuhant le szándékosan a repülővel Amerika Kapitány Az első bosszúálló végén

IGN
-
  Tegnap 21:06 Film

Tőle nem is vártunk volna mást. Amerika Kapitány az egyik legerősebb Bosszúálló, aki még Thor kalapácsát is méltó volt harcba hívni. De vajon miért nem használta erejét első saját filmje végén?

Még mindig a Tenetet nézik a moziban az amerikaiak

Filmsor
-
  Tegnap 21:01 Film

Továbbra is Christopher Nolan sci-fi kémtörténete, a Tenet vezeti az észak-amerikai mozis toplistát, a film globális bevétele elérte a 280 millió dollárt (87 milliárd forintot).

Gondoltad volna? – Harminc éves a New York királya. Ajánló

Cinemazing
-
  Tegnap 21:00 Film

Remek szereposztás, izgalmas akciójelenetek. Röviden és egyszerűen így jellemezhetnénk az idén harmincéves gengszterfilmet. Spoilermentes ajánló következik.  A történet egy drogkereskedőről szól, aki szabadulása után ismét New Yorkba megy. Célja – azon kívül, hogy visszanyerje hírnevét és hatalmát – létrehozni egy alvilági nagyhatalmat,…

Egyre többen nézik a Sztárban sztárt!

Filmsor
-
  Tegnap 20:49 Film

A Sztárban Sztár, Magyarország egyik legnépszerűbb szórakoztató showműsora a múlt héten nyerte saját idősávját a 18-59 évesek körében.

Final Fantasy Xvi: a játékot hivatott mutatni az első trailer

theGeek
-
  Tegnap 20:43 Film

A Square Enix októberben további részleteket fog közölni a játék világáról és karaktereiről. A Final Fantasy Xvi első trailere a játékból mutatott részleteket, ugyanis a Square Enix nem akart minket átverni azzal, hogy nem a játékot magát mutatják meg a bejelentő videóban. A Tokyo Game Show 2020 közvetítések során a japán kiadó is közreműködött,…

Így sikerült életre kelteni a Star Wars: The Mandalorian jól ismert űrhajóját

GameStar
-
  Tegnap 20:25 Film

Hosszú videóban leshetjük meg, hogyan született meg a Razor Crest.

Kit is illet az őscápa foga?

Málta magának követeli azt az ősi óriáscápafogat, amelyet György brit herceg a hétvégén kapott ajándékba Sir David Attenborough világhírű természetfilmestől új filmje bemutatása alkalmából.

Magyarul is nézhető a The Walking Dead folytatásának előzetese

SG
-
  Tegnap 20:16 Film

Az RTL Spike már készül a kóbórlók visszatérésére.