Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ezért kell L. L. Juniornak másodszor is feleségül kell vennie Körtvélyessy Zsolt lányát

L. L. Junior és Körtvélyessy Zsolt lánya teljes titokban esküdtek örök hűséget egymásnak, a színész azonban ezzel nem elégszik meg.

Temetőben ölt a csendes gyilkos: A gondnokkal és a barátjával végzett a szén-monoxid

Bors Online
-
  Ma 03:40 Életmód

Ügyet akart intézni az a három ember, aki megtalálta az újszegedi temető gondnokának és társának holttestét kedden délután a sírkert irodának használt szolgálati lakásában.

Már dolgozni sem tud: sérülése keseríti meg az Exatlon sztárjának életét

Blikk
-
  Ma 03:40 Bulvár

Még mindig nem épült fel teljesen februári sérüléséből az exatlonos Kása András (42), így a hatgyermekes apa és nagypapa képtelen eltartania családját.

Brutális a divatipar sötét oldala

marie claire
-
  Ma 03:33 Divat

2720 liter víz. Egy felnőtt ember számára körülbelül 900 napra elegendő ivóvíz-mennyiség. Ennyi kell egyetlen pamutpóló előállításához. Egy farmerhez pedig a többszöröse.

Ez történik, ha visszatartjuk a böfögést

HáziPatika
-
  Ma 03:32 Egészség

Vannak olyan helyzetek, mikor komoly illetlenség elböffenteni magunkat, ezért gyakran megeshet, hogy visszatartjuk. De mi történik ilyenkor?

2021-ig népszavazást kell tartani a skót függetlenségéről

A skót miniszterelnök szerint még a jelenlegi parlamenti időszakban, vagyis 2021-ig ismét népszavazást kell tartani a skót függetlenségéről, ha Skóciát akarata ellenére kiléptetik az Európai Unióból.

Még odafelé is örlődtem - vallott visszaeső balhéjáról a porschés gyilkos

Különös visszaesőként ítélték fegyházra azt a férfit, aki kirabolt egy budapesti autókereskedést. Ő a hírhedt por­schés gyilkos, aki korábban már húsz évet ült egy brutális gyilkosságért.

Komoly elhatározásra jutott Törőcsik Mari: így segítene a jövő nemzedékének

Blikk
-
  Ma 03:30 Bulvár

Feltörekvő tehetségeknek nyújtana segítséget Törőcsik Mari (83)!

Szűcs Judith anyjának 36 terhessége volt

NLCafé
-
  Ma 03:24 Bulvár

Hamarosan hatvanhat éves lesz Szűcs Judith, aki úgy gondolja, eljött az ideje mérleget készíteni és visszatekinteni a múltra. Testvéreivel nagy szegényésgben nőttek fel, és boldog, amiért meg tudta valósítani az álmait.

Megszökött az intézetből: nyoma veszett a társát véresre verő nádudvari tininek - körözi a rendőrség

Blikk
-
  Ma 03:20 Baleset-bűnügy

Megszökött az intézetből és már a rendőrség is keresi a nádudvari verekedő tinik egyikét, akiknek brutális videója elképesztő indulatokat kavart még március elején. Lapunk információja szerint nemcsak az agresszornak veszett nyoma: a családja is eltűnt a településről.

Körtvélyessy Zsolt: Újra el kell vennie a lányomat L.L. Juniornak!

Körtvélyessy Zsolt szerint inkább egy tüzes szerelem, mint egy unalmas kapcsolat; noha az utóbbira a színész szerint nem sok sansza van a lányának L.L. Junior mellett. A zenész apósa reméli, hogy a születendő unokáról nem a lapokból fog értesülni. 

Váratlan fordulat: bár felkészült rá, mégsem vitték el a magyar rendőrök – Ismét szabadlábon a körözött csaló

Blikk
-
  Ma 03:10 Belföld

Egy ideig még zavartalanul élheti tovább az életét Írországban Kutas László Krisztián (38), aki ellen hat elfogatóparancs van érvényben Magyarországon.

Koncz Gábor nyolcvanon túl is a színpadon

Bors Online
-
  Ma 03:10 Bulvár

Tavalyi műtétje után még fokossal jár, és csak kisebb szerepeket vállal, de Koncz a Borsnak elárulta: tartja magát ahhoz, hogy túl a nyolcvanon is játszania kell. A színpad az élete. 

Geopolitikai konfliktusok a világ tetején

Növekedés
-
  Ma 03:07 Gazdaság

Kevés figyelem jut a Himaláját fenyegető környezeti katasztrófára, holott kiemelt szerepe van a környező országok vízkészletének biztosításában és a monszunok létrejöttében.

10 anyák napi gasztroajándék

marie claire
-
  Ma 03:03 Életmód

Idén vigyünk magunkkal valami különleges és személyre szóló gasztroajándékot is anyák napjára.