Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elkezdték irtani a patkányokat a kerületben

A terveknek megfelelően megkezdődött a fővárosi intenzív patkányirtás négy kerületben - írja a Főpolgármestert Hivatal.A 13. kerületben is megkezdte a munkát a patkányirtásért felelős cég. Az elsőként kijelölt utcákkal három hét alatt végeznek, a következő háromhetes ciklus kijelölését a héten tervezik. Az irtásról tájékoztató…

Évente több százezer madár pusztulásáért felelős az olívaolaj

Évente több százezer védett madár pusztul el Dél-Európában az ipari olívaolaj-termelés miatt. A költöző madarak Európa melegebb részeire vándorolnak október és június között, ami épp egybeesik azzal az időszakkal, amikor elkezdik betakarítani az olívaföldeken a megérett bogyókat – éjszaka is.

Csak napi 15 perc! Ez a leghatékonyabb fogyókúrás módszer a szakértők szerint

Femina
-
  Ma 06:50 Életmód

Ha van naponta negyed órád erre, sikeres lesz a fogyás.

Chiamag hány éves kortól adható?

Női NetCafe
-
  Ma 06:50 Életmód

Nem véletlenül olyan felkapott szuperélelmiszer a chiamag újabban a babás körökben is, hiszen a legkisebbeknek is segíthet például a hasfájásnál, emésztési problémáknál.

Így változik a szervezet vitaminigénye szülés után

Babaszoba
-
  Ma 06:45 Életmód

A szoptatás ideje alatt a kiegyensúlyozott táplálkozásnak fontos szerepe van az anyai egészség szempontjából. Mennyire meríti ki az anya szervezetét a szoptatás? Kell-e vitaminpótlásról gondoskodni?

Reggel vagy este jobb zuhanyozni? Most kiderül!

Dívány
-
  Ma 06:40 Életmód

Reggel? Este? Naponta többször? Olvasóink szavaztak, megvan az eredmény.

Egy különleges bunkerre bukkantunk a kaliforniai sivatagban

Player
-
  Ma 06:39 Otthon

A Hawkeye House mindössze tizenöt percre van a Joshua Tree Nemzeti Parktól, egy sivatagi kupola, amely rendhagyó látványosságként ékeskedik a kaliforniai Yucca-völgyben.

Gyönyörű préselt virágok – Szép és maradandó díszek

Bien
-
  Ma 06:31 Otthon

A virágok és más növények préseléssel való megőrzése egyben az egyik legrégebbi díszítési mód, ahogy az emberek nem csak otthonukat szeretnék...

A diákok legfontosabb erényei egy tanár szemével – Jocó bá' szubjektív listája

WMN
-
  Ma 06:30 Életmód

Jocó bácsi szerint minden diákot „ki lehet nyitni” valahogy, de ez csak akkor sikerülhet, ha a pedagógus maga is nyitott.

Elhunyt Niki Lauda, a Forma-1 háromszoros világbajnoka

Békésen távozott hétfőn családja körében a 70 éves Niki Lauda - jelentette kedden az osztrák hírügynökség a családra hivatkozva.

215 nevezés érkezett a Gyulai Sörfesztivál versenyére – eredményhirdetés június 8-án

BeerPorn
-
  Ma 06:20 Életmód

Lezajlott Békéscsabán a Central European Beer Awards 2019 Nemzetközi Sörverseny, amelyre összesen 215 nevezés érkezett. A nyertesek megvannak, az eredményeket a Gyulai Sörfesztiválon hozzák nyilvánosságra.

Javítani kell az együtt töltött idő minőségén is

Babaszoba
-
  Ma 06:15 Életmód

Minél több segítséget ad a kormány a családoknak, annál több lehetőségük lesz arra, hogy az együtt töltött idejük minősége javuljon - Novák Katalin szerint.

Lengyel és spanyol vendégsörökkel készül nyáron a Monyo Grand

BeerPorn
-
  Ma 06:14 Életmód

Május elején nyitott meg a Monyo Brewing második budapesti márkasörözője, és az sem kizárt, hogy a következő években újabbak követik. Hogyha csak három dolgot mondhatnánk róla: 16 csap, street food és külföldi vendégsörök.