Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Le a cipőkkel!

Marmalade
-
  Ma 19:00 Életmód

A cipők feladata a lábak védelme, azonban nem árt megszabadulni olykor a lábbeliktől. A mezítlábas járkálás is az egészségünket szolgálja.

Bűbájos videót osztott meg legkisebb fiáról Cooky

Life
-
  Ma 18:51 Életmód

Bűbájos videót osztott meg legkisebb fiáról Cooky

Ha valami tényleg jó – sikersorozatok a Netflixen

Elle
-
  Ma 18:46 Életmód

Dráma, krimi, romantika és kaland – mindent egy helyen

Megszűnt a turizmus

Áprilisban a koronavírus-járvány hatására a külföldi vendégek által a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött éjszakák száma 99, a belföldi vendégek által eltöltötteké 95%-kal esett vissza az előző év azonos időszakához képest. A kereskedelmi szálláshelyek – folyó áron számolt – összes bruttó árbevétele 97%-kal kevesebb volt.

Megdöbbentő számokat közölt a BKK az új budapesti kerékpársávok forgalmáról

Infostart
-
  Ma 18:42 Életmód

A nagykörúti kerékpársáv forgalma mindössze néhány nap alatt elérte a több mint egy évtizede meglévő - a biciklivel közlekedők számára már jól ismert és gyakran használt - Múzeum körúti biciklisáv forgalmát.

Búzavirág: gyógyít, díszít

Lokál
-
  Ma 18:42 Életmód

Ki ne szeretné a nagyon szép kék színű búzavirágot? Tapintása kellemes érzetet biztosít, jó illata van. Látványára a szelídség jut eszünkbe. Népmesék és elbeszélések középpontjában állt mindig: a szerelmes legény mezei virágokból font jegyesének koszorút. Ebben biztos, hogy benne volt a kék színű búzavirág is. Ez leginkább a gabona…

Magyarkanizsán traktorról mutatják meg a határvidéket a turistáknak

Travelo
-
  Ma 18:32 Utazás

Hello Kanizsa néven indított új idegenforgalmi programot a vajdasági Magyarkanizsa.

Sajkod, Tihany vadregényes oldala

fmc
-
  Ma 18:30 Életmód

Sajkod, ma már az egyetlen hely a Balatonnál, ahol az erdő szinte a vízben ér véget. A part – egy betonos utat leszámítva – eredeti állapotában őrizte meg, milyen volt egykor a magyar tenger.

Soma Mamagésa elárulta elképesztő fogyásának a titkát

Soma Mamagésa elárulta elképesztő fogyásának a titkát

Így viseld a laza fehér inged, hogy ne legyen férfias

Femcafe
-
  Ma 18:26 Divat

Ezentúl másként fogsz nézni a fehér ingeidre!

A kapcsolati erőszakra hívja fel a figyelmet egy új magyar rövidfilm

A kapcsolati erőszak ma is tabutémának számít a társadalomban, a kijárási korlátozások miatt pedig a helyzet – a szakemberek tapasztalatai szerint – a korábbinál is rosszabbra fordult.

Nyitnak a szabadtéri színpadok

Bár május 28-tól fogadhatnak nézőket a szabadtéri színházak és mozik, sőt, a vándorcirkuszok is, de nyilvánvaló, hogy olyan gyorsan egy intézmény sem tud reagálni, hogy már ezen a héten előadást tartson. A társadalmi távolságtartás szabályai miatt pedig kicsit olyan a helyzet, mint a népmesében: kaptak is, meg nem is.

Így lehet mikrózva is ropogós a másnapos pizza

Nosalty
-
  Ma 18:06 Életmód

Pizzát rendeltél, de nem bírtad megenni az egészet, és nem akarod, hogy másnap csak az újramelegített puha tészta köszönjön vissza a tányérodon? Itt a megoldás! 

Nyit a Dürer Öböl a Lupán

Budapest kultikus szórakozóhelye, a Dürer lett a névadója a Lupa-tó eddig Öböl Strand néven ismert részének. A közönség tavaly már megismerkedhetett a Dürer Öböl „tesztverziójával”, ám idén a teljes partszakasz vendéglátását és programszervezését átvállalta a Dürer.

Így nyújtott segítő kezet a Europcar a koronavírus elleni küzdelemben

Drive Me Baby
-
  Ma 18:00 Életmód

Segítették a Magyar Élelmiszerbank, a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkáját, az Etesd a dokit! kezdeményezés mellé álltak.