Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A szoptatás alatt fogyasztott cukros ital káros lehet a babára

Babaszoba
-
  Ma 04:39 Életmód

Köztudott, hogy a szoptatás időszakában kerülni kell az alkoholfogyasztást, egy nemrégiben megjelent tanulmány szerint azonban nincs ez másként a cukros italokkal sem.

Az Atlanti-óceán déli része felett megnövekedett sugárzási aktivitás nem a mágneses pólusváltás előjele

Player
-
  Ma 04:30 Életmód

A Föld mágneses mezeje védi a bolygón lévő életet a világűrből érkező halálos sugárzással, különösen a napszél elektromosan töltött részecskéivel szemben. Ez a védőpajzs azonban nem stabil: a mágneses mező globális ereje a feljegyzések 1840-es kezdete óta mintegy 5 százalékkal csökkent évszázadonként.

Csontig hatoló szavak

Familyversum
-
  Ma 04:16 Életmód

Az összes social media platformján több mint 200 ezer követővel rendelkező 23 éves Budavári Fülöp egy komoly társadalmi problémára hívja fel követői figyelmét. A fiatal influenszer már több hónapja posztol olyan tartalmakat Insta– és Youtube-oldalára, melyekkel az social bullying elleni küzdelemre szeretné felhívni a figyelmet. Aktivitása…

Ezért kívánod folyton az édes ízt

Well and Fit
-
  Ma 03:41 Életmód

Egész egyszerűen nem tudsz megálljt parancsolni az édességek iránti vágyadnak? Főétkezések között és után menetrendszerűen eszel csokit, sütit, egyéb édességeket? Tudd meg, mi ennek az édességvágynak az oka, hogy megszabadulhass tőle!

5 étel, amitől meglepően fáradt leszel

Well and Fit
-
  Ma 03:33 Életmód

Evés után rád tör a fáradtság? Nem csoda! A következő ételek bizonyítottan aluszékonyságot váltanak ki az emberből – inkább hagyd ki őket, ha energiára vágysz!

Giro d’Italia: folynak a tárgyalások a 2021-es vagy 2022-es magyarországi rajtról

Folynak a tárgyalások a Giro d’Italia szervezőivel arról, hogy Magyarország adjon helyet az olasz országúti kerékpáros körverseny Nagy Rajtjának 2021-ben vagy 2022-ben – mondta Révész

Nagy baj van a kaliforniai sivatagokban

Player
-
  Ma 03:30 Életmód

A Kaliforniai Egyetem kutatói szerint a Nevada és Kalifornia határán fekvő New York államnál nagyobb térségben az elmúlt évszázadban a madárfajok populációja átlagosan 43 százalékkal esett vissza.

Top 10 természetes étvágycsökkentő

Well and Fit
-
  Ma 03:07 Életmód

Ezek az ételek beilleszthetők még a fogyókúrás étrendbe is, és még az étvágyadat is csökkentik!

Tetemes összeget vettek igénybe a bankok az állami segítőprogramból

Liner
-
  Ma 02:42 Életmód

Október végéig a 600 milliárd forintot is meghaladta az az összeg, amelyet a hazai kirendeltséggel rendelkező bankok igénybevettek a Növekedési hitelprogram (Nhp) Hajrá! nevű programjából

Jó hír: az elmúlt napok során több településen is javult a levegő minősége

A fűtési szezon kezdetével néhány nappal ezelőtt több településen is megemelkedett a szállópor-koncentrátum mértéke, ám mostanra valamelyest javult a helyzet.

Az egész életen át tartó barátság hat nagy titka

Joy
-
  Tegnap 23:21 Életmód

Az egész életen át tartó barátság ritka, mint a fehér holló, és bizonyára ez is része annak, hogy annyira különleges jelenség. Az Éva magazin írása.

Komoly következményei lehetnek a rejtélyes fókapusztulásnak

Jelenleg 5-7 ezerre becsülik az elvetélt vemhességek számát a Pelikán-fokon.