Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sűríti egyes járatait a BKK a koronavírus miatt

Mától gyakrabban közlekedik több fővárosi közösségi közlekedési járat annak érdekében, hogy az utasok kellő távolságban lehessenek egymástól a járműveken a koronavírus-fertőzések megelőzése érdekében.

Két héttel meghosszabbítja a leállást az esztergomi Suzuki gyár

NRGreport
-
  Ma 06:15 Gazdaság

A Magyar Suzuki Zrt. esztergomi gyárában az eredetileg március 23-tól április 3-ig bejelentett leállást további két héttel meghosszabbítja - közölte a vállalat kommunikációs vezetője kedden az MTI-vel.

Az online bankolás jövője

KKV Magazin
-
  Ma 05:35 Cégvilág

Jelenleg a nagyvállalatok körében az online banki átutalás a legnépszerűbb elektronikus szolgáltatás, azonban a mobil applikáción történő bankolás lehetőségével egyelőre még kevés cég él – derül ki a K&H nagyvállalati felmérésből. 

Radikálisan megváltozhat a csomagolóipar

Létező folyamatokat katalizál a jelenlegi helyzet Az utóbbi időben nagyon komoly impulzusok érik a csomagolóipart, amelyek hatására az ágazat várhatóan jelentősen átalakul, korábban elindult folyamatai felgyorsulnak. Az egyszer használatos műanyagok uniós tilalma 2021-től, valamint a közvélemény erősödő nyomása rákényszeríti a szegmenst a…

Világszerte találhatók letárolt gépekkel megtelt repülőterek

AIRportal
-
  Tegnap 21:39 Cégvilág

Azok számára akikhez közel áll a légiközlekedés, a repülőterek világa, felkavaró, már-már apokaliptikus látvány, ahogy a repülőterek szerte a világon megteltek a légitársaságok letárolt utasszállító repülőgépeivel. Egy pár napja közzétett összeállítás jól szemlélteti az iparág helyzetét.

DM-KER - Tájékoztatás vezérigazgató kinevezéséről

TőzsdeFórum
-
  Tegnap 21:01 Cégvilág

A DM-KER Nyrt. Társaság Igazgatósága a Társaság vezérigazgatójává választotta Kocsy Barnabást.

Áruszállító járatokat indított a Qatar Kínába, állami kézbe kerülhet a Condor

AIRportal
-
  Tegnap 20:55 Cégvilág

Áruszállító járatokat indított a Qatar Airways Kínába, a németek államosítanák a Condort, az Easyjet alapítója pedig sorban levadászná a menedzsmentet a repülőgép-megrendelések miatt.

DM-KER - Tájékoztatás koronavírussal kapcsolatban

TőzsdeFórum
-
  Tegnap 20:25 Cégvilág

A DM-KER felkészült a koronavírus által okozott helyzet kezelésére.

Budapest Üres Szállodák Kivilágított Ablakain Keresztül Üzen

Közös kampányt indít a Fővárosi Önkormányzat és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.

A részvény árfolyamokat hol tudom megnézni? És mit nézzek pontosan?

Minner
-
  Tegnap 19:45 Cégvilág

Itt vagyunk a 2020-as tőzsdekrach idején és valószínűleg te is azért vagy itt, mert látod az olcsó részvényárakat, és lehetőséget látsz bennük. Ez jól is van így, és jól felismerted a lehetőséget. Részvénypiacok egyébként is egy tiszta befektetési forma, hiszen valódi vállalkozásokba fektetünk, értékteremtő cégekbe, akik munkát adnak embereknek, ve

Végleg feladta a Xerox?

autopro
-
  Tegnap 19:12 Cégvilág

A Xerox lemondott a HP megvásárlásáról, elemzői vélemények szerint csak átmenetileg.

Tíz százalékkal estek vissza a Fiat eladások

autopro
-
  Tegnap 18:16 Cégvilág

A Fiat Chrysler negyedéves eladásai estek az Egyesült Államokban.

Napról napra növekszik a rendelkezésre álló tehetségek száma

A magyar vállalkozások egy hónapja számos szektorban még munkaerőhiányról számoltak be, a munkaerőpiaci változások miatt viszont mára napról napra nagyobb tehetségbázis érhető el a hazai elbocsátások és a külföldről hazatérő munkavállalók miatt is. Bár az álláshirdetések száma globálisan csökken, a versenyképes szektorok…

Kiberjárvány: olcsóbb megelőzni, mint gyógyítani!

Piac és Profit
-
  Tegnap 17:45 Gazdaság

2018-ban az Amerikai Egyesült Államokban az összes IT-biztonsági esemény 41 százalékát tették ki az egészségügyi szervezeteket ért támadások. 2019-ben az ágazat szereplői már körülbelül négymilliárd dollárt költöttek az adatlopások és zsarolóvírusok miatt.