Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Osztrák kezekben a magyarországi Kika

A Kika eladta magyarországi, csehországi, szlovákiai és romániai üzleteit.

A Kika eladta magyarországi üzleteit

A Kika lakberendezési áruházlánc tulajdonosa, az osztrák Signa Csoport eladta magyarországi, csehországi, szlovákiai és romániai üzleteit az XXXLutz osztrák cégnek - jelentette a Die Presse című osztrák napilap pénteken. Az új tulajdonos...

Személyre szabott ajánlatok jönnek a költéseink alapján

A mindennapi pénzügyeket leegyszerüsítő megoldásokkal rukkoltak elő a K&H fejlesztői innovációs versenyére jelentkező startupok. A világ minden tájáról összesen 45 csapat nevezett többek között mesterséges intelligencián alapuló adatfeldolgozó alkalmazással, láthatatlan és különböző elektronikus fizetési megoldással. A K&H szakmai zsűrije a…

Tizmilliós asszonyhitel: sok kismama pórul járhat

Napi
-
  Ma 16:20 CégvilágHitel

Egy friss kutatás szerint a várandós kismamák körében végzett kutatás szerint a kismamák négyötöde tervezi igénybe venni a július 1-jétől induló babaváró támogatást. A megkérdezettek többsége - ha a feltételeknek megfelelnek - a maximális, 10 millió forintos összeget szeretné felvenni.

Több száz dollárt veszítenek az amerikai családok

Az amerikai családok költségét növelik a kínai termékekre kivetett vámok.

Erre a 4 készségre lesz szükség a jövőben

A jelen és a jövő munkavállalóinak is nagy kihívást jelent a digitális technológia rohamos fejlődése. Ahhoz, hogy lépést tudjanak tartani a folyamatos változásokkal 4 készséget kell tudniuk alkalmazni: rugalmasnak és agilisnak kell lenniük, miközben nyitottak az élethosszig tartó tanulásra, akár autodidakta módon is.

A lehető legkoszosabb tárgyak a reptereken, mégis mindenki vígan fogdossa őket

AIRportal
-
  Ma 16:03 Cégvilág

Kutatások szerint a repülőtéri utasbiztonsági ellenőrzéseknél használt műanyag tálcákon található a legtöbb baktérium, ám egy új fejlesztésnek köszönhetően hamarosan ezeket a tárgyakat higiénikusabb megoldással helyettesítik.

Megmenekült a Vapiano

A német étteremlánc banki hitelek és fő részvényeseitől kapott tőkejuttatás formájában megkapta a működésének fenntartásához szükséges 30 millió eurós pénzügyi támogatást.

Megmenekült a Vapiano – mi a helyzet a magyar éttermekkel?

A német étteremlánc banki hitelek és fő részvényeseitől kapott tőkejuttatás formájában megkapta a működésének fenntartásához szükséges 30 millió eurós pénzügyi támogatást.

Önkormányzati tulajdonba került a BMW-gyár területe

Önkormányzati tulajdonba került Debrecenben a leendő BMW autógyárnak is helyet adó északnyugati gazdasági övezet 400 hektáros területe, tájékoztatott a városháza sajtóirodája. A debreceni városháza által közzétett tájékoztatás...

Csökkent a közlekedési eszközök megrendelése

Csökkent a tartós javak megrendelése áprilisban az Egyesült Államokban.

Nyugdíjpénztárak: csak az egyik szemük nevethet

Napi
-
  Ma 15:30 Cégvilág

Tíz éve nem volt olyan kiváló negyedévük a nyugdíjpénztáraknak, mint idén az első három hónapban. Mégsem lehetnek maradéktalanul boldogok, a bevételeik visszaestek a cafeteria-változások miatt.

Két fontos dátum a Konzum törlésével kapcsolatban

Portfolio
-
  Ma 15:20 Gazdaság

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) mai tájékoztatása szerint a BÉT törli a Konzum részvényeket a terméklistáról, a társaság Opusba történő beolvadása miatt, a Konzum részvények esetében az utolsó kereskedési nap 2019. június 24,...

Jövőre új utascentrum épülhet a Keleti pályaudvaron

Újraindul a vonatközlekedés a Keleti pályaudvaron.

Hosszabbak lehetnek a jövőben a teherautók

Transpack
-
  Ma 14:37 Cégvilág

A növelt hosszúság csak a vezetőfülke aerodinamikai kialakításának javítására használható.