Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

10 tipp, hogy online is sikeres legyen az állásinterjú

Az állásinterjúzás minden pályakezdő életében nagy mérföldkő. A járvány megjelenése az állásinterjúk menetét is megváltoztatta.

A magyar cégek is örülhetnek a nyélbe ütött kínai-EU-s megállapodásnak

Az EU és Kína által megkötött Befektetési Egyezmény életbe lépését követően az uniós, köztük a magyar cégek számára számos szektorban már nem lesz kötelező vegyesvállalat alapítása és a technológiáik átadása ahhoz, hogy a távol-keleti országban működjenek.

Otthon tényleg senki sem kreatív, vagy csak ürügyet keresnek a cégek?

G7
-
 Ma 17:41Cégvilág

Már körvonalazódik, hogy hogyan fogunk a járvány után dolgozni, azonban az új technológiákkal még a cégek is csak kísérleteznek.

Teendők, ha vállalkozás a könyvvezetésben devizanemet vált

Mit kell tennie a könyveit euróban vezető cég, ha áttérne forintra, szükséges-e mérlegét könyvvizsgálóval hitelesíttetnie? Olvasói kérdésekre Pölöskei Pálné adószakértő válaszolt.

A Lidl szabadalmat sértett Spanyolországban

A Lidl német diszkontláncnak be kell fejeznie a Monsieur Cuisine nevű konyhai robotgép spanyolországi forgalmazását, mert a cég megsértette egy másik német vállalat, a Thermomix-gépeket gyártó Vorwerk szabadalmi jogait.

Nagy változás történt a lengyeleknél

Lengyelország legnagyobb energetikai vállalata, az Orlen-csoport mérföldkőhöz érkezett: megkezdte a kitermelést első hazai gázmezőjén, a lengyel Kárpátokban.

Mészáros Lőrinc szállodalánca mindkét hullámban behúzta a kormányzati támogatásokat

A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest szállodalánc a koronavírus-járvány első hullámakor leépítette a dolgozóinak közel a felét, majd kapott 17,7 milliárd forint állami támogatást a szállodái felújítására. A második hullámnál már elbocsátási-tilalom volt a támogatás feltétele, járt is a kormányzati segítség.

Saját koronavírus-oltást kaphatnak a nyércek

Két amerikai cég és orosz kutatók is dolgoznak azon, hogy koronavírus elleni oltást fejlesszenek nyércek számára. Ezek az állatok különösen könnyen el tudják kapni a vírust, és át is tudják adni mutálódott formában az embernek.

Meghalt Larry King

Életének 87. évében meghalt Larry King, legendás televíziós műsorvezető - jelentették be hivatalos Twitter-oldalán.

Csapást mér a lengyel cukoradó a McDonald'sra

A Lengyelországban az év elejétől bevezetett cukoradó nem sokat fog a kormány konyhájára hozni, mert olyan drágulást okozott, ami kiüti a piacról a hagyományos üdítőitalokat.

Irány Pécs - Európa kulturális fővárosának helyszínei tíz év után

Baranya megye székhelyéről két évtizede is elmondható volt, hogy az előző évezred építészeti értékeinek szinte teljes repertoárját vonultatja fel. A sorozat pedig később méltó módon folytatódhatott, hiszen Pécs 2010-ben Európa kulturális fővárosa volt – a projekt leglelkesebb támogatói szerint az is…

Környezettudatos online piactér indult

Online piactéren léphetnek szintet a cégek belföldön és Európában - a környezettudatosság jegyében.

Közel 30 milliárd jutott már vállalkozásindításra

Csaknem 30 milliárd forintot ítéltek meg eddig a vállalkozások indítását segítő programban – tájékoztatta az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a tárca foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkárát idézve szombaton az MTI-t.

Dől a közpénz a TV2 Csoporthoz

Több mint 20 milliárdnyi közpénzt kapott tavaly a TV2 Csoport.