Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jóváhagyta a Boeing 777X hajtóművét a hatóság

AIRportal
-
  Ma 19:48 Cégvilág

Megszerezte az USA Szövetségi Légügyi Hivatalának (FAA) tanúsítását a Boeing 777-es új generációs változatára kifejlesztett GE9X hajtómű.

RTL: óriási veszteség után újra nyereséges a médiavállalat

MFor
-
  Ma 19:19 Gazdaság

2018-ban történetének legsúlyosabb veszteségét szenvedte el a Magyar RTL Zrt. Tavaly viszont növekvő árbevétel mellett a társaság ismét profittal zárta az évet.

A BIM már a szakközépiskolában beköszön - kitartóan támogatja a jövő szakembereit a WHB

A West Hungária Bau Kft. mostani szponzorációja már a sokadik alkalom, amely által tovább korszerűsödik egy győri iskola szakképzése.

Új gyárat épít Kínában a Xpeng

autopro
-
  Ma 18:23 Cégvilág

Az elektromos autókat gyártó vállalat harmadik üzeme lesz ez.

Nyilvánossá teszi pilótaképző szimulátorait a Thai Airways

AIRportal
-
  Ma 18:11 Cégvilág

Megnyitja a nagyközönség előtt pilótaképző szimulátorait a Thai Airways, hogy ezzel is javítson súlyos anyagi helyzetén.

Kormányzati pénzzel épít gyárat a Mol Tatárföldön

Tizenhárommillió dolláros beruházással gumibitumen gyártására alkalmas üzemet épít a Mol az oroszországi Tatár Köztársaságban az ottani olajvállalattal együttműködésben - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten. A kormány anyagilag is támogatja a projektet.

Többszáz dolgozójától válna meg a Mitsubishi

autopro
-
  Ma 17:19 Cégvilág

Költéghatékonysági okokból még az idén elküldené öt-hatszáz dolgozóját a japán autógyártó.

Magyar-amerikai hibrid startup forradalmasíthatja az építőipart

A Transcend egy mérnöki tervezést automatizáló startup, mely a világ egyik legjelentősebb építőipari vállalatával, a Black and Veatch-el szerződött a közelmúltban. A magyar-amerikai startup szoftverével az előzetes kivitelezései tervek elkészítése 1500 óráról pár órára csökken. A budapesti székhelyű Vespucci Partners kockázati…

Adóügyi könnyítések vállalkozásoknak

A vállalkozások érdekében jelentős adóügyi könnyítésekről döntött a Gazdaságvédelmi operatív törzs.

Erre figyelj, ha startupod van: a tőkebevonás és a szellemi tulajdon

Amennyiben egy vállalkozás kockázati tőkét szeretne bevonni, mindenképpen számolnia kell azzal, hogy a befektetőnek betekintést kell adnia a működésébe. Ez pedig nem csak az együttműködés idejére igaz, hanem a cég vagy projekt előéletére is, mivel az ott történtek a jövőre is kockázatot jelenthetnek.

A tőkebevonás és a szellemi tulajdon – ezekre figyelj, ha startupod van

Amennyiben egy vállalkozás kockázati tőkét szeretne bevonni, mindenképpen számolnia kell azzal, hogy a befektetőnek betekintést kell adnia a működésébe. Ez pedig nem csak az együttműködés idejére igaz, hanem a cég vagy projekt előéletére is, mivel az ott történtek a jövőre is kockázatot jelenthetnek.

Izzik a feszültség az EU és az Egyesült Királyság között

Az Európai Unió arra kéri az Egyesült Királyságot, hogy szeptember végéig vonja vissza az új belső piaci törvénytervezetet, amelynek jelenlegi formájában való elfogadása a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodásban foglaltak, és a nemzetközi jog rendkívül súlyos megsértését jelentené - jelentette ki…

Ebben a svájci technológiával felépített aszfaltkeverőben készül az alapanyag Borsod útjaihoz

A SWIETELSKY Múcsonyban felavatta teljesen újjáépített, Amman márkájú technológiával felszerelt aszfaltkeverő telepét.