Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Schieber Pincészet: Mindig magasabbra!

Bor és Piac
-
  Ma 16:04 Cégvilág

A Schieber Pincészet a fiatalabb szekszárdi borászatok közé tartozik, hiszen 2010-ben vette át a korábbi Aranyfürt Mg. Szövetkezetet. A pincészet a Baranya-völgyben lévő mintegy 23...

November 1-től újabb csatorna lesz ingyenes

Napi
-
  Ma 15:03 Cégvilág

Történelmi dokumentumfilm-csatorna lesz kódolatlan a hónapban.

Hat tipp, hogy sötétben is biztonságos legyen a vezetés

Vasárnap a téli időszámítás kezdetével egy órával visszaállítjuk az órát, a nappalok rövidülésével pedig egyre többet autózunk szürkületben és sötétben.

Alig látható méretűre zsugorodott a Boeing nyeresége

AIRportal
-
  Ma 13:59 Cégvilág

Alig látható méretűre zsugorodott a Boeing adózott eredménye, a cég közlése szerint 2020 végétől havi 14-ről 12-re csökkentik a 787-esek gyártási rátáját, az első 777X átadása pedig tényleg 2021-re csúszik.

Tízből négyen a főnök miatt mondtak fel

Napi
-
  Ma 13:55 Cégvilág

Magasabb fizetést, karrierlehetőséget szeretnének a magyar dolgozók. Sokan pedig a főnök miatt távoznak egy friss felmérés szerint.

Lépett az autópiac egyik nagyágyúja

A Toyota beszáll a teljesen elektromos meghajtású autók versenyébe, és mindjárt magasra teszi a lécet: luxusautó-márkája, a Lexus kínál majd tisztán akkus erőforrásról üzemelő autót.

Új termékpalettával hódít a Horn

A német szerszámgyártó vállalat friss termékpalettával örvendeztette meg a nagyközönséget. A továbbfejlesztett eszközökkel a felhasználók gyorsabb, precízebb és mindemellett költséghatékonyabb megoldásokhoz férnek hozzá. A Paul Horn GmbH új szerszámtartó változatokat kínál az S100 rendszerhez. A hatékony marási folyamat mellett a…

A magyar példát követi a Mol

Napi
-
  Ma 12:09 Cégvilág

Már 227 benzinkútnál tart a Mol román hálózata. A falatozók pedig megjelenhetnek máshol is.

Airbus A220 és A321XLR üzemeltető lesz a Czech Airlines

AIRportal
-
  Ma 11:26 Cégvilág

Újabb légitársasággal bővül az Airbus A220 és A321XLR üzemeltetők köre, a Czech Airlines korábbi megrendelését módosítva összesen hét gépet rendelt meg a toulouse-i gyártótól.

Jobb lesz a kukoricáknak

Napi
-
  Ma 10:31 Cégvilág

A Corteva Agriscience és a Pro Farm Technologies vállalatok kereskedelmi megállapodást jelentettek be: a Pro Farm saját technológiáján alapuló, a terméshozam növelését célzó termékek fejlesztésében működnek együtt Európában.

Lehűtötte a kedélyeket a Whirlpool

Elmaradt a várttól a negyedéves bevétel.

Kétmilliárd dollárt fektet be a Syngenta a fenntartható mezőgazdaságba

Kétmilliárd dollárt fektet be a Syngenta a fenntartható mezőgazdaságba a következő öt évben – közölte a növényvédőszer- és vetőmaggyártó vállalat az MTI-vel. A befektetéssel a Syngenta biztosítja a forrást új

Lehűtötte a kedélyeket a Whirlpool

Elmaradt a várttól a negyedéves bevétel.

Végre egy innováció BTL-eseknek: megérkezett az új generációs reklámhordozó

Trademagazin
-
  Ma 10:12 Gazdaság

Bemutatták az új magyar innovációt, a Luxroll névre hallgató hirdetéshordozó felületet, ami a mobil reklámhordozók piacán a már 3 évtizede elérhető és általánosan igen elterjedt roll-upra kínál egy korszerűbb alternatívát