Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Már elérhető a határon túli magyarságot segítő startup honlapja

Segítség.ma címen elindult a határon túli magyarságot segítő közösségi startup honlapja: az anyanyelvű egészségügyi ellátás nehézségeire megoldást kínáló platformra külhoni magyar szakemberek és betegek regisztrációját várják – közölték a szervezők hétfőn online sajtótájékoztatón.

Fél millió eurót fektetnek be a magyarok által alapított Cursor Insight nevű cégbe

Több mint fél millió eurót fektet be a PortfoLion Capital Partners által vezetett befektetői társulás a Cursor Insight nevű, magyarok által alapított biometrikus azonosítási megoldásokat fejlesztő vállalkozásba - közölte az alapkezelő az MTI-vel csütörtökön.

4 terület, amelyet megváltoztathat 2021-ben a blockchain technológia

Hamisíthatatlan koronavírus elleni vakcinák, biztonságosabb okosotthon-rendszerek, visszatekerhetetlen kilométerórák és gyors elektronikus fizetés – a blockchain technológia az élet számos területén hozhat áttörést 2021-ben – derül ki a magyar fintech cég, a BlockBen szakértőjének elemzéséből.

Egyetemi hallgató foglalkoztatása gyakornokként

Egy cég nappali tagozatos egyetemi hallgatót foglalkoztatna gyakornokként, milyen munkaügyi, illetve azási és tb-szabályokat kell figyelembe vennie – kérdezte olvasónk. Dr. Radics Zsuzsanna jogász, tb-szakértő válaszolt.

Párizsba invitál az Air France legújabb fedélzeti biztonsági bemutatója

Hamisítatlan párizsi hangulatba kerülhetnek az utasok az Air France legújabb fedélzeti biztonsági bemutatóvideóját megtekintve, amely a párizsi operába, az Eiffel-toronyba, a versailles-i kastélyba és a cannes-i Hotel Martinezbe kalauzolja a nézőket.

Milyen lesz az irodai élet a járvány után?

A vírus jött, látott, de nem győzött, viszont számtalan területen változást követelt. A vakcina hírére egyre közelebb került a társas érintkezés és ezzel együtt az újbóli munkába járás lehetősége. Ha négy gyönyörű ‘magyar’ szóban kellene összefoglalni a jövő munkahelyének irányzatait, akkor a flexibilis, agilis, hibrid és virtuális kifejezéseket ha

Hihetetlen összegeket kerestek a leggazdagabbak a járvány idején

Elon Musk, Jeff Bezos és Mark Zuckerberg számára a COVID-19 kitörése nem várt pénzügyi előnyökkel járt: a három amerikai milliárdos és a világ leggazdagabb emberei a koronavírus megjelenése óta csak még gazdagabbak lettek. A CEOWorld vállalatvezetői magazin megnézte, pontosan mennyit keresett a 20 legvagyonosabb amerikai a…

Berepülnek végre hazánkba is az agrárdrónok?

go2fly
-
 Ma 14:21Cégvilág

Pál Károly egy minapi lapinterjúban a drónok mezőgazdasági alkalmazásának gyakorlatáról beszélt; az előnyeiről, de a korlátairól is. A drónszakértő részletes interjút adott a Feol.hu, Fejér megyei hírekkel foglalkozó portálnak. Az interjúból megtudhatjuk, miképpen segíti az agráriumban szükséges munkákat a drón, és miben hoz új lehetőségeket…

A mesterséges intelligencia indítja be az új ipari forradalmat? – az MI elismert kutatóinak részvételével e-konferenciát r…

A régió legnagyobb mesterséges intelligenciával foglalkozó rendezvénye, az Ericsson Magyarország által életre hívott Reinforce AI Konferencia 2021-ben március 3-5. között

Márciusban is jár a munkáltatói adómentesség

Márciusban is jár a munkáltatói adómentesség a turizmus, a vendéglátás és a szabadidő ágazatban, amellyel egyre több vállalkozó él, az adóelengedés 130 ezer dolgozó munkájának megtartását segítette - mondta Izer Norbert az MTI-nek.

Itt tart a vállalatok munkaerő-támogatása

"Érdemben sikerült élénkíteni a foglalkoztatási szempontból hátrányos helyzetűek iránti munkaerő-piaci keresletet a Vállalatok munkaerő támogatása programmal. A tavaly október óta elérhető lehetőség mostanáig több mint ötezer fiatal vagy alacsonyabb végzettségű álláskereső elhelyezkedését segítette" - mondta Bodó Sándor.

Izer Norbert: márciusban is jár a munkáltatói adómentesség

Márciusban is jár a munkáltatói adómentesség a turizmus, a vendéglátás és a szabadidő ágazatban, amellyel egyre több vállalkozó él, az adóelengedés 130 ezer dolgozó munkájának megtartását segítette – mondta Izer Norbert államtitkár az Mti-nek.

Indiában is gyárthatnak majd orosz utasszállítókat

Ha elég nagy igény mutatkozik rájuk a helyi piacon, az Iljusin Il-114-300-ast és az Irkut MSz-21-est összeszerelhetik Indiában is.

Kkv-k ezrei kaptak a lehetőségen

Márciusban is jár a munkáltatói adómentesség a turizmus, a vendéglátás és a szabadidő ágazatban, amellyel egyre több vállalkozó él, az adóelengedés 130 ezer dolgozó munkájának megtartását segítette.

Sokezer vállalkozás élt az adóügyi könnyítéssel

Márciusban is jár a munkáltatói adómentesség a turizmus, a vendéglátás és a szabadidő ágazatban, amellyel egyre több vállalkozó él, az adóelengedés 130 ezer dolgozó munkájának megtartását segítette.