Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 428 hír

Jön az e-ingatlan, ami megújítja az ingatlan-nyilvántartást

A 4iG közreműködik az ingatlan-nyilvántartási rendszer digitális átállásában.

A 4iG közreműködik az ingatlan-nyilvántartási rendszer digitális átállásában

A 4iG közreműködik az ingatlan-nyilvántartási rendszer digitális átállásában, a társaságot érintő megbízás értéke meghaladja a kétmilliárd forintot.

Országos ötletpályázat bölcsödék tervezésére

Nyílt, országos, építészeti ötletpályázatot hirdet bölcsődék tervezésére a Lechner...

Nem várt irányból csapnak le a cégekre a kiberbűnözők

Adó
-
  Ma 10:21 Cégvilág

A külföldi piacra lépésben és az új technológiák bevezetésében látják a legnagyobb biztonsági veszélyt a vállalatok – állapítja meg a HFS Research és az EY 300 vezető biztonsági szakértő megkérdezésével készült kutatása. A jól bevált üzleti területek és megoldások védelmének elhanyagolása miatt viszont alaptevékenységük válik…

Jól muzsikál a Széchenyi Kártya Program

KKV Magazin
-
  Ma 10:00 Cégvilág

A kis- és középvállalkozásokat kedvező feltételű és rövid átfutási idővel igényelhető hitelekkel finanszírozó Széchenyi Kártya Program nemcsak gazdaságstratégiailag fontos termék, hanem az államnak megtérülő vállalkozástámogatási eszköz is – nyilatkozta a program eredményeit értékelve Krisán László, a Kavosz Zrt. vezérigazgatója.

Végre csökkentek a termelői árak

Csökkentek a német termelői árak szeptemberben.

Már lehet jelentkezni a Modern gyárak éjszakájára

Idén a tavalyinál kétszer több, összesen 72 helyszínen várják a szervezők az érdeklődőket az ország 19 megyéjében és Budapesten. A rendezvény célja a lakosság és a vállalkozások figyelmének felkeltése a piacvezető ipari technológiák iránt.

Az egyik legjobban fejlődő magyar fuvaroscég maga a rejtély

Nagyon szép eredmény a közúti fuvarozásban, ha egy magyar bejegyzésű családi cég 2,48 milliárd forintos árbevételt ér el.

A diákmunka mindkét fél számára előnyös

A munkaerőpiaci helyzet egyre komolyabb kihívásokat nyújt a cégeknek, miközben az egyetemisták is egyre magasabb albérleti árakkal és tandíjakkal találják szemben magukat. A kínálat és a kereslet pedig találkozik: ennek köszönhető, hogy a diákmunka egyre népszerűbb - mondta el Szetlák Tamás, az Atlasz Iskolaszövetkezet igazgatója.

Az egyik legjobban fejlődő magyar fuvaroscég maga a rejtély

Nagyon szép eredmény a közúti fuvarozásban, ha egy magyar bejegyzésű családi cég 2,48 milliárd forintos árbevételt ér el. Az pedig különösen figyelemre méltó, ha ezt úgy teszi meg, hogy elég nyomott piaci körülmények között pusztán egy év alatt 1,5 milliárd forintot ugrik, azaz 163 százalékkal bővül. Ráadásul ezt a céget csak 2012 végén alapították

Az új trend az okosfegyverek gyártása

Okosfegyverekkel látnák el az amerikai hadsereget.

Pályázati aktualitások

Transpack
-
  Ma 08:35 Cégvilág

A cél a hazai kkv-k termelési kapacitásainak bővítése és technológiai modernizációjának támogatása.

Messi és Maradona is őt imádja

Napi
-
  Ma 08:01 Cégvilág

Ha olyan karórára vágyik, mint amilyet Messi és Ronaldo is hord, akkor most licitálhat rá 4,7 millió forinttól a BÁV óraárverésén. Ezen a héten a könyvritkaságokat gyűjtők is örülhetnek, Jókai Mór első kiadású kötetei is kalapács alá kerülnek, köztük a Jókai által Erzsébet királynénak készített borítójú Az élet komédiásai című regény is.

A legígéretesebb kkv-kat ösztönzik

A legígéretesebb kis- és középvállalkozásokat (kkv) ösztönzi a Magyar multi program, amelynek harmadik részében több mint 13 milliárd forint vissza nem térintendő támogatást kaphatnak a sikeresen pályázó vállalkozások - mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős…