Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Oklevelekkel is visszaélhettek

Az Szfe előző vezetésének időszakából származó dokumentumok szerint az egyetem gyakorlatilag bárkinek kiállíthatott oklevelet.

Újabb viharos nap következik

HVG
-
 Ma 05:43Belföld

Viharok miatt adtak ki figyelmeztetést az ország keleti felére és az Észak-Dunántúlra.

Hogyan archiváljuk az elektronikus számlát?

Az Áfa tv. előírása alapján elektronikus okirat kizárólag elektronikus formában őrizhető meg. Az elektronikus okirat formátuma megváltozhat, de az eredet hitelessége, az adattartalom sértetlensége továbbra is biztosított kell legyen.

Új nemzeti ünnepünk és munkaszüneti napunk lehet

A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) azt javasolja, hogy legyen nemzeti ünnep, egyben munkaszüneti nap június 19-e, amely napon 1991-ben az utolsó szovjet katona is elhagyta Magyarországot.

Több órás napsütés

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 14 és 20 fok között várható.

Európai Szuperliga: tényleg itt a hagyományos futballkultúra vége?

ATV
-
 Ma 05:25Belföld

Új futballigát hozott létre tizenkét sztárklub. Az UEFA próbálja elkaszálni a tervet, ám ha az Európai Szuperliga tényleg megvalósul, az egyes vélemények szerint a hagyományos futballkultúra végét jelentheti.

Így készülnek a budapesti vendéglátósok a teraszozásra

Metropol
-
 Ma 05:20Belföld

Így készülnek a vendéglátósok, miután Orbán Viktor bejelentette, hogy 3,5 millió beoltott után visszatérhet az élet a teraszokra.

Nyelvi vita a Gyárfás-perben

A szakértő a vádiratot kívánja alátámasztani a független véleményalkotás helyett– állította tegnap a Fővárosi Törvényszéken az egykori médiavállalkozó ügyvédje.

Júliustól adómentessé tennék a minimálbért - parlament előtt a javaslat

MFor
-
 Ma 05:12Belföld

Az MSZP előválasztási programjának részeként mutatták be szűk két héttel ezelőtt az adómentes minimálbér javaslatát. A felvetés most került a parlament elé egy módosító törvényjavaslat formájában és számos érv kíséretében.

Ingyen tömegközlekedhetnek a Föld napján az autósok

Mindehhez csak egy forgalmi engedélyre lesz szükség, amit az ellenőrnek kell bemutatni.

Jön az indiai kettős koronamutáns! Megfertőzhet két különböző variáns egyszerre?

Már közel száz fertőzöttet találtak az Egyesült Királyságban, akik az indiai kettős mutánstól betegedtek meg. Valószínűleg Magyarországon is hamarosan megjelenik, de előfordulhat, hogy két különböző koronavírus variáns egyszerre fertőz meg valakit? Dr. Rusvai Miklós virológus válaszol!

„Igencsak megviselt tavaly a betegség, alig vártam, hogy sorra kerüljek az oltási listán”

Vántsa Botond: Mind politikusként, mind pedig családapaként fontos számomra, hogy mihamarabb véget érjen az immár lassan másfél éve tartó koronavírus-járvány.

Fokozatosan kaphatjuk vissza a régi életünket

Simicskó István: Az elhibázott brüsszeli vakcinabeszerzés súlyosan érintette a keleti oltóanyagok felé nem nyitó országokat.

Mi jut eszedbe a nyugdíjról? Csirkefarhát! De miért?

A nyugdíj előtt álló magyarok negyede számít arra, hogy egyáltalán nem fog nyugdíjat kapni, további 15 százalék szerint pedig nem lesz elegendő az az összeg, amit minden hónap tizedike körül hoz majd a postás. A fiatalabbak a legpesszimistábbak, az öngondoskodás mégis a 40-es koroszályban fogalmazódik meg leginkább, mint megoldási…

MÁV: elkezdődött az új típusú jegy- és bérletautomaták próbaüzeme

A 13 automatát a Nyugati és a Keleti pályaudvaron tesztelik.