Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Pénteken zárva a városépítési iroda

Február 28-án, pénteken a polgármesteri hivatal városépítési irodája technikai okok miatt ügyfeleket nem fogad - írta közleményében a jegyző.Mint korábban megírtuk, március 2-ától építéshatósági ügyekben a Dél-Pesti Építésügyi és Építésfelügyeleti Osztály (X., Kőrösi Cs. utca 53-55.) fogadja az ügyfeleket.

Próbára tette a rendőröket is, magyarul és angolul sem tudott a bejelentő

Ripost
-
  Ma 23:00 Belföld

Az erős fájdalmakkal küzdő férfit nem értették a rendőrök, de gyorsan sikerült megoldaniuk a problémát.

Koronavírus: ezt látnod kell

Abszurdnak tűnhet, hogy egy állatorvos tart felvilágosítást a koronavírusról  saját youtube csatornáján, de nem az.  Dr. Simanovszky Zoltán állatorvos, aki a youtube-on Zállatorvos néven készít videókat, meglepő alapossággal számol be mindenről, amit a koronavírusról tudni kell, illetve tudni lehet. A félórás felvilágosítást Dr. Kemenesi…

Megleckéztették a fideszes polgármestert az ellenzéki képviselők

Ez a népfelség elvének megsértése - mondta erről a Fidesz színeiben megválasztott polgármester.

Koronavírus: minden parlamenti párt kész közösen fellépni a járvány terjedése ellen

Az ellenzéki frakcióvezetők is támogatták, hogy ha szükséges, rendkívüli ülésen fogadjanak el jogszabály-változtatásokat.

Koronavírus – Már létező gyógyszerek lehetnek az új koronavírus kezelésének kulcsai

Már létező, kipróbált gyógyszerek lehetnek az új koronavírus kezelésének kulcsai egy európai kutatócsoport szerint. Az International Journal of Infectious Diseases című folyóiratban ismertetett kutatásban a tudósok átnézték a széles spektrumú antivirális hatóanyagok (Bsaa) felfedezéséről és kifejlesztéséről korábban közzétett információkat,…

Ezt nézzétek: Magyarországon sötétség van… Fidesz brancs dolgozik!

OLKT
-
  Ma 22:08 Belföld

Tessenek csak olvasni. Ezek a Fidesz szavazói.   forrás. Facebook

Calicivírus-fertőzésre utaló tünetek miatt tanítási szünet lesz egy nyíregyházi iskolában

Péntekre és hétfőre tanítási szünetet rendeltek el a nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskolában, mert mintegy 180 gyereknél calicivírus-fertőzésre utaló tünetek jelentkeztek – közölte a szabolcsihir.hu.

Jogköröket vett vissza a közgyűlés Nagykanizsa polgármesterétől

Elfogadta Nagykanizsa mintegy 35 milliárd forintos főösszegű költségvetését csütörtökön a város közgyűlése, a jobboldali polgármester eddigi döntési jogkörei közül ugyanakkor többet az önkormányzati bizottságoknak adott át a baloldali többségű testület, emiatt a kormánypárti képviselők elhagyták az üléstermet.

Koronavírus - A parlamenti pártok készek a közös fellépésre

Minden parlamenti párt kész közösen fellépni a koronavírus magyarországi terjedése ellen, ha szükséges, akár jogszabályok gyorsított elfogadásával is - jelentették be kormánypárti és ellenzéki képviselők csütörtökön azt követően, hogy Pintér Sándor belügyminiszter meghívására egyeztettek Budapesten.

Meccs nélkül kikapott a Sopron az Euroligában, mert nem utazott el Olaszországba a koronavírus miatt

Mivel a koronavírus veszélye miatt a Sopron Basket női kosárlabdacsapata nem utazott el a Schio elleni Euroliga-mérkőzésre, az európai szövetség (FIBA) 20-0-s végeredménnyel az olasz együttesnek adta a találkozót, és a magyar bajnok a kiállásért járó egy pontot sem kapta meg.

A jövő hét elején megkaphatják a védőfelszerelést a háziorvosok

Egyelőre Magyarországon nincsen koronavírussal regisztrált beteg, azonban 7 gyanús esetet tartanak számon. Azt kérik, aki Észak-Olaszországban járt, maradjon otthon – hangzott el az RTL Híradóban.

Jogköröket vettek el a fideszes polgármestertől

24
-
  Ma 21:47 Belföld

Az alpolgármesterekről a kormányoldal és az ellenzék október óta nem tud megegyezni.

Kiderült, miből akarják megoldani a 3-as metró klimatizálását

Még mindig nem oldódott meg a kérdés, hogy miből finanszíroznák az M3-as metrószerelvények klimatizálását, azonban a főpolgármester szerint a pénz már megvan rá, viszont a technológia még nem áll rendelkezésre.

Meghatározó többséggel fogadták el az újfalui költségvetést

Haon
-
  Ma 21:44 Belföld

Biztonságos, gondoskodó és fejlődő város – elfogadták Berettyóújfalu költségvetését.