Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tatabányán és a fővárosban is elismerték tűzoltóinkat

Ünnepi műsorral és elismerések átadásával emlékezett meg a megyei igazgatóság az 1956-os forradalomról és szabadságharcról.

Haza akart menni vele

Police
-
  Ma 09:08 Baleset-bűnügy

Haza akart menni vele Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 23., sze - 09:08 A dombóvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 23 éves kaposszekcsői férfival szemben folytattak jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Öt év járt a halált okozó „baráti üdvözlésért” – el kellett volna fogadni az ügyészek ajánlatát

B. Zoltán 2018 őszén a kocsmába menet hanyatt lökte barátját, aki fejsérülése következtében végül életét vesztette. A Zalaegerszegi Törvényszék 2019. október 21-én hozott ítéletet az ügyben.

Összeütközött egy bevándorlókat szállító hajó a görög parti őrség járművével

Az ütközésben egy bevándorló meghalt, hat társa megsérült.

Duplán körözték

Police
-
  Ma 08:51 Baleset-bűnügy

Duplán körözték Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 23., sze - 08:51 Szabálysértési elzárás végrehajtása érdekében adtak ki elfogatóparancsot egy békási férfi ellen, mert nem fizette meg a rá kiszabott bírságokat.

3200 forintot és egy mobiltelefont lopott egy négyfős társaság

Egy zöldséges üzletet raboltak ki, ahol megverték az éjjeliőrt is. A rendőröknek sikerült elfogni őket.

Orosházán, Szeghalmon, Gyomaendrődön és Gyulán intézkedtek tegnap

Orosházán és Szeghalmon balesetnél helyszíneltek, Gyomaendrődön ittas járművezetés gyanúja miatt, Gyulán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök. Békés megyében 2019. október 22-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Orosháza külterületén, 11 óra körül személyautó ütközött…

Három határsértőt fogtak el Lőkösházánál

Békés megyében, Lőkösháza közelében, 2019. október 22-én 22 óra 25 perc körül elfogtak a rendőrök három külföldit. A határsértők libanoni állampolgárnak vallják magukat és nem tudják hitelt érdemlően igazolni azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök előállítják őket a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre.

Kigyulladt egy ház Kecelen

Baon
-
  Ma 08:40 Baleset-bűnügy

Kigyulladt egy lakóház Kecelen, a Jókai utcában szerda reggel.

Elismerésben részesültek

Elismerésben részesültek Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 23., sze - 08:39 Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott ünnepségen több, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó munkatársunk részesült elismerésben.

Nem válogatott

Police
-
  Ma 08:36 Baleset-bűnügy

Nem válogatott Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 23., sze - 08:36 A hódmezővásárhelyi rendőrök őrizetbe vették azt a helybeli férfit, aki többek között készpénzt, élelmiszert, illetőleg használati tárgyakat tulajdonított el városszerte. Kifosztás és lopás miatt kell felelnie.

Kigyulladt egy ház Kecelen

Egy lakóház egyik helyisége égett. A tűzoltók megfékezték a lángokat.

Felborult egy autószállító tréler az M43-ason

A helyszínelés ideje alatt csak a külső sáv járható.