Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gyurcsány előállt a vakcinás köteles beszéddel

888.hu
-
 Ma 18:30Vélemény

Ez a nagyszerű Feri már megint konfabulál. Kóros pontatlansággal szövi vakcinameséjét ugyanúgy, mint anno a köteles beszédnél. Ott sem volt semmi alapja annak, hogy a tényeket kiegészítse vagy felcserélje, hogy aztán fantázia szülte elemekkel „megalkossa” a köteles beszédes kampányát.

Magyarország a vakcinabeszerzésben és az oltási folyamatban is jól áll

Már egymillióan kapták meg a koronavírus elleni oltást Magyarországon, az ország ezzel második az átoltottságban az Európai Unió országai között – közölte Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn közösségi oldalán.

Varga Judit: Nőnek lenni mindig bátor vállalkozás

Nőnek lenni a történelem során mindig bátor vállalkozás volt, akkor is, amikor a nők az egyenlő bérekért és a választójogért szálltak síkra, és napjainkban is, amikor a választás szabadságát már élvezve kell zsonglőrködni a család és a munka között – mondta az igazságügyi miniszter hétfőn egy nőnapi konferencián.

Beoltották Kiss Róbert rendőr alezredest

Ma az operatív törzs munkatársa is megkapta a koronavírus elleni védőoltást a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjában.

Magyarországra látogat Ferenc pápa

A hírt Erdő Péter bíboros jelentette be.

Müller Cecília: Folyamatos a koronavírus elleni védőoltások beadása

Meghaladta az egymilliót a koronavírus ellen beoltottak száma Magyarországon – mondta az országos tiszti főorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.

Orbán Viktor: A következő napokban is folytatjuk az oltásokat – 5. rész

A magyar miniszterelnök a közösségi oldalára feltöltött videójában fejezte ki örömét, hogy a mai napig már 1 002 714 személyt sikerült beoltani Magyarországon, valamint köszöntötte a hölgyeket a nemzetközi nőnap alkalmából.

Zacher Gábor elismerte, hogy tévedett, és már beoltatná magát a kínai vakcinával

„Hamut kell szórnom a fejemre, mert látom, hogy mit okoznak a vírus legújabb variánsai. Egy héttel ezelőtt még azt mondtam, hogy a kínaival én nem oltatnám be magam, de most már azt kell mondjam, hogy azzal is! Oltani, oltani, oltás mindenekelőtt!” – vallotta be Zacher Gábor a 168.hu-nak adott interjúban.

Áder: Megszabadulhat a világ az egyszer használatos műanyagok hulladékától

Áder János köztársasági elnök két fiatal magyar gyógyszervegyésszel, Madaras Lizzel és Lévay Krisztinával beszélgetett Kék bolygó című podcastjának hétfőn közzétett adásában. A fiatal kutatók olyan baktériumkoktélt állítottak elő, amely megszabadíthatja a világot az egyszer használatos műanyagok hulladékától.

Boldog nőnapot!

888.hu
-
 Ma 13:35Vélemény

Ma van március 8., a nemzetközi nőnap!

Láng: Karácsony adja vissza a vendéglátósoknak az elvett pénzt!

A budapesti Fidesz felszólítja a főváros vezetését, hogy fizesse vissza a vendéglátósoknak a tőlük iparűzésiadó-előlegként elvett pénzt, amelyet a koronavírus-járvány miatt a kormány bértámogatásra folyósított számukra – mondta Láng Zsolt, a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című…

Ilyen az, amikor nem a 444-esek írnak cikket a The New York Timesba

888.hu
-
 Ma 12:35Vélemény

A tényekkel nehéz vitatkozni, még akkor is, ha vágyvezérelt vagy.

Orbán Viktor: Boldog nőnapot!

A magyar miniszterelnök sem feledkezett meg a nemzetközi nőnapról, közösségi oldalán egy virágot ábrázoló képpel köszöntötte a nőket.