Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Dell Technologies arra törekszik, hogy 2030-ra dolgozóinak fele nő legyen

888.hu
-
 Ma 20:30Külföld

A Dell Technologies továbbra is arra törekszik, hogy 2030-ra a vállalatnál a nők tegyék ki a munkaerő 50 százalékát, jelenleg ez 31 százalékon áll – közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

Megfertőződött koronavírussal a szíriai elnök és felesége

A tájékoztatás szerint Bassár el-Aszadot és feleségét azt követően tesztelték, hogy a fertőzésre jellemző enyhe tüneteket mutattak.

Észak-Macedóniában is engedélyezték az orosz vakcinát

A nyugat-balkáni ország vasárnap háromezer adag oltóanyagot kapott Moszkvától.

Olaszország több mint felét ismét zárlat alá helyezik

Ismét szigorítják hétfőtől a koronavírus-járvány miatti korlátozásokat Olaszország több tartományában, miközben emelkedik a kórházban kezelt betegek száma, a halottaké pedig megközelítette a 100 ezret.

Öngyilkossági gondolatairól vallott Meghan Markle

Meghan Markle-nak a brit királyi család tagjaként érzett magány és intenzív ellenőrzés miatt öngyilkossági gondolatai voltak, miután összeházasodott Harry herceggel – erről maga a sussexi hercegnő számolt be Oprah Winfrey-nek adott vasárnapi interjújában.

Izraelben szinte teljesen újraindították a gazdaságot és az oktatási rendszert

A kormány enyhítette a gyülekezési tilalmat: ezentúl zárt helyen tíz helyett húszan, a szabadban pedig 20 helyett 50-en lehetnek együtt.

Ausztriában regionális szigorítások lépnek életbe

Szigorúbb szabályozásokat vezetnek be Ausztriában azokon a településeken, körzetekben, ahol 100 ezer lakosra vetítve meghaladja a 400-at az új koronavírus okozta megbetegedések száma hét nap átlagában.

Részleges zárás Bukarestben, vesztegzár Temesváron

Regionális szigorításokat vezetnek be Romániában az ismét felerősödő koronavírus-járvány miatt: hétfőtől Bukarestben bezárnak a vendéglátó- és rendezvénytermek, Temesvárt és a bánsági nagyvárossal összenőtt négy szomszédos községet pedig vesztegzár alá helyezik két hétre.

Megkapta az első oltását a dalai láma is

A buddhista vallási vezető nagyon hasznosnak nevezte a vakcinát, és arra biztatta az embereket, hogy minél többen oltassák be magukat.

Hatalmas tüntetéseket tartottak Libanon több városában is

Libanon 2019 óta súlyos gazdasági és pénzügyi válságban van.

Csökken a vallásosság a lengyel fiatalok körében

A lengyelek 91,9 százaléka vallja magát katolikusnak, viszont aggasztó trend, hogy az utóbbi majdnem harminc évben felével csökkent a vallásosság a fiatalok körében – derült ki a lengyel katolikus hírügynökség (KAI) pénteken közzétett jelentéséből, amelyet a CNA katolikus hírportál idézett.

Viktor Orban: Close now to open sooner

888.hu
-
 21.03.06 10:05Külföld

To avoid a tragedy, our only option is to close now, and we will see how the reopening phase can start after March 15th – said Viktor Orban after consulting professionals.