Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 37 hír

Rózsa Péter: Lehetett volna tudni

168 Óra Online
-
  20.04.08 06:30 Vélemény

Március 27-én reggel jelentette be a miniszterelnök a szokásos rádióműsorában, hogy éjféltől elrendelik a járvány miatt a kijárási korlátozást április 11-ig. Akinek két agysejtnél több van a fejében, azonnal felismerte, mi lesz e bejelentés első következménye; tömegével fogják megrohanni az üzleteket, hogy feltöltsék otthoni készleteiket. Így törté

Mátyás Győző: Járvány idején

168 Óra Online
-
  20.03.22 08:20 Vélemény

Az alábbi szöveg kizárólag Bocaccio Dekameron, Albert Camus A pestis, Daniel Defoe A londoni pestis, Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij Bűn és bűnhődés című műveiből szó szerint vett idézetekből áll.

Mátyás Győző: Dráma a színfalak mögött

168 Óra Online
-
  20.03.15 09:04 Vélemény

Bata Éva, Harkányi Endre, Herczeg Adrienn, Hevér Gábor, Járó Zsuzsa, Kerekes József,  Kovács Patrícia, Lengyel Tamás, Mészáros Máté, Molnár Áron, Péter Kata, Réti Adrienn, Stohl András, Telekes Péter, Tornyi Ildikó, no és persze Eszenyi Enikő. Igazán illusztris névsor jeles színészekkel, együtt egy jó darabban, ihletett rendezéssel biztos…

Mátyás Győző: Dr. Trump

168 Óra Online
-
  20.03.08 09:00 Vélemény

Nem tudom, lehet-e már pániknak tartani  azt a vészreakciót, ami végigsöpör a világon a koronavírus miatt, de a helyzet aggasztó. Tökéletesen érthető okokból. Világjárvány a 21. században.