Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 54 hír

Mátyás Győző: Gyűlöletbrókerek

Ha valaki már életében elkezdi építeni saját emlékművét, annál kevésbé bizarr önfényezést is el tudnék képzelni, mint ahogy George Biernbaum adta a világ tudtára, hogy micsoda fenomenális szakember is ő. Különösen igaz ez akkor, ha valaki a kampánytanácsadás ingoványos terepén jeleskedik. Márpedig Biernbaum úr a svájci Magazin c.…

Ónody-Molnár Dóra: Új év, régi módszerek

A Kormányinfó különlegessége az volt, hogy a miniszterelnöknek végre kérdéseket tehetnek fel újságírók. Ahol ez napokon át tartó hír, ott nincs demokrácia.

Tamás Ervin: Bocs

168 Óra Online
-
  19.01.18 07:51 Vélemény

Néha elég volna annyit elmormolni: bocs.

Vásárhelyi Mária: Minden eladó

168 Óra Online
-
  19.01.17 09:49 Vélemény

Egy olyan rendszerben élek, ahol bármi, de tényleg bármi megtörténhet.

Mátyás Győző: Sajttáj

168 Óra Online
-
  19.01.13 10:35 Vélemény

Bizonyos értelemben Orbán Viktor ezt az eleve megbundázott meccset megnyerte.

Balázs György: Fizetős migráció

168 Óra Online
-
  19.01.12 06:59 Vélemény

A Letelepedési Államkötvényt hasonlíthatnánk akár a Békekölcsönhöz is, amely szintén nagy siker volt a maga idejében. A Rákosi-korszakban kibocsátott állampapírból illett mindenkinek lelkesen jegyezni, különben esetleg elvitte az ÁVH vagy kirúgták a munkahelyéről.

Nagy N. Péter: Jászai Mari és Nagy Imre

168 Óra Online
-
  19.01.11 07:54 Vélemény

„Csak a tehetségesek és a rajongók érdemlik meg az ember nevet. A többiek, a közönyösek, a szemétdombra valók: ott rohadjanak el.”

Mátyás Győző: Hírünk a világban

168 Óra Online
-
  19.01.06 08:09 Vélemény

Látom már, megint lesz alkalom jól lehülyézni egy tekintélyes lapot, ezúttal a Washington Postot. Persze nincs ebben semmi új, a mi felette bölcs kormányerőink − legkivált a nemzetközi kommunikációra szakosodott státuszférfiak −, ezen a téren igazán progresszív hagyományt igyekeznek meghonosítani, mondhatni in statu nascendi.

Herczeg Szonja: Élet

168 Óra Online
-
  18.12.31 10:17 Vélemény

Novella.

Mátyás Győző: Van valami furcsább…

168 Óra Online
-
  18.12.30 07:31 Vélemény

Reisz Gábor Rossz versek című filmjének elején hangzik el egy kihagyásokkal, referenciális űrökkel operáló párbeszéd Tamás, a film főhőse és apja között. A Párizsból visszatérő Tamás kiakad az út menti óriásplakát-erdőn, ám – finom manipuláció! – csak akkor lesz egyértelmű, hogy idétlen termékreklámokról beszél, amikor már a néző…

Karácsony van, magány is van

168 Óra Online
-
  18.12.25 07:11 Vélemény

Hétfőn este 9 óra felé összesen négy ember volt az aluljáróban. Kellően fáztak, orrig be voltak bugyolálva. Ketten egymást ölelték, egy idős úrral két, láthatóan ismerős férfi és nő beszélgetett. Szenteste volt. Én pedig pár adaggal többet sütöttem, és mint már annyi évben, idén is lenéztem a környékemre. 

Mátyás Győző: Évek emberei

168 Óra Online
-
  18.12.23 09:20 Vélemény

A nyílt társadalom, a liberális demokrácia értékei már jószerével megvetés tárgyai, míg az indulatok gerjesztésén, a gyűlölet felkorbácsolásán alapuló hazug demagógia mind népszerűbb.

Tóth Ákos: Tarjányi szelleme

Bezárt a Zoom.hu, egy tehetséges emberek által működtetett hírportál, mert a NER egyik kétes figurája úgy döntött, hogy most már nincs szükség a további működtetésére - Tarjányi Péter a jövőben inkább más vonalon szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy Orbán Viktor rendszere éljen és viruljon.