Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 99 hír

A lélek repedései – Egy mérgező házasság látlelete

168 Óra Online
-
  19.07.15 19:40 Kultúra

Sodró erejű családregénybe bújtatott titkok, rejtélyek, árulások, szenvedélyek szövik át Rubin Eszter harmadik kötetét.

Egyre több fiatalt veszít el Magyarországon a rádió

Egy év alatt öt százalékponttal csökkent Magyarországon azoknak a száma, akik szinte mindennap hallgatnak rádiót - derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) felméréséből. A NMHH kommunikációs igazgatósága az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében azt írta, a felmérés szerint 2017-ben a a 14 év felettiek 42 százaléka,…

Megalázó volt – Novák Ferenc: Elkészült a Nemzeti Táncszínház, aztán rájöttünk, hogy nem a miénk

168 Óra Online
-
  19.07.15 06:35 Kultúra

Ha mondjuk egy milliárdos öreglány úgy dönt valahol a világban, hogy százezer euróért kibérli egy hosszú hétvégére, az eddig történtek után félek, hogy odaadják neki – fakadt ki a Kossuth-díjas koreográfus. Interjú.

Már az eredeti összeg háromszorosánál járhat az Operaház felújítása, és még sehol sincs a vége

168 Óra Online
-
  19.07.11 15:42 Kultúra

2013-ban indult el az igencsak leromlott állapotú Operaház felújításának tervezése, az első ütemben az akkori tervek a műhelyek és raktárak egyesített áthelyezéséről és az Operaház belső felújításról szóltak, nagyjából 20 milliárd forintos értékben.

Ez a román színész játssza Orbán Viktort az Angela Merkelről szóló filmben

Radu Banzaru román színész játssza majd Orbán Viktor miniszterelnököt az Angela Merkelről szóló filmben – írja a Romania Insider.

Tízezer eurós bírság jött a Való Világban vetített pornó miatt

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának kezdeményezésére tízezer eurós (több mint hárommillió forintos) bírságot szabott ki a luxemburgi médiahatóság az RTL II luxemburgi joghatóság alatt működő szolgáltatójára a Való Világ egyik részének pornográf tartalma miatt.

Nyolc év múlva csődbe megy Magyarország az HBO legújabb drámasorozatában, amely szerint borzasztó jövő előtt áll …

168 Óra Online
-
  19.07.10 14:55 Kultúra

Eredetileg a Years and Years, magyarul az Évek alatt címet viseli a brit közmédia és az amerikai tévécsatorna közös produkciója, ami a Manchesterben élő Lyons család életét követi 2019-től kezdve - írta az Átlátszó. Eközben pedig az általuk nézett és kitárgyalt hírekből rajzolódnak ki az országos és világpolitikai események, amelyek hatással vannak

Patkós Irma hagyatéka – Veszélyben a ceglédi alkotóház, ahol rengeteg fiatal művész bontogatja a szárnyait

168 Óra Online
-
  19.07.10 14:20 Kultúra

A Fiatal Alkotók Műhelye (FIAM) fontos közfeladatot látn, de a jövője bizonytalan.

Hatalmas díjesővel jutalmazták Alföldi Róbert rendezését az Armel Fesztiválon

Budapesten és Bécsben tartották az Armel Operafesztivált július 2–6. között, melyről Alföldi Róbert rendezése Mozart Don Giovannijából több díjat is elhozott.

Fát ültetett Armin van Buuren Zamárdiban

„A fenntarthatóság és a környezettel való harmonikus együttélés a Balaton Sound számára alapvető célkitűzés. A környezettudatos programok részeként az idén a fesztivál faültetéssel is szeretne tenni Zamárdiért, amelyben mások mellett Armin van Buuren is részt vett”

A Magyar Művészeti Akadémia volt elnökének lapja tele van pénzzel, de annyira nem olvassa senki, hogy előfizetőkért kö…

Fekete György, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) volt elnöke kétségbeesett levélben próbálja visszacsábítani az általa alapított Magyar Iparművészet című lap elpártoló olvasóit – írja a hvg.hu.

Diplomamunkaként restaurálták, tegnap visszaültették a Városmajorba a 300 éves Fájdalmas Krisztust

A Magyar Képzőművészeti Egyetem Epreskerti műtermében szeptember óta munkálkodott a városmajori Fájdalmas Krisztus-szobron Gheoghita Noémi Borbála. Az alkotást tegnap délelőtt helyezték vissza he­lyére a fővárosi Szilágyi Erzsébet fasorban.

Megemelték a kevéske nyugdíját, most jókedvűen hűsöl imádott fái alatt Szilágyi István, azaz Lópici Gáspár

168 Óra Online
-
  19.07.04 10:15 Kultúra

„Nagy az öröm most nálunk, nemrég ugyanis megemelték a kevéske nyugdíjamat. Arra persze ez a pénz sem elég, hogy elutazzunk belőle, de hová is akarnánk mi menni? Rengeteg a terebélyes fa a kertünkben, amik alatt a nyári melegben órákig tudunk hűsölni. Én jól bírom a hőséget, hiszen az Alföldön nőttem fel, a feleségem, Jolika már…

Európa nagyon rossz irányba tart – Mi marad a holokauszt emlékéből?

168 Óra Online
-
  19.07.01 21:15 Kultúra

Dacia Maraini 20. századi történelmi-oknyomozó regénye, a Végállomás Budapest a holokauszt utáni kelet-európai állapotokat mutatja be. Interjú.