Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 102 hír

Putyintól a digitális guberálókig - Sós Ágnes a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválról

A világ legjobb dokumentumfilmesei versengenek azért, hogy egy-egy alkotásukkal bekerülhessenek a neves dokumentumfilm-rendezőnk és producertársa által létrehozott fesztivál programjába. Interjú.

Irtózatos sor állt a Corvin mozi előtt, de nem jegyért tolongtak, hanem valami egészen másért

168 Óra Online
-
  19.01.18 11:40 Kultúra Mozi

Jövő hétfőn kezdődik a Corvin Mozi belső felújítása, kicserélik az összes terem nézőtéri fotelüléseit, a termek kárpitozását, valamint a belső dizájnelemek is megújulnak.

Budapesten előkerült egy eddig ismeretlen Gustav Klimt-dombormű

Feltehetően egy eddig ismeretlen, Gustav Klimt által készített domborművet találtak Budapesten, az Ehrbar osztrák zongorakészítő magyarországi képviseletének dísztábláját a Magyar Belsőépítész Egyesület keddi közgyűlésén mutatták be.

Alföldi Róbert: Az emberek mulatnak ahelyett, hogy szembenéznének azzal, amiben élnek

A látszatcsillogás mögött rothadó világot, a perspektívátlanság meséjét vitte színre Alföldi Róbert a Centrál Színház Kasimir és Karoline című előadásában. A rendező a hvg.hu-nak adott interjúban arról is beszélt, hogy rengeteg a hasonlóság a harmincas évek és a jelen társadalmi közege között.

Rövid a póráz – Radnay Csilla: Csavarjuk már lejjebb a hisztériát!

168 Óra Online
-
  19.01.14 20:15 Kultúra

A Junior Prima-díjas színésznő szerint a prüdéria és az álszentség olyannyira átitatja mindennapjainkat, hogy az erősebb szexuális ábrázolás elvonná a néző figyelmét az egyenjogúság üzenetéről. Interjú.

A kultúrát ilyen módon leváltani nem lehet – Krusovszky Dénes a harc káráról és határairól

168 Óra Online
-
  19.01.13 18:57 Kultúra

A pályáját költőként kezdő Krusovszky Dénesről ismert, hogy határozottan állást foglal a kormány kultúrpolitikai törekvéseivel szemben. Arról is beszélt lapunknak, hogy sem a hamis nosztalgia, sem az óvatoskodás nem vezet eredményre, ha a szabadság a tét.

Micsoda kupleráj volt itt –Kiállítás nyílt Kelet-Európa történetéről

168 Óra Online
-
  19.01.12 20:30 Kultúra

Ritkán van ilyen Párizsban, nem árt megbecsülni.

Pungor András: Hugi

168 Óra Online
-
  19.01.12 18:34 Kultúra

Novella.

Péterfy Gergely: A kultúrharc az állami pénzekkel kitömött lojális középszer és dilettánsok bosszúja

168 Óra Online
-
  19.01.12 06:58 Kultúra

Az irodalmat akkor lehetne átalakítani, ha az írókat megölnék vagy száműznék – mondja lapunknak adott interjújában a József Attila-díjas író, aki szerint csakis összefogással lehet megakadályozni a szellemi tatárjárást

Tovább szólhat a Jazzy Rádió

Mint a Médiatanács pénteken kiadott tájékoztatásából kiderült, a Dél-Budapest 90,9 MHz rádiós frekvencia pályázatán az egyetlen ajánlatot benyújtó, jelenleg is műsort sugárzó pályázót, a Magyar Jazz Rádió Kft.-t nyilvánították nyertesnek. A médiaszolgáltató továbbra is közösségi jelleggel, 90,9 Jazzy Rádió néven sugároz majd műsort. A frekvencia Bu