Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szoros szavazással megválasztották Ursula von der Leyent az Európai Bizottság első női elnökének

Az Európai Parlament döntő többségével kedden kora este megválasztották Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnökének. 374 szavazatra volt legalább szüksége ahhoz, hogy az Európai Bizottság elnöke legyen, végül

Klímavédelmet és szociális Európát ígért Ursula von der Leyen

Orbán Viktornak aligha fog tetszeni, amit az Európai Bizottság elnöki székének a várományos mondott a keddi programbeszédében.

Ursula von der Leyen megígérte, hogy az ő Európai Bizottsága felerészt nőkből fog állni

Az Európai Bizottság elnöki tisztségére jelölt politikus kedd reggel tartotta meg a programbeszédét az Európai Parlament előtt, ebben téve ígéretet arra, hogy az általa vezetett testületben felel-fele aréányban lesznek jelen a nők és a férfiak. 

Több mint 200 civil szervezet követeli, hogy az Európai Néppárt ne a fideszes Hidvéghi Balázst jelölje az EP-ben szakbiz…

Nyílt levélben szólít fel az európai civil szervezeteket tömörítő European Civic Forum, hogy az Európai Néppárt ne Hidvéghi Balázst, a Fidesz EP-képviselővé avanzsáló volt kommunikációs igazgatóját jelölje az Európai Parlamentben az Állampolgári jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága (LIBE) alelnökének – írja a Euronews.. Az ECF nevében 23…

„Ursula von der Leyen mindenben ellentéte annak, amit Orbán Viktor képvisel”

Kedd reggel  Ursula von der Leyen európai bizottsági elnökjelölt megtartotta a programbeszédét az az Európai Parlamentben, ami után az MSZP-s EP-képviselő, Ujhelyi István azt írta a Facebook-oldalán.

A thaiföldi miniszterelnök bejelentette a katonai junta feloszlatását

Prajuth Csan-Ocsa thaiföldi miniszterelnök kedden, nem sokkal az új kormány minisztereinek beiktatása előtt bejelentette a katonai junta öt éve tartó hatalmának megszüntetését.

A CNN szerint Julian Assange összejátszott az oroszokkal, személyesen irányította a beavatkozást az amerikai elnökvál…

Julian Assange, a WikiLeaks hírportál alapítója 2016-ban Ecuador londoni nagykövetségéről irányította a beavatkozást az amerikai elnökválasztásokba - közölte exkluzív információk alapján hétfőn a CNN.

Ősszel Magyarországra jön Vlagyimir Putyin a régi baráthoz, Orbán Viktorhoz

Várhatóan október 30-án Magyarországra látogat Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy találkozzon Orbán Viktor kormányfővel – tudta meg a Népszava. A lap több egymástól független forrásból értesült így.

Az amerikai pénzügyminiszternek nem tetszik, hogy a Facebook kriptovalutát akar kiadni

Steve Mnuchin amerikai pénzügyminiszter hétfőn aggodalmait fejezte ki a Facebook tervezett kriptovalutája, a Libra miatt.

Megfürdött a tengerben, húsevő baktérium támadta meg, másfél nap múlva meghalt az idős férfi

Megfürdött a tengerben, húsevő baktérium támadta meg, másfél nap múlva meghalt az idős férfi

Lemészárolták az impozáns hímoroszlánt, aztán csókolóztak a teteme felett

Alighanem előkelő helyen fog végezni 2019 legvisszataszítóbb fényképeinek a listáján az a felvétel, amelyen egy kanadai pár csókot vált egy elejtett hímoroszlán teteme felett. A Dél-Afrikában kilőtt nagyragadozóról és a csókról a  Legelela Safaris nevű cég osztotta meg a képet a Facebook-oldalán, és valószínűleg a felháborodás az oka, hogy most…

Száz óra közmunkára ítélték az ipolysági fiatalt, aki náci jelképekkel teletetoválva ment be a rendőrségre

Szélsőséges szimbólumokat ábrázoló tetoválásért 100 óra közérdekű munkára ítélte a szlovákiai Specializált Büntető Bíróság Matej Uhrík 21 éves ipolysági (Sahy) fiatalt. Mivel peren kívüli megegyezésről volt szó, így az ítélet jogerős.

Az Egyesült Államok nemsokkára engedélyezi, hogy amerikai alkatrészeket adjanak el a Huaweinek

A washingtoni hatóságok 2-4 héten belül megkezdik az engedélyek kiadását az amerikai cégeknek alkatrészek szállítására a Huewei kínai telekommunikációs vállalatnak.  Erről a Reuters számolt be egy félvezetőkkel kereskedő amerikai cég képviselőjére hivatkozva.

NATO főtitkár: Európa biztonsága forog kockán, felszólítom Oroszországot, hogy éljen az utolsó lehetőséggel

168 Óra Online
-
  19.07.15 07:28 Külföld

Európa biztonsága forog kockán, miután Oroszország kilépett a közepes hatótávolságú nukleáris fegyverek leszereléséről szóló nemzetközi megállapodásból, az INF-szerződésből, és ha Moszkva nem enged, akkor az kevesebb mint egy hónapon belül a szerződés végét jelenti - figyelmeztet a Frankfurter Allgemeine Zeitung című német…

Donald Trump szerint az őt kritizáló demokrata képviselőnőknek vissza kellene menniük oda, ahonnan jöttek

Össztűz alá került  Donald Trump amerikai elnök demokrata párti képviselőknek címzett Twitter-bejegyzése miatt, amelyben felvetette, hogy egyes képviselőknek, akik bírálják az amerikai kormányt, vissza kellene menniük abba az országba, ahonnan származnak. Az elnök nem nevezte néven bejegyzés címzettjeit, úgy fogalmazott: azoknak…