Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyarország uniós kizárását is belengette a német pártszövetség Orbán törökmániája miatt

Annyira kiverte a biztosítékot a magyar kormány álláspontja, amelyet a török hadsereg szíriai offenzívájáról alakított ki, hogy a német pártszövetség, a CDU/CSU helyettes frakcióvezetője már Magyarország uniós kizárását is belengette – írja a hvg.hu.

A román közlekedési miniszter állítólag akadályozni próbálta ellenzéki képviselők Bukarestbe jutását a kormány elleni bi…

Büntetőjogi vizsgálatot indított a román korrupcióellenes ügyészség (DNA) hétfőn Razvan Cuc közlekedési miniszter ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy megpróbálta megakadályozni több ellenzéki törvényhozó Bukarestbe jutását október 10-én, a Dancila-kormány elleni bizalmatlansági indítvány parlamenti szavazásának napján.

Soltész Miklós államtitkár Nagykárolyban felavatta a magyar adófizetők 350 milliós támogatásával megépült Kálvin-közpo…

Nagykárolyban vasárnap délután felavatták a magyar állam támogatásával felépült Kálvin-központot, amely templomot, közösségi házat, és óvodát foglal magában.

Három nap múlva exhumálják Franco tábornok holttestét

A spanyol ügyvezető kormány október 24-ére rendelte el a néhai diktátor, Francisco Franco tábornok exhumálását a Madrid melletti Elesettek Völgyében található bazilikából.

Szétbombázták saját katonai repülőterüket az amerikaiak Szíriában

Az amerikai légierő teljesen lerombolta a Szíria északi részén lévő al-Kulaib amerikai légitámaszpontot - írta a hvg.hu.

Varga Mihály szerint mélyebb lehet a világgazdaság lassulása a vártnál, ami hamarosan eléri Magyarországot is

Nagyobb lehet a világgazdaság lassulása a vártnál Varga Mihály pénzügyminiszter szerint, aki ezt a mondatát mintegy mellékesen ejtette el az MTI-nek nyilatkozva Washingtonban, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a Világbank közgyűlésén. A miniszter arról is nyilatkozott, hogy a magyar gazdaság már megtette a lépéseket a várható…

Az RMDSZ elnöke megüzente Karácsonynak, hogy olyan ne nácizza Wass Albertet, aki ma a szélsőjobbal masírozik

Nagyon felbolygatta a közvélemény egy jelentős részét Karácsony Gergely kijelentése, miszerint Wass Albert náci vagy nácikollaboráns volt – nyilatkozta Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke Kolozsváron szombaton egy nyilvános beszélgetésen a Transindex beszámolója szerint.

Kijárási tilalom, gyújtogatás és több haláleset volt Chile fővárosában, miután felemelték a metrójegy árát

Hárman meghaltak egy áruházban keletkezett tűzben, az üzletet vasárnapra virradóra fosztották ki a tüntetők Santiago de Chilében – közölték a helyi hatóságok.

Boris Johnson kéri a Brexit elhalasztását, de nem ért vele egyet

Boris Johnson formálisan kezdeményezte szombat éjjel az uniós állam- és kormányfők alkotta Európai Tanácsnak küldött levelében a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) halasztását, egy másik levélben ugyanakkor közölte a testülettel, hogy károsnak tartaná a kérés teljesítését.

Donald Trump letett róla, hogy a floridai golfklubjában tartsa a G7 csúcstalálkozóját

A heves bírálatok hatására Donald Trump amerikai elnök szombaton a Twitteren jelezte: letett róla, hogy floridai golfklubjában rendezze meg a világ gazdaságilag legfejlettebb hét országának (G7) jövő évi csúcstalálkozóját.

Felemelték a metrójegy árát Chilében, erre kitörtek a zavargások és még egy felhőkarcolót is felgyújtottak

Erőszakos tüntetések voltak helyi idő szerint pénteken a chilei fővárosban a metrójegyárak emelése miatt. Santiago de Chile közlekedési hálózata összeomlott - jelentették a hírügynökségek.

Újra elhalaszthatják a Brexitet jövő januárig, mivel a brit parlament megint keresztbe tett a miniszterelnöknek

Elfogadta szombaton a londoni alsóház azt a módosító indítványt, amelynek célja a Brexit feltételrendszerét rögzítő, e héten elért megállapodás formális jóváhagyásának halasztása mindaddig, amíg a megállapodás törvényerőre emeléséhez szükséges összes jogi instrumentumot a parlament törvénybe nem iktatja.

Súlyos jogsértéseket követhettek el a törökök és szövetségeseik, iskola, pékség és lakóház ellen is hajtottak végre táma…

Súlyos jogsértéseket követhettek el a török katonák és a velük szövetséges szíriai fegyveres csoportok Északkelet-Szíriában végrehajtott hadműveleteik során – ezt állítja legalábbis pénteki közleményében az Amnesty International (AI) nemzetközi jogvédő szervezet.