Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 467 hír

Nézni is rossz, ahogy fiatal, Trump-hívő tinédzserek gúnyolódnak egy őslakos veteránon

Egy, az őslakosok jogaiért kiálló eseményen demonstrált egy vietnámi háborút is megjárt férfi a washingtoni Lincoln Memorialnál, amikor egy másik rendezvényre érkező, fiatal tinédzserekből álló csoport gúnyolódni kezdett rajta.

A Nyugat kezd beletörődni, hogy Bassár el-Aszad hatalmon marad, de Szíria már nem lesz az, ami 2011 előtt volt

168 Óra Online
-
  Tegnap 06:00 Külföld

Jeremy Hunt brit külügyminiszter különösebb kertelés nélkül elismerte, hogy a Bassár el-Aszad elnök megbuktatására irányuló nyugati akciók sikertelenek, ezért egyelőre számolni kell a hatalmon maradásával.

Az Orbán-kormány 640 millió forintos támogatásával épülhetett hokiakadémia az RMDSZ elnökének a szülőfalujában

Az MTI pénteken írt arról, hogy Csíkkarcfalván, Kelemen Hunornak, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnökének a szülőfalujában átadták a Székelyföldi Jégkorong Akadémia orvosi és módszertani központját, amely 640 millió forintos támogatásával épült fel. Az épületben szárazedzések lebonyolítására alkalmas edzőterem,…

Más erőszakos akciókra is készült a gdanski polgármester gyilkosa

A gdanski polgármestert, Pawel Adamowiczot megölő Stefan W. más erőszakos cselekedetekre is készült - közölte ügyészségi forrásokra hivatkozva a PAP lengyel hírügynökség.

Hónapok óta szökésben van egy elszabadult rodeós tehén Alaszkában

Sokan látták már, de eddig senki sem tudta befogni a majdnem hét hónapja elszabadult, Betsy nevű rodeós tehenet az alaszkai Anchorage városának térségében.

Donald Trump ügyvédje nem zárja ki, hogy az elnök kampánycsapatának tagjai összejátszottak az oroszokkal 

Donald Trump amerikai elnök ügyvédje, Rudolph Giuliani egy televíziós interjúban csütörtökön kijelentette: az elnök ugyan nem játszott össze az oroszokkal, de kampánycsapatának tagjaival kapcsolatban ezt már nem zárja ki. 

Európa a rendezetlen Brexit felé halad a külföldi lapok szerint

168 Óra Online
-
  19.01.17 15:44 Külföld Brexit

A rendezetlen Brexit veszélyire figyelmeztettek csütörtöki kommentárjaikban a legtekintélyesebb külföldi lapok, rámutatva, hogy a kialakult válságra meg kell találni a brit parlament és az EU számára is elfogadható megoldást.

Az orosz kémfőnök szerint aljas brit provokáció a britek részéről az egész Szkripal-ügy

A brit hatóságok aljas provokációjának minősítette a Szkripal-ügyet Szergej Nariskin, az orosz Külső Hírszerző Szolgálat (SZVR) igazgatója újságíróknak nyilatkozva csütörtökön Moszkvában.

Böjte Csaba látja vendégül Ferenc pápát Csíksomlyón

Pár óráig Csíksomolyón fog dobogni a római katolikus egyház szíve.

Theresa May túlélte a bizalmatlansági szavazást

A várakozásoknak megfelelően bizalmat szavazott a brit kormánynak szerdán a londoni alsóház. 325-en szavaztak mellette, 306-an pedig ellene.

El Chapo jobbkeze állítja, a mexikói elnök 100 millió dollárt kapott a kertellvezértől

November óta ajlik az El Chapoként ismert kartellvezért, Joaquín Guzman pere az Egyesült Államokban, a legutóbbi tárgyalási napon pedig egy igazi bombát dobott le az egyik tanú.

Elutasította a brexit-megállapodást a brit parlament, káosz következhet

168 Óra Online
-
  19.01.15 20:43 Külföld Brexit

Történelmi vereségről van szó. Theresa May kormánya ellen bizalmatlanságai indítványt nyújtottak be, az EU szerint jó lenne, ha az Egyesült Királyság végre eldöntené, hogy mit akar.

Meghosszabbították az ukrán tengerészek előzetes letartóztatását

Április 24-ig meghosszabbította az illetékes moszkvai bíróság nyolc, a Kercsi-szoros közelében lezajlott orosz-ukrán tengeri incidens során elfogott ukrán haditengerész előzetes letartóztatását.