Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 103 hír

Természetesen a BKV kommunikációs hálózatát is Mészáros Lőrinc és üzlettársa újítja fel

168 Óra Online
-
  Tegnap 14:42 Gazdaság

A nemrég Mészáros Lőrinc és Jászai Gellért érdekkörébe került T-Systems nyerte el azt a 795 millió forintos közbeszerzést, amelyet a BKV kommunikációs hálózatának felújítására írtak ki.

A T-Systems megvásárlása után még egy 1,9 milliárdos közbeszerzést nyert a 4iG

A Mészáros Lőrinc jobbkezeként ismert Jászai Gellért tulajdonában lévő a 4iG Nyrt. nyerte el a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal távoktatási licenszek beszerzésére kiírt csaknem 1,9 milliárd forintos közbeszerzésé – vette észre a cég közleményét a Budapesti Értéktőzsde honlapján a hvg.hu.

Tavaly több mint százmillió forintot hagytak veszni a fesztiválozók Magyarországon

Tavaly több mint 104 millió forint bevétele származott a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.-nek a FestiPay-kártyán maradó összegekből - írja keddi számában a Világgazdaság a társaság 2018-as gazdasági beszámolója alapján. A FestiPay nevű rendszer egyebek mellett a Szigeten, a VOLT Fesztiválon és a Balaton Soundon is…

Az Orbán-kormány látványosan csökkenteni akarja az OKJ-s képzések számát, drágulni fognak a tanfolyamok

A jelenlegi 766-ról 2020-ra 200-nál kevesebbre csökkentenék az OKJ-képzésben szerezhető szakmák számát – írja  az Én Pénzem a Szakképzés 4.0 néven ismert kormányzati stratégiai dokumentum  alapján. A portál cikke szerint a szakképzéseket a jövőben két részre osztanák, 

Százmilliókért hirdeti hazánk dicsőségét többek között Indiában és a Perzsa-öbölben a Fidesz kedvenc kommunikátora

A New Land Media Kft. és a Media Dynamics Kft. nyerte el a Turisztikai Marketingkommunikációs Ügynökség 10 milliárd forint értékű, médiaügynökségi és kutatási feladatok ellátására kötött keretszerződését – derül ki az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetményből.

Elszabadult a hajóágyú, Magyarországon nő a legjobban a lakóingatlanok ára az EU-ban

168 Óra Online
-
  19.07.10 14:04 Gazdaság

Nincs még egy olyan EU-tagország, ahol a magyarországinál jobban nőttek volna az ingatlanárak – derül ki az Eurostat szerdán közzétett jelentéséből. 2019 első három hónapjában

Az évszázad közepére tetőzik az Európai Unió népessége, közben brutálisan elöregedünk

168 Óra Online
-
  19.07.10 13:20 Gazdaság

Várhatóan a 2050-es évekig fokozatosan növekedni fog az Európai Unió népessége, elérve az 525 millió főt – vázolja előrejelzésében az Eurostat. A jelenlegi lakosságszám 513 millió fő.

Idénymunkáért hagyják el a bolti állásukat a magyarok, mert sokkal jobban megéri

Nem elég az általános munkaerőhiány az áruházakban, a kereskedelemben dolgozókat a nyári szezonális munkalehetőségek is elcsábítják a boltokból, mert például turisztikai állásokban több pénzt kereshetnek és több a szabadidejük - írta a Magyar Nemzet szerdán.

Kiszámolták, hogyan értéktelenedik el a csok az ingatlanpiacon

168 Óra Online
-
  19.07.10 06:10 Gazdaság

A 10 millió forintos csok egyetlen év alatt 1 millió forintot veszített az értékéből.

42 milliós veszteséget termelt a nagykőrösi hulladékkezelő, erre a fideszes polgármester 150 ezerrel megemeltette a vez…

A nagykőrösi önkormányzat képviselő-testülete még május 30-án tárgyalta a város 100 százalékos tulajdonában álló KÖVA-KOM Nonprofit Zrt. 2018. évi éves beszámolóját. Mivel a testület az előterjesztést zárt ülésen vitatta meg, így az ott elhangzottakról, illetve az írásos anyag tartalmáról nem, csak a határozatról tudott  beszámolni a lap.…

Még csak fél éves, de máris kapott félmilliárd forint állami hitelt Kósa Lajos testvérének a cége

Bár csupán fél éve működik a Kósa Lajos testvére részvételével alapított Bászna Gabona Kft., a társaság máris 500 millió forint állami hitelhez jutott, hogy megvalósítson egy mátészalkai nagyberuházást – tudta meg a 24.hu.

Nagy bejelentésre készül a Mészáros Lőrinc érdekeltségében lévő informatikai cég

Felfüggesztette a 4iG Nyrt. részvényeinek kereskedését a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatója keddre - tette közzé a BÉT a honlapján.

18 ezer embert akar elbocsátani a Deutsche Bank, minden ötödik munkatársnak mennie kell

A következő három évben 7,4 milliárd eurót felemésztő szerkezetátalakítást hajt végre a Deutsche Bank, és ennek keretében munkavállalói mintegy ötödét, 18 ezer embert bocsát el.