Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 95 hír

Erősödnek a kockázatok, idén várhatóan megtörik a magyar gazdaság lendülete

168 Óra Online
-
  Tegnap 16:21 Gazdaság

Az uniós forrásokra nagymértékben támaszkodó élénkítő gazdaságpolitika erős korlátokba ütközik.

Felcsúti exfocistával alapított új céget Mészáros Lőrinc

Hárommillió forintos jegyzett tőkével február 25-én alakult meg a BePro Career Agency Kft., melyet az Opten adatai szerint a cégbíróság múlt héten, március 12-én jegyzett be – írja az mfor.

Dől a közpénz az NBI-es fociklubokhoz, de szerencsére adót gyakorlatilag nem kell fizetniük

Az NBI-es fociklubok összesen akár milliárdos nagyságrendű közpénzhez is juthatnak évente a központi költségvetésből és az önkormányzatok kasszájából is. Az mfor most viszont azt összesítette a 2017-es pénzügyi évre vonatkozó beszámolók alapján, hogy a fociklubok mennyit adtak vissza ebből az államnak, mennyi adót fizettek be. 

Kiszáll az állam a koporsógyárból, pedig konjunktúra van

Az elmúlt napokban összesen negyven társaság állami kisebbségi részesedésének eladását hirdette meg a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt., a vagyonkezelő elektronikus aukciós portálján – írja a Világgazdaság.

Összeolvadásról tárgyal a két vezető német bank

Hivatalos tárgyalást kezd az egyesülés lehetőségéről Németország első és negyedik legnagyobb hitelintézete, a Deutsche Bank és a Commerzbank. Christian Sewing, a Deutsche Bank igazgatótanácsának elnöke közleményében kiemelte, hogy hónapok óta terjednek híresztelések az összeolvadásról, ezért tisztázni kell a helyzetet. Mint írta, a…

Az ár öt százalékát kellett letennie a hotelvilág új sztárjának, hogy használhassa a Tokaj nevet

168 Óra Online
-
  19.03.17 13:58 GazdaságTokaj

Négymillió forint helyett mindössze 200 ezret kellett befizetnie Szepesi Richárdnak, a DreamLand Holding Zrt. vezetőjének, hogy használhassa a Tokaj nevet – írja a napi.hu a városi önkormányzat 2018. november 29-i jegyzőkönyve alapján. Szepesi Richárd Grand Hotel Tokaj néven ötcsillagos szállodát és gasztro-élményközpontot…

Van bármi realitása az egységes európai minimálbérnek?

168 Óra Online
-
  19.03.16 17:00 Gazdaság

Lelőjük a poént: semmi. Futurisztikus vágy, amelyhez jelenleg egyetlen feltétel sem adott.

Bezárt az MNB Matolcsy unokatestvérének bankját

168 Óra Online
-
  19.03.14 17:24 GazdaságMNB

Az MNB – tekintettel az ügyfelek érdekeinek védelmére – visszavonta az NHB Bank tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását – közölte a jegybank. 

Matolcsy György díszdoktor lett a Debreceni Egyetemen

Matolcsy György a Debreceni Egyetem (DE) díszdoktora lett, a jegybankelnök csütörtökön az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi egyetemi szenátusi ülésen vette át a doctor honoris causa kitüntetést.

Másfél milliárd forinttal támogatja az Orbán-kormány a szerb infrastruktúra fejlesztését, de jöhet Montenegró, Észak-Ma…

168 Óra Online
-
  19.03.13 10:23 Gazdaság

Jöhet szerződés Montenegróval, Észak-Macedóniával és Albániával is. Miután Itthon már tökélyre fejlesztették az infrastruktúrát.

Szigorúbb illetékszabályokkal korlátoznák a lakások drágulását

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a nemrég ismertetett versenyképességi programjában felvetette az illetékszabályozás szigorítását a befektetési célú lakásvásárlások esetében, mert ez visszafoghatná a lakások drágulását – írta szerdai lapszámában a Magyar Nemzet.

Egy nap alatt győzött a sztrájk az oroszlányi Wescast-gyárban

Bérmegállpodással ért véget a kedd reggel kezdődött, háromnaposra tervezett sztrájk a kipufogó öntvényeket készítő, kínai Wescast Hungary Autóipari Zrt. 1200 fős oroszlányi üzemében - írta közösségi oldalán a Vasas Szakszervezeti Szövetség. A szakszervezet tájékoztatása szerint a munkáltató eredeti béremelési ajánlatának több mint…

Magyarországon a fejlődés is torz, nem az kapja a pénzt, aki a legjobban megérdemli

168 Óra Online
-
  19.03.12 07:35 Gazdaság

Palócz Éva, a Kopint-Tárki Zrt. vezérigazgatója szerint a jelenlegi demotivált közhangulat, a gazdasági környezet ugyanúgy a fejlődés gátja, mint az ismeretek hiánya.

Nem jött be az üzlet, kivonul Magyarországról egy bank

Kivonult Magyarországról a Banco Primus – írja az mfor. A portál cikke szerint a pénzintézet portugál tulajdonosai még karácsony előtt döntöttek erről.