Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 105 hír

Év végére akár 120 milliárd forintra is ugorhat Budapest adóssága

Csak idén több milliárd forint hitelt vettek fel Tarlós Istvánék - írja a Népszava a Budapest eladósodásáról szóló cikkében, amelyből az is kiderül, hogy a főváros költségvetése a korábbi 500 milliárd forintról 300 milliárd alá esett Budapest intézményeinek elvonása után.

Október 31-ig kell elvégezni a kötelező banki adategyeztetést

168 Óra Online
-
  Tegnap 12:55 GazdaságMNB

Október 31-ig kell elvégezni a kötelező banki adategyeztetést - hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti szóvivője az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Kilencmilliárd forintért kármentesítenek Mészáros Lőrincék Tiszavasváriban, szóval pánikra semmi ok

Újabb pályázaton szerepelt sikerrel Mészáros Lőrinc egyik cége - jelentette be az Opus Global a tőzsde honlapján.

A tervezettnél 600 millióval drágábban, 2,5 milliárdért épít gyalogoshidat Székesfehérváron Mészáros Lőrinc öccse, Jáno…

Gyakorlatilag versenytárs nélkül futott be Mészáros János, azaz Mészáros Lőrinc öccsének építőipari vállalkozása a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. (NIF) székesfehérvári tenderén. Így ők építhetnek gyalogos felüljárót a helyi vasútállomás területén – derül ki a csütörtöki uniós közbeszerzési értesítőből, a TED-ből, írja a Népszava.

Hatszázmillió forintért vesznek Audikat és VW-kat Matolcsyék, az MNB felsőbb vezetői 22 milliós kocsikkal furikáznak m…

A Magyar Nemzeti Bank bruttó 601,6 millió forint keretösszegű autóbeszerzési szerződést kötött a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft.-vel – derül ki az uniós közbeszerzési közlönyből.

Hatalmas meglepetés, kiderült, ki bővíti az állatkertet másfél milliárdért Borkai Zsolt városában

Egyedüli ajánlattevőkét a Fodor Építőipari Kft. és a győri Euro Generál Zrt. bővítheti ki a Xantus János Állatkertet, nettó 1 milliárd 547 millió forintért – írja a napi.hu.

Kétmilliárdért végzi az MNB kommunikációs feladatait a Matolcsy-családhoz közeli Száraz István cége

A Matolcsy-család barátja és üzleti partnere, a volt Origo-tulajdonos Száraz István kreatív cége nyert megbízást a jegybank 2019-2020-as kommunikációs feladataira. Az 1,95 milliárdos munkát valódi verseny nélkül nyerte el a Frank Digital, mivel

Fékezni kellene, de Matolcsy György jegybankja inkább padlógázzal hasít az úton a válság felé

168 Óra Online
-
  19.10.16 11:18 Gazdaság

Soha nem látott mértékben veszít értékéből a magyar forint, és nem csak az euróhoz képest. Elvileg nincs nagyobb baj, hiszen a régió valutái általában gyengültek az utóbbi hetekben. A „magyar beteg” mégis speciális helyzetben van. Esetében ugyanis nem csupán arról van szó, hogy hatnak rá a nemzetközi folyamatok, de a kormányzat…

Magyarország milliárdos részvénycsomaggal szállt be az oroszok beruházási bankjába

Összesen 3,3 milliárd forinttal támogatta a szovjet alapítású egykori KGST pénzintézet, a mai nevén Nemzetközi Beruházási Bankot (NBB) a magyar állam – válaszolta Varga Mihály pénzügyminiszter Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők írásbeli kérdésére, minderről a 444 számolt be.

Pár perc alatt 14 milliárdot bukott a választások miatt Mészáros Lőrinc és családja, Tiborcz István is egy vagyont veszte…

Mészáros Lőrinc és családja néhány perc alatt elbukott vagy 14 milliárd forintot hétfőn tőzsdenyitás után. Az Opus Global árfolyama csaknem 8 százalékot esett, a 4iG több mint 2,5 százalékot süllyedt – írja a Napi.hu.

78 milliárd forintot adott eddig az Orbán-kormány a nagyvállalatoknak, Mészáros Lőrinc is elképesztő mennyiségű közp…

A magyar állam már mintegy 78 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyújtott a versenyszféra meghatározó szereplőinek a Nagyvállalati beruházási támogatás (NBT) elnevezésű program keretében, amivel bő 200 milliárd forint értékű fejlesztést és hozzávetőleg 2400 új munkahely létrehozását mozdította elő – írta a Világgazdaság a…

A magyar cégek 60 százalékát sikerrel támadják meg a hackerek

A magyar informatikai szakemberek 67 százaléka az ügyféladatok védelmét tartja a vállalatok előtt álló legkritikusabb kihívásnak - derül ki a Panda Security MTI-hez eljuttatott felméréséből, amely arra is rámutatott: az elmúlt egy évben a válaszadó cégek 60 százalékát érte eredményes kibertámadás. A digitális átalakulás eredményeként a vállalatok…

Szombathely a képtára felújítását is Mészáros Lőrinc vejére bízta

Homlok Zsolt, Mészáros Lőrinc veje szépen arat a szombathelyi uniós forrásból megvalósuló TOP-os pályázatokon. Az idén már a negyedik projekt kivitelezési munkáját nyerte el a vasi fővárosban. Az alapkő-letétel éppen a választások előtt lesz – írja a Magyar Narancs.

Már a külföldi befektetők is tudják, hogy a magyarországi vasútépítésekhez kit kell megbízni

A Rákos-Hatvan vasútvonalat 150 milliárd forintból újítják fel, a nyertes kivitelezőket tavaly márciusban jelentették be. Szokatlan módon nem volt köztük sem a felcsúti milliárdos, Mészáros Lőrinc R-Kord nevű vasútépítő cége, sem veje, Homlok Zsolt hasonló profilú vállalkozása, a Vasútvillamosító Kft. – írja a 24.hu.