Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 175 hír

Betörtek Edvin Marton házába, pont ott volt egy kétmilliárdos hegedű

A hegedűművész, két gyermeke és a felesége is az emeleten aludt, amikor a napokban éjjel betörtek az otthonukba. Még időben felébredt a zajra, így a tolvajok elszeleltek. Szerencsére a családjának nem esett bántódása, ráadásul az őrizetlenül hagyott, hétmillió dolláros (kétmilliárd forint) értékű Stradivari hegedűt sem vették észre a…

Komplett vaddisznócsalád rohangált Farkasréten

Egy olvasója küldött az Indexnek egy videót, amely csütörtök reggel készült Budán. A felvételen az látszik, hogy egy vaddisznócsalád a Farkasréti temetőtől indulva menekült végig a Törökbálinti úton, hol a járdán, hol az úttesten, majd az úton keresztbe is átszaladtak az autók előtt.

Újabb virágkölteményt kapott titkos hódolójától Vajna Tímea, simán megér vagy ötvenezret a csokor

Vajna Tímea az Instagram-sztorijában osztotta meg, hogy egy rejtélyes idegen egy újabb drága, a Bors számítása szerint legalább ötvenezer forint értékű virágcsokrot küldött neki.

Tizenöt kilométeren át cipelt a hátán egy nyolckilós taplót Papp Tímea

168 Óra Online
-
  19.10.16 15:00 Életmód

Van, ami egyszerűen csak kell, és az ember hazaviszi.

Csúzlival lődözték a vadkacsákat a malomárokban az éhes vietnámi vendégmunkások

168 Óra Online
-
  19.10.14 10:40 Életmód

Törvénytelen eszközökkel próbálta néhány, Erdélyben dolgozó vietnami vendégmunkás változatosabbá tenni egyhangú étrendjét: csúzlival vadásztak vadkacsákra. Az eset Szamosújváron történt – írja a Főtér.

Friss gyümölcsöt, zöldséget adnak az üres pillepalackokért hat román városban

168 Óra Online
-
  19.10.13 16:51 Életmód

Eddig két tonna élelmiszert osztottak ki háromezer embernek.

Betört egy ercsi házba, de közben elesett, beverte a fejét, menekülőre fogta, ám a nappaliban szembe jött a lakó

168 Óra Online
-
  19.10.13 15:04 Életmód

Egy ember éjfél után tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy betörtek az ercsi lakásába.

Több medvét is hiába üldöztek szerda éjjel Brassóban

168 Óra Online
-
  19.10.11 22:14 Életmód

Medvebocsokkal sétáló anyamedvét láttak szerdán éjszaka Brassó egyik forgalmas városrészében, a Crișan utcában. A csendőrség reggelig járőrözött a környéken, de nem találkoztak az élelmet kereső állatokkal. 

Egykori modell lett a TV2 új időjósa

168 Óra Online
-
  19.10.11 17:33 ÉletmódTV2

Brockhauser Barbara végzett meteorológusként négy évig volt az M1 időjósa, de most átigazolt a TV2-höz, ahol péntek délután debütál. Hogy a nézőket ne érje teljesen váratlanul az érkezése, a reggeli Mokka adásában is bemutatták.

Almafát ültetett egy budai óvoda kertjébe a százéves Bálint gazda

168 Óra Online
-
  19.10.11 16:39 Életmód

A százéves éves Bálint György, azaz Bálint gazda 100 gyümölcsfa-csemetét ajánlott fel száz óvodának. Az ültetések gyermekműsorral egybekötve szeptember 16-án egy százhalombattai óvodában kezdődtek, és azok idén november első napjaiig és jövő évben márciustól folyamatosan zajlanak.

A kazahok megverték a hazai pályán játszó magyarokat az első Nemzetközi Diplomata Kökpár Kupán

Megrendezte az első nemzetközi Kökpár Diplomata Kupát Az Eurázsiai Összefogásért Alapítvány és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat. Öt magyar és egy kazah kökpár csapat mérte össze erejét Szántódpusztán. A kökpár vagy kökböre ősi lovas csapatjáték, amelyet harcos eleink a közép-ázsiai sztyeppéken játszottak.