Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 148 hír

Lyukóbányára is benézett a bükki medveturista, ráhívták a könnyűlovasságot

A vasárnap hajnali észlelés után hétfőn, a kora reggeli órákban is látták a Miskolcra bekóborló medvét a lyukóvölgyi térségben - közölte az önkormányzat sajtóosztálya az MTI-vel.

Lakatos Márknak Kalán néni jut az eszébe Müller Cecíliáról, akinek nem kéne nyunyókáznia

Müller Cecíliáról elsőként a német kancellár, Angela Merkel öltözködési stílusa jut az ember eszébe: következetesen hasonló darabok, csak a színvilág és az anyaghasználat váltakozik leginkább rajta – mondta az Indexnek a stylist Lakatos Márk 

Koronavírusos tortát kapott egy kedves asszonytól Varga Mihály

„Egy kedves tiszamenti hölgy minden év őszén családi ünnepünk kapcsán pergelt tortát (másnéven grillázstorta) küld, mindig új, más-más formájú alkotással" - lelkendezik Facebook-oldalán Varga Mihály pénzügyminiszter, aki ezúttal ezt a gyönyörűséget kapta a rajongójától: 

Nem vicc: egy medve grasszált Miskolcon, a villamossíneken

Medvét észleltek a Miskolci Önkormányzati Rendészet kamerái vasárnap hajnalban. Az állat éjjel fél egy után nem sokkal tűnt fel az állat a Testvériség utcán, majd a villamossíneken haladt a város felé, később visszafordult a Torontáli utcára, majd 0:49-kor az Őzugró utca felé haladva eltűnt a kamera látószögéből – írja az önkormányzat…

Kezelhetetlen tömeget okozhat Orbán tanácsa

Itthon egyrészt tömeg lehet a sípályákon, a téli turizmus ágazata pedig nagyon megsínyli, ha az emberek Orbánra hallgatnak.

Borzalmas pazarlás folyik, 300 ezer tonna élelmiszert dobunk ki évente

Magyarországon az emberek évente több mint 300 ezer tonna élelmiszert pazarolnak el, a veszteség pénzben kifejezett értéke meghaladja a 170 milliárd forintot, ami egy-egy emberre vetítve 18 000 forint; az élelmiszerpazarlás környezetvédelmi, gazdasági és erkölcsi probléma is - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)…

304 kilós gigatököt mutatott be Martonvásáron a gagyi Zsolt

Tizenegy óriástököt neveztek be a martonvásári a Brunszvik kastély parkjában megrendezett Országos Óriástök Mérő Versenyre.

Tombol a járvány, kézfertőtlenítőt lopott egy bőgőmajom

168 Óra Online
-
  20.10.16 06:32 Életmód

Egy vöröskezű bőgőmajom elcsent egy üveg kézfertőtlenítőt egy turistától Japánban, a Jigokudani Majomparkban.

Szilikonbőrű delfin és robotcápa szórakoztatná a delfináriumok látogatóit

168 Óra Online
-
  20.10.15 17:37 Életmód

A cél, hogy olyan embereket is visszacsalogassanak, akik az élőállatok fogvatartása miatt nem járnak a tematikus parkokba.

„Zsuzsi, Zsuzsi, mutasd a szoknyád..." címmel írt új melódiát Fekete Pákó

168 Óra Online
-
  20.10.14 12:42 Életmód

Fekete Pákó pedig megjelentett egy új számot Zsuzsi, Zsuzsi, mutasd a szoknyád címmel, ami úgy indul, hogy:

Agyonverlek! - mondta vevő a boltban Máriának, akinek lecsúszott a maszkja, mert kicsi a feje

„Alacsonyabb vagyok az át­lagnál, laza volt a fejemen a maszk húzórésze, így az lecsúszott az orrom alá” - kezdte mesélni a Borsnak tanulságos történetét a 64 éves Mária.

Felfüggesztették a japán olimpikont, mert megcsalta a feleségét

A japán sportági szövetség az év végéig felfüggesztette Szeto Daiját, de az olimpiai bronzérmes, négyszeres világbajnok úszó tokiói részvételére nincs hatással az eltiltása.

30 év után bocsánatot kért, és visszaküldte a lopott könyvet egy olvasó a pécsi könyvtárba

A pécsi belvárosi könyvtár interneten tette közzé egy képet, amin a több harminc éve kikölcsönzött könyv és egy levél látható. Az ismeretlen feladó bocsánatot kért, amiért nem juttatta vissza a regényt. Most postán küldte el tulajdonosának – írja az atv.hu.

Széll Tamás is részt vesz az idei Bocuse d'Or Europe zsűrijében

A világ legrangosabb gasztronómiai szakácsversenyének európai döntőjét csütörtökön és pénteken rendezik meg az észtországi Tallinnban.