Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lófasz is volt Hadházynál, amikor odaállt Orbán Viktor elé

Hadházy Ákos hétfőn három táblával zavarta meg Orbán Viktor beszédét az őszi parlamenti ülésszak első napján. Az egyiken, amelyet sikerült is felmutatnia a pulpitus előtt a „Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott” felirat szerepelt, aztán jött a „Stop propaganda, stop korrupció!”, de – írja a 24.hu – volt nála egy harmadik is:

Videón, ahogy Orbán megpróbálja kitépni Hadházy kezéből a táblát, pedig nem is tudja, mi áll rajta

„Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott" feliratú táblát tartott Orbán Viktor felszólalása közben a pulpitus elé ma Hadházy Ákos független képviselő. (Volt nála egy másik tábla is, Stop propaganda, stop korrupció felirattal, de ez nem jutott akkora szerephez).

„Mi vagyunk az országépítők" – Orbán Viktor levelet írt a fideszes polgármestereknek

Levélben fordult a kormánypártok új önkormányzati képviselőihez és polgármestereihez Orbán Viktor levélben fordult a kormánypártok új önkormányzati képviselőihez és polgármestereihez – írja az Origo nyomán a 24.hu. 

„Egymás kezét foghatjuk, de a csók már nem fér bele”

Az intézményen kívül nem tudják elképzelni életüket a fogyatékossággal élő emberek, és bár elégedettek a körülményekkel, nincs is lehetőségük máshol élni, mert erről is a gondnokuk dönt. Most a civil ellenőrzésnek köszönhetően javulhat a lakók életminősége egy fogyatékossággal élő embereket gondozó budapesti otthonban. Az állami…

Az ELTE TTK lemondja a tudományos folyóiratok egy részét, az oktatók pályázataikból fizethetik az előfizetést

Az ELTE Természettudományi Karának oktatói a héten tudták meg, hogy a kari vezetés jövőre már nem fizetne elő egy sor tudományos folyóiratra. Ehelyett a kutatóknak kellene saját pályázati pénzből előfizetni rájuk, ha akarnak – írja a 444.

Bayer Zsolt máris halálra sokkolta az ellenzéki városvezetőket

„Közel tíz éve hallgatjuk, hogy mi vagyunk a »lakájmédia.« Rossz hírem van: mostantól majd megnézzük, hogy ki lesz a lakájmédia. Rossz hírem van: mostantól mi leszünk az ellenzéki média, minden egyes olyan helyen, ahol ők győztek. Más világ jön. Nagyon más világ”

Nem alakulhat meg a Fővárosi Közgyűlés, amíg nem jogerősek a kerületi eredmények

Nem tud megalakulni a Fővárosi Közgyűlés addig, amíg nem emelkednek jogerőre a kerületi polgármester-választások eredményei, mert csak a kerületi eredmények alapján állapítható meg a közgyűlés összetétele.

Mészáros Lőrinc közvetlen közelében fejlődhet az állami földnyilvántartás is

A 4iG Nyrt. végzi a mező- és erdőgazdasági földek digitális nyilvántartási és közigazgatási rendszereinek fejlesztését – írja a 24.hu.

Újabb területet vesznek el Kásler Miklóstól, dúl a háború

Noha az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) vezetőjeként Kásler Miklós hatáskörébe tartozik az egészségügy, a Palkovics László Innovációs és Technológiai Minisztériuma (ITM) már azt sem engedné, hogy a humánminiszternek beleszólása legyen az egészségügyi szakképesítések szervezésébe. Az ITM által kidolgozott és…

Ismét egy vajdasági lovas, Nagy Arnold nyerte a 12. Nemzeti Vágtát Fantázia nevű lován a budapesti Hősök terén

Az idén is Nagy Arnold, Temerin (Szerbia, Vajdaság) lovasa nyerte a Nemzeti Vágta döntőjét Fantázia nevű lován, akárcsak tavaly.

Végre jó lesz valamire az új típusú, chipes személyi igazolvány: MÁV vasúti bérletet érvényesíthetünk vele

Október 21-től a MÁV vasúti bérletei hozzárendelhetők az új típusú - 2016. január 1-től kibocsátott - személyazonosító igazolványhoz, az eSzemélyihez - közölte a MÁV Zrt. vasárnap az MTI-vel.

Átlagosan másfél hónapnyi túlórája van egy rendőrnek a munkaerőhiány miatt

Rengeteg rendőr szerel le mostanában, olyanok is, akik régóta a rendőrségen dolgoznak, és olyanok is, akik csak nemrégen léptek be. Jelentős a munkaerőhiány, sok a túlóra – tudta meg a 24.hu. Az ORFK sem tagadta, hogy vannak gondok, és ezt jelzik a statisztikák is.

Romlott a levegő minősége, Székesfehérváron már veszélyes értéket mértek

Több településen tovább romlott a levegő minősége a magas szálló por tartalom miatt – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ vasárnap az MTI-vel.