Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Karácsony Gergely: A türelmemet, amire nagy szükségem volt a köztévé stúdiójában, a hajléktalanszállón veszítettem el

„A tegnap esti szürreális köztévés beszélgetéssel még nem ért véget a napom. A Máltai Szeretetszolgálat meghívására az általuk üzemeltetett hajléktalanszállókat néztem meg, többek között azt, amit olyan embertársainknak tartanak fenn, akik minden más intézményből kiszorultak” - írta Karácsony Gergely főpolgármester a Facebook-oldalán annak…

Vizsgálja a nemzetiségi ombudsmanhelyettes a gyöngyöspatai eseményeket, fokozódhattak a romaellenes indulatok

Szalayné Sándor Erzsébet nemzetiségi ombudsmanhelyettes vizsgálja az oktatási szegregáció miatt megítélt kártérítésekkel kapcsolatos gyöngyöspatai eseményeket – közölte az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala szerdán az MTI-vel.

MÚOSZ-elnök: Törvényi előírásokat és szakmai normákat is sért a köztévés Karácsony-interjú

Érdemi kérdések feltevése helyett a kormányálláspont sulykolásával tölti az időt a riporter – foglalta össze észrevételeit a köztévének a főpolgármesterrel készült interjújáról a MÚOSZ elnöke.

Bemutatták, kiket jelölnek az Magyar Tudományos Akadémia elnöki posztjára

168 Óra Online
-
  Tegnap 17:01 Belföld

A Magyar Tudományos Akadémia Jelölőbizottságának szerdai ülésen elfogadták a másodlagos jelöltlistát. Ez már csak azoknak a jelölteknek a nevét tartalmazza, akik az MTA 2020. májusi, tisztújító közgyűlésén ténylegesen vállalják az adott poszton történő megmérettetést – írta az Akadémia szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Vitézy Dávid: Hét-tíz év múlva lehet majd utazni az 5-ös metróval

A következő hét év legfontosabb közlekedési beruházása az 5-ös metró, ami egy metrószerű vasút lesz. Vitézy Dávid, a most létrehozott Budapest Fejlesztési Központ frissen kinevezett vezetője azt nyilatkozta az Indexnek, hogy 7–10 év múlva lehet az átadás.

Szujó Zoltán élő adásban kért bocsánatot az M4-en, amiért viharosan, panaszkodva távozott az állami csatornától

Szujó Zoltán sportriporter az M4 Sporthíradójának élő adásában kért bocsánatot korábbi kijelentéseiért a csatorna munkatársaitól – vette észre az Index.

Gödöllőn megnyitotta az ország 90. McDonald's éttermét Orbán kötélbarátjának üzlettársa

Gödöllőn nyílt meg a McDonald's 90. magyarországi étterme, egy 100 négyzetméteres vendégterű, akadálymentesített vendéglátóhely. Ez is hasonló azokhoz az új típusú McDonald's-gyorséttermekhez, amelyeken a rendeléseket egy érintőképernyőn le lehet adni és bankkártyával ki lehet fizetni, ilyenből most 11 van az országban – írja…

Karácsony Gergely benyújtott egy tízmilliárdos számlát az állami kukaholdingnak

Megérkezett az állami kukaholdinghoz, vagyis a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.-hez az a Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt. által kiállított számla, amely a fővárosi szemétszállításért még hátralévő majdnem tízmilliárd forint hátralék kifizetését késleltette – írja az Index.

Legalább 60 ezer forintos béremelést kérnek a győri Audi dolgozói

168 Óra Online
-
  Tegnap 13:57 Belföld

Nemsokára elkezdődnek a tárgyalások az egyik legnagyobb magyarországi üzemnél, a győri Audinál, a szakszervezet pedig nyilvánosságra hozta, mit kérnek a dolgozók.

Az Igazságügyi Minisztérium mindent rendben talált a Bujákon brutálisan összevert édesanya ügyében

Az államigazgatási szervek és a hatóságok minden törvényben előírt kötelezettségüknek eleget tettek. Lényegében ezt közölte az Igazságügyi Minisztérium Orosz Bernadettel, akit novemberben vert meg brutálisan korábbi élettársa, egy volt katona egy bujáki panzióban – írja a 24.hu.

A DK egy működésképtelen pendrive-on kapta meg a felcsúti fociakadémia tao-számláit

Még a végrehajtó cég sem merte kiadni a felcsúti fociakadémia tao-számláit, egy működésképtelen pendrive-ról állítják, hogy azon vannak a kiperelt adatok – írja a Demokratikus Koalíció lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Fürjes Balázs államtitkár szerint is vállalhatatlan volt az M1 Karácsony Gergellyel készített paródia-interjúja

Jó, hogy nem a választás előtt készült az M1 interjúja Karácsony Gergellyel, különben több ellenzéki, kevesebb fideszes polgármester és képviselő lenne, érthetően – reagált Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár a Twitter-oldalán a köztévé kedd esti, gyakorlatilag paródiába hajló produkciójára,…

A szülők alig fele kapott tájékoztatást a beiskolázásról az óvodákban, csak napjaik maradtak intézkedni

Az új beiskolázási szabályok szerint idén már csak azok a gyermekek maradhatnak 6 éves koruk után az óvodában, akiknek szülei január 31-éig kérvényt nyújtanak be az Oktatási Hivatalhoz, és a hivatal megadja az engedélyt – hívja fel e figyelmet a hvg.hu.

Vízszennyezés miatt megbírságolták a Mátrai Erőművet

Egy rendkívüli eljárás során vízszennyezési bírságot szabott ki a Mátrai Erőműre a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, miután az erőmű üzemeltetésében lévő Őzse-völgyi ipari víztározóból kibocsátott szennyezés kárt okozott a befogadó felszíni vizekben –derül ki a hvg.hu cikkéből.