Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Budapest ellenzéki polgármesterei közös nyilatkozatban tiltakoznak az önkormányzatokat érintő súlyos megszorítások …

A főváros ellenzéki polgármesterei szerint elfogadhatatlan az, hogy a kormány elvonja az önkormányzatok gépjárműadóból befolyó bevételét a szombaton ismertetett járványügyi akcióterv részeként. A 24.hu által szemlézett, 14 kerületi vezető által jegyzett közlemény szerint ez a lépés

Összesen 69 kézfertőtlenítőt küldtek laborba tesztelésre Magyarországon, két termék teljesen használhatatlannak bizo…

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) Élelmiszer és Vegyipari Laboratóriuma összesen 69 féle kézfertőtlenítőt, antibakteriális szappant, folyékony szappant és tusfürdőt, felületfertőtlenítőt ellenőrzött.

MSZP: az oligarchák kimaradtak a járványügyi közteherviselésből

Az MSZP a kormány által szombaton bejelentett koronavírus-járvánnyal összefüggő intézkedéseinél markánsan baloldalibb gazdaságélénkítő csomagot javasol  – mondta Kunhalmi Ágnes, a szocialisták országgyűlési képviselője szombaton, a Facebookon közvetített online sajtótájékoztatón – írja a hvg.hu.

Kormányinfó: Naponta 4000 ember veszti el a munkáját Magyaroszágon, de Orbán Viktor jól van

Még a nyár elején megkapják az egyészségügyi dolgozók azt a bruttó félmillió forintot, amelyet Orbán Viktor csütörtökön az állami ádióban megígért.  A védőnők 20 százalékos béremelést kapnak – tudtuk meg a mai kormányinfón Gulyás Gergelytől.

Pártokat, bankokat, áruházakat és önkormányzatokat is keményen megsarcol a kormány, hogy feltöltse a járványügyi al…

A koronavírus-járvány elleni védekezési alapba 663 milliárd forintot biztosít a kormány, abba be kell fizetni az idei párttámogatások 50 százalékát, a multinacionális láncokat terhelő kereskedelmi adót, a pénzügyi szektor hozzájárulását és a gépjárműadó önkormányzatoknak járó részét - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton…

Operatív Törzs: a magánemberek számára is elérhető koronavírus-tesztek egy része nem megbízható

Szombaton ismét megtartotta online sajtótájékoztatóját az Operatív Törzs, közelebbről Müller Cecília országos tisztifőorvos és Lakatos Tibor ezredes.

Az Uzsoki Utcai Kórház főnővére Bódi Guszti élő Facebook-adása alatt jelentette be, hogy koronavírusos, pedig kollégái…

Bódi Guszti mulatós zenész és családja élő adásban jelentkezett be szerda este a Facebookon, egy tíz és fél perces élőt csináltak, amely részeként egy percig tapsolnak az egészségügyi dolgozók kitartó munkája elismeréseként - írta az Index. A főnővér pedig azt írta a közvetítés alá:

Mészáros Lőrinc is ráérzett az igényekre, csak úgy ontja a kézfertőlenítéshez szükséges alkoholt a Viresol nevű cége

Előrehozott szállodai fejlesztésekkel, a járvány miatt megváltozott piaci igényeket kielégítő termékek gyártásával, működésének optimalizálásával reagál a koronavírus-járvány okozta gazdasági helyzetre a Mészátos Lőrinc-féle  Opus Global Nyrt. – mondta el a tőzsdei társaság vezérigazgatója, Gál Miklós beszélt a Trend FM-nek.

Hat halott és 55 újabb beteg hazánkban egy nap alatt a koronavírus-járvány következtében

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 678 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 6 krónikus beteg, közülük öten 77 év felettiek. 58 főre emelkedett a gyógyultak száma is.

Helikopterrel hoztak haza Boszniából egy koronavírus-fertőzött magyar katonát, egy másik honvéd tesztje negatív lett

A Magyar Honvédség egyik helikoptere kedden hazaszállított két katonát a boszniai Butmirból. A Honvédelmi Minisztérium oldala, a honvedelem.hu szerint kiderült, az egyikük igazoltan koronavírussal fertőzött, a másik katonánál a gyanú merült fel, de az elvégzett vizsgálatok szerint ez alaptalannak bizonyult - írta a hvg.hu.

Öten lettek koronavírus-fertőzöttek egy budapesti idősotthonban, további 13-an mutatnak fertőzésgyanús tüneteket

Sajnos megtörtént az, amitől mindannyian tartottunk: 5 idősotthonban élő embert fertőzött meg a koronavírus, további 13 lakó mutat a betegségre utaló tüneteket - jelentette be Facebook-oldalán Karácsony Gergely.

Az összes felhalmozott ételt ellopták Aranka házából, egy zacskó tésztát se hagytak a tolvajok a szerencsétlen asszony…

168 Óra Online
-
  20.04.03 19:18 Belföld

Kirámolták az étellel megrakott hűtőládámat is! – panaszolta a Ripostnak a Hevesi megyei Átányban élő, 52 éves Szántai Kis Csabáné Aranka.

Remek hír a friss munkanélkülieknek: az Agrárminisztérium szerint a mezőgazdaságban bőven akad tennivaló

Sokan válnak munkanélkülivé a koronavírus-járvány miatt, az agráriumban viszont éppen munkaerőhiány van. Az Agrárminisztérium meglátta a lehetőséget, és indított egy munkakereső portált.