Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Olyan szél volt Bélkirálymezőn, hogy felkapott egy idős asszonyt, aztán úgy földhöz vágta, hogy törésekkel vitték kórhá…

Felkapott a tornádó egy helybéli idős asszonyt vasárnap este Bélkirálymezőn, és néhány méter után a földhöz vágta úgy, hogy végtagsérülésekkel kellett kórházba szállítani.

Baranyi Krisztina mögé állt be Puzsér Róbert is Ferencvárosban

Az ellenzéki kerületi megállapodások értelmében az egykori LMP-s, jelenleg független képviselőként dolgozó Jancsó Andreát indítanák ellenzéki pártok, azonban a Fidesszel szembeni legesélyesebbnek tartott jelölt mégis Baranyi Krisztina, az Együtt egykori, jelenleg független képviselője.

Már nem Szanyi Tibor az MSZP alelnöke, egy hajszálra került a kizárástól

Visszahívta MSZP-alelnöki tisztségéből a párt országos etikai és egyeztető bizottsága Szanyi Tibort - írja a szocialista párt keddi közleménye.

Van egy fideszes képviselő, aki kilenc év alatt egyszer kért szót a Parlamentben, de akkor is véletlenül

Öt miniszter és 21 képviselő egyetlen egyszer sem szólalt fel az Országgyűlésben az elmúlt fél évben, közülük 17 fideszes – derül ki az RTL Klub gyűjtéséből.

Visszafordíthatatlan fejlődés a XIII. kerületben, amely senkit nem hagyott magára

A Lendületben a XIII. kerület című programot – amely az önkormányzat 2015-2019 közötti középtávú céljait, feladatait tartalmazza – a képviselő-testület a napokban értékelte. Egyhangú szavazással megállapította, hogy a program teljesítette vállalásait. Az önkormányzat mindvégig érezhette a kerületiek bizalmát, együtt gondolkodott és munkálkodott…

Akkorát fejlődött 2010 óta a MÁV, hogy ma már csak 1-2 órát késnek a balatoni vonatok

Műszaki hiba miatt jelentős késésekre kell számítani a székesfehérvári és a balatoni vasútvonalakon - közölte a Mávinform kedden az MTI-vel.

Ötmilliárdot ad az Orbán-kormány idén szociális tüzifára, kérdés, hogy hány embernek nem jut majd belőle

Ötmilliárd forintot biztosít idén a kormány a szociális célú tüzelőanyag-programra - mondta el a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Megtalálták az elveszett rendőrségi pendrive-ot, végig a szolgálati autóban volt

Megtalálták azt az elveszettnek hitt rendőrség pendrive-ot, amely a Budapesti Rendőr-főkapitányság összes munkatársának személyes adatait tartalmazta. Az adathordozó az azt „elvesztő” munkatárs által kizárólagosan használt autóban maradt – írja a police.hu. 

Magyarországon még mindig az egyik legalacsonyabb a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatási aránya

Az elmúlt 8 évben jelentősen nőtt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatási rátája, ugyanis ez az arány a 2011-ben mért 18 százalékról idén 35 százalék körüli szintre emelkedett a Trenkwalder Recruitment Kft. becslése szerint. Mégis további ösztönzőkre van szükség, mivel 

11 ember felmondott egy káposztásmegyeri óvodában, miután új vezetőt neveztek ki az intézmény élére

Összesen tizenegyen mondtak fel az év végeztével a káposztásmegyeri Bőrfestő Óvodában – értesült az Újpesti Hírmondó egy volt dolgozótól. Olyan pedagógusok hagyták ott az óvodát, akik már az óvoda alakulása óta ott dolgoztak, alapítói voltak. Két mesterpedagógus is távozott, ami nagy érvágást jelent az intézménynek.

Felpörgették a végrehajtást, csak májusban 852 kilakoltatást hajtottak végre Magyarországon

Felpörögtek a végrehajtások, csak májusban 852 alkalommal történt ingatlannal kapcsolatos végrehajtás – írja az atv.hu.

Napi száz hecchívást kap a telefonos lelki elsősegély-szolgálat, a telefonálók zaklatják is az ügyelőket

Egyre nagyobb problémát jelentenek az úgynevezett hecchívások a lelki elsősegély-szolgálatnál, ezekből akár napi százat is kapnak a szakemberek – mondta Dudás Erika, a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének alelnöke kedd reggel az M1 aktuális csatorna és a Kossuth Rádió közös műsorában.