Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Pokoli erdőtűz tombolt egy horvát üdülőparadicsomban, elképesztő tűzvihar keletkezett

Egyelőre tisztázatlan okokból erdőtűz ütött ki a horvátországi Pag szigetén. A Novaljában található, rendkívül népszerű Zrce strandról és környékéről több mint tízezer embert kellett kimenekíteni – írja a Blikk.

Holtan találtak egy idős asszonyt egy budapesti orvosi rendelő mosdójában

Holtan találtak egy 68 éves asszonyt Budapesten a XVI. kerületben a Csömöri úti orvosi rendelő mosdójában – értesült a Népszava.

56 éves debreceni redőnyös gyilkolt le féltucat fecskefiókát Túrkeve főterén

Egy túrkevei kerékpáros vette észre június 29-én délután az útra hullott madárfiókát. Ahogy leszállt a bringáról, az út melletti füves területen további kis fiókákat talált, amelyek közül hat elpusztult, a túlélőket más fecskék fészkeibe heyezték el a a Hortobágyi Nemzeti Park természetvédelmi őrei.

Nyelvvizsga-bizonyítványt hamisíttatott magának a magyar olimpikon

A férfi élsportolóként a Pécsi Tudományegyetemben végzett 2010-ben, a diplomáját azonban nem tudta átvenni, ugyanis nyelvvizsgával nem rendelkezett.

Egy kukkoló ölhette meg a Krétán holtan talált amerikai tudóst

Szexuális indíttatásból, egy kukkoló ölhette meg a görögországi Kréta szigetén egy világháborús bunkerban holtan talált 60 éves amerikai tudóst, Suzanne Eaton molekuláris biológust – értesültek görög hírportálok rendőrségi forrásból. Az információt hivatalosan még nem erősítették meg. 

250 métert zuhant és szörnyethalt egy magyar hegymászó a Magas-Tátrában

Lezuhant és meghalt egy magyarországi hegymászó a Magas-Tátrában. A baleset a szlovákiai Kolova völgyben történt hétfőn este 7 óra előtt – írja az Új Szó.

Valószínűleg kiengedte a kéziféket a mozgássérült férfi, aki megfulladt a Dunába gurult autóban

Vasárnap a nagymarosi révnél a Dunába gurult egy autó, a benne ülő mozgássérült férfi megfulladt. Az elhunyt férfi testvére szerint öccse engedte ki a kéziféket az autóban, amíg ő ételt rendelt. A férfi a Blikknek és a Borsnak beszélt a tragédiáról.

Kínozzák és megerőszakolják a menekülteket, a vádlottak padján bűnsegédként az Európai Unió

Június elejétől az Európai Unió bűnsegédként vádlottja egy olyan pernek, amelyet az emberiesség ellen folytatólagosan elkövetett bűncselekmény ügyében indítottak a hágai Nemzetközi Bíróságon.

Hazaárulás miatt őrizetbe vettek egy orosz tudóst, aki a szovjet nukleáris meghajtású műholdak okozta veszélyekre figy…

Őrizetbe vettek Oroszországban hétfőn egy tudóst, aki néhány hónapja arra figyelmeztetett, hogy a szovjet időből származó, nukleáris meghajtású műholdak komoly veszélyt jelentenek az űrhajózásra - írja az MTI. 

Baseballütőkkel, botokkal és járdakövekkel támadtak meg egy önkormányzati képviselőt Berzétén

Saját háza előtt vert meg brutálisan 15 dühös lakos egy önkormányzati képviselőt a szlovákiai Berzéte községben - írja a Paraméter.

Sosem derült volna ki, hogy a két dunaújvárosi fiatal speedezett, de éppen a térfigyelő kamera alatt csinálták

A dunaújvárosi rendőrök befejezték a kábítószer birtoklása miatt egy 23 éves és egy 19 éves helyi férfivel szemben folytatott ügy vizsgálatát - olvasható a police.hu-n.

Nem a 36 éve eltűnt lány csontjait találták meg a vatikáni temetőben, miután feltúrták két hercegnő sírját

Emanuela Orlandinak 1983-ban, egy zeneóra után veszett nyoma, de eddig az összes nyom hamisnak bizonyult a több évtizedes rejtélyben.

Ausztráliában élő újvidéki teniszedző családjába rohant bele Varasdnál a BMW-s ámokfutó

A horvátországi balesetben súlyos sérüléseket szenvedett magyar család Ausztráliában él, a férfi azonban magyar származású, ő és kisfia is kettős állampolgár. Mivel a családnak Magyarországon nincs autója, egyik barátjuktól kértek kölcsön egy járművet Budapesten – írta a 24.hu.

Tizenhárom év után szabadult az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja

Ma hajnalban négy órakor feltételesen, de elhagyhatta a börtönt az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja, ifjabb H. Dezső – írja a Blikk.