Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elkezdődött az új-zélandi terrortámadás áldozatainak a temetése

Öt nappal az új-zélandi Christchurch két mecsetében elkövetett terrorcselekmény után az áldozatok rokonai szerdán megkezdhették meggyilkolt szeretteik temetését, miközben az ország miniszterelnöke ismét arra szólított fel, hogy inkább az ötven halálos áldozatra emlékezzenek, mint az őket meggyilkoló, fehér felsőbbrendűséget hirdető…

Nyolc hónap letöltendő börtönt kapott a mohácsi férfi, aki baltával verte agyon a kutyáit

A Mohácsi Járásbíróság jogerősen 8 hónap börtönre ítélte, és 2 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától azt a mohácsi férfit, aki baltával verte agyon a kutyáit tavaly áprilisban. Az állatkínzónak a 253 ezer forintos bűnügyi költséget is ki kell fizetnie.

Ciprus és Németország sem fogadta be Ahmed H.-t, május 18-ig Magyarországon marad

Még Magyarországon tartózkodik a terrorizmus miatt elítélt és Magyarországról kiutasított Ahmed H. A Nyírbátori Járásbíróság újabb két hónappal, május 18-ig meghosszabbította a szír férfi idegenrendészeti őrizetét – írja a Magyar Hírlap a Nyíregyházi Törvényszék tájékoztatása alapján.

Holttestet találtak egy híd alatt Szombathelyen

168 Óra Online
-
  19.03.19 16:56 Baleset-bűnügy

Valószínűleg egy hajléktalan férfiét.

Hat év fegyházra ítéltek egy kábítószer-kereskedőt

Hat év fegyházra ítélte B. J. vádlottat kábítószer-kereskedelem miatt a Budapest Környéki Törvényszék kedden kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletével - tudatta a bíróság közleményben.

Letartóztatták az újszülöttje megölésével gyanúsított sárkeresztúri nőt

Egy hónapra elrendelte a bíróság kedden annak a sárkeresztúri nőnek a letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy szombat hajnalban a Fejér megyei Zichyújfalun megfojtotta életképes újszülöttjét - tájékoztatta a Székesfehérvári Törvényszék az MTI-t.

Öt felnőtt sétált el a véresre vert nádudvari lány mellett, de senki sem segített neki

Újabb részlet derült ki a Nádudvaron, társai által brutálisan megvert tinilány ügyében. A Blikk információi szerint a két bántalmazó lány a verés előtt elvette Valéria tárcáját és öt szál cigarettát és a videót rögzítő másik fiatalt azzal tartották rettegésben, hogy ha leteszi a kamerát, őt is megverik.

Ötmilliót kap az államtól olaszliszkai lincselő, az összeg Szögi Lajos családjának mehet

Az illemhellyel, a meleg víz hiányával és a szellőztetéssel volt elégedetlen a börtönben az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja és ötmillió forintos kártalanítást kapott a magyar államtól – írja a Bors.

Öngyilkos lett Alan Krueger, Barack Obama volt gazdasági főtanácsadója

Elhunyt Alan Krueger közgazdász, a Princeton egyetem professzora, Barack Obama volt elnök gazdasági főtanácsadója - közölte hétfőn munkahelye, a Princeton Egyetem. A családja által közzétett külön nyilatkozat szerint Krueger a hét végén saját kezével vetett véget életének.

Elfogták az utrechti lövöldözés harmadik gyanúsítottját

Egy harmadik gyanúsítottat is őrizetbe vett a holland rendőrség hétfőn este az Utrecht városában egy villamoson történt, három halálos áldozatot követelő lövöldözés nyomán – jelentették a holland médiumok.

158 évet kapott a gyermekorvos, aki évtizedeken át molesztált kisfiúkat és kislányokat

1998-ban röppentek fel az első vádak, de a kisváros akkor még egy emberként megvédte. Legfiatalabb áldozata egy kéthetes csecsemő volt.

Balhé tört ki a Ryanair járatán, két részeg utas verekedett össze, egyikük kiharapott egy darabot a másik orrából

168 Óra Online
-
  19.03.18 17:51 Baleset-bűnügy

A Skynews információi szerint a Ryanair Glasgowból Tenerifére tartó járatán tört ki balhé, amikor két ittas utas összeverekedett.

Már 200 halálos áldozata van az Idai ciklonnak

Az Idai ciklon romba döntötte a második legnagyobb mozambiki várost, a tengerparti Beirát és környékét, és a forgószélnek több mint 200 halálos áldozata van Mozambikban, Malawiban és Zimbabwéban - közölte hétfőn a Vöröskereszt és Vörös Félhold Társaságok Nemzetközi Szövetsége (IFCR), valamint egy zimbabwei kormánytisztviselő.