Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 184 hír

Zenei vállalkozást indítanál? Kezdd itt!

zene.hu
-
 Ma 10:24Zene

Élete egy pontján sok ember felteszi magának a kérdést: „Alkalmazott legyek, vagy vállalkozó?” 

The Last of Us-folytatást teasel a zeneszerző?

Gamekapocs
-
 Ma 10:00Gaming

Az idei The Game Awards díjátadón a Naughty Dog legújabb játéka, a The Last of Us: Part II is jelölve lett a legjobb zene kategóriában, aminek örömére a zeneszerző a köszönetmondó tweetjében egy könnyen félreérthető kijelentést tett.

Zenék a nagyvilágból – Kutumba: Himalayan Highlands – világzenéről szubjektíven

Ekultura
-
 Ma 10:00Kultúra

Múlt héten írtam a mordvin Merema csoportról, akiknek elsődleges célja a népi hagyományok kutatása, megőrzése és megismertetése a világgal. Nos, hasonló szellemben alakították meg 2004-ben...

12 váratlan zenei együttműködés, amelyre senki sem számított

Starity
-
 Tegnap 19:50Zene

Eminem és Dido, a BTS és Sia, vagy esetleg Taylor Swift és B.o.B is csinált együtt zenét.

Csapás volt ez az év az Omegának: a közelmúltban elhunyt tagokra, barátokra emlékszik megható videóval a zenekar

Blikk
-
 Tegnap 16:16Zene

Az Omega Facebook-oldalán tette közzé egy régi és emlékezetes koncert felvételt, a zenekar elhunyt tagjaira emlékezve.

Tarolt a fiatalok körében ez a két zenekar

Metropol
-
 Tegnap 16:15Bulvár

A Tankcsapda a legismertebb, a Bagossy Brothers Company a legkedveltebb magyar zenekar a fiatalok körében, a rádiózás pedig kezd kimenni a divatból: már csak háttérzene - derült ki egy friss kutatásból.

Ők tízen kapták a Junior Prima Díjat zeneművészet kategóriában

Idén is tíz fiatal tehetség vehette át a Junior Prima Díjat zeneművészet kategóriában csütörtökön, a járvány miatt online közvetített díjátadón. Az idei díjazottak között van Berecz Mihály zongoraművész, Fürjes Anna Csenge operaénekes, Hotzi Mátyás gordonkaművész, Kecskés D. Balázs zeneszerző, Láposi Dániel ütőhangszeres művész, zeneszerző,…

Búcsúznak a zenésztársak Balázs Fecótól

A zenészlegenda csütörtök este hunyt el. Halálát koronavírus-fertőzés okozta. Balázs Fecót 13 napig kezelték kórházban, de nem tudták megmenteni az életét. Zenésztársai szerint igazi legenda volt, ám ezt soha nem éreztette, a pályatársakkal mindig alázatosan és szerényen viselkedett. A Kossuth- és Liszt Ferenc- díjas zenész 69 éves volt.

Az Lgt legjobb számai „csíkosítva” – Itt a Csík Zenekar új lemeze

Fidelio
-
 Tegnap 14:00Zene

A Locomotiv Gt előtt tiszteleg A dal a miénk című új lemezével a Csík Zenekar. A rockszámok népzenei ihletésű átdolgozásairól is ismert együttes friss albumán közreműködött Presser Gábor, Karácsony János és Kovács Kati.

Ma este ismét szobakoncertekkel várnak kedvenc underground zenészeink

kultura.hu
-
 Tegnap 13:52Zene

Visszatér az Ötödik Emelet Fesztivál Insta-fesztje – szombaton Jónás Vera, Vaghy, a The Devil’s Trade, Kolibri és a The Pontiac is zenél nekünk.

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM

A zeneművészet legtehetségesebb fiatal képviselői tizenharmadik alkalommal vehették át a Junior Prima Díj magyar zeneművészet kategóriájának elismeréseit. Az MVM Zrt. idén is tíz hazai tehetséget díjazott.

Elhunyt Terényi Ede erdélyi magyar zeneszerző

Fidelio
-
 Tegnap 12:15ZeneRománia

Elhunyt 85 éves korában Terényi Ede Erkel Ferenc-díjas romániai magyar zeneszerző, zenetudós, aki az egyik legjátszottabb alkotónak számít az erdélyi magyar zeneszerzők között.

Gyerünk, csináljuk meg Malcolmért! Az Ac/Dc zenészei az új lemezről

Koncert.hu
-
 Tegnap 11:57Zene

A zenekarral készült interjúval a Sony örvendeztetett meg minket, köszi. Mi ilyen hosszú interjút nem nagyon szoktunk közölni, gondoltuk, majd meghúzzuk egy kicsit, de az elolvasása után rájöttünk: minden szava kincs és minden szava őszinte és a zenéről szól – mint az AC/DC. Javasoljuk az átlag netes olvasási idő megnövelését!