Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Újra megrendezik a leány kosárlabdautánpótlás-tornát Zalakaroson

Zaol
-
  Tegnap 20:00 Sport

A Kanizsa Diákkosárlabda Klub idén immár 27. alkalommal rendezi meg ezekben a napokban a fürdővárosban a Zalakaros-kupa leány kosárlabdautánpótlás-tornát.

Megmagyarázhatatlan rejtély: egy éjszaka alatt eltűnt a víz a zalakarosi termáltóból

Blikk
-
  Tegnap 18:37 Belföld

Hitetlenkedve álltak a helybéliek egy évvel ezelőtt, hiszen megmagyarázhatatlan rejtély történt Zalakaroson: egyetlen éjszaka alatt eltűnt a víz a zalakarosi termáltóból, és senki sem tudta pontosan, mi történhetett. Most a mintegy másfél hektáros felületű, jellemzően 180-280 centiméter mélységű tó újra visszanyerte régi formáját.

Feltöltötték a kiszáradt zalakarosi termáltavat

24
-
  Tegnap 18:22 Utazás

Kijavították a hibát és feltöltötték a festői szépségű tavat.

Visszatöltötték a vizet a zalakarosi termáltóba

A tóban élő mocsári növényeket egy helyre gyűjtötték és vízzel árasztották el, hogy addig se pusztuljanak el.

Visszatöltötték a vizet a félmilliárdból létrehozott, majd elszivárgott zalakarosi termáltó helyére

Tavaly májusban jelentette be a Zalakaros Termáltó és Ökopark, hogy a zalakarosi termáltó vízelvezető rendszerének meghibásodása miatt elszivárgott hajnalban a tóban lévő víz. Az MTI-ben megjelent képek szerint kijavították a hibát, és megkezdték a meder feltöltését. A fényképek szerint a termáltó tanösvényén már vidáman sétálgató…

Visszatöltötték az elszivárgott vizet a zalakarosi termáltóba

hírbalaton
-
  19.08.20 13:19 Belföld

Tavaly májusban tűnt el a víz a zalakarosi mesterséges termáltóból, a víz alatti vezetékrendszer meghibásodása miatt. A helyreállítás elhúzódott, de az MTI korábbi és friss fotóin jól látható a munkák eredménye. Zalakaros polgármestere korábban a Kanizsa TV Híradójának azt mondta, a helyreállítás azért csak most tavasszal indulhatott el, mert előbb

Friss fotók a Zalakarosi Termáltóról

Aki Zalakaroson jár, annak érdemes felkeresnie a termáltavat, hiszen ismét feltöltötték vízzel. Mutatunk pár friss fotót a tóról.

Megkezdték a zalakarosi termáltó feltöltését

A tóból az alatta húzódó vízelvezető rendszer sérülése miatt elfolyt a víz. A hibát kijavították, megkezdték a meder feltöltését. Varga György fotói.

Visszatöltötték a vizet a zalakarosi termáltóba

444
-
  19.08.20 12:50 Színes

A tóból ugyanis tavaly eltűnt a víz.

Megkezdték a zalakarosi termáltó feltöltését

A zalakarosi termáltó 2019. augusztus 19-én. A tóból az alatta húzódó vízelvezető rendszer sérülése miatt 2018 májusában elfolyt a víz. A hibát kijavították, megkezdték a meder feltöltését. (Fotók: MTI/Varga György) Műszaki hiba miatt tűnhetett el a víz a zalakarosi termáltóból A feltételezések szerint a tómeder alatt lévő, a gyógyfürdő vizét elvez

Zalakaros Kupa huszonhetedszer

Kanizsa Újság
-
  19.08.19 14:42 Sport

Huszonhetedik alkalommal rendezik meg a Zalakaros Kupát. Idén huszonhárom leány utánpótláscsapat méri össze tudását a közel egy hetes tornán, a fürdővárosban.

Nyárikonyha égett Zalakaroson

A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat. Kigyulladt egy nyárikonyha Zalakaroson, a Diófa utcában. A tűzesethez a zalakarosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az oltás során egy gázpalackot is kihoztak az épületből.

Nyárikonyha égett Zalakaroson

A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat. Kigyulladt egy nyárikonyha Zalakaroson, a Diófa utcában. A tűzesethez a zalakarosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az oltás során egy gázpalackot is kihoztak az épületből.

Gyalogost ütöttek el Zalakaroson

Dél-Zala Press
-
  19.08.18 08:28 Baleset-bűnügy

Gyalogosan közlekedett egy felgyői férfi szombaton 10 óra 40 perckor Zalakaroson, a Termál út nyugati oldalán lévő kerékpárúton a Bodahegyi út irányába. Az Európa park és Termál út kereszteződésénél a kerékpárútról az úttestre lépett, amikor az arra közlekedő Chevrolet személyautó elütötte. A baleset során a gyalogos – az elsődleges orvosi…