Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

Tömegverekedés volt Zalaegerszegen a Zte – Kispest meccs előtt!

OLKT
-
  Tegnap 18:53 Vélemény

Költőzi túlzás lenne azt állítani, hogy jóban van egymással a Zte és a Kispest tábora. Ennek ma újabb bizonyítéka volt, méghozzá Zalaegerszegen, ahol a két focicsapat egyébként 17 órától mérkőzik meg egymással, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti. Ám volt egy másik találkozó is, ami nemrég ért véget. Az...

160 fős tömegverekedés volt Zalaegerszegen

Népszava
-
  Tegnap 18:28 Sport

A helyi és a kispesti fociultrák mentek egymásnak.

Tömegverekedést rendeztek a kispesti ultrák Zalaegerszegen

444
-
  Tegnap 17:13 Sport

Élvonalbeli magyar futball: az utcán ütötték egymást a lakók döbbenetére.

Videón, ahogy összecsaptak az ultrák Zalaegerszegen, hatalmas tömegverekedés lett az utcán

Komoly utcai harc volt Zalaegerszegen a ZTE és a Budapest Honvéd ultrái között szombaton. Tegnap délután játszott a két csapat NB I-es labdarúgó mérkőzést, azt megelőzően csapott össze a két tábor – írja az Index.

Az utcán verekedtek össze a Zalaegerszeg és a Honvéd szurkolói

Ha már a pályán nem történnek látványos dolgok, csináltak maguknak egy kis izgalmat. Durva jeleneteket rögzített valaki Zalaegerszegen: a nyílt utcán esett egymásnak a hazai és a honvédos tábor, utóbbi a zetéseket utáló szombathelyiekkel kiegészülve. Az ustawkának is nevezett, előre leszervezett bunyóban 100-160 huligán vett részt.…

NB I: Szurkolói tömegverekedés Zalaegerszegen, Kukoc egy rendezőbe kötött bele - videó, részletek

A zalaegerszegiek támadtak, de a kispestiek elüldözték őket, míg a lefújás után a Honvéd színeit képviselő Tonci Kukoc került összetűzésbe egy rendezővel.

Videókon a zalaegerszegi és a kispesti szurkolók összecsapása

A ZTE – Budapest Honvéd mérkőzés előtt a két tábor szurkolói közül többen úgy döntöttek, hogy rendeznek egy rendkívüli találkozót.

Majdnem összeütközött két vonatszerelvény egy 35 éves, zalaegerszegi nő figyelmetlensége miatt

Éber vasutas-kollégái azonban megakadályozták a vonatok összeütközését.

Nb I: sokat hibázott a Honvéd, de nyerni tudott Zalaegerszegen

NSO
-
  19.10.19 18:54 FociBudapest Honvéd

Egy góllal jobbnak bizonyult a Budapest Honvéd a házigazda Zalaegerszegnél, a kispestieknek belefért az is, hogy Amadou Moutari a hajrában néhány  percen belül három ziccert is elszórakozott.

Nyugdíjasokat láttak vendégül Zalaegerszegen

Zaol
-
  19.10.19 11:30 Megyei

Az idősek világnapja alkalmából, és a megyeszékhelyen számos programot magában foglaló idősek hónapja részeként pénteken több helyen tartottak ünnepi rendezvényt.

Karate – A hevesieknek Zalaegerszegen nem, de Salgótarjánban sikerült érmet szerezniük

Hevesi Hírportál
-
  19.10.19 07:43 Megyei

Október elején két versenyen is bizonyíthattak a hevesi karatékák. Először Zalaegerszegen jártak a Kawasoe kupán, majd a Hajnal Miklós Emlékversenyen, az V. Palóc Kupán vettek részt. Zalaegerszegen szlovén, ukrán és magyar karatékák indultak. 18 egyesület, 5 stílusszövetségéből, majd’ 200 nevezéssel. Sajnos, a hevesieknek nem sikerült…

Köszöntötték az új rezidenseket Zalaegerszegen

Zaol
-
  19.10.19 07:00 Megyei

Öt új rezidenst köszöntött pénteken a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban dr. Halász Gabriella főigazgató, valamint dr. Gasztonyi Beáta tudományos és oktatási orvos-igazgató helyettes

Haditornát tartottak a nyugdíjasoknak Zalaegerszegen

Zaol
-
  19.10.19 07:00 Megyei

A megye több részéről érkeztek nyugdíjasklubok tagjai pénteken a volt laktanya udvarára, ahol az „Életet az Éveknek” Zala Megyei Szövetsége és a Zalaegerszegi Honvédklub Egyesület szervezésében harmadik alkalommal tartották meg délután a haditorna programot.

Köbtexesek találkája Zalaegerszegen

Zaol
-
  19.10.18 16:00 Megyei

Áprilisban múlt 10 éve, hogy megszűnt a Köbtex helyi üzeme, volt dolgozói a minap a vorhotai szabadidőközpontban találkoztak.