Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 77 hír

Street Food Weekend Zalaegerszegen: utcakaja kultúrával körítve

Zaol
-
  Ma 07:00 Megyei

A jövő hétvégén, május 31-e péntektől június 2-a vasárnap estig tart a harmadik Street Food Weekend, ami ezúttal nemcsak gasztronómiai, hanem művészeti élvezeteket is kínál majd az érdeklődőknek.

Felújított átkötő, parkolóbővítés Zalaegerszegen: bejáráson tekintették meg őket

Zaol
-
  Ma 07:00 Megyei

A város északi részén több útszakaszon valósult meg, illetve zajlik felújítás, melyeket szerdán bejáráson tekintett meg Balaicz Zoltán polgármester és Sümegi László, a terület önkormányzati képviselője.

Művészeti és gasztronómiai fesztivál lesz Zalaegerszegen

Csaknem félszáz művészeti, irodalmi és zenei programmal, valamint változatos gasztronómia kínálattal várják a Z'Art művészeti fesztivál és a Street Food Weekend elnevezésű programsorozat látogatóit május 31. és június 2. között Zalaegerszeg belvárosában.

Digitalizációs előadások és zalaegerszegi tesztpályabejárás a Factory Experience-n

Átadták a ZalaZone, a világon egyedülálló járműipari tesztpálya első ütemét, ahol a járművek dinamikai képességei mellett önvezető technológiákat, 5G hálózatot tesztelhetnek és fejleszthetnek a cégek, de okosváros is épül. Május 30-ai konferenciánkon a digitalizációs előadások mellett ezt is megnézheti!

Egész Európának hasznos a zalaegerszegi tesztpálya

A zalaegerszegi járműipari tesztpálya globális versenybe kapcsolja be Európát, hozzájárul a magyar kutató-fejlesztő tevékenységek bővüléséhez és munkahelyeket teremt – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára.

Ásványok és rajzok tárlata nyílt Zalaegerszegen

Zaol
-
  Tegnap 07:00 Megyei

Rajzok és fotók tárlata nyílt meg kedden a Magyar Olaj- és Gázipari Múzeum szabadtéri kiállítási helyszínén.

Mihovics József harmadik könyvét mutatták be Zalaegerszegen

Zaol
-
  Tegnap 07:00 Megyei

Nyugállományba vonult kollégánk, Mihovics József harmadik kötetét a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban mutatták be kedden.

Orbán: Zalaegerszeg felkerült az autóipar európai térképére

Nagy jelentőségűnek nevezte, hogy az építkezés és a kutatási tevékenység egyszerre zajlik, és az első ütem gyakorlatilag önálló beruházásnak tekinthető.

Itt van az ítélet: ennyit kapott a feleségét megerőszakoló zalaegerszegi férfi

Zalaegerszeg – Két év börtön, négy évre felfüggesztve – ezt mondta ki a bíróság annak a tófeji férfinak az ügyében, aki megerőszakolta feleségét. A nő az eset után beadta a válókeresetet.

Kutatóközpont épül a zalaegerszegi járműipari tesztpálya mellett

Gyártástrend
-
  19.05.21 16:45 Tudomány

Várhatóan júliusra elkészül a zalaegerszegi járműipari tesztpálya szomszédságában az a magánberuházásként, 700 millió forintos költséggel épülő kutatóközpont, ahol 135 embernek adnak majd munkát.

Globális versenybe kapcsolja be Európát a zalaegerszegi tesztpálya

A létesítmény hozzájárul a magyar kutató-fejlesztő tevékenységek bővüléséhez és munkahelyeket teremt.

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Zalaegerszegen

Zaol
-
  19.05.21 13:45 Baleset-bűnügy

Baleset történt Zalaegerszegen a kaszaházi híd Zala utcai hídfőjénél kedden a déli órákban.

Globális versenybe kapcsolja be Európát a zalaegerszegi járműipari tesztpálya

A zalaegerszegi járműipari tesztpálya globális versenybe kapcsolja be Európát, hozzájárul a magyar kutató-fejlesztő tevékenységek bővüléséhez és munkahelyeket teremt - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.

Globális versenybe kapcsolja be Európát a zalaegerszegi járműipari tesztpálya

A 45 milliárd forintból megvalósuló tesztpálya Európa legnagyobb innovációs kutató-fejlesztő infrastruktúrája – ismertette György László.