Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 115 hír

Viharos szél miatt adtak ki figyelmeztetést Zala megyére

Markáns hidegfront érkezik viharos széllel, kiadós csapadékkal – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében. Keddre a viharos szél miatt másodfokú figyelmeztetéseket is kiadtak. A magasabb hegyekben akár 10-20 centiméteres hótakaró is kialakulhat.

Balaicz Zoltán közölte a legfrissebb zalaegerszegi járványügyi adatokat

Zaol
-
 Ma 19:34Megyei

A polgármester hétfői közleményét változtatás nélkül közöljük!

Idegenben a zalai csapatok a tekézők Szuperligájában

Zaol
-
 Ma 19:24Sport

A tekézők Szuperligájában mindkét zalai csapat idegenben szerepelt az elmúlt hétvégén. A ZTK-FMVas férfi csapata biztosan nyert, a ZTE-ZÁÉV női együttese viszont nagy küzdelemben kikapott.

Enyhén csökkent a koronavírus örökítőanyaga a zalaegerszegi szennyvízben

Országos átlagban stagnál a vírus örökítőanyagának mennyisége a szennyvízben, de vannak városok, ahol csökkenést, és van, ahol emelkedést látnak – mondta hétfőn az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján Müller Cecília országos tiszti főorvos.

Többen aggódnak a zalaegerszegi Platán sor cicájáért

Zaol
-
 Ma 16:00Megyei

Aki járt már a zalaegerszegi Platán soron, bizonyára belebotlott már a kedves cirmos lánycicába.

Kinyitottak egy zalaegerszegi diszkót, ahol 25 főt talált a rendőrség

Liner
-
 Ma 14:05Életmód

A jelenlegi súlyos vírushelyzet ellenére is vannak, akik komolyabb szabályszegéseket követnek el, és nemrég ismét valami hasonló történt.

Elkezdődött egy zalaegerszegi önkormányzati intézmény ellenőrzése

ÁSZ
-
 Ma 14:00Gazdaság

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Vásárcsarnok Gazdálkodási Szervezetnél megkezdődött a belső kontrollrendszer egyes elemeire vonatkozó 2019. évi kockázatalapú ellenőrzés. Az ellenőrzés célja annak megállapítása, hogy a helyi önkormányzat irányítása alá tartozó költségvetési szerv a belső kontrollrendszere egyes elemeit…

Éljen a vadkovász! – Tanácsok Dobos Gábortól, a Zalaco szakértőjétől, akinek több mint 30 éve szenvedélye a kenyérs…

Mint minden nagyszerű dolog, az otthoni kenyérsütés főszereplője, a vadkovász is törődést igényel. Ilyenkor amatőr mikrobiologusként arra törekszünk, hogy természetes erjesztéssel létrehozott vadkovászunkat életben tartsuk. Hogyan készítsünk kovászt, és mit kell tennünk, hogy jó egészségben maradhasson?

Köszöntse az édesanyákat a Zalai Hírlapon keresztül!

Zaol
-
 Ma 09:10Megyei

Május első vasárnapján az édesanyák, nagymamák előtt tisztelgünk, mert mindannyian megérdemlik szeretetünket, tiszteletünket, megbecsülésünket. Bár fontos, hogy az év minden egyes napján értékeljük, és megbecsüljük őket, anyák napján mégis jobban kifejezhetjük hálánkat, amiért felneveltek, gondoskodtak rólunk, egyengették utunkat és…

91 új fertőzöttet regisztráltak hétfőre Zalában

Zaol
-
 Ma 09:01Megyei

Mutatjuk a hétfői megyei adatokat!

Ez a zalai kisközség nyerte el a Haladó kerékpárosbarát település címet

A bicajos életmód elfogadottságáért tett erőfeszítései elismeréseként elnyerte a Haladó kerékpárosbarát település címet a zalai kisközség. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által megítélt titulust egy éven keresztül viselheti a település.

Mentsen életeket! Itt adhat vért Zalában

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

Ezeken a zalai településeken segíthet véradásával április 12-18. között.

Kedden ismét megrendezik a zalaegerszegi kirakodóvásárt

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

A Vásárcsarnok arról tájékoztatta a kereskedőket és a vevőket, hogy amennyiben 2021. április 13-ig nem lesz egyéb szigorítás a járványveszély miatt, akkor a zalaegerszegi kirakodóvásárt az érvényben lévő szabályok betartásával megrendezik kedden.

Amikor megdobban a szív – Ági, Gergő és Zalán története

Vannak, akikkel csak úgy megtörténik. Mások nem ilyen szerencsések. Ági és Gergő kisfia a kilencedik lombikeljárás után született.