Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 128 hír

Bognár György: llyen rossz futballmeccset nagyon ritkán látok

A Paks vezetőedzője, Bognár György kritikusan beszélt csapata teljesítményéről a DVTK elleni, győztes OTP Bank Liga-mérkőzést követően.

Gyula Tv Híradó 2021. 01. 25.

Témák: – Gyulán idén elmaradtak a közös programok, Sarkadon viszont ha rövidített formában is, de megtartották az ökumenikus imahetet. Az idei ökumenikus imahét fő gondolata a lelki megerősödés körül forgott. – Kisebb mértékben nőtt az elmúlt napokban a Békés megyei koronavírus fertőzöttek száma. – A jelenlegi járványügyi…

Matolcsy György: Magyarország három háborút vívott 2020-ban

A magyar járványkezelés a nyugati országok élvonalában volt tavaly.

Matolcsy György szerint több állami beruházással sikeresebb lett volna a válságkezelés Magyarországon

A jegybankelnök úgy értékeli, hogy elérhettünk volna jobb teljesítményt is 2020-ban.

Matolcsy György: nem tudtunk kanyarban előzni

A jegybankelnök szerint a járvány alatt elérhettünk volna jobb teljesítményt, teljesen új, gyorsított, központosított és azonnali visszajelzésekkel működő állami beruházási modellre van szükség.

Matolcsy György: kudarc volt az állami beruházásbővítés, de még több év van a kanyarban előzésre

Ismét értékelte Matolcsy György jegybankelnök a 2020-as évet a járvány- és a válságkezelés sikeressége szemszögéből, amelynek apropója az, hogy megfogalmazása szerint „A kanyar hosszabb és a terep nehezebb, mint elsőre tűnt”. Hétfői írásában megállapította, hogy míg „a járvány elleni harc sikeres volt 2020-ban”’, addig „a beruházások,…

Matolcsy György: a kanyar hosszabb, a terep nehezebb

A járvány elleni harc sikeres volt 2020-ban, a gazdasági hadviselés azonban vegyes eredményt hozott – vélekedett a Magyar Nemzeti Bank elnöke.

Matolcsy György: a kanyar hosszabb, a terep nehezebb

A járvány elleni harc sikeres volt 2020-ban, a gazdasági hadviselés azonban vegyes eredményt hozott – vélekedett a Magyar Nemzeti Bank elnöke.

Matolcsy György: Elmaradt a bravúr, nem tudtunk kanyarban előzni

Az MNB elnöke szerint elérhettünk volna jobb teljesítményt, ha képesek lettünk volna ötödével emelni az állami beruházások szintjét.

Matolcsy György: Bízzunk Rejtő Jenőben

Szerinte az állami beruházások szintjén ment el a válságkezelés sikere, ezért teljesen új állami beruházási modellt sürgetett.

Ismét hallatott magáról a CÖF: Soros Györgytől féltik az Európai Uniót

A CÖF-CÖKA szerint az amerikai elnökválasztás bizonyítja, hogy a balliberális oldal a világon mindenhol előre megírt forgatókönyv szerint dolgozik.

Matolcsy György: Kanyarban előzni 2.0

Miért is ne összegeznénk a 2020-as év tényeit és tanulságait a "kanyarban való előzés" tükrében?

Bereményi Géza 75, komolyan gondolja politikai karrierjét Gődény György – megjelent a hétfői Pesti Hírlap!

A Pesti Hírlap hétfő délután megjelenő számát ajánljuk kedves olvasóink figyelmébe. „Hőbörgőkre semmi szükség” – mondja lapunknak adott interjújában a ma 75 éves Bereményi Géza Kossuth- és József Attila-díjas író, Balázs Béla-díjas filmrendező, akivel egyebek mellett a jó önéletrajzíró ismérveiről, az ifjúkoron túli „másik életről” és Cseh…

Tanulmánykötetbe foglalták a belgyógyászat történetét Gyulán

Beol
-
 Ma 12:06Belföld

Egészen a középkortól kezdve foglalja össze a gyulai egészségügy történetét az a kötet, amit a tavalyi évben adtak ki a Magyar Belgyógyász Társaság Dél-magyarországi Decentruma megalakulásának 50. évfordulója alkalmából.