Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Tóth Andi valójában nem is Zámbó Jimmy rokona?

Zámbó Árpy reagált Tóth Andi kijelentéseire.

Tóth Andi valóban Zámbó Jimmy rokona lenne? Itt a válasz!

Tóth Andi Zámbó Jimmy rokona lenne? Erről a meglepő összefüggésről beszélt a fiatal énekesnő néhány nappal ezelőtt, azóta pedig milliók kíváncsiak rá, hogy valóban fűzi-e rokoni szál Andit a királyhoz?

Bejelentette Zámbó Krisztián, ennek vége: "el kell engedni"

Blikk Rúzs
-
 21.05.04 09:36Bulvár

Közösen hozták meg a nehéz döntést, de elmondta miért.

Jimmy Carternél volt látogatóban Joe Biden

Jimmy Carter jelenleg a legidősebb élő, korábbi elnöke az Egyesült Államoknak.

Elképesztő: nem kell a Zámbó családnak Tóth Andi, tagadják a rokonságot vele

Tóth Andi pár napja azt állította az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, hogy ő Zámbó Jimmy rokon. A meglepő kijelentést a Zámbó család cáfolta. Erről a meglepő összefüggésről beszélt a fiatal énekesnő néhány nappal ezelőtt, azóta pedig milliók kíváncsiak rá, hogy valóban fűzi-e rokoni szál Andit a királyhoz? Zámbó Árpy szerint erre…

Nagy döntést hozott Zámbó Krisztián

Blikk
-
 21.05.07 19:40Bulvár

Zámbó Krisztián válaszolt a Blikk kérdéseire.

Zámbó Árpy elmondta, tényleg rokonságban állnak-e Tóth Andival

A Blikk már korábban beszámolt arról, hogy az egykori X-Faktoros énekesnője, Tóth Andi közeli rokonságban lehet a Zámbó családdal.

Fokozódik a helyzet, Zámbó Árpy ezt gondolja Tóth Andiról

Arról is beszélt, hogy mennyi esély van a köztük lévő rokoni kapcsolatra. Árpy még az édesanyja véleményét is kikérte az üggyel kapcsolatban.

Zámbó Árpy tévékamerák előtt közölte: ezt gondolja Tóth Andiról

Az énekesnő Hajdú Péter műsorában beszélt arról, hogy apai ágon rokonságban áll Zámbó Jimmyvel. Az elhunyt énekes családja szerint azonban szó sincs erről.

Ezért kezdett életmódváltásba Zámbó Krisztián

Nap Mint Nap - Online Magazin A legendás énekes gyermeke, Zámbó Krisztián évekkel ezelőtt került a médiaérdeklődés középpontjába, amikor elindult az egyik tehetségkutató műsorban. Azóta pedig folyamatosan kapja a felkéréseket zenei és egyéb projektek kapcsán, az elmúlt időszakban inkább a televízióban láthattuk, ahol…