Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 39 hír

Minden vihar után kisüt az áldott nap - így Böjte Csaba

A ferences rendi szerzetes azt szeretné, hogy önmagunkat erősítsük meg hitünkben.

Idén lett 10 éves a Viharsziget című film: 7 izgalmas titok, amit eddig nem tudtál Leonardo DiCaprio filmjéről

Joy
-
  20.04.04 19:34 Film

A Viharsziget egyike azoknak a filmeknek, amiket másodszor talán még érdekesebb megnézni, mint elsőre. Ha pedig elolvasod az alábbi meglepő tényeket róla, harmadszorra is látni akarod!

Viharos gyorsaság: Infektológiai Klinikát építenek és önkénteseket keresnek Szegeden

HVG
-
  20.04.03 17:25 Gazdaság

Szeptemberben indulhat az infektológiai központ építése, az önkénteseket, akik a járványhelyzetben beszállnának az esetleges csúcshelyzet kezelésében, most keresik az egyetemen.

Ezt a 8K-s filmet látva azonnal felcsapnánk viharvadásznak

Roadster
-
  20.04.03 10:00 Színes

Nem tudjuk, hol lőtték ezeket a felvételeket – valószínűleg Arizonában –, de ebben az esetben nem is ez a lényeg, hanem a hangulat, a zene, és a fekete-fehérre fényelt képkockák összessége.

Szerdán indult a viharjelzés a Balatonon

Balaton.hu
-
  20.04.02 09:10 Utazás

Április elsején működésbe lépett a balatoni viharjelző rendszer, ami október végéig lesz majd üzemben. 36 stabil, 15 mobil és 3 vízi fényjelző készülék továbbítja a meteorológiai jeleket, amelyeket 11 mérőállomás detektál az egész tó körül. A riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) adja ki a Siófoki Viharjelző Obszervatóriumban mért id

Indul a viharjelzés a tavainkon

Április elsején elindul a viharjelzőrendszer a magyarországi tavakon.

Elindult a viharjelzés a Velencei-tavon

Április elsején elindul a viharjelzőrendszer a magyarországi tavakon.

Viharos gyorsasággal emeltek óriási szükségkórházakat Londonban és Milánóban is

HVG
-
  20.04.01 14:00 Külföld

Néhány nap alatt raktak össze szükségkórházakat a két európai nagyvárosban.

Balaton - Mostantól hét hónapon át újra működik a viharjelzés

Balatontipp
-
  20.04.01 10:28 Utazás

Április elsején elindult és október végéig üzemel a viharjelzőrendszer a Balatonon, a Velencei-, a Fertő- és a Tisza-tavon - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kedden az MTI-t.

A brit középkor történelmi viharairól, Thomas Becket haláláról is mesélnek a svájci gleccserekbe zárt légbuborékok

A jég rétegei magukba zárva őrzik az évszázadokkal ezelőtti levegő szennyezettségének nyomait. Brit kutatók a svájci-olasz Alpok egy gleccserének jegét vizsgálva találtak értékes adatokat a korabeli brit életmódról és a történelem viharairól.

Indul a viharjelzés a Balatonnál és más tavaknál április elsején

Veol
-
  20.04.01 09:18 Időjárás

Indul a viharjelzés a Balatonon, a Velencei- és a Tisza-tavon április elsején, közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) és a Balatoni Vízi rendészeti Rendőrkapitányság.

Elindult a viharjelzés a Balatonon

Április elsején elindul és október végéig üzemel a viharjelzőrendszer a Balatonon, a Velencei-, a Fertő- és a Tisza-tavon – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Indul a balatoni viharjelzés

Ma indul és október végéig üzemel a viharjelzőrendszer a Balatonon és az ország további három nagy taván. A viharjelzéseket a Balaton körül harminchat stabil, a kiemelt strandokon még tizenöt mobil fényjelző és három tóközepi viharjelző továbbítja. A riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat (Omsz) adja ki a Siófoki Viharjelző…

Szerdán indul a viharjelzés az ország nagy tavain

Április elsején elindul és október végéig üzemel a viharjelzőrendszer a Balatonon, a Velencei-, a Fertő- és a Tisza-tavon – tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kedden. A

Április 1-én indul a tavi viharjelzési szezon

2020. április 1-jétől elindul a tavi viharjelzési szezon, amely október 31-ig tart. A tavi viharjelzéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) adja ki. A Balaton viharjelzési szempontból három medencére tagolt: a Keszthelytől Badacsonyig tartó nyugati, a Badacsonytól Tihanyig tartó középső és a tihanyi szorostól keletre lévő keleti medencére