Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 54 hír

2020 - Az Xbox Live júniusi Gold játékok listája

Gamepod
-
  Ma 11:00 Gaming

A következő hónapban többek között a Sine Mora-t és a Shantae-t kapjuk meg.

Konzolokra tart a Warhammer 40K: Mechanicus

Gamekapocs
-
  Ma 09:00 Gaming

A Bulwark Studios körökre osztott taktikai játéka 2018 novemberében jelent meg PC-n, de hamarosan Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is irányítás alá vehetjük az Adeptus Mechanicus techpapjait.

Íme, az Xbox Games with Gold júniusi kínálata – Az egyik játékban még az emberiséget is pusztíthatjuk

IGN
-
  Tegnap 19:36 Gaming

Könnyed nyári szórakozás Már megint elérkeztünk a hónap végére, ami azt jelenti, hogy az Xbox Games with Gold-előfizetők is megtudhatják, mi-mindent kapnak júniusban.

Itt vannak a júniusi Games With Gold játékok, de sokan nem fognak örülni

Game Channel
-
  Tegnap 19:16 Gaming

A Games With Gold kapcsán rendszerint elvárás a közönség részéről, hogy durrantsanak el benne ilyen-olyan tripla-A játékokat, számukra viszont a júniusi kínálat nagyon vérszegény lesz, hiszen konkrétan nagyobb cím nélkül jön a következő hónap. Az Xbox One-os fronton két olyan játék található, ami talán sokaknak nem is mond ...

Sokak által várt játékkal bővült az Xbox Game Pass

Liner
-
  Tegnap 18:20 Infotech

Az Xbox-tulajdonosok számára ismét van egy jó hírünk, ugyanis a méltán népszerű előfizetői szolgáltatáshoz most egy vadonatúj game érkezett, amelyet teljesen ingyen játszhatunk.

Ezt a 4 játékot hozza ajándékba júniusban az Xbox Live Gold

GameStar
-
  Tegnap 18:00 Gaming

Pörgős akció, fanyar humor és nyugalmas beszélgetések egyaránt várnak azokra, akik kipróbálják az Xbox előfizetése mellé járó címeket.

A No Man's Sky hamarosan az Xbox Game Pass kínálatában is elérhetővé válik

GameStar
-
  Tegnap 16:40 Gaming

Xbox One-on és PC-n is pörgethetik a Hello Games remek űrbéli kalandját azok, akik előfizetnek a Game Passre.

A Series X hamarosan előrendelhető lesz az Xbox Store webáruházból

Liner
-
  Tegnap 16:39 Infotech

Elég érdekes információkra lehettek figyelmesek a Microsoft spanyol felhasználói, ugyanis nemrég bekerült a hivatalos kínálatba a vadonatúj next-gen konzol is.

Meghátrált a PlatinumGames vezetője a next-gen konzolos kommentje után

theGeek
-
  Tegnap 15:11 Gaming

„Többé-kevésbé ugyanaz”, mint a PlayStation 4 és az Xbox One, mondta korábban Atsushi Inaba (Astral Chain, Nier Automata, Okami) a PlayStation 5-ről és az Xbox Series X-ről – most kifejtette részletesebben. Még tavaly azt mondta a PlatinumGames vezetője, hogy a két next-gen konzol nem nagyon döntötte le a lábáról, és szerinte többé-kevésbé…

A No Man's Sky is bekerül az Xbox Game Pass-be

Hamarosan nagyon olcsón felfedezhetjük a világűr végtelen tájait a No Man's Skyban. A hánytatott sorsú játék ugyanis nemsokára bekerül az Xbox Game Pass for PC által nyújtott könyvtárba.

A No Man's Sky is bekerül az Xbox Game Passbe

Hamarosan nagyon olcsón felfedezhetjük a világűr végtelen tájait a No Man's Skyban. A hánytatott sorsú játék ugyanis nemsokára bekerül az Xbox Game Pass for PC által nyújtott könyvtárba.

Sherlock Holmes: Chapter One: cross-gen eredettörténet a Frogwares-től

theGeek
-
  Tegnap 14:06 Gaming

A nyomozó ezúttal fiatalabb lesz, és egyszerre két generáción is megtalálhatjuk majd az ukrán fejlesztők játékát. A Frogwares a saját weboldalán jelentette be, hogy gőzerővel dolgoznak a következő játékukon, ami ismét egy Sherlock Holmes-alkotás lesz. Ennek teljes címe Sherlock Holmes: Chapter One, és a PlayStation 5, Xbox Series X páros…

Bemutatkozott a Sherlock Holmes: Chapter One, már újgenerációs konzolokra is jön a nyomozós kaland

Tovább folytatja a Sherlock Holmes-sorozatot a Frogwares, akik újabb nyomozásra invitálnak minket a legendás detektív oldalán, noha erre csak valamikor jövőre kerülhet majd sor PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X-en. A különleges címet kapott Sherlock Holmes: Chapter One egy újabb sztoriközpontú kaland lesz, ...