Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 29 hír

Retró kvíz: mennyire emlékszel a Windows XP-re?

PCWorld
-
 Tegnap 19:00Infotech

Nyugalom, nem fog az összes retró kvízünk az operációs rendszerekről szólni, de a Windows 95 és Windows 98 után a Windows XP-t már nem lett volna szívünk kihagyni.

Frissítsen, remek új funkciók érkeztek a Windows böngészőjébe

Függőlegesen elhelyezhető fülek, gyorsabb indulás, jobb keresés a Bing motorral – ilyesmikkel bővítette a Microsoft az Edge böngészőt.

Átformálás előtt a Windows 10

IT Business
-
 Tegnap 08:29Infotech

A megjelenése óta eltelt évek során nem nagyon változott a Windows 10 operációs rendszer kinézete, most viszont jön egy kis optikai tuning.

Új ikonok és apróságok a Windows 10 Sun Valley frissítésben

Már 4 éve annak, hogy a Microsoft beharangozta nekünk a Fluent Design nevű koncepciót, megjelenést a Windows 10 alá, mostanáig váratott magára az egész, viszont belső források szerint a Windows 10 Sun Valley frissítésben óriási lesz az előrelépés ez ügyben.A tesztelők felé már ki is gördült a legelső változat, melyben eszközöltek néhány…

Új ikonok érkeznek a Windows 10-be, de más újítás is várható

A Microsoft néhány éve leplezte le úgynevezett Fluent Design stílusnyelvét. Ebbe illeszkedve születtek meg a Windows 10 át-, illetve újradolgozott rendszerikonjai is, amelyek hamarosan minden számítógépre megérkeznek.

Új ikonokat fog kapni következő kiadásában a Windows 10

PC Fórum
-
 21.03.05 11:00Infotech

A Microsoft a héten elérhetővé tette a Windows 10 az év vége felé várt frissítésének egy újabb kiadását, ami több látványos változást hoz a korábbiakhoz képest. Ezek között van az is, hogy ebben a Start menü, a Gépház, de még az ablakok vezérlői is az eddigiektől eltérő ikonokkal jelennek meg.

Elkezdett lecsapni a rendőrség az olcsó Windows kulcsokat vásárlókra Németországban

PC Fórum
-
 21.03.05 07:00Infotech

Kellemetlen időszaknak néznek elébe Németországban azok a felhasználók, akik az elmúlt évek során a neten fellelhető számos, minimum kétes forrás valamelyikéből az eredeti ár töredékéért vettek Windows vagy Office telepítőkulcsokat. Az ottani rendőrség ugyanis a jelek szerint egy nagyszabású akciósorozat keretében elkezdett lecsapni…

Új rendszerikonokkal kezdi meg a Microsoft a Windows 10 modernizálását

Androgeek
-
 21.03.04 15:30Infotech

A Microsoft elkezdi korszerűsíteni a Windows 10 néhány alapvető részét az operációs rendszerben elérhető rendszerikonok fejlesztésével, ami bár első blikkre nem tűnik nagy dolognak, de előrevetíti a hamarosan esedékes modernizálást. A Windows 10 új előzetes verziója a héten jelenik meg a tesztelők számára, és olyan rendszer

Nőnapi szoftver akciók: Windows 10 + Office 2019 együtt bomba áron

NapiDroid
-
 21.03.03 18:20Mobiltech

A nőnap alkalmából friss szoftver akciókat hirdetett a GoDeal24 csapata, így most szinte filléres áron lehet Windows 10-hez jutni, ha pedig Office 2019-cel együtt veszed meg csomagban az operációs rendszert, akkor már 10 ezer Ft alatt megkapod a kettőt együtt. A Godeal24 nőnapi szoftver leárazást tart, amelynek keretein belül akár 62%-os…

Jön a Samsung új csúcsprocesszora, a Windows 10-es laptopokba is beletennék

HVG
-
 21.03.03 17:03InfotechSamsung

A legfrissebb hírek szerint 2021 harmadik negyedévében debütálhat az Exynos 2200-as processzor, emellett pedig két másik chipet is készít a Samsung.

Hamarosan bejelenthetik az „új Windowst"

24.hu
-
 21.03.03 13:38Infotech

Na de kérdés, hogy melyik lesz az új.

Microsoft-igazgató: Jön a "következő generációs Windows"

A Microsoft egyik legfontosabb embere is megerősítette, hogy készül valami a cég háza táján, aminek az oprendszerekhez van köze.

Rejtélyes, "új generációs Windows" kiadására készül a Microsoft

A Microsoft a hét elején közölte, hogy hamarosan Windows operációs rendszer családja egy, a korábbiaktól jelentős mértékben eltérő, továbbfejlesztett változatának kiadására készül. A cég a "következő generációs Windows"-ról idei Ignite konferenciáján beszélt - de szinte semmit sem volt hajlandó elárulni róla.

Hamarosan leleplezhetik az „új Windowst”

PCWorld
-
 21.03.03 06:53Infotech

Egy friss jelentés szerint a Microsoft nagyszabású tavaszi eseményt tervez, ahol fontos hírekkel szolgálnak majd a Windows 10 kapcsán.

Rendőrök vizsgálódnak az olcsó Windows 10-kulcsokat vásárlóknál?

IT Business
-
 21.03.02 18:48Infotech

Egy helyi hírportál a hatóságok által egyelőre nem megerősített értesülései szerint a német rendőrség megkeresett olyan felhasználókat, akik pár eurórért vásárolt termékkulccsal aktiválták Windows 10 operációs rendszerüket.