Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 72 hír

Gyönyör József, a kisebbségi lét megpróbáltatásait kutató elfeledett jogtudós

Száz esztendővel ezelőtt ezen a napon született az Ipolysághoz mintegy tizenöt kilométerre fekvő Szalatnya községben Gyönyör József közíró, jogász, jogtörténész.  Gyönyör József az elsők egyike volt, aki már a hatvanas évek végén a felvidéki magyarság második világháború utáni hontalanságának időszakáról, a magyar közösségek…

Börtönbejárás Mindszenty József bíboros emlékére

HírTV
-
  Tegnap 17:29 Vélemény

Mindszenty József bíboros életéről és rabságban töltött éveiről is hallattak újat, akik ellátogattak az egykori Conti utcai börtön bejárására.

Ijesztő világot festett le nekünk a múltról Bátori József

Feol
-
  Tegnap 15:30 Megyei

Egy ötvenhatos tragikus történet tanúi lehettek az olvasók augusztus 8-án, amikor a Fejér Megyei Hírlapban megtudhatták, hogy élt egy kereskedő és agrárszakértő ember, Megyeri Sándor, aki 1956 októberében élelmet szállított a pesti srácoknak.

Dante: Pokol – Gyabronka József monodrámával jelentkezik a FILC-ben

Színház.online
-
  Tegnap 14:48 Színpad

Október 24-én 19 órakor a FILCben, azaz Fischer Iván Lakásszínházában debütál Gyabronka József monodrámája, a Dante: Pokol.

Fiatalok verekedtek és késeltek Józsefvárosban bajban a jó közbiztonság

Ismét balhé volt Budapesten. Ismét közterületen,  és ismét fiatalok keménykedtek, igen brutális módon. Öten vertek és késeltek meg egy férfit Józsefvárosban. Aggasztó hír ez a közbiztonság szempontjából sajnos.   A Budapesti Rendőr-főkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt indított…

Öten egy ellen: megütöttek és megkéseltek egy férfit Józsefvárosban, a rendőrök segítséget kérnek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen – írja a police.hu. Felvétel készült a 4-es 6-os villamoson A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2020. október 9-én 22 óra 45 perc körül a VIII. kerületben, a Rákóczi téri metró a

Brutális támadás Józsefvárosban, videó az elkövetőkről

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt keresnek a rendőrök öt fiatalembert.

Tabló, videó készült a józsefvárosi garázdákról

Ököllel ütöttek, megkéseltek egy férfit, de felvette őket a biztonsági kamera.

Öten egy ellen – a józsefvárosi rendőrök keresik a garázda társaság tagjait

Öten egy ellen – a józsefvárosi rendőrök keresik a garázda társaság tagjait Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 10. 24., szo - 10:00 A gyanú szerint egy férfit megütöttek és késsel meg is sebezték.

Üzenet a Fidesz-árváknak Pálinkás József pártja?

Népszava
-
  Tegnap 08:00 Belföld

A Méltányosság Politikaelemző Műhely elemzője szerint Pálinkásnak kétségtelenül van tekintélye a jobboldali értelmiség előtt, de az sem zárható ki, hogy az ÚVNP végül Bokros Lajos egykori, csak egy szűk rétegek megszólítani képes pártja, a MoMa sorsára jut.

Miért nem szavaz a jobboldal Pálinkás Józsefre?

Magyar Hírlap
-
  Tegnap 04:32 Vélemény

Pálinkás József nem az első és valószínűleg nem is az utolsó „szabadelvű-konzervatív” közszereplő, aki a Fideszt vagy annak holdudvarát elhagyva miniszterelnök-jelöltnek jelentkezik az ellenzéki szivárványkoalíció élére.

Elhunyt Varga József, a zalai kosárlabdaélet egyik meghatározó alakja

Zaol
-
  20.10.23 20:49 Sport

86 éves korában elhunyt Varga József, a zalai kosárlabdaélet egyik meghatározó alakja, akit mint élvonalbeli játékvezetőt országosan is sokan ismertek és tiszteltek.

„Trauma és gyász” – Ifj. Richter József nyilatkozata a szadai szafaripark elefántjainak pusztulásáról

Blikk
-
  20.10.23 15:20 Bulvár

Mint írtuk, borzalmas tragédia érte a Magyar Nemzeti Cirkusz által működtetett szadai szafariparkot: elhunyt két elefántjuk, Mambo (37) és Betty (35). Az eset körülményei tisztázatlanok. Most lapunknak megszólalt ifj. Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója.