Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Így lehet pihentő a wellness hétvégéd

Ridikül
-
  Tegnap 16:16 Színes

A téli hosszú hétvégéken sokan a wellness programokkal kapcsolódnak ki. Ahhoz, hogy valóban nyugodt és feltöltő legyen a pihenés, nem árt egy-két aranyszabályt ismerni és alkalmazni is.

Megérkezett a Jobbik elnökválasztására a wellnesskirály ózdi polgármester

Mandiner
-
  20.01.25 12:55 Belföld

Az Informátor stábja Janiczak Dávidot faggatta a Bástya elvtársi fürdőzésről.

Politika helyett spirituális wellness

A megkérdezett hívek 14 százaléka szerint az egyházak veszélyt jelentenek az országra. Máté-Tóth András teológus, valláskutató egy eddig nem publikált felmérésről nyilatkozott.

Szaunamesterek versenyeznek a hétvégén a siófoki wellnessfürdőben

LikeBalaton
-
  20.01.24 15:27 Megyei

Január 25-26. között rendezik meg a Harvia-Saunabau VIII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság második fordulóját Siófokon, a Galerius Élményfürdő és Wellness Központban. 22 szaunamester méri össze erejét a Balaton-parti létesítményben, miközben a vendégek a szauna-show műfajának legkülönbözőbb előadásait élvezhetik.

Wellness, ami elvesz

Hetek
-
  20.01.23 10:24 Életmód

Ha tudtam volna, amikor felkértek e cikk megírására, hogy addigra már hozzászólás-lavinává terebélyesedett a Schobert Norbi (a későbbiekben csak Norbi) megnyilatkozása nyomán kialakult médiavisszhang, akkor nem biztos, hogy elvállalom, de a dolog tényleg bosszantó, és a hév kötelez.