Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

A Kárpát-medencei Wass Albert felolvasó maratonhoz csatlakoztak a naszvadiak is

ma7.sk
-
 21.03.03 14:49Könyv

A felolvasó maraton egy világszerte, több helyszínen zajló szépirodalmi ünnep, amely minden évben, február utolsó hétvégéjén kerül megszervezésre. A Csemadok Naszvadi Alapszervezete mellett működő Mécsvirág Irodalmi Kör idén ötödik alkalommal csatlakozott a rendezvényhez.

Meseillusztrációs pályázatot hirdet a Wass Albert Irodalompártoló Egyesület

Wass Albert: Tavak könyve, illetve Wass Albert: Erdők könyve című mesegyűjteményeiben szereplő egyik meséhez kell illusztrációt készíteni, tetszőleges technikával.

Rajzpályázatot hirdet a Wass Albert Irodalompártoló Egyesület

A Wass Albert Kör idén is meghirdeti rajzpályázatát - amely az előző években is nagy sikert aratott a gyermekek körében.

A naszvadi Mécsvirág Irodalmi Kör is csatlakozott a Wass Albert felolvasó maratonhoz

A felolvasó maraton egy világszerte, több helyszínen zajló szépirodalmi ünnep, amely minden évben, február utolsó hétvégéjén kerül megszervezésre. A Csemadok Naszvadi Alapszervezete mellett működő Mécsvirág Irodalmi Kör idén ötödik alkalommal csatlakozott a rendezvényhez. Eredetileg 2003-ban, Debrecenből indult a kezdeményezés, 24…

Május végéig adtak haladékot, tömegesen mondhatnak fel a szegedi Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ dolgozói

Az SZTE SZAKK Sebészeti Klinika, Urológiai Klinika, Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztály, Idegsebészeti Klinika, Pszichiátriai Klinika, Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet és az Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinika egészségügyi dolgozói egy közleményt juttattak el a sajtónak, ebben az áll: a médiában megjelent egyes hírekkel ellentét

Tömegesen mondhatnak fel a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központban, ha nem teljesülnek a feltételek

A médiában jelenlévő hírekkel ellenben az Szegedi Tudomány Egyetem Urológiai Klinika, Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztály, Idegsebészeti Klinika, Pszichiátriai Klinika, Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet és az Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinika egészségügyi dolgozói nem kötöttek megállapodást a klinikai központtal.

Megmentette a gyermekeket, mégsem kapott Nobel-díjat Albert Sabin

Múlt-kor
-
 21.03.03 15:01Kultúra

28 éve, 1993. március 3-án hunyt el Albert Sabin amerikai bakteriológus, orvos, a gyermekbénulás elleni vakcina feltalálója. A Sabin-cseppek használatát 1960-ban engedélyezték az Egyesült Államokban, a világon először Magyarországon tették kötelezővé, bevezetése óta hazánkban járvány nem fordult elő.

Elhunyt Dr. Mózer Albert gyöngyösi gyermekorvos

Heol
-
 21.03.04 08:04Belföld

Gyógyító munkája mellett 1990 és 1994 között aktívan részt vett a helyi közéletben mint gyöngyösi önkormányzati képviselő.

Elhunyt Balázs Béla, Szent-Györgyi Albert díjas csillagász

Munkásságát sok egyéb kitüntetés mellett Szent-Györgyi Albert díjjal is elismerték.

Albert Tímea: „Számomra a női lét maga a gondoskodás” Vásárhelyi hölgyeket kérdeztünk a női lét szépségeiről, nehéz…

Nőnap alkalmából megkérdezünk néhány vásárhelyi hölgyet arról, hogy számukra mit jelent nőnek lenni, mi az, amire igazán büszkék és esetleg vannak-e olyan nehézségek az életükben, amelyekkel nőként kell megküzdeniük. Egyáltalán hogyan lehet megtalálni az egyensúlyt a rohanó mindennapokban a család és a karrier között? Interjúk.