Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 41 hír

Washington Post: Húsz éven át félrevezették az amerikaiakat Afganisztánról

HVG
-
  Tegnap 12:09 Külföld

A lap szerint több mint kétezer, korábban nem publikált dokumentum sötét képet fest az amerikai politika afganisztáni tévedéseiről és kudarcairól.

Washington azt kérte az ENSZ BT-től, hogy foglalkozzék "az észak-koreai provokációkkal"

A minisztérium álláspontja szerint "a nemrégiben végrehajtott rakétakísérletek" az észak-koreai provokációk "megsokszorozódását" jelentik. "A Koreai-félszigeten nemrégiben tapasztalt fejlemények miatt Washington a héten vitát kezdeményez Észak-Koreáról" - mondta a szóvivő. Washington ugyanakkor hétfőn megakadályozta, hogy az ENSZ…

The Washington Post: az USA-nak fogalma sincs, mit csinál Afganisztánban

Az afganisztáni háború ügyében az amerikai vezetők két évtizeden keresztül félrevezették a közvéleményt - állítja a The Washington Post című amerikai lap internetes kiadásában.

Washington azt kérte az ENSZ BT-től, hogy foglalkozzék "az észak-koreai provokációkkal"

ATV
-
  Tegnap 06:58 Külföld

Az Egyesült Államok azt kérte az ENSZ Biztonsági Tanácsától, hogy szerdai ülésén foglalkozzon "az észak-koreai provokációkkal" - jelentette be hétfőn az amerikai külügyminisztérium szóvivője.

Washington azt kérte az ENSZ BT-től, hogy foglalkozzék "az észak-koreai provokációkkal"

Az Egyesült Államok azt kérte az ENSZ Biztonsági Tanácsától, hogy szerdai ülésén foglalkozzon "az észak-koreai provokációkkal" – jelentette be hétfőn az amerikai külügyminisztérium szóvivője. A minisztérium álláspontja szerint "a nemrégiben végrehajtott rakétakísérletek" az észak-koreai provokációk "megsokszorozódását"…

Washington Post: Éveken át félrevezették a közvéleményt Afganisztánról

444
-
  Tegnap 06:13 Külföld

Hatalmas cikk leplezi le a lapban, hogy miközben az amerikai vezetők sikerekről beszéltek, pontosan tudták, hogy a valóság egészen más. „Egyszerűen nem tudtuk, hogy mit csinálunk” - fogalmazott egy tábornok.

Washington azt kérte az ENSZ BT-től, hogy foglalkozzék “az észak-koreai provokációkkal”

Az Egyesült Államok azt kérte az ENSZ Biztonsági Tanácsától, hogy szerdai ülésén foglalkozzon “az észak-koreai provokációkkal” – jelentette be hétfőn ...

Fontos témákról tárgyal kedden Moszkva és Washington

Napi
-
  19.12.09 13:45 Külföld

Szergej Lavrov orosz és Mike Pompeo amerikai külügyminiszter a nemzetközi élet és a kétoldalú viszony kérdéseiről tárgyal kedden Washingtonban - közölte hétfőn kiadott közleményében az orosz diplomáciai tárca az MTI híre szerint.

Kedden Washingtonban tárgyal Lavrov és Pompeo

Szergej Lavrov orosz és Mike Pompeo amerikai külügyminiszter a nemzetközi élet és a kétoldalú viszony kérdéseiről tárgyal kedden Washingtonban – közölte hétfőn kiadott közleményében az orosz diplomáciai tárca.

Tárgyalóasztalhoz ül Lavrov és Pompeo Washingtonban

hirado.hu
-
  19.12.09 10:38 Külföld

Napirenden szerepel a fegyverzetkorlátozás, valamint a szíriai és az ukrajnai rendezés kérdései.

A határokon átívelő nemzetegyesítés fontosságát hangsúlyozta Németh Zsolt Washingtonban

Külhoni Magyarok
-
  19.12.09 09:44 Határtalan

A határokon átívelő nemzetegyesítés fontosságát hangsúlyozta Németh Zsolt, a magyar parlament külügyi bizottságának elnöke Washingtonban, az amerikai magyarok legnagyobb ernyőszervezetének díszvacsoráján pénteken. Az 1991-ben alapított Magyar Amerikai Koalíció (HAC) immár 28. alkalommal rendezte meg szokásos ünnepi…

Az összeomlás szélén Washington és Phenjan kapcsolata

Magyar Nemzet
-
  19.12.08 16:23 Külföld

Vasárnap újabb rakétatechnológiát tesztelt Észak-Korea, a kelet-ázsiai remeteállam akciójára nem sokkal a fegyverkísérletek felfüggesztésére adott, egyéves határidő lejárta előtt került sor.

Észak-Korea nem tárgyal már Washingtonnal

hirado.hu
-
  19.12.07 20:16 KülföldUSANew York

A két ország között nőtt a feszültség.

A Nemzetközi Női Demokrata Unió alelnökévé választották Washingtonban Novák Katalint

Novák Katalint, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkárát a konzervatív Nemzetközi Női Demokrata Unió alelnökévé választották helyi idő szerint pénteken Washingtonban.

Egy nőszervezet alelnökévé választották Novák Katalint Washingtonban

Neve: Nemzetközi Női Demokrata Unió. Novák Katalin szerint a siker a Fideszé is.