Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 77 hír

WHO: Magyarország teljesítménye példaértékű

Hans KlugeElismerően nyilatkozott a magyar intézkedésekről Hans Kluge, a WHO (Egészségügyi Világszervezet) európai regionális igazgatója, üdvözölte a határozott lépéseket és a példaértékű oltási kampányt.

Napokon belül jóváhagyhatja a kínai oltóanyagot a WHO

Ezt az Egészségügyi Világszervezet európai regionális igazgatója, Hans Kluge erősítette meg, aki gratulált Magyarország helytállásához a világjárvány kezelésében.

Emmi: a Who európai igazgatója elismerően nyilatkozott a magyar vakcinabeszerzésről

Az Egészségügyi Világszervezet (Who) európai igazgatója elismerően nyilatkozott a magyar vakcinabeszerzésről – írta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerda este. Fotó:Simon Péter Gellért/Mti Kifejtették: Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere szerda délután hivatalában fogadta Hans Klugét, a Who európai regionális…

Gyurcsány tojik a WHO elismerésére

888.hu
-
 Tegnap 20:30Vélemény

Gyurcsányék három napja győzködnek bennünket azzal, mennyire fáj nekik a járványban elhunytak tragédiája, miközben a vírus tavaly márciusi megjelenése óta az volt a határozott céljuk, hogy aláaknázzák a kormány védekezését és elvegyék az emberek bizalmát az oltakozástól, hadd nyúljon minél tovább a járvány, hadd legyen minél nagyobb…

Whorediezel – Whorediezel (2016)

Fémforgács
-
 Tegnap 20:00Zene

A napokban írtam, az általam a hazai stoner rock gurujának tekintett Aiwass Urania projektjének legutóbbi anyagáról, most pedig a vele párhuzamosan futó, hagyományosabb doom / stoner vonalú, experimental acid rock hatású Whorediezel projektjének 2016-os albumát veszem elő. Mint, ahogyan azt az Urania kapcsán is írtam, Aiwass…

A WHO igazgatója a Korányiban járt, ezt mondta az ott látottakról

A WHO európai igazgatója, Hans Kluge látogatást tett szerdán a Korányi Pulmonológiai Intézetben, ahol megköszönte a magyar egészségügyi dolgozók munkáját.

A WHO európai vezetője megköszönte a magyar orvosok munkáját

hirado.hu
-
 Tegnap 19:42Egészség

Ledia Lazeri az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe látogatott. 

WHO: köszönet a magyar egészségügyben dolgozóknak!

Köszönetet mondott a magyar egészségügyi dolgozóknak Hans Kluge, az Egészségügyi Világszervezet európai regionális igazgatója.

A WHO európai igazgatója köszönetet mondott a magyar egészségügynek

Köszönetet mondott a magyar egészségügyi dolgozóknak Hans Kluge, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai regionális igazgatója.

A WHO nem kér az oltási igazolásokból

Liner
-
 Tegnap 16:30Külföld

Az Egészségügyi Világszervezet szerint az oltási útlevelek csak tovább mélyítenék a már most hatalmas egyenlőtlenségeket az országok között.

Budapesten tárgyal a WHO európai igazgatója

Hans Kluge szerint nagyon jó eredmény, hogy május végére minden regisztráltat beoltanak Magyarországon.

Az Orbán-kormányt dicsérte a WHO vezetője

Példaértékűnek nevezte a magyar kormány koronavírus-járvány miatt hozott intézkedéseit, és az oltási kampányt is az Egészségügyi Világszervezet európai regionális igazgatója.

Grosjean a Who partnereként kampányol a vakcina mellett

USAracing
-
 Tegnap 15:11Sport

Exkluzív partnerkapcsolatot létesít Romain Grosjean az Egészségügyi Világszervezet genfi székhelyű, független alapítványával. A Who Foundation...

A WHO igazgatója is dicséri a magyar oltási kampányt

Elismerően nyilatkozott a magyar intézkedésekről Hans Kluge, a WHO (Egészségügyi Világszervezet) európai regionális igazgatója, üdvözölte a határozott lépéseket és a példaértékű oltási kampányt